Szarotka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 AGA35 napisał(a):27.09. - aga 35 - 20zł to jest wpłata na pazdziernik :-) Poprawie pozniej. Quote
anna10025 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wpłaciłam za wrzesień 5 zł , na konto Natalijo, nie ma tego w rozliczeniu wrześniowym, czy to znaczy , że Lenka nie otrzymała tej deklaracji i muszę jeszcze raz zapłacić? Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='anna10025']Wpłaciłam za wrzesień 5 zł , na konto Natalijo, nie ma tego w rozliczeniu wrześniowym, czy to znaczy , że Lenka nie otrzymała tej deklaracji i muszę jeszcze raz zapłacić? Anno na pierwszej stronie jest wszystko dokładnie napisane. Rozliczenie Natalijo to rozliczenie Natalijo. Kasa, która była u Niej już dawno poszła do Ewanki. Wszystko jest w rozliczeniu Natalijo zamieszczonym na 1 stronie. Te osoby zaplacily za wrzesien na konto Natalijo - Aga35 - 15 zł (30-08-2010) Anna10025 - 5 zł (02-09-2010) dorota1 - 10 zł (03-09-2010) Aga-33-76 - 10 zł (06-09-2010) Quote
Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Lenusia wita o poranku :loveu: U nas piękne słońce i Lenka z całym towarzystwem obiegła rano swoje ulubione ścieżki i galopem wróciła do domu, poranny chłodek daje się jeszcze we znaki ;) ... nie mam nawet odwagi pytać o wczorajsze zainteresowanie Lenką, bo chyba cisza .................................. Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wczoraj miałam jeden telefon w sprawie Lenki. Pani się w Niej zakochała, ale mieszka w Holandii... Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A nie mamy tam nikogo? Czy pani nie ma na imię Lidia? Sorry za offa. Proszę 9 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457 Quote
Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Wczoraj miałam jeden telefon w sprawie Lenki. Pani się w Niej zakochała, ale mieszka w Holandii... Lenka jest taka fajna i tylko jeden telefon ??? :roll: ... Holandia nie jest tak daleko, więc może warto dokładnie sprawdzić tę ofertę ... przecież sporo ludzi tam jeździ. Jeszcze do jej zalet można dodać fakt, że jest bardzo łowna ... złapała małą myszkę, która wbiegła do domu. Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Pani się niestety nie przedstawiła. Powiedziała, że wynajmuje domek z ogródkiem w Holandi. Tam mieszka na stałe. Ma pieska bardzo podobnego do Lenki. Piesek ma ok.5 lat. Pani w Polsce mieszkała w woj.wlkp, w okolicach Poznania. I w listopadzie ma do mnie zadzwonić i sprawdzić czy Lenka jest do adopcji jeszcze. W listopadzie będzie w Polsce :) Quote
Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To świetnie, do listopada niedaleko ;) ... tak mi się marzy dla Lenki domek z ogródkiem, bo w bloku ona chyba nie bylaby szczęsliwa. Skoro Pani ma domek to wieeeeeeelki plus :) ... Lenka jest bardzo czujna i jak wspominałam łowna, więc do domku w sam raz :) .... niestety obszczekuje obcych, oby Pani się nie zraziła po pierwszej wizycie ... bo potem, na codzień, Lenusia jest prawdziwym aniołkiem, jest najmniej kłopotliwa ze wszystkich moich tymczasow.... zgodna, pogodna zawsze zadowolona, wszystko jej smakuje i tylko patrzy, czy człowiek jest z niej zadowolony :) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dobrze by było znaleźć dla Niej domek z innym psem, tak mi się wydaje.. Quote
tripti Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Dobrze by było znaleźć dla Niej domek z innym psem, tak mi się wydaje.. może z Kreseczką w dwupaku ;)? Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 tripti napisał(a):może z Kreseczką w dwupaku ;)? Fajnie by było :) Quote
tripti Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Fajnie by było :) :) Marta a to nie jest ta Pani od dusje z holandii?? na niekorzyść działa tu fakt, że to lokal wynajmowany.... a co będzie jak wypowiedzą najem i nie będzie się gdzie podziać z dwoma psiakami? Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 tripti napisał(a)::) Marta a to nie jest ta Pani od dusje z holandii?? na niekorzyść działa tu fakt, że to lokal wynajmowany.... a co będzie jak wypowiedzą najem i nie będzie się gdzie podziać z dwoma psiakami? Raczej nie. Pani wypatrzyła Lenkę na Onecie :) Też się zawsze nad tym zastanawiam i obawiam.. ale niekórzy ludzie wynajmuja mieszkania przez całe życie chyba.. ponadto na razie nie wybiegam w przyszlosc :) Quote
Szarotka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Najlpiej wyadoptowac dwie naraz :):) Quote
Ewanka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cioteczki, błagam ... trzymajcie kciuki, jedziemy z Lenką na szczepienie ... brrrr ... ostatnio pogryzla Tz-ta, o sikaniu i kupkaniu na ubranie nawet nie wspominam ... jak i o nowych spodniach, które z racji powyższego wylądowały w śmietniku :angryy: Quote
Ewanka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ciotki, za 15 min wyjeżdżamy, klatka w pogotowiu, bierzemy dwie, Lenkę na szczepienie i Dosię - konsultacja guzka ... brrrrrrrrrrrr Quote
tripti Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 powodzenia na całą akcję!!! i za pozytywne wieści o Dosi... Quote
Ewanka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jesteśmy ... uffffffffffffffffffffffffffffffffff Lenusia zaszczepiona przeciw wirusówkom :multi::multi::multi: ... dziewczynki zwiedzają gabinet, a potem ... :eviltong: Lena siedziała na kolanach TZta w samochodzie, żeby bylo jak najbardziej humanitarnie :p ..... ... wet wyszedł do nas i błyskawicznym ruchem zaszczepił Lenkę, zdążyła jednak dziabnąć TZta do pierwszej krwi, ale obyło się bez fruwających przed oczami Qpali, jedynie śmierdzące bąki, ale to przecież zupełna drobnostka ..... :evil_lol: koszt szczepienia 40 pln Quote
Javena Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No ,to sobie dziewczynka poczynia. Taka ułozona ,dystyngowana Lena i bąki?? Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lepsze te baki niz latajce Koopale:evil_lol::cool3::evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts