Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za ciepłe słowa dla Zorby :)

... dzisiaj czuje się znacznie lepiej, właściwie nie widac już po nim choroby ...
obejrzałam mu oczka w dziennym świetle i tych zażółcen nie widzę, może to było złudzenie w sztucznym świetle ... dostał 3 zastrzyki, w tym też osłonowo antybiotyk o szerokim spektrum, więc cokolwiek to było wyraźnie ustęuje, a o to przecież chodziło !

On babeszjozę już kiedyś miał (od tamtej pory bardzo pilnuję zabezpieczenia Frontlin`em)

... wtedy mocz był ciemny, podbarwiony krwią, a teraz czysty, jaśniutki ... mam nadzieję, że to mylna diagnoza, albo wcześniejszy etap choroby ... tak czy siak, cieszę się bardzo, że jest już lepiej :)

Posted

Dziewczyny,
przepraszam, ze zalegam z wplata deklaracji za pazdziernik, ale mam klopt z kodami do przelewow :( jak tylko rozwiaze ten problem, kasa pojdzie!
sorry!
cieple usciski dla Lenki, Ewanki i stadka :)

Posted

Witamy o poranku :loveu:

Wiecie co, wydaje mi się, że Lenka nareszcie dojrzała :)

... nie szaleje już tak jak wcześniej ... etap psychicznego głodu przeminął jak zły sen, teraz cierpliwie czeka na swoją kolej, gdy roznoszę miski, ładnie bawi się z Molly, jest niebywale cierpliwa, jeśli chodzi o małą, ta może jej wejść dosłownie na głowę. Nie nidszczy , gdy zostaje sama, być może zadziałał też środek, który kupiłam przeciw gryzieniu (w areozolu). Nie panikuje na widok ludzi, których nie zna, trochę ich obszczekuje i po jakimś czasie uznaje, że jest ok i dosiada się do towarzystwa.
Plus te wszystkie zalety, które wymieniałam wcześniej ;)

Uważam, że jest w pełni gotowa do adopcji :)

Posted

Ciesze sie, że Lenka zrobiła postępy. Uffff. Ewanko pamietaj prosze o chodzeniu z Nią na smyczy. Nie chcę, aby dziewczyna zapomniała jak to jest. Tym bardziej, że Lenka nie kocha zbytnio smyczy samej w sobie ;)

Szarotko lada chwila moje ogłoszenia wygasna...

Posted

[quote name='obraczus87']Ciesze sie, że Lenka zrobiła postępy. Uffff. Ewanko pamietaj prosze o chodzeniu z Nią na smyczy. Nie chcę, aby dziewczyna zapomniała jak to jest. Tym bardziej, że Lenka nie kocha zbytnio smyczy samej w sobie ;)

Szarotko lada chwila moje ogłoszenia wygasna...[/QUOTE]

Oj, nie lubi ona tego, nie lubi ;)
........ chodzi, nie szlaje, nie kręci się w kółko, lub dookoła człowieka, jak kiedyś, ale zdecydowanie nie lubi !

Masz rację, powinnam się jeszcze teraz na tym skupić, tym bardziej, że dni z ładną pogodą niestety się chyba kończą ... a gdy pada, dziewczynki nie chcą wcale wychodzić, tylko siku i galopem do domu ;)

###################################

Tak sobie cały czas myślę o tej wadze Lenusi, jest prawie tego samego wzrostu co Molly i waży 10kg ???
... tak napisane jest w ogłoszeniach i taką orientacyjną wagę chyba podałam.

Dzisiaj zważyłam obie suczki i różnica jest ok 1-1,5 kg na korzyść Lenki ... czły czas zaznaczam, że to mocno przybliżone, mam b. starą wagę łazienkową, a u wetów (obu) też nie ma porządnej wagi, też tylko stara łazienkowa, bo te cuda elektroniczne psują się w oczach, niestety.

Lenusia to same mięśnie, biega i skacze bez wytchniania, ani grama tłuszczu, ma piękną proporcjonalną sylwetkę, a waga chyba raczej w pobliżu 8, a nie 10 kg.

Jeśli się uda, to można zmienić w ogłoszeniach, a jak nie, to w następnych napisać: waga ok. 8kg

Posted

[quote name='obraczus87']Juz zmieniam w 1 poście w tekście do ogłoszen.

A co ten but robi w pyszczku Molly ??:evil_lol:

Dorwała dzisiaj sterego gumofilca i mu nie przepuściła ... uwielbia buty, taka obuwnicza pasja :D

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Zapraszam na wątki innych, moich wczasowiczek, tam jest więcej zdjęć, częściowo wspólnych.

Posted

[quote name='obraczus87']Szarotko zmien prosze w tekscie do ogloszen wagę Lenusi na 8kg :) dziekuje.[/QUOTE]

Zmienie.
Heniowi tez wygasaja. Jest bazarek z ogloszeniam i daja mase, ale cena 40 zl. od pakietu, narazie nie dysponuje 80 zl. za obydwa..........

Posted

Wpłaciłam Lence zgodnie z umowa 15 zł.;)Pojutrze powinny byc. Lenka chyba dojrzewa,robi się kobietą.;)Ma sie kim opiekowac,dlatego tak zmieniła zachowanie.:lol:Oby znalazła domek taki z prawdziwego zdarzenia.

Posted

od Wrocławia kawał drogi, okolice Sochaczewa, z bardziej znanych miejscowości Płock około 40 km, wawa około 80tki. Jeżeli chodzi o Wrocław to Paja za chyba 20 zł proponuje rozdawanie ulotek we wrocławiu i plakaty (liczy tylko za zrobienie), jest info na wątku dt Pauliny.

Jednak jak jest taka opcja to warto spróbować, bo sama się nad tym zastanawiam dla naszej tymczasowiczki a tak samo daleko do Wrocławia mamy :)