Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Niekotrzy ludzie tak jak nie powinni miec dzieci, to moze inni lub ci sami tez nie powinni miec zwierzat.

... cos w tym jest :/

... a ja nadal czekam cierpliwie na koniec listopada, niestety troche nie dowierzam AlinieS w spr. sterylki, a w poprzednim listopadzie miala cieczke, do nas przyszla 29 maja, ale nie wiemy czy i kiedy miala wiosna (???)

Lenusia ostatnio bardziej sie wylizuje ......... trzymajcie kciuki, moze to nic nie oznacza, wszak to znana higienistka ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Tez bym nie wierzyla Alinie S:angryy::angryy::angryy:

Obseruj Lenusie .

obserwuje 24h/dobe ;)

... gdyby jednak miala cieczke, to albo ją, albo Zorbe, trzeba bardzo pilnie przeniesc do innego dt

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ewanko, jesli Lenka dostanie cieczke to czy masz mozliwosc separacji Lenki od Zorby??

no wlasnie NIE MAM ...

przezylismy horror z cieczka Dosi, wtedy bylo lato, wiec Zorba nocami byl glownie na dworze, ale tak strasznie wyl i szczekal i skakakl na drzwi wejsciowe, co udzielalo sie suczkom, nie spalismy ze dwa tygodnie :( ........ o innych atrakcjach nie wspominam (zniszczeniach)

.. naprawde zaczynam myslec, czy by nie poszukac dla Lenusi awaryjnego dt, ona ma deklaracje, wiec chyba nie bedzie wiekszego problemu .

Posted

[quote name='obraczus87']Ja uwazam, ze ta sterylka doszla do skutku... nie wiemy jakby Lenka przezyla ta zmiane miejsca.. mam nadzieje ze cieczki nie dostanie! :)

ja tez ........ nadzieja umiera ostatnia ;)

Posted

LILUtosi napisał(a):
W tym tygodniu wpłata 29.10. Obraczus87 - 15 zł
Wpłat było na 165 zł wyjście -45zł. Zostało 120zł

Mam nadzieje, ze sie zgadza z moja buchalteria :):)

Posted

[quote name='obraczus87']Kto ma jakies pomysly na reklame Lenki??

hmmmmmmmmmmmmm, moze nowe fotki ..... ja nie mam, niestety dobrego aparatu :/

tu dawne, troche podrasowane .......

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kto ma jakies pomysly na reklame Lenki??

Zajrzyj, proszę do Motusia - jeśli jego domek w Zabrzu jest już ok (bo wizyta była, tylko doczekać się nie możemy sprawozdania) to może skorzystamy z kontaktu z maila, który właśnie dostałam (tak pomyślałam, bo skoro pan chce Motusia, czarnego psa, to może się to jakoś dopasuje:))?

Posted

LILUtosi napisał(a):
W tym tygodniu wpłata 29.10. Obraczus87 - 15 zł
Wpłat było na 165 zł wyjście -45zł. Zostało 120zł

Ja się rąbnełam - chyba nie wliczyłam tej ostatniej wpłaty obraczuś. Powinno być 180zł -45zł to jest 135zł.
+ wpłata 02.11. AGA35 15zł
To daje 150zł