Ewanka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Szarotka napisał(a):Lenka tez powinan pojechac i to najlpiej do domu z innym psem do zabawy :):) tylko gdzie taki znalezc ??? Lenka jest fajnym psiakiem, znacznie zyskuje po blizszym poznaniu :) Quote
Szarotka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Trzeba bedzie moze troche tekst zmodyfikowac. Czy sa jakies gazety gdzie mozna oglaszac ?? Quote
obraczus87 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Szarotka napisał(a):Trzeba bedzie moze troche tekst zmodyfikowac. Czy sa jakies gazety gdzie mozna oglaszac ?? Teskt mozbna zmienic.. ja tekst tworzylam w sumie na szybko i jak widac nie porzyniosl efektu :( Ogloszenie ze zdjeciem w Zyciu Warszawy kosztuje 163zł :( Quote
Ewanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 dywanowe igraszki ......................................................... :evil_lol: korzystamy z dzisiejszego słonka ............................. :cool1: Quote
Szarotka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 obraczus87 napisał(a):Teskt mozbna zmienic.. ja tekst tworzylam w sumie na szybko i jak widac nie porzyniosl efektu :( Ogloszenie ze zdjeciem w Zyciu Warszawy kosztuje 163zł :( A nie ma jakis darmowych gazet?? lub cos tanszego?? Ewanko napisz cos o Lence, jaka jest i bedziemy tworzyc nowy tekst. Quote
Ewanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Szarotka napisał(a):A nie ma jakis darmowych gazet?? lub cos tanszego?? Ewanko napisz cos o Lence, jaka jest i bedziemy tworzyc nowy tekst. och, bardzo trudno jest o niej cos nowego napisac ... teraz bedzie z pewnoscia bardzo bardzo tesknic za Molly. Quote
Ewanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Lenusia wita o poranku ......:loveu: ostatni dzien zabaw z Molly ... oj, bedzie jutro Lenka plakac jak bobr ..... :placz: ....... ich troje dzisiaj ........................................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Biedna Lenka. To trzeba przejrzec ten stary tekst i poprawic, mam nadzieje, ze Ewanka nam cos podpowie. Lenka mam malego offa: Bazarek na karme dla koni; http://www.dogomania.pl/threads/194483-fundacyjne-notesy-na-rzecz-podopiecznych-Biafry-do-12.11.2010 Quote
obraczus87 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie wiem.. moze faktycznie z tekstem cos jest nie tak :( Quote
Ewanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 mysle tekscie o Lenusi ... moze jakos uwypuklic jej niewatpliwe zalety: w domu cicha, nieklopotliwa, calusna, opiekuncza higienistka, wysterylizwana, zdrowa, szczepiona, bardzo czujny stroz, lapie myszy ;) ... no i jest porecznych rozmiarow ;) no i zbagatelizowac wady ;) : ... gosci ostro obszczekuje, ale z czasem ich akceptuje, panika u weta, nie powinna zbyt dlugo zostawac sama w zamknieciu (!!!) ...... idealem bylby dom z ogrodem i z drugim psiakiem, potrzebuje cierpliwego i wyrozumialego czlowieka, ale potem patrzy w niego jak w obrazek Trzeba chyba uwypuklic jej wyjatkowo dramatyczne losy (bicie w domu) i ogromne postepy, jakie zrobila czekajac na swoj wymarzony jedyny dom, jak marzy o swoim czlowieku, jak zaglada kazdemu woczy z nadzeja, ze moze to juz TEN jedyny ... Quote
Szarotka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Dzieki Ewanko za opis Lenki :):) i jak sie Lenka czuje, bo chyba Molli juz nie ma ??? Quote
Ewanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tak, Molly pojechala wczoraj do DS .. pusto i cicho sie zrobilo w domu, Lenka dzisiaj odsypia szalenstwa z mala rozrabiara ;) Quote
tripti Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ewanka napisał(a):Tak, Molly pojechala wczoraj do DS .. pusto i cicho sie zrobilo w domu, Lenka dzisiaj odsypia szalenstwa z mala rozrabiara ;) Ewanko, smutno Ci? czy to oznacza przyzwolenie na kolejną tymczasowiczkę? Quote
Szarotka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Moze najpierw wyadoptujemy Lenke ???????// Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Cisza z ogloszen. ANI jednego telefonu nie bylo :( Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 tripti napisał(a):Ewanko, smutno Ci? czy to oznacza przyzwolenie na kolejną tymczasowiczkę? he he he ... chyba po tej uroczej szalonej Mullince musze chwilke odpoczac ... teraz taka bloga cisza w domu ......... :p Szarotka napisał(a):Moze najpierw wyadoptujemy Lenke ???????// o. bardzo dobry pomysl :) ... mysle, ze Lenka u nas osiagnela juz tyle ile mogla i chyba przestala sie rozwijac ... uwazam, ze koniecznie powinna juz zmienic miejsce pobytu, najlepiej do DS ;) obraczus87 napisał(a):Cisza z ogloszen. ANI jednego telefonu nie bylo :( to smutne, to taka fajna sunia, tyko musi trafic na swojego ludzia. Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 tripti napisał(a):jakie bicie w domu? ???????????? Quote
tripti Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Ewanka']mysle tekscie o Lenusi ... moze jakos uwypuklic jej niewatpliwe zalety: w domu cicha, nieklopotliwa, calusna, opiekuncza higienistka, wysterylizwana, zdrowa, szczepiona, bardzo czujny stroz, lapie myszy ;) ... no i jest porecznych rozmiarow ;) no i zbagatelizowac wady ;) : ... gosci ostro obszczekuje, ale z czasem ich akceptuje, panika u weta, nie powinna zbyt dlugo zostawac sama w zamknieciu (!!!) ...... idealem bylby dom z ogrodem i z drugim psiakiem, potrzebuje cierpliwego i wyrozumialego czlowieka, ale potem patrzy w niego jak w obrazek Trzeba chyba uwypuklic jej wyjatkowo dramatyczne losy (bicie w domu) i ogromne postepy, jakie zrobila czekajac na swoj wymarzony jedyny dom, jak marzy o swoim czlowieku, jak zaglada kazdemu woczy z nadzeja, ze moze to juz TEN jedyny ... [quote name='tripti']jakie bicie w domu? [quote name='Ewanka']???????????? no tu jest tak napisane. Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sorry, faktycznie ............... jak czytalam caly watek Lenusi przed wzieciem jej na dt, to zszokowalo mnie to, w jaki sposob traktowana byla w domu ''rodzinnym'', gdzie byla od szczeniaczka . Ojciec panci, ten ktory chcial oddac Lenke do schronu, wrzeszczal na nia i z pewnoscia lał ja smycza, bo zalatwiala sie u nich w domu na podloge ............. jeszcze przez jakis czas u nas, na widok smyczy, kladla sie na pleckach i siusiala pod siebie. Przeszla bidulka bardzo trudne chwile i moze dlatego ma teraz pewne problemy ... mysle, ze trzeba to uwypuklic w ogloszeniach, ludzie z wielkim sercem zrozumieja, ze nie jest jej latwo zaufac tak na 100% Quote
tripti Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 albo wyjdą z założenia, że to pies ze spaczoną psychiką i poszukają innego, teraz ludzie są wygodni i sądząc też po ogłoszeniach Wity, smutna historia psa wcale ich nie rusza... Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='AguśSosnowiec']Może ktoś mógłby rozesłać linka dalej? Zapomniałam dodać, że sunia jest przyzwyczajona do kotów.. na poczatku watku taaaka fajna kocia informacja .... :) moze ja umiescic na 'forum miau' [quote name='AguśSosnowiec']Mam wielką prośbę do tych z Was które tu zaglądają- porozsyłajcie wątek dalej, proszę, ja kompletnie nie mam możliwości, może dopiero w nocy uda mi się przysiąść i powysyłac wiadomości do innych, żeby zaczęlo tu wchodzić więcje osób.. Sytuacja jest coraz gorsza, mój tata prawie wczoraj zabrał małą do schroniska, bo już poprostu nie daje rady, jest u granic wytrzymałości, nie wiem już co robić :( :( to wypowiedz pierwszej wlascicielki Lenki /str.2 watku/ ... [quote name='Poker']piekielnie trudna sytuacja, żeby sunia choc inny charakter miała. charakterek moze i ma, ale wcale nie taaaki zly ;) Quote
tripti Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 to tego nawet nie czytałam, ale nie ma tu nic o biciu w domu, a co takiego było, że ten tata był u granic wytrzymałości? co ta Lenka takiego wyprawiała? Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Tu nie ma ... to jest zaledwie na drugiej stronie watku ... ja wtedy przeczytalam caly (do polnocy) i takie odnioslam wrazenie ... teraz trzeba by sie znowu przekopac przez pol watku ....... ale lektura bardzo pouczajaca ... jacy ludzie nie powinni miec psa :/ Quote
Recommended Posts