Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Lenka tez powinan pojechac i to najlpiej do domu z innym psem do zabawy :):)

tylko gdzie taki znalezc ???

Lenka jest fajnym psiakiem, znacznie zyskuje po blizszym poznaniu :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Trzeba bedzie moze troche tekst zmodyfikowac. Czy sa jakies gazety gdzie mozna oglaszac ??

Teskt mozbna zmienic.. ja tekst tworzylam w sumie na szybko i jak widac nie porzyniosl efektu :(

Ogloszenie ze zdjeciem w Zyciu Warszawy kosztuje 163zł :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
Teskt mozbna zmienic.. ja tekst tworzylam w sumie na szybko i jak widac nie porzyniosl efektu :(

Ogloszenie ze zdjeciem w Zyciu Warszawy kosztuje 163zł :(

A nie ma jakis darmowych gazet?? lub cos tanszego??
Ewanko napisz cos o Lence, jaka jest i bedziemy tworzyc nowy tekst.

Posted

Szarotka napisał(a):
A nie ma jakis darmowych gazet?? lub cos tanszego??

Ewanko napisz cos o Lence, jaka jest i bedziemy tworzyc nowy tekst.

och, bardzo trudno jest o niej cos nowego napisac ... teraz bedzie z pewnoscia bardzo bardzo tesknic za Molly.

Posted

Lenusia wita o poranku ......:loveu:

ostatni dzien zabaw z Molly ... oj, bedzie jutro Lenka plakac jak bobr ..... :placz:

....... ich troje dzisiaj ........................................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mysle tekscie o Lenusi ...

moze jakos uwypuklic jej niewatpliwe zalety:

w domu cicha, nieklopotliwa, calusna, opiekuncza higienistka, wysterylizwana, zdrowa, szczepiona, bardzo czujny stroz, lapie myszy ;) ... no i jest porecznych rozmiarow ;)

no i zbagatelizowac wady ;) :

... gosci ostro obszczekuje, ale z czasem ich akceptuje, panika u weta, nie powinna zbyt dlugo zostawac sama w zamknieciu (!!!)

...... idealem bylby dom z ogrodem i z drugim psiakiem, potrzebuje cierpliwego i wyrozumialego czlowieka, ale potem patrzy w niego jak w obrazek

Trzeba chyba uwypuklic jej wyjatkowo dramatyczne losy (bicie w domu) i ogromne postepy, jakie zrobila czekajac na swoj wymarzony jedyny dom, jak marzy o swoim czlowieku, jak zaglada kazdemu woczy z nadzeja, ze moze to juz TEN jedyny ...

Posted

Ewanka napisał(a):
Tak, Molly pojechala wczoraj do DS .. pusto i cicho sie zrobilo w domu, Lenka dzisiaj odsypia szalenstwa z mala rozrabiara ;)

Ewanko, smutno Ci? czy to oznacza przyzwolenie na kolejną tymczasowiczkę?

Posted

tripti napisał(a):
Ewanko, smutno Ci? czy to oznacza przyzwolenie na kolejną tymczasowiczkę?

he he he ... chyba po tej uroczej szalonej Mullince musze chwilke odpoczac ... teraz taka bloga cisza w domu ......... :p

Szarotka napisał(a):
Moze najpierw wyadoptujemy Lenke ???????//

o. bardzo dobry pomysl :)
... mysle, ze Lenka u nas osiagnela juz tyle ile mogla i chyba przestala sie rozwijac ...
uwazam, ze koniecznie powinna juz zmienic miejsce pobytu, najlepiej do DS ;)

obraczus87 napisał(a):
Cisza z ogloszen. ANI jednego telefonu nie bylo :(

to smutne, to taka fajna sunia, tyko musi trafic na swojego ludzia.

Posted

[quote name='Ewanka']mysle tekscie o Lenusi ...

moze jakos uwypuklic jej niewatpliwe zalety:

w domu cicha, nieklopotliwa, calusna, opiekuncza higienistka, wysterylizwana, zdrowa, szczepiona, bardzo czujny stroz, lapie myszy ;) ... no i jest porecznych rozmiarow ;)

no i zbagatelizowac wady ;) :

... gosci ostro obszczekuje, ale z czasem ich akceptuje, panika u weta, nie powinna zbyt dlugo zostawac sama w zamknieciu (!!!)

...... idealem bylby dom z ogrodem i z drugim psiakiem, potrzebuje cierpliwego i wyrozumialego czlowieka, ale potem patrzy w niego jak w obrazek

Trzeba chyba uwypuklic jej wyjatkowo dramatyczne losy (bicie w domu) i ogromne postepy, jakie zrobila czekajac na swoj wymarzony jedyny dom, jak marzy o swoim czlowieku, jak zaglada kazdemu woczy z nadzeja, ze moze to juz TEN jedyny ...

[quote name='tripti']jakie bicie w domu?

[quote name='Ewanka']????????????

no tu jest tak napisane.

Posted

sorry, faktycznie ...............

jak czytalam caly watek Lenusi przed wzieciem jej na dt, to zszokowalo mnie to, w jaki sposob traktowana byla w domu ''rodzinnym'', gdzie byla od szczeniaczka . Ojciec panci, ten ktory chcial oddac Lenke do schronu, wrzeszczal na nia i z pewnoscia lał ja smycza, bo zalatwiala sie u nich w domu na podloge ............. jeszcze przez jakis czas u nas, na widok smyczy, kladla sie na pleckach i siusiala pod siebie.

Przeszla bidulka bardzo trudne chwile i moze dlatego ma teraz pewne problemy ... mysle, ze trzeba to uwypuklic w ogloszeniach, ludzie z wielkim sercem zrozumieja, ze nie jest jej latwo zaufac tak na 100%

Posted

albo wyjdą z założenia, że to pies ze spaczoną psychiką i poszukają innego, teraz ludzie są wygodni i sądząc też po ogłoszeniach Wity, smutna historia psa wcale ich nie rusza...

Posted

[quote name='AguśSosnowiec']Może ktoś mógłby rozesłać linka dalej?
Zapomniałam dodać, że sunia jest przyzwyczajona do kotów..

na poczatku watku taaaka fajna kocia informacja .... :) moze ja umiescic na 'forum miau'

[quote name='AguśSosnowiec']Mam wielką prośbę do tych z Was które tu zaglądają- porozsyłajcie wątek dalej, proszę, ja kompletnie nie mam możliwości, może dopiero w nocy uda mi się przysiąść i powysyłac wiadomości do innych, żeby zaczęlo tu wchodzić więcje osób..
Sytuacja jest coraz gorsza, mój tata prawie wczoraj zabrał małą do schroniska, bo już poprostu nie daje rady, jest u granic wytrzymałości, nie wiem już co robić :( :(

to wypowiedz pierwszej wlascicielki Lenki /str.2 watku/ ...

[quote name='Poker']piekielnie trudna sytuacja, żeby sunia choc inny charakter miała.

charakterek moze i ma, ale wcale nie taaaki zly ;)

Posted

Tu nie ma ... to jest zaledwie na drugiej stronie watku ... ja wtedy przeczytalam caly (do polnocy) i takie odnioslam wrazenie ... teraz trzeba by sie znowu przekopac przez pol watku ....... ale lektura bardzo pouczajaca ... jacy ludzie nie powinni miec psa :/