Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Widze ze Ciotka jest bardzoo czujne :)

Kurcze, bo z kasą tak rozdrobnioną można się łatwo pomylić a jak się nie dopatrzy czegoś można być jeszcze posądzonym o defraudację ;-)
Lepiej jak to jeszcze ktoś sprawdza. Tym razem ja jeszcze raz policzyłam z "głupia franc".

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ja się rąbnełam - chyba nie wliczyłam tej ostatniej wpłaty obraczuś. Powinno być 180zł -45zł to jest 135zł.
+ wpłata 02.11. AGA35 15zł
To daje 150zł

To ja to jutro uzuplenie i zobacze co mi wyjdzie............

Posted

Mam wrazenie, ze nie wszyscy wplacaja, bo Lenka ma tylko 150 zl uzbieranych deklaracji na listopad. Ja sama jeszcze nie wplacilam za listopad, ale mimo to chyba mamy jakies zalegle wplaty, ktore nie wplynely. Musze sprawdzic, kto jeszcze nie wplacil ??

Posted

[quote name='obraczus87']A jaką karmę je teraz Lenka??

to jst karma, ktora kupila, na moja prosbe Lilek, w gabinecie wet w Plocku, byla dosc droga, worek 150, ale Lenka nie ma po niej gazow ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
Wydaje mi sie , ze mozna zrobic zmiane ... Lenka ma zdrowy zoladek, powinna dobrze zareagowac na zmiane karmy :)

Tak naprawde będzie to zmiana tylko firmy. Bo zawartość jest taka sama :)

Tak czy siak: BARDZO PROSZE O WPŁACANIE ZALEGLYCH DEKLARACJI ORAZ BIEŻĄCYCH. Nie mamy za co zakupic karmy dla Lenki :(

Posted

Kochani,

ponieważ Lenka musi coś jeść założyłam za karmę ze swoich pieniędzy. Jednak gdy tylko będzie kasa na koncie Lenki, upomnę sie o zwrot. Nie jestem w stanie zasponsorować Jej karmy :roll: Koszt karmy to 95zł. Dostawa będzie we wtorek!

SZAROTKO, ja jednak wysłałam do wszystkich przypomnienie o wpłatach. Niestety ale są takie osoby, któe od lipca nie wpłacały. Mam nadzieję, że zaraz konto Lenki się wzbogaci :loveu::loveu::loveu:

Przypominam również, że zaraz musimy zaplacic za miesieczny pobyt Lenki, a nie mamy za co.

Posted

Własnie dostałam pw z upomnieniem, że nie wpłaciłam za październik. Wklejam więc rozliczenie z pierwszej strony:

Pazdziernik:
27.09. - aga 35 - 20zł
04.10. dla Lenki od dorota1 - 20zł
4.10. Od Marudy 20zł
14.10. gosi.marty za pazdziernik - 40zł
14.10. Szarotka - 20zł
15.10. AGA-33-76 NA LENKĘ PAŹDZIERNIK 2010 - 10zł
15.10. PAŹDZIERNIK JAVENA- 15zł
zakonna - 20zł
25.10. magenka1 -październik- 10zł
[SIZE=2]29.10. Obraczus87 - 15 zł

Za listopad też juz wpłaciłam. Rozumiem, że nie wszyscy wywiązują się terminowo ze swych zobowiązań, ale ja do tych osób nie należę.

Posted

3 dni temu zrobiłam przelew dla Lenki za październik i listopad, więc zdziwiłam się , że do stałam PW z upomnieniem. No i niestety w odbiorcach zdefiniowanych dla Lenki wciąż mam konto Natalijo....i to na jej konto zrobiłam przelew....Przed chwilą zrobiłam przelew b na dwa miesiące już na prawidłowe konto, pieniążki są już na koncie Agnieszki. Mój błąd niestety.:shake:

Posted

[quote name='obraczus87']Ja napisze do Natalijo maila z prosba o wyslanie TWojej deklaracji Anno.

SZAROTKO, wpisz moze na pierwszej stronie ze mamy nowego skarbnika :) tak zeby nie ucieklo nigdzie :)[/QUOTE]
Jeżeli, Natalijo przekaże kasę to będzie na grudzień i styczeń , a jeżeli nie to trudno cioteczki , za bardzo roztrzepana jestem:cool3:

Posted

[quote name='anna10025']Jeżeli, Natalijo przekaże kasę to będzie na grudzień i styczeń , a jeżeli nie to trudno cioteczki , za bardzo roztrzepana jestem:cool3:[/QUOTE]

Poprosilam Ja o odeslanie pieniazkow na Twoje konto :)

Niestety ale Natalijo od pewnego czasu nie odpisuje na maile, pewnie nie ma czasu dziewczyna.