Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

jakby przyszły właściciel chciał zaufać tylko zdjęciom to transport da się zawsze zorganizować, a na wizytę też się kogoś znajdzie, ale to już kwestia wyboru właściciela, ja to odnoszę wrażenie, że w mazowieckim chyba wszystkie domki chętne zapełniłyśmy psiakami, bo odezew mizerny.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Hm ktos nie dawno pisal na jednym z watkow, ze wyadoptowal duzo psow do Warszawy........[/QUOTE]

hmmm, to jednak zawsze loteria, gdzie znajdzie się dom dla psiaka. Podobno łatwiej w wielkim mieście, ale to bardzo róznie bywa. Słyszałam, że sporo też poszło np. do Poznania.

Posted

loteria tak to chyba można określi, z tym zapchaniem domków to tak w formie żartu, ale generalnie warszawa i okolice, poznań, wrocław, kraków to właśnie dobry "rynek eksportowy" ;) tylko loteria czyim psem się zainteresują...

Posted

[quote name='Szarotka']No, ale szukac domu w Wroclawiu to moze za daleko ??[/QUOTE]

niekoniecznie, Zorka Marty znalazła domek z Serocka pod Warszawą, aż pod czeską granicą :) tak mi właśnie Marta ostatnio przypomniała jak Jej pisałam o Wrocławiu :)

Posted

[quote name='tripti']niekoniecznie, Zorka Marty znalazła domek z Serocka pod Warszawą, aż pod czeską granicą :) tak mi właśnie Marta ostatnio przypomniała jak Jej pisałam o Wrocławiu :)[/QUOTE]

Tak dokładnie. Była to moja pierwsza sunia :) bałam sie troszkę, ale domek okazał sie byc domkiem wspaniałym i cudownym :) warto próbować wszędzie.

Posted

obraczus87 napisał(a):
A może warto byłoby wychodzic z Lenka na spacery poza ogrodzenie i wtedy zakładać Jej chustke z napisem: SZUKAM DOMU??

Marta ma aktualnie fazę na chustę :) no ale nie ukrywając to dobry pomysł na promocję psiaka... tyle, że w jakimś ruchliwym terenie.

Posted

tripti napisał(a):
Marta ma aktualnie fazę na chustę :) no ale nie ukrywając to dobry pomysł na promocję psiaka... tyle, że w jakimś ruchliwym terenie.

A no mam. :evil_lol: Robiłam porządek i znalazłam dwie chsuty które kupiłam ;)
Nie wiem, warto próbować ze wszystkim chyba......... cholercia jasna...

Posted

[quote name='obraczus87']A może warto byłoby wychodzic z Lenka na spacery poza ogrodzenie i wtedy zakładać Jej chustke z napisem: SZUKAM DOMU??

Gdybym nadal mieszkała w Warszawie to zgoda, ale tu, na wsi :crazyeye:, gdzie zwierzę jest traktowane gorzej niż przedmiot ... "to se ne da pane Havranek" .... :shake::shake::shake:

U sąsiadów całą ubiegłą mroźną zimę, szczenior spędził w budzie i nie pomogły żadne prośby ... tu nikt nie wpuszcza psa za próg domu i mają mnie chyba za dziwoląga, ale cóż, artystom wiele się wybacza :eviltong:

... ale Lenka, na szczęście nic o tym nie wie i stale zabiega w względy króla .... :evil_lol:

Posted

Lenusia wita o poranku :loveu:

Lena coraz bardziej daje się dominować małemu, ale sprytnemu dzieciakowi - Molly ;)

... mała wchodzi pod Lenę, tak że ta staje na dwóch przednich łapkach, a tylne wiszą na grzbiecie Mulliny, dziewczyny są prawie jednakowego wzrostu ... nie ingeruję w ich zabawy, bo nic złego się nie dzieje ... Lena pokazujeteraz zupełnie inne strony swojej osobowości ;)

Posted

feliksik napisał(a):
a co się stało z tą panią z Holandii co pytała o Lenusię - zrezygnowała?

... o ile pamiętam, ma być w Pl w listopadzie i wtedy ma się odezwać w sprawie Leny.