Szarotka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ja juz zamowilam dla Lenki i Henia u Martyna na bazarku na kocieta. Quote
Ewanka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Lenusia wita o poranku :loveu: [quote name='Szarotka']Ja juz zamowilam dla Lenki i Henia u Martyna na bazarku na kocieta. ... bardzo dziekujemy za ogloszenia :multi::multi::multi: ... Lena teskni juz chyba bardzo do swojego ludzia ... troche sie boje, ze przywiaze sie do nas zbyt mocno i potem bedzie jej i nam bardzo smutno. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ewcia, zdjecia super. W chwili obecnej, to miód na moje serce. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wiem, że u Lenki też krucho z kasą, ale bardzo prosze osoby, które mogą przeznaczyc na innego psiaka chocby złotówke - przeznaczcie ją na Skarbusia :( psiak jest na BDT.. ze staruszkiem jest coraz gorzej.. oprocz problemow z watroba, dzisiaj zapadłu Mu się oczka :( pomóżcie :( http://www.dogomania.pl/threads/134115-bardzo-chorowity-Skarbu%C5%9B-(-PILNIE-POTRZEBNY-ROYAL-CANIN-RENAL-!!! Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Jutro uzupelnie wplaty. Czy Lenka ma allegro bo chce podac link, zeby Martyna mogla miec tekst i zdjecia do ogloszen.???????????????/ Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Szarotka napisał(a):Jutro uzupelnie wplaty. Czy Lenka ma allegro bo chce podac link, zeby Martyna mogla miec tekst i zdjecia do ogloszen.???????????????/ Nie ma. Ja wyslalam Martynie w Twoim imieniu tekst i zdjecia, ktorych uzywalam do poprzedniego pakietu. Quote
Ewanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Lenusia wita o poranku :loveu: wczoraj, przy ladnej pogodzie, Lena biegala i bawila sie radosnie w ogrodzie :multi: ... dzisiaj od rana pada, wiec dzien zapowiada sie raczej domowo, na szczescie psiaki swietnie sie dogaduja, wiec nudzic sie nie beda ;) Quote
Ewanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ... kilka dzisiejszych fotek ........... :) Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='obraczus87']Nie ma. Ja wyslalam Martynie w Twoim imieniu tekst i zdjecia, ktorych uzywalam do poprzedniego pakietu. O to Lenka bez allegro, trzeba by Lilke poprosic albo wykupic allegro takie jak ma Heniu (tez bez domu ......) I jak te ogloszenia nic nie przyniosa to trzeba by moze tekst poprawic. Dzieki Obarczus za przeslanie tekstu i zdjec do Martyny :):) Quote
Ewanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Szarotka']O to Lenka bez allegro, trzeba by Lilke poprosic albo wykupic allegro takie jak ma Heniu (tez bez domu ......) I jak te ogloszenia nic nie przyniosa to trzeba by moze tekst poprawic. Dzieki Obarczus za przeslanie tekstu i zdjec do Martyny :):) piekne allegro ........... nie wiem kto to robil, ale sa sliczne..... :) http://allegro.pl/kreska-mlodziutka-suczka-szuka-domu-szczeniak-i1251113301.html http://allegro.pl/lenka-i-murzynek-prosza-o-wasza-pomoc-i1264980544.html Quote
Szarotka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Lenka tlumow to ja tu nie widze ;);) Quote
Ewanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Lenka wita cioteczki o poranku :loveu: ... i zyczy dobrego dnia :) Quote
obraczus87 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam Lenusie!!!! Mam nadzieje ze telefon bedzie dzwonic w Jej sprawie !!! Quote
Ewanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 obraczus87 napisał(a):Witam Lenusie!!!! Mam nadzieje ze telefon bedzie dzwonic w Jej sprawie !!! ... my tez mocno trzymamy kciuki :) Quote
Szarotka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Mysle, ze ogloszen to jeszcze nie ma, bo sie zrobil maly tlumek. Musze pogadac z Lilka w sprawie allegro. Quote
Ewanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 mega plażowanie u Ewanki ................................... :p:p:p Quote
_Goldenek2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mistrzostwo świata.... I pomyśleć, że zima idzie :):):) Quote
Szarotka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Ewanka']mega plażowanie u Ewanki ................................... :p:p:p Moje koty sie tak ukladaja w plamach slonecznych :):) Quote
Recommended Posts