Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenusia wita o poranku :loveu:

[quote name='Szarotka']Ja juz zamowilam dla Lenki i Henia u Martyna na bazarku na kocieta.

... bardzo dziekujemy za ogloszenia :multi::multi::multi:

... Lena teskni juz chyba bardzo do swojego ludzia ... troche sie boje, ze przywiaze sie do nas zbyt mocno i potem bedzie jej i nam bardzo smutno.

Posted

Szarotka napisał(a):
Jutro uzupelnie wplaty. Czy Lenka ma allegro bo chce podac link, zeby Martyna mogla miec tekst i zdjecia do ogloszen.???????????????/

Nie ma. Ja wyslalam Martynie w Twoim imieniu tekst i zdjecia, ktorych uzywalam do poprzedniego pakietu.

Posted

Lenusia wita o poranku :loveu:

wczoraj, przy ladnej pogodzie, Lena biegala i bawila sie radosnie w ogrodzie :multi:

... dzisiaj od rana pada, wiec dzien zapowiada sie raczej domowo, na szczescie psiaki swietnie sie dogaduja, wiec nudzic sie nie beda ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Nie ma. Ja wyslalam Martynie w Twoim imieniu tekst i zdjecia, ktorych uzywalam do poprzedniego pakietu.

O to Lenka bez allegro, trzeba by Lilke poprosic albo wykupic allegro takie jak ma Heniu (tez bez domu ......)
I jak te ogloszenia nic nie przyniosa to trzeba by moze tekst poprawic. Dzieki Obarczus za przeslanie tekstu i zdjec do Martyny :):)

Posted

[quote name='Szarotka']O to Lenka bez allegro, trzeba by Lilke poprosic albo wykupic allegro takie jak ma Heniu (tez bez domu ......)
I jak te ogloszenia nic nie przyniosa to trzeba by moze tekst poprawic. Dzieki Obarczus za przeslanie tekstu i zdjec do Martyny :):)

piekne allegro ........... nie wiem kto to robil, ale sa sliczne..... :)

http://allegro.pl/kreska-mlodziutka-suczka-szuka-domu-szczeniak-i1251113301.html

http://allegro.pl/lenka-i-murzynek-prosza-o-wasza-pomoc-i1264980544.html