Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Lepsze te baki niz latajce Koopale:evil_lol::cool3::evil_lol::cool3:

O, zdecydowanie, przynajmniej nie trzeba wyrzucać garderoby .. ;)

Wracając, spotkaliśmy u znajomych, cudne maleńkie, chyba tygodniowe kociaki ... za jakiś czas będą szukały domków ....

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']jakie sliczne kotki ! :) :) :)[/QUOTE]

kociaki słodkie... i rudzielce są.... ehhh...

A Lenusia jaka dzielna dziś była, chociaż nie wiem kto bardziej :)

Posted

Lunusia przesyła buziaczki :loveu:

Wczoraj, nie było nas w domu przez całe popołudnie i ... Lenusia niczego nie pożarła :multi: ... może tamte jej wyskoki, były incydentalne ... wtedyb padał deszcz, miała dziewczyna chandrę i wyżyła się na wrednych przedmiotach :eviltong:

Teraz opiekuje się małą Molly, szaleją razem i osobno ... jest jak w prawdziwej rodzinie :)

Dla Lenusi zdecydowanie najlepszy domek z drugim psiakiem! Ona musi coś robić i czuć się potrzebna.

Posted

DObrze, że obyło się bez qpali ;)

EWANKO, pytałam już wcześniej, ale pewnie nie zauważyłaś. Czy możemy się umówić, iż od następnego miesiąca będziemy płacić za DT w połowie miesiąca?? Wtedy nie będziemy zostawać bez kasy ani na minusie. Ponadto ciężko jest uzbierać deklaracje na dany miesiąc już pierwszego dnia miesiąca.

A kociaczki są super.... takie słodziutkie :loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']DObrze, że obyło się bez qpali ;)

EWANKO, pytałam już wcześniej, ale pewnie nie zauważyłaś. Czy możemy się umówić, iż od następnego miesiąca będziemy płacić za DT w połowie miesiąca?? Wtedy nie będziemy zostawać bez kasy ani na minusie. Ponadto ciężko jest uzbierać deklaracje na dany miesiąc już pierwszego dnia miesiąca.

A kociaczki są super.... takie słodziutkie :loveu:[/QUOTE]

Oczywiście, termin zapłaty może być taki, jak proponujesz :)

Lenka była naprawdę bardzo dzielna, weszła sama do gabinetu, co u naszego poprzedniego weta było nie do pomyślenia ... już zaczynam myśleć, że to nie w niej był problem :p ... teraz atmosfera był luźna i bardzo sympatyczna, więc Lenusia też była rozluźniona.

Zdecydowanie Lena jest jak mała antenka, odbierającą sygnały z otaczającego ją świata ... czyli dla niej odpowiedni NIEznerwicowany domek :)

Posted

[quote name='Ewanka']Oczywiście, termin zapłaty może być taki, jak proponujesz :)

Lenka była naprawdę bardzo dzielna, weszła sama do gabinetu, co u naszego poprzedniego weta było nie do pomyślenia ... już zaczynam myśleć, że to nie w niej był problem :p ... teraz atmosfera był luźna i bardzo sympatyczna, więc Lenusia też była rozluźniona.

Zdecydowanie Lena jest jak mała antenka, odbierającą sygnały z otaczającego ją świata ... czyli dla niej odpowiedni NIEznerwicowany domek :)[/QUOTE]

Cieszę się bardzo, że termin zapłaty odpowiada. A jeszcze bardziej się ciesze, że Lenka zrobiła postępy jeśli chodzi o weta :)

Posted

[quote name='obraczus87']Anno na pierwszej stronie jest wszystko dokładnie napisane.

Rozliczenie Natalijo to rozliczenie Natalijo. Kasa, która była u Niej już dawno poszła do Ewanki. Wszystko jest w rozliczeniu Natalijo zamieszczonym na 1 stronie.

Te osoby zaplacily za wrzesien na konto Natalijo -

Aga35 - 15 zł (30-08-2010)
Anna10025 - 5 zł (02-09-2010)
dorota1 - 10 zł (03-09-2010)
Aga-33-76 - 10 zł (06-09-2010)
No tak ślepa jestem...:lol: Mam nadzieję , że Lenusią zainteresuję się ktoś z Polski, żeby można było dobrze domek prześwietlić.

Posted

[quote name='anna10025']No tak ślepa jestem...:lol: Mam nadzieję , że Lenusią zainteresuję się ktoś z Polski, żeby można było dobrze domek prześwietlić.[/QUOTE]

Ja czasami też mam problem ze znalezienim wszystkiego ;)

Posted

Lena wita Ciocie o poranku :loveu:

Muszę pochwalić naszą dzielną opiekunkę i higienistkę ... zajmuje się małą krówką Molly jak mama, siostra i koleżanka w jednym :p

Teraz Molly leży na podłodze pod Lenką i gryzie ją od spodu w tylną nogę, a Lenusia stoi spokojnie i patrzy z lekkim zdziwieniem co z tego wyniknie ... po sekundzie Molly wskakuje na Lenkę, żeby pokazać jej kto tu rządzi, a nasza sunia nadal ze stoickim spokojem znosi wszystkie pomysły psiego dzieciaka ... kochana Lenusia :)

Muszę przyznać, że Lena bardzo wczuwa się w rolę i ostatnio bardzo się wyciszyła ... nie ma już tej szalonej Leny, która chciała wszystkich zacałować w jednej sekundzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewanka']Lena wita Ciocie o poranku :loveu:

Muszę pochwalić naszą dzielną opiekunkę i higienistkę ... zajmuje się małą krówką Molly jak mama, siostra i koleżanka w jednym :p

Teraz Molly leży na podłodze pod Lenką i gryzie ją od spodu w tylną nogę, a Lenusia stoi spokojnie i patrzy z lekkim zdziwieniem co z tego wyniknie ... po sekundzie Molly wskakuje na Lenkę, żeby pokazać jej kto tu rządzi, a nasza sunia nadal ze stoickim spokojem znosi wszystkie pomysły psiego dzieciaka ... kochana Lenusia :)

Muszę przyznać, że Lena bardzo wczuwa się w rolę i ostatnio bardzo się wyciszyła ... nie ma już tej szalonej Leny, która chciała wszystkich zacałować w jednej sekundzie :evil_lol:

Kazdy musi cel z zyciu . Widac ze Lenusia odnalazla swoj cel. Najlepiej bybylo gdyby znalazla domek z drugim pieskiem ,ktory potrzebuje opiekunki i przyjaciolki.

Posted

[quote name='Ingrid44']Kazdy musi cel z zyciu . Widac ze Lenusia odnalazla swoj cel. Najlepiej bybylo gdyby znalazla domek z drugim pieskiem ,ktory potrzebuje opiekunki i przyjaciolki.[/QUOTE]

Tak, zdecydowanie :)

... ja od dawna mówię, że Lena powinna iść do domku z innym psiakiem, a teraz jeszcze dodatkowo wiem, że to powinien być młody, ruchliwy i pełen werwy piesek :)

Posted

Miałam jeden telefon w sprawie Lenki. Państwo na emeryturze, dom z ogrodem pod Warszawa. Albo źle zrozumialam, albo faktycznie tak jest. Psiak całymi dniami siedzi na dworze, na noce wraca do domu.. ale może źle zrozumiałam, bo byłam w pracy i było dośc głośno :)
Panstwo maja pomyslec. Maja jeszcze 2 inne pieski na oku :)

Posted

Lenusia wita ciocie o poranku :loveu: ... już sobota :crazyeye:

Lena stanowi z małą Molly prawdziwie zgrany tandem ... razem galopują, podgryzają się, wariują, szczekaja ... zachowują się jak jeden organizm w dwoch małych ciałkach :D

Wspaniale jest podglądać ich wzajemne relacje, dorosła Lena uczy małą pewnych psich zachowań, natomiast słodka Mulinka wniosła w życie Lenki szaloną radość i niespożytą energię ... fantastycznie się uzupełniają :multi:

Lenka złowiła kolejną małą myszkę :p

... słowem, wspaniały pies do domu z ogrodem, bo jak wiadomo, jesienią myszki szukają ciepłego miejsca, a niekoniecznie ludziom to odpowiada. :cool3: