Ewanka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Ingrid44']Lepsze te baki niz latajce Koopale:evil_lol::cool3::evil_lol::cool3: O, zdecydowanie, przynajmniej nie trzeba wyrzucać garderoby .. ;) Wracając, spotkaliśmy u znajomych, cudne maleńkie, chyba tygodniowe kociaki ... za jakiś czas będą szukały domków .... Quote
Szarotka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Hm musimy chyba na te szczepienia uzbierac.................. Quote
tripti Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Ingrid44']jakie sliczne kotki ! :) :) :)[/QUOTE] kociaki słodkie... i rudzielce są.... ehhh... A Lenusia jaka dzielna dziś była, chociaż nie wiem kto bardziej :) Quote
Ewanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Lunusia przesyła buziaczki :loveu: Wczoraj, nie było nas w domu przez całe popołudnie i ... Lenusia niczego nie pożarła :multi: ... może tamte jej wyskoki, były incydentalne ... wtedyb padał deszcz, miała dziewczyna chandrę i wyżyła się na wrednych przedmiotach :eviltong: Teraz opiekuje się małą Molly, szaleją razem i osobno ... jest jak w prawdziwej rodzinie :) Dla Lenusi zdecydowanie najlepszy domek z drugim psiakiem! Ona musi coś robić i czuć się potrzebna. Quote
obraczus87 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 DObrze, że obyło się bez qpali ;) EWANKO, pytałam już wcześniej, ale pewnie nie zauważyłaś. Czy możemy się umówić, iż od następnego miesiąca będziemy płacić za DT w połowie miesiąca?? Wtedy nie będziemy zostawać bez kasy ani na minusie. Ponadto ciężko jest uzbierać deklaracje na dany miesiąc już pierwszego dnia miesiąca. A kociaczki są super.... takie słodziutkie :loveu: Quote
Ewanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='obraczus87']DObrze, że obyło się bez qpali ;) EWANKO, pytałam już wcześniej, ale pewnie nie zauważyłaś. Czy możemy się umówić, iż od następnego miesiąca będziemy płacić za DT w połowie miesiąca?? Wtedy nie będziemy zostawać bez kasy ani na minusie. Ponadto ciężko jest uzbierać deklaracje na dany miesiąc już pierwszego dnia miesiąca. A kociaczki są super.... takie słodziutkie :loveu:[/QUOTE] Oczywiście, termin zapłaty może być taki, jak proponujesz :) Lenka była naprawdę bardzo dzielna, weszła sama do gabinetu, co u naszego poprzedniego weta było nie do pomyślenia ... już zaczynam myśleć, że to nie w niej był problem :p ... teraz atmosfera był luźna i bardzo sympatyczna, więc Lenusia też była rozluźniona. Zdecydowanie Lena jest jak mała antenka, odbierającą sygnały z otaczającego ją świata ... czyli dla niej odpowiedni NIEznerwicowany domek :) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Ewanka']Oczywiście, termin zapłaty może być taki, jak proponujesz :) Lenka była naprawdę bardzo dzielna, weszła sama do gabinetu, co u naszego poprzedniego weta było nie do pomyślenia ... już zaczynam myśleć, że to nie w niej był problem :p ... teraz atmosfera był luźna i bardzo sympatyczna, więc Lenusia też była rozluźniona. Zdecydowanie Lena jest jak mała antenka, odbierającą sygnały z otaczającego ją świata ... czyli dla niej odpowiedni NIEznerwicowany domek :)[/QUOTE] Cieszę się bardzo, że termin zapłaty odpowiada. A jeszcze bardziej się ciesze, że Lenka zrobiła postępy jeśli chodzi o weta :) Quote
anna10025 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='obraczus87']Anno na pierwszej stronie jest wszystko dokładnie napisane. Rozliczenie Natalijo to rozliczenie Natalijo. Kasa, która była u Niej już dawno poszła do Ewanki. Wszystko jest w rozliczeniu Natalijo zamieszczonym na 1 stronie. Te osoby zaplacily za wrzesien na konto Natalijo - Aga35 - 15 zł (30-08-2010) Anna10025 - 5 zł (02-09-2010) dorota1 - 10 zł (03-09-2010) Aga-33-76 - 10 zł (06-09-2010) No tak ślepa jestem...:lol: Mam nadzieję , że Lenusią zainteresuję się ktoś z Polski, żeby można było dobrze domek prześwietlić. Quote
obraczus87 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='anna10025']No tak ślepa jestem...:lol: Mam nadzieję , że Lenusią zainteresuję się ktoś z Polski, żeby można było dobrze domek prześwietlić.[/QUOTE] Ja czasami też mam problem ze znalezienim wszystkiego ;) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Czy jest ktoś chętny na wykupienie pakietu ogłoszeń dla Lenki?? ;) Niestety z tego, który ja wykupiłam - nikt się nie odezwał :( A Lenkę trzeba non-stop ogłaszac... Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Lena wita Ciocie o poranku :loveu: Muszę pochwalić naszą dzielną opiekunkę i higienistkę ... zajmuje się małą krówką Molly jak mama, siostra i koleżanka w jednym :p Teraz Molly leży na podłodze pod Lenką i gryzie ją od spodu w tylną nogę, a Lenusia stoi spokojnie i patrzy z lekkim zdziwieniem co z tego wyniknie ... po sekundzie Molly wskakuje na Lenkę, żeby pokazać jej kto tu rządzi, a nasza sunia nadal ze stoickim spokojem znosi wszystkie pomysły psiego dzieciaka ... kochana Lenusia :) Muszę przyznać, że Lena bardzo wczuwa się w rolę i ostatnio bardzo się wyciszyła ... nie ma już tej szalonej Leny, która chciała wszystkich zacałować w jednej sekundzie :evil_lol: Quote
FIFA Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witam Lenkę o poranku to nasza Molly ma dobry wpływ na nia:eviltong: Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='FIFA']Witam Lenkę o poranku to nasza Molly ma dobry wpływ na nia:eviltong:[/QUOTE] Taaaak, niezaprzeczalnie ;) Quote
Ingrid44 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Ewanka']Lena wita Ciocie o poranku :loveu: Muszę pochwalić naszą dzielną opiekunkę i higienistkę ... zajmuje się małą krówką Molly jak mama, siostra i koleżanka w jednym :p Teraz Molly leży na podłodze pod Lenką i gryzie ją od spodu w tylną nogę, a Lenusia stoi spokojnie i patrzy z lekkim zdziwieniem co z tego wyniknie ... po sekundzie Molly wskakuje na Lenkę, żeby pokazać jej kto tu rządzi, a nasza sunia nadal ze stoickim spokojem znosi wszystkie pomysły psiego dzieciaka ... kochana Lenusia :) Muszę przyznać, że Lena bardzo wczuwa się w rolę i ostatnio bardzo się wyciszyła ... nie ma już tej szalonej Leny, która chciała wszystkich zacałować w jednej sekundzie :evil_lol: Kazdy musi cel z zyciu . Widac ze Lenusia odnalazla swoj cel. Najlepiej bybylo gdyby znalazla domek z drugim pieskiem ,ktory potrzebuje opiekunki i przyjaciolki. Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Ingrid44']Kazdy musi cel z zyciu . Widac ze Lenusia odnalazla swoj cel. Najlepiej bybylo gdyby znalazla domek z drugim pieskiem ,ktory potrzebuje opiekunki i przyjaciolki.[/QUOTE] Tak, zdecydowanie :) ... ja od dawna mówię, że Lena powinna iść do domku z innym psiakiem, a teraz jeszcze dodatkowo wiem, że to powinien być młody, ruchliwy i pełen werwy piesek :) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Miałam jeden telefon w sprawie Lenki. Państwo na emeryturze, dom z ogrodem pod Warszawa. Albo źle zrozumialam, albo faktycznie tak jest. Psiak całymi dniami siedzi na dworze, na noce wraca do domu.. ale może źle zrozumiałam, bo byłam w pracy i było dośc głośno :) Panstwo maja pomyslec. Maja jeszcze 2 inne pieski na oku :) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A ja tylko poprosze o reklamowanie watku Lenusi.. musimy miec jakies zaplecze finansowe... Quote
Szarotka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='obraczus87']A ja tylko poprosze o reklamowanie watku Lenusi.. musimy miec jakies zaplecze finansowe...[/QUOTE] Chodzi Ci o to, zeby watek rozsylac ?? Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Szarotka']Chodzi Ci o to, zeby watek rozsylac ??[/QUOTE] Twoja "dzialka" Szarotka !:cool3: Trzeba agitowac i zwolywac ciotki z kasa :):loveu::lol: Quote
Szarotka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Ingrid44']Twoja "dzialka" Szarotka !:cool3: Trzeba agitowac i zwolywac ciotki z kasa :):loveu::lol:[/QUOTE] Dziekuje :):) Quote
obraczus87 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Szarotka']Dziekuje :):)[/QUOTE] Jesteś w tym najlepsza :) Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Lenusia wita ciocie o poranku :loveu: ... już sobota :crazyeye: Lena stanowi z małą Molly prawdziwie zgrany tandem ... razem galopują, podgryzają się, wariują, szczekaja ... zachowują się jak jeden organizm w dwoch małych ciałkach :D Wspaniale jest podglądać ich wzajemne relacje, dorosła Lena uczy małą pewnych psich zachowań, natomiast słodka Mulinka wniosła w życie Lenki szaloną radość i niespożytą energię ... fantastycznie się uzupełniają :multi: Lenka złowiła kolejną małą myszkę :p ... słowem, wspaniały pies do domu z ogrodem, bo jak wiadomo, jesienią myszki szukają ciepłego miejsca, a niekoniecznie ludziom to odpowiada. :cool3: Quote
Javena Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Poniewaz jedej z moich deklarowiczów,Opalis odszedł za T.M.:( dołozę Lence 5 zł ,czyli razem 15 miesięcznie. Quote
Recommended Posts