feliksik Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 dla mnie na tym zdjęciu jest taka uśmiechnięta i zaciekawiona Quote
Ewanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ... no, skoro uważacie , że Lenusia ładnie wyszła, to już się nie czepiam ;) Lena dzisiaj w sadzie towarzyszyła w zbieraniu jabłek i zjadała te, które sama sobie wybrała ;) ... wcześniej, jak pamiętacie zjadała z apetytem maliny z krzaczka, morelki , a teraz jabłka ... mądra dziewczynka, wie co zdrowe :p Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ewanka napisał(a):... no, skoro uważacie , że Lenusia ładnie wyszła, to już się nie czepiam ;) Lena dzisiaj w sadzie towarzyszyła w zbieraniu jabłek i zjadała te, które sama sobie wybrała ;) ... wcześniej, jak pamiętacie zjadała z apetytem maliny z krzaczka, morelki , a teraz jabłka ... mądra dziewczynka, wie co zdrowe :p Niesamowite ze ona je owoce . Moj piesio nie ruszy niczego jak nie jest to miesko.:razz: Niech je witaminki jak lubi. Madra dziewczynka:lol: Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15471719#post15471719 Proszę o wsparcie dla Bruna .... Tak mało już brakuje .... Quote
tripti Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Szarotka napisał(a):Maya lubi arbuzy :):) właśnie psiaki pod względem tych upodobań są różniaste. Pińczerka mamy nagminnie wcinała takie małe śliwki mirabelki, o dziwo wypluwała pestki... a ja Szarotko właśnie wpatrzyłam się w Twoją sygnaturkę, rymuje się :) Quote
Szarotka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Mialo sie rymowac. W koncu jestem Kotka - Szarotka :):) Quote
Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Lenka o poranku rozdaje buziaki :buzi: Lenka jest teraz przeszczęśliwa ... bawi się , galopuje, skacze i figluje z małą Molly :multi: ... mam nadzieję, że jej przyszły domek będzie z jakimś psiakiem, bo ona uwielbia się bawić, no i oczywiście kimś opiekowac, wszak to wzorowa higienistka ;) Quote
tripti Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 figlarka mała :) coś te psiaki z nadpobudliwością mają wspólnego z sobą, bo Melcia też całemu stadku potrafi poczyścić oczy i uszy, a do tego raz na Dianie znalazła kleszcza, którego nie wymacaliśmy sami. Melci adhd skończyło się złamaną łapą rok temu, a teraz jak Marta widziała to znowu skacze jak najęta... Ja to pocichu liczę na ten onet, bo tam naprawdę prezentuje się ładnie :) ( jeżeli chodzi o te mirabelki to nie tak, ze dostawała je, tylko zbierała spod drzewa, żeby nie było, śliwki dla psa nie są dobre ) Kotka - Szarotka :) dobre, czekam na więcej :) Quote
obraczus87 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 To prawda :) U Melci w ogole nie widac tego, ze miala kiedys problem z lapa. Jest taka ruchliwa ze szok :) Quote
LILUtosi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Nowe wpłaty: 30.09. LENKA X,XI,XII OD GOLDENEK2 - 60zł 30.09. DEKLARACJA 10.2010, DLA LENKI OD OBRACZUS87 - 15 zł 01.10. lipiec i sierpień magenka 1 - 20zł Razem 305 zł Proszę o konto Ewanki i info kiedy mam wpłacać za hotelik. Quote
Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Lenusia rozdaje niedzielne buziaki :loveu: Lena jest teraz w siódmym niebie ........ :D ...szczeniorek Molly jest jej nieodłączną towarzyszką ... starsza koleżanka pokazuje maluchowi świat, uczy zabaw, razem galopują, skaczą, rozrabiają i ... są bardzo szczęsliwe :lol: Quote
Szarotka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ciesze sie, ze Lenka ma kolezanke:):) Quote
LILUtosi Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 LILUtosi napisał(a):Nowe wpłaty: 30.09. LENKA X,XI,XII OD GOLDENEK2 - 60zł 30.09. DEKLARACJA 10.2010, DLA LENKI OD OBRACZUS87 - 15 zł 01.10. lipiec i sierpień magenka 1 - 20zł Razem 305 zł Dziś przelałam na konto Ewanki 305zł - brakuje 5zł. Niestety ale na tym koncie mam tylko pieniążki Lenki i ani grosza więcej więc nawet nie miałam tych 5zł jak dorzucić. Przelałam dziś bo w tym tygodniu będę miała kiepski dostęp do neta. Mam nadzieje że Ewanka nie będzie miała pretensji o te 5zł. ;-) Zawsze można w przyszłym miesiącu dorzucić. Quote
Szarotka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Miejmy nadzieje, ze w przyszlym miesiacu uzbieramy wiecej. Mialam wrazenie, ze mamy komplet tym bardziej, ze ja przeslalam o 10 zl. wiecej. Quote
dorota1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja wczoraj przelałam moją deklarację 20 zł za październik. Quote
Szarotka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 dorota1 napisał(a):Ja wczoraj przelałam moją deklarację 20 zł za październik. Moja za pazdziernik tez dotrze na dniach, ale my raczej tu wypisujemy o tych ciotkach to z alimentami dla Lenusi zalegaja :):) Quote
Ewanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Lenusia wita cioteczki w Światowym Dniu Zwierząt :loveu: [FONT=Georgia]życzy wszystkiego najlepszego psiakom i ich opiekunom ...[/FONT] [FONT=Georgia]informuje wszystkich, że znalazła się dzisiaj na pierwszej stronie 'onetu' i ma nadzieję na wspaniały kochający domek ..................................[/FONT] [FONT=Georgia]:loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:[/FONT] Quote
obraczus87 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 LENUSIA wszystkiego najlepszego :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Ewanko, czy możemy wpłacać Ci pieniądze za DT Lenki np w połowie miesiąca?? Wtedy przypuszczam będzie już większość wpłat, a i my będziemy w stanie wpąłcac pieniądze w całości :) Inaczej się pogubimy. Nie ma fizycznie możliwości, aby już pierwszego każdego miesiąca były uzbierane deklaracje na dany miesiąc, bo nie każdy dostaje wypłatę 30. każdego miesiąca. Poza tym musimy się liczyć z tym, że z dodatkowych funduszy Lenki MUSIMY opłacać jej w koncu wyróżnione allegro, gumtree, kupować pakiety ogłoszeń (mój pakiet lada chwila wygaśnie) oraz przede wszystkim musimy mieć fundusze na zakup karmy. Quote
obraczus87 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Ewanka'] [FONT=Georgia]informuje wszystkich, że znalazła się dzisiaj na pierwszej stronie 'onetu' i ma nadzieję na wspaniały kochający domek ..................................[/FONT] [FONT=Georgia]:loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:[/FONT] Dzisiaj telefon trzymam non-stop przy sobie :) może komuś Lenusia się spodoba :) Quote
Ewanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Dzisiaj telefon trzymam non-stop przy sobie :) może komuś Lenusia się spodoba :) Mam nadzieję, że ktoś ją fajny wypatrzy :) ... trzymam mocno kciuki :) Quote
Ewanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kilka chwil z życia towarzyskiego na błękitnym dywanie ....... :D siostrzana przyjaźń, czy ... higienistka w akcji ??? .................. ................ a tu ............... rewanż ??? :evil_lol: Quote
AGA35 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 27.09. - aga 35 - 20zł to jest wpłata na pazdziernik :-) Quote
Recommended Posts