Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... no, skoro uważacie , że Lenusia ładnie wyszła, to już się nie czepiam ;)

Lena dzisiaj w sadzie towarzyszyła w zbieraniu jabłek i zjadała te, które sama sobie wybrała ;)

... wcześniej, jak pamiętacie zjadała z apetytem maliny z krzaczka, morelki , a teraz jabłka ... mądra dziewczynka, wie co zdrowe :p

Posted

Ewanka napisał(a):
... no, skoro uważacie , że Lenusia ładnie wyszła, to już się nie czepiam ;)

Lena dzisiaj w sadzie towarzyszyła w zbieraniu jabłek i zjadała te, które sama sobie wybrała ;)

... wcześniej, jak pamiętacie zjadała z apetytem maliny z krzaczka, morelki , a teraz jabłka ... mądra dziewczynka, wie co zdrowe :p

Niesamowite ze ona je owoce . Moj piesio nie ruszy niczego jak nie jest to miesko.:razz:
Niech je witaminki jak lubi. Madra dziewczynka:lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
Maya lubi arbuzy :):)

właśnie psiaki pod względem tych upodobań są różniaste. Pińczerka mamy nagminnie wcinała takie małe śliwki mirabelki, o dziwo wypluwała pestki... a ja Szarotko właśnie wpatrzyłam się w Twoją sygnaturkę, rymuje się :)

Posted

Lenka o poranku rozdaje buziaki :buzi:

Lenka jest teraz przeszczęśliwa ... bawi się , galopuje, skacze i figluje z małą Molly :multi:

... mam nadzieję, że jej przyszły domek będzie z jakimś psiakiem, bo ona uwielbia się bawić, no i oczywiście kimś opiekowac, wszak to wzorowa higienistka ;)

Posted

figlarka mała :) coś te psiaki z nadpobudliwością mają wspólnego z sobą, bo Melcia też całemu stadku potrafi poczyścić oczy i uszy, a do tego raz na Dianie znalazła kleszcza, którego nie wymacaliśmy sami. Melci adhd skończyło się złamaną łapą rok temu, a teraz jak Marta widziała to znowu skacze jak najęta... Ja to pocichu liczę na ten onet, bo tam naprawdę prezentuje się ładnie :) ( jeżeli chodzi o te mirabelki to nie tak, ze dostawała je, tylko zbierała spod drzewa, żeby nie było, śliwki dla psa nie są dobre )

Kotka - Szarotka :) dobre, czekam na więcej :)

Posted

Nowe wpłaty:
30.09. LENKA X,XI,XII OD GOLDENEK2 - 60zł
30.09. DEKLARACJA 10.2010, DLA LENKI OD OBRACZUS87 - 15 zł
01.10. lipiec i sierpień magenka 1 - 20zł
Razem 305 zł
Proszę o konto Ewanki i info kiedy mam wpłacać za hotelik.

Posted

Lenusia rozdaje niedzielne buziaki :loveu:

Lena jest teraz w siódmym niebie ........ :D

...szczeniorek Molly jest jej nieodłączną towarzyszką ... starsza koleżanka pokazuje maluchowi świat, uczy zabaw, razem galopują, skaczą, rozrabiają i ... są bardzo szczęsliwe :lol:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nowe wpłaty:
30.09. LENKA X,XI,XII OD GOLDENEK2 - 60zł
30.09. DEKLARACJA 10.2010, DLA LENKI OD OBRACZUS87 - 15 zł
01.10. lipiec i sierpień magenka 1 - 20zł
Razem 305 zł

Dziś przelałam na konto Ewanki 305zł - brakuje 5zł. Niestety ale na tym koncie mam tylko pieniążki Lenki i ani grosza więcej więc nawet nie miałam tych 5zł jak dorzucić. Przelałam dziś bo w tym tygodniu będę miała kiepski dostęp do neta. Mam nadzieje że Ewanka nie będzie miała pretensji o te 5zł. ;-) Zawsze można w przyszłym miesiącu dorzucić.

Posted

dorota1 napisał(a):
Ja wczoraj przelałam moją deklarację 20 zł za październik.

Moja za pazdziernik tez dotrze na dniach, ale my raczej tu wypisujemy o tych ciotkach to z alimentami dla Lenusi zalegaja :):)

Posted

Lenusia wita cioteczki w Światowym Dniu Zwierząt :loveu:

[FONT=Georgia]życzy wszystkiego najlepszego psiakom i ich opiekunom ...[/FONT]

[FONT=Georgia]informuje wszystkich, że znalazła się dzisiaj na pierwszej stronie 'onetu' i ma nadzieję na wspaniały kochający domek ..................................[/FONT]

[FONT=Georgia]:loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:[/FONT]

Posted

LENUSIA wszystkiego najlepszego :)

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ewanko, czy możemy wpłacać Ci pieniądze za DT Lenki np w połowie miesiąca??
Wtedy przypuszczam będzie już większość wpłat, a i my będziemy w stanie wpąłcac pieniądze w całości :)

Inaczej się pogubimy. Nie ma fizycznie możliwości, aby już pierwszego każdego miesiąca były uzbierane deklaracje na dany miesiąc, bo nie każdy dostaje wypłatę 30. każdego miesiąca.

Poza tym musimy się liczyć z tym, że z dodatkowych funduszy Lenki MUSIMY opłacać jej w koncu wyróżnione allegro, gumtree, kupować pakiety ogłoszeń (mój pakiet lada chwila wygaśnie) oraz przede wszystkim musimy mieć fundusze na zakup karmy.

Posted

[quote name='Ewanka']
[FONT=Georgia]informuje wszystkich, że znalazła się dzisiaj na pierwszej stronie 'onetu' i ma nadzieję na wspaniały kochający domek ..................................[/FONT]

[FONT=Georgia]:loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:[/FONT]

Dzisiaj telefon trzymam non-stop przy sobie :) może komuś Lenusia się spodoba :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzisiaj telefon trzymam non-stop przy sobie :) może komuś Lenusia się spodoba :)

Mam nadzieję, że ktoś ją fajny wypatrzy :) ... trzymam mocno kciuki :)

Posted

Kilka chwil z życia towarzyskiego na błękitnym dywanie ....... :D

siostrzana przyjaźń, czy ... higienistka w akcji ??? ..................

................ a tu ............... rewanż ??? :evil_lol: