Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenusia wita o poranku :loveu:

Lenka szczęśliwa , biega,skacze, galopuje, szaleje i śmieje się na całe gardło :D ... jej trzeba było nieposkromionego szczeniora ... nie w głowie jej teraz jakieś gryzienia, niszczenia ... jest radosna, opiekuje się, jako higienistka małą Mulinką. Nawet pozwała małej na wyraźne , jakby to określić ... ruchy dominacyjne ;) , nawet mnie tym trochę zaskoczyła, przecież to ona zawsze była "na górze" ;)

... piszę teraz w trybie awaryjnym, mój laptopik się buntuje, więc jak zniknę, to kontakt tylko tel. lub osobisty - zapraszamy :p

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ewanko, a próbowałaś zostawiać dziewczyny same w pokoju?? :)

Zostawiam je w róznych konfiguracjach ... Lenkę z Molly, Lenkę z Dosią, Lenkęz Zorba ... Molly z Dosią nie mam sumienia, hrabina by mi chyba tego nie wybaczyła ;) ... ale jestem cały czas w domu lub w ogrodzie, nie wyjeżdżałam w ostatnich dniach poza posesję. Muszę i tego spróbować.

Posted

Na tym zdjęciu Lenusia wygląda bardzo groźnie, a to przecież taka słodka sunia higienistka, patrzy tylko jak tu komu pomóc, umyć oczka, uszka i zagląda w oczy ludzia, czy jest z niej zadowolony ... szkoda, że to nie wyszło na jaj fotkach.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja wcale nie uwazam aby wyszła groźnie :) wyszła jedynie na sporego psiaka ;)

... no to dobrze ... bo wydała mi się taka groźna ;)

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Ciotka Feliksik rzeczy trudne załatwia od ręki .... cuda zajmują Jej kilka dni :)

To prawda :)

... Lenusia jest ogromnie wdzięczna, oby jakiś wspaniały domek ją wypatrzył ... ona tak bardzo chce być kochana, tak bardzo się stara !!!

Posted

kochani co do zdjęcia Lenki, jak zrobicie albo podeślecie jakieś dobrej jakości tak jak pisałam 700px (200kb), to je podmienię. wybierała Pani redaktor te najlepszej jakości, ale nic straconego jak chcecie podmienić - ale dobre musi być

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ewanko, psiaki medialne o wiele szybciej znajdują domy :). A Lenka jest śliczna i radosna więc ..... telefony będą się urywać :)

Oby tak było :)

Ojjjj, Molly włazi mi na klawiaturę i nie mogę pisać .......... :D

Lenusia nie wyszła chyba naj;epiej na tej fotce, nie jest zbyt fotogeniczna .... ale jest taka fajna, oby domek to w niej zauważył !!!

może to zdjęcie ............
http://img259.imageshack.us/i/p12600986220052.jpg/

albo to.......................
http://img148.imageshack.us/i/p12600876719856.jpg/

a tu jest albumik Lenusi .... CIOTKI, pomóżcie wybrać, skoro można podmienić to może warto spróbować .... ;)
http://img259.imageshack.us/gal.php?g=p12600986220052.jpg

Posted

kurcze cioteczki, ale ona ładnie wyszła na tym zdjęciu na Onecie, czemu wam sienie podoba.
a żeby podmienić muszęmieć zdjęcie, które ma 700px na 500px, a w tej galerii to chyba takiego nie macie już