Szarotka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Do szczeniakow juz tez doszlo :):) Quote
magenka1 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 o matko i córko dogo miała awarię cały dzień ale w końcu działa :) Quote
Ewanka Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 irytujące te awarie ... też przez cały dzień chciałam wejść bezskutecznie ... cześć Lena, co słychać ? :) Quote
obraczus87 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Jejuuuu cały dzien awaria dogo.... porażka jakaś. Bez dogo juz życ nie można ;) U Lenusi wszystko oki :) mam problem z wejściem na poczte... wiec nie wiem nawet czy dostalam jakiegos maila. Quote
Szarotka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Dogo jest takie wolne ............. Quote
Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Miłośnicy ZWIERZĄT, sprężcie się- GŁOSUJCIE NA NIE!!! http://wyborcza.pl/1,75248,9162918,Prokurator_w_obronie_psow_i_kotow.html Quote
Ewanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Lena mi wybaczy, mam nadzieję, po starej znajomości .... zerknijcie proszę do suni colli ... tam straszne pustki, a problem niemały :( http://www.dogomania.pl/threads/202783-Piękna-SABA-zdrowieje-ale-JUTRO-TRACI-DT!-(-Diablesko-pilnie-szukamy-DT!-POMÓŻ! Quote
obraczus87 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Wieści z DS Lenki!!!! :) "Maleńka jest kochana i słodka. Niezmiennie mamy na jej punkcie świra. Zabraliśmy ją, kiedy jechaliśmy odebrać Jasia z zimowiska. Chcieliśmy żeby zaczęła się przyzwyczajać do samochodu. To była jej pierwsza, nieco dłuższa podróż z nami. Była bardzo zestresowana. Dyszała, chociaż zachowywała się grzecznie. Oczywiście Sebek został z nią w samochodzie (tłum obcych ludzi to nienajlepsze towarzystwo dla nieufnego pieska). Jasia powitała z wielką radością, a kiedy wysiedliśmy z auta obok domu, całkiem oszalała. Biegała, szczekała, merdała ogonkiem. Ostatnio bardzo bulwersowały ją ryby w akwarium. Leżała i warczała pod nosem, kiedy glonojad przywarł do szyby naprzeciwko niej. Sebek wziął ją na ręce i zbliżył do akwarium, pokazując jej zawartość. Poskutkowało o tyle, że potem z łóżka podchodziła do niego i wąchała, już z nieco mniejsztm strachem. Odbyłyśmy pierwszy spacer na lince treningowej. Lenka była zachwycona wolnością i posłusznie wracała na zawołanie. Trochę się tylko plątała, ale dałyśmy radę. Niebawem (myślę że w przyszłym tygodniu) zabiorę ją do weterynarza i zachipuję. W ubiegłym tygodniu zakropliłam ją kropelkami na kleszcze. Jest bajeczna :-) " :) :) :) Quote
plina Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Aż ciepło się robi na sercu jak czytam wieści z domku :) Każdemu psu takich ludziów życzę!! Quote
tripti Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 pięknie!!! skąd taki domek? aż nie mogę uwierzyć w to wszystko. Quote
obraczus87 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 tripti napisał(a):pięknie!!! skąd taki domek? aż nie mogę uwierzyć w to wszystko. Tez nie mogłam uwierzyć w to wszyystko :) Quote
magenka1 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 bardzo mnie cieszą wiadomości o Lence więcej proszę takich domków Quote
Ewanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Wspaniałe wieści , fantastyczna rodzina :):):) ... myślę, że można ją już niedługo puszczać ze smyczy np. w jakimś parku, ona jest bardzo karna i zawsze wraca na zawołanie. Quote
obraczus87 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='__Lara']Najlepsza ta wiadomość z glonojadem :D :D :D Dokładnie tak :) Cioteczki, zapraszam na watek Kajtusia, który padł ofiara " Lek wet. " :( dziewczyny walczą teraz o Jego życie :( http://www.dogomania.pl/threads/203424-Kajtuś-jedną-łapką-za-TM-. Quote
Justysia i Grześ Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Strasznie się cieszymy, że Lenka znalazła wspaniały dom :loveu: W takim razie my też zmieniamy już banerek z podpisu, był tam baaardzo długo, ale warto było czekać :multi: Quote
anna10025 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Można liczyć na zdjęcia Lenki z nowego domku? Quote
obraczus87 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 zdjęcia były jakiś tydzień temu wstawiane. Na razie zdjec nie bedzie ;) musicie sie wstrzymac :) Quote
obraczus87 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Szarotka napisał(a):A co tak te zdjecia wydzielasz :):) Nie bedę non-stop prosic Sylwii o zdjęcia, tym bardziej, że info o Lence mam na biężąco. Myśle, że foty raz na jakis czas w zupelności wystarczą ;) Quote
Ewanka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Najważniejsze, że Lenka - jedynaczka jest szczęsliwa :):):) Quote
Szarotka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Szkoda, ze domek Lenki sam nie jest na dogo, to bysmy ich bezposrednio molestowali :):) Quote
Recommended Posts