Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Szarotko o jakiej kwocie mówisz??:)

Cos kolwiek. Dziewczyny organizuja i jak sama wiesz to kazda pomoc w takiej sytuacji mile widziana. Nie wiem kogo Ty chowasz w zanadrzu :):)

Posted

Gosia.Marta, Magenka - dzięki dziewczyny. :)

Szarotko - oczywiście Kropka vel. Ciaputka dostanie wsparcie :)
Może któryś z Waszych podopiecznych czeka na pomoc finansową, bo ja tych bid mam aż za dużo.

Posted

To teraz jak Lenka znalazla domek
Zostala mi Ciaputka i Gromek :):)
Dwie bidy przestraszone
co nie machaja ogonem :):)
Trzy budy juz zjadl Gromek
i jak on znajdzie domek :(:(
Ciaputka ludzi zjada
jak tylko ktos do niej zagada .............

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
obraczus..... wiem, ze dobrze wydasz kaskę. Ode mnie masz zielone światło na cokolwiek :)

Dziekuję!

winter7 napisał(a):
Zmieńcie tytuł, bo zapeszycie w drugą stronę :evil_lol:

Szarotka napisał(a):
Tez mysle, ze juz czas :):)

Ale ja napisałam, że można juz zmienić tytuł :D

Posted

Kochani,

chciałabym przeznaczyc na pomoc Bakusiowi wiecej niz 50zł. Zapowiadał się BDT w Gdańsku, ale jak się okazało :( Kobieta oprócz swojego salonu piękności dla zwierzaków prowadziła kiedyś biuro matrymonialne dla zwierząt :angryy: http://www.dogomania.pl/threads/119889-Głupota-wyrachowanie-Wy-płaczecie-ja-zarabiam-czyli-dom-schadzek-dla-kundelków

Niby informacji o tego typu usługach nie ma już na stronie, ale liczy się samo podejście :( a raczej brak wiedzy na temat pomocy bezdomniakom :shake: nie ukrywam, że jestem załamana. Nie ma deklaracji, a pies w sobote ma opuścic schronisko :roll:

Jeśli ktoś miałby ochotę pomóc Bakusiowi bądź przeznaczyc swoją deklarację Lenki dla Bakusia - będe ogromnie wdzięczna - http://www.dogomania.pl/threads/202409-Terrierowaty-BAKUŚ-czeka-na-swoja-szansę-na-nowe-życie...-Potrzebne-wsparcie!

---------------------------------------------------------------

Czy może być w ten sposób?

Kundelkowa Skarbonka - 153,40zł
Bakuś - 150zł
Ciaputka - 100zł
szczeniaki - 50zł http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karmę-i-i-ogłoszenia-szczeniaki-zamarzną-STARACHOWICE/page3

Posted

"Mój mąż w przypływie kreatywnego myślenia przechrzcił Lenkę na Legię ;-). Mała zrobiła mu tę łaskę i się na niego nie obraziła ;-), a nawet raczy na to zawołanie reagować - od czasu do czasu ;-)"

To na tyle :)

Posted

Moje serce jest tak przepełnione radoscią ,że nie macie pojecia. Lenka i domek ,taki z prawdziwego zdarzenia. Ile czasem musi pies przejsc,zanim skonczy sie jego tułaczka. Lenusia ,słoneczko ,życze Ci wielu lat w zdrowiu i szczesciu.

Posted

To prawda, że długa droga Lenusi do kawałka własnej podłogi zakończyła się pełnym sukcem !!!!!!!!! ... widać, że domek wspaniały :)
... to jest naprawdę wzruszające, gdy przypomnę sobie naukę chodzenia na smyczy ... podkulony ogonek i wielki strach w oczach, a teraz ogon w górze i szczęśliwy pycholek :):):)

Lenka przeszła naprawdę długą drogę i fizycznie i mentalnie !!!!!

Posted

To prawda, u nas też przepadała za aportowaniem, ścięła się kiedyś poważnie z Dosią, gdy podbiegły do piłki równocześnie, żadna nie chciała odpuścić. Potem już zawsze rzucałam im dwie piłeczki w dwie strony i zgodnie rozbiegaly sie w przeciwnych kierunkach. Natomiast przy tym straciu, była obecna miejscowa lekarka, ktora przyszła oglądać obrazy ..... niewiele myśląc wyrwała z ziemi malwę i usiłowała rozgonić nią Lenkę i Dosię zwarte w wojennym uścisku ... obie się potem śmiałyśmy, patrząc na połamaną malwę ;):)

Posted

[quote name='obraczus87']Malwę?? :D musiało to smiesznie wygladac :)

Przekomicznie :D ... najpierw na sekundę obie stanęłyśmy jak wryte, a potem ta malwa w akcji :D ... istna komedia, na szczęscie karna Lenka dała się dość szybko odwołać i obyło się bez uszkodzen ciała.

To malwa, która stała się orężem, a rośnie konsekwentnie co roku ... na betonie :)