gosia.marta Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ale super wiesci!!! :))) duzo szczescia dla Lenki i jej nowej rodziny! (jesli chodzi o kase, to ja tez nie mam zastrzezen, Obraczus najlepiej wie, jak ja spozytkowac). Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 obraczus87 napisał(a):Szarotko o jakiej kwocie mówisz??:) Cos kolwiek. Dziewczyny organizuja i jak sama wiesz to kazda pomoc w takiej sytuacji mile widziana. Nie wiem kogo Ty chowasz w zanadrzu :):) Quote
obraczus87 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Gosia.Marta, Magenka - dzięki dziewczyny. :) Szarotko - oczywiście Kropka vel. Ciaputka dostanie wsparcie :) Może któryś z Waszych podopiecznych czeka na pomoc finansową, bo ja tych bid mam aż za dużo. Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 To teraz jak Lenka znalazla domek Zostala mi Ciaputka i Gromek :):) Dwie bidy przestraszone co nie machaja ogonem :):) Trzy budy juz zjadl Gromek i jak on znajdzie domek :(:( Ciaputka ludzi zjada jak tylko ktos do niej zagada ............. Quote
_Goldenek2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 obraczus..... wiem, ze dobrze wydasz kaskę. Ode mnie masz zielone światło na cokolwiek :) Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Tu jest dopiero tragedia, szczeniaczki na mrozie, karma bardzo pilnie potrzebna: http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karm%C4%99-i-i-og%C5%82oszenia-szczeniaki-zamarzn%C4%85-STARACHOWICE :placz::placz: Quote
winter7 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zmieńcie tytuł, bo zapeszycie w drugą stronę :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 winter7 napisał(a):Zmieńcie tytuł, bo zapeszycie w drugą stronę :evil_lol: Tez mysle, ze juz czas :):) Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 _Goldenek2 napisał(a):obraczus..... wiem, ze dobrze wydasz kaskę. Ode mnie masz zielone światło na cokolwiek :) Dziekuję! winter7 napisał(a):Zmieńcie tytuł, bo zapeszycie w drugą stronę :evil_lol: Szarotka napisał(a):Tez mysle, ze juz czas :):) Ale ja napisałam, że można juz zmienić tytuł :D Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kochani, chciałabym przeznaczyc na pomoc Bakusiowi wiecej niz 50zł. Zapowiadał się BDT w Gdańsku, ale jak się okazało :( Kobieta oprócz swojego salonu piękności dla zwierzaków prowadziła kiedyś biuro matrymonialne dla zwierząt :angryy: http://www.dogomania.pl/threads/119889-Głupota-wyrachowanie-Wy-płaczecie-ja-zarabiam-czyli-dom-schadzek-dla-kundelków Niby informacji o tego typu usługach nie ma już na stronie, ale liczy się samo podejście :( a raczej brak wiedzy na temat pomocy bezdomniakom :shake: nie ukrywam, że jestem załamana. Nie ma deklaracji, a pies w sobote ma opuścic schronisko :roll: Jeśli ktoś miałby ochotę pomóc Bakusiowi bądź przeznaczyc swoją deklarację Lenki dla Bakusia - będe ogromnie wdzięczna - http://www.dogomania.pl/threads/202409-Terrierowaty-BAKUŚ-czeka-na-swoja-szansę-na-nowe-życie...-Potrzebne-wsparcie! --------------------------------------------------------------- Czy może być w ten sposób? Kundelkowa Skarbonka - 153,40zł Bakuś - 150zł Ciaputka - 100zł szczeniaki - 50zł http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karmę-i-i-ogłoszenia-szczeniaki-zamarzną-STARACHOWICE/page3 Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A teraz to na co wszyscy czekali :) Z tatą Sylwii :) Z synem :) Jak widać Lenka ma do zabawy m.in gruby sznurek :) Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jakiś problem z ustawieniem daty w aparacie chyba :) Quote
_Goldenek2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Piękne zdjęcia. Widać, że Lenka już na zawsze ma swój ''kawałek podłogi''. Dla takich chwil.... warto sie tu stresować :) Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 "Mój mąż w przypływie kreatywnego myślenia przechrzcił Lenkę na Legię ;-). Mała zrobiła mu tę łaskę i się na niego nie obraziła ;-), a nawet raczy na to zawołanie reagować - od czasu do czasu ;-)" To na tyle :) Quote
Javena Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Moje serce jest tak przepełnione radoscią ,że nie macie pojecia. Lenka i domek ,taki z prawdziwego zdarzenia. Ile czasem musi pies przejsc,zanim skonczy sie jego tułaczka. Lenusia ,słoneczko ,życze Ci wielu lat w zdrowiu i szczesciu. Quote
Ewanka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To prawda, że długa droga Lenusi do kawałka własnej podłogi zakończyła się pełnym sukcem !!!!!!!!! ... widać, że domek wspaniały :) ... to jest naprawdę wzruszające, gdy przypomnę sobie naukę chodzenia na smyczy ... podkulony ogonek i wielki strach w oczach, a teraz ogon w górze i szczęśliwy pycholek :):):) Lenka przeszła naprawdę długą drogę i fizycznie i mentalnie !!!!! Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Te wszystkie zdjęcia, na których Lenka lezy sa po ostrej i intensywnej zabawie piłeczką :) ma na jej punkcie całkowitego bzika ;) Quote
Ewanka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To prawda, u nas też przepadała za aportowaniem, ścięła się kiedyś poważnie z Dosią, gdy podbiegły do piłki równocześnie, żadna nie chciała odpuścić. Potem już zawsze rzucałam im dwie piłeczki w dwie strony i zgodnie rozbiegaly sie w przeciwnych kierunkach. Natomiast przy tym straciu, była obecna miejscowa lekarka, ktora przyszła oglądać obrazy ..... niewiele myśląc wyrwała z ziemi malwę i usiłowała rozgonić nią Lenkę i Dosię zwarte w wojennym uścisku ... obie się potem śmiałyśmy, patrząc na połamaną malwę ;):) Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Malwę?? :D musiało to smiesznie wygladac :) Quote
Ewanka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='obraczus87']Malwę?? :D musiało to smiesznie wygladac :) Przekomicznie :D ... najpierw na sekundę obie stanęłyśmy jak wryte, a potem ta malwa w akcji :D ... istna komedia, na szczęscie karna Lenka dała się dość szybko odwołać i obyło się bez uszkodzen ciała. To malwa, która stała się orężem, a rośnie konsekwentnie co roku ... na betonie :) Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Hehe dobrze, że dziewczyny nie pozagryząły sie ;) ale aż dziwne, że Dosia biegła z apiłka ;) Quote
Ewanka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dosia jest ambitna, to też grało rolę, lubi piłkę, może nie tak szaleńczo jak Lena ... ale biegła za każdym razem, by ją wyprzedzić. Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ewanka napisał(a):Dosia jest ambitna, to też grało rolę, lubi piłkę, może nie tak szaleńczo jak Lena ... ale biegła za każdym razem, by ją wyprzedzić. To nawet nie wiedziałam :) Quote
_Goldenek2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jako kibic Legii pozdrawiam domek Lenki-Legii jeszcze serdeczniej :):):) Quote
Szarotka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='obraczus87'] Kundelkowa Skarbonka - 153,40zł Bakuś - 150zł Ciaputka - 100zł szczeniaki - 50zł http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karmę-i-i-ogłoszenia-szczeniaki-zamarzną-STARACHOWICE/page3 Bardzo dziekuje za Ciaputke i szczeniaki :):) Quote
Recommended Posts