Jump to content
Dogomania

Owczarki ze śmietnika w Radomiu - Ares już w domu, Mars czeka nadal.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzyjcie tutaj jak możecie.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/176570-FPR-ZwP-potrAE-ciA-jAE-i-zostawiA-Potrzebne-wsparcie-finansowe-na-operacje"]Potrącona przymarzła do asfaltu.[/URL]

Posted

Trzech?

Musze nadrobic - widzialam tych 2 dziadkow na smietniku kiedys dawno i gdzies mi zgineli, skad 3?

Ide czytac do tylu....

Ile tych bid teraz jeszcze bedzie?

Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gdzie Ty jestes?

:(

Posted

O Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no 3.

Moja krowa zrec nie chce co ma w miscechrapie mi na lozku - szkoda ze czytac nie potrafi.

Znowu trzeba bedzie w totka probowac....Cholerne male mieszkanie a tu tyle ON-kow (i innych)w potrzebie, szlag by to :(

Posted

Pani Joasia właśnie odbiera opis diagnozy Odyna. Leki już dobrane. Dostał na 8 dni Meloxicam, osłonowo Essentiale Forte i dostanie "glutka" z siemienia lnianego:)
Zdjęcia rtg są na płytce CD - pani Joasia prześle je pod wskazany adres.
Wysłałam na konto hotelu 300zł na weta oraz lekarstwa.
Pani Joasia szczepi się dziś p/ tężcowi - na wszelki wypadek.

Posted

Jeszcze kilka informacji. Pani Joasia chciałaby zapewnić Odynowi towarzystwo, ale nie wie, jak on zareaguje. Chodził sobie juz z suczkami, ale był tak namolny, ze go pogoniły.
Pan doktor ocenia go na 10 lat - o dziwo, jego stawy biodrowe sa w rewelacyjnym stanie, ani śladu dysplazji, stanów zapalnych. Dziś wdrapał się po schodkach na werandę i nie mógł zejść. Pani Joasia zrobiła mu rampę z płyty osb i jakoś poszło:)
Bardzo go boli - może za kilka dni będzie efekt podawania leków.
Nie ma jeszcze wyników histopatologii guza - pocieszające jest to, że jest on wyodrębniony, operacyjny.
I jeszcze bardzo ważna sprawa dotycząca Marsa i Aresa - maja tylko zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie. Trzeba ich koniecznie odrobaczyć, a potem zaszczepić p/chorobom wirusowym. Pani Joasia zamówi tabletki dla nich - pozwoliłam sobie to z nią uzgodnić - i poda koszt Mal. Wydaje mi się, ze wet pani Joasi powinien im załozyć ksiazeczki zdrowia. Kogo podać w nich, jako właściciela?

Posted

No to ładne ziółko z tego naszego Odyna :loveu: Panienki zaczepia, łobuziak ;) Z takim charakterkiem to pewnie o kolegę będzie ciężko ;) Czy on już ma swojego oficjalnego właściciela w książeczce?

Kto chętny na bycie właścicielem dwóch uroczych ONków? :D

Posted

Myślę, że te domki w końcu się znajdą.

Czy ogłoszenia Marsa i Aresa nadal są wznawiane?
Red, nic nie wiadomo póki co o tych ludziach z warszawy, czy zechcą zabrać psy?

Mam nadzieję, że wczorajsza noc nie pozbawiła żadnego psa domu, ze względu na paniczną ucieczkę od właściciela z powodu huku petard. Moja trochę się trzęsła, skryła się w kąt :( Ale tragedii nie było.
A jak wszytskim psiakom u pani Joasi minęła noc?

Posted

banner dla Odyna:
[url=http://www.dogomania.pl/threads/173916-Dwa-staruszki-owczarki-niem-juA-niepotrzebne-wyrzucone-na-A-mietnik-Radom#post13550845][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/3791/odyn.jpg[/IMG][/URL]

Posted

przy smutku w tych psich oczach nie trzeba już nic mówić-one krzyczą samotnością :(
Roześlę wątek...oby ktoś zechciał im dać poczucie przynależności....one już chyba niczego więcej nie pragną :(

Posted

Malibo, tytuł zmieniłam, moglabym na 1 str. umieścić zdjęcie Odyna ale nie wiem jak się ściąga zdjecie z wątku, umiem tylko wklejać, jesli mam na pulpicie. Jesli chodzi o właścicieli Marsa i Aresa, to może póki co wpisać schronisko w Radomiu, zapytam Wlodiego, czy ew. można wpisac tych ludzi, którzy mieli je adoptowac.

Posted

[quote name='red']Malibo, tytuł zmieniłam, moglabym na 1 str. umieścić zdjęcie Odyna ale nie wiem jak się ściąga zdjecie z wątku, umiem tylko wklejać, jesli mam na pulpicie. Jesli chodzi o właścicieli Marsa i Aresa, to może póki co wpisać schronisko w Radomiu, zapytam Wlodiego, czy ew. można wpisac tych ludzi, którzy mieli je adoptowac.[/QUOTE]

Wystarczy kliknąć na zdjęciu "kopiuj", otworzyć post do którego sie chce wkleić zdjecie i wcisnąć "wklej" - nie trzeba przenosić na pulpit

Posted

[quote name='red'] Jesli chodzi o właścicieli Marsa i Aresa, to może póki co wpisać schronisko w Radomiu, zapytam Wlodiego, czy ew. można wpisac tych ludzi, którzy mieli je adoptowac.[/QUOTE]

Pani Joasia ma mnie zapisaną do kontaktu w spr finansów, jeśli nie widzicie przeszkód to mogę być wpisana w książeczkę psiaków ;) i tak jak coś to mnie będą ścigać za opłacenie hotelu :evil_lol:

Posted

A ja mam jedno zdjęcie z podróży do hotelu - mało wyraźne, ale tak właśnie podróżowali Mars i Ares...a ja na siedzeniu pasażera z Jagą malutkim słodziakiem (jak określił ją TZ).

[IMG]http://images50.fotosik.pl/244/0dea0832f093fa98.jpg[/IMG]

Posted

Coś mi ucina zdjęcia !!!!!!!!!!!

Mogę zaprosić do zakupu kalendarza radomskiego schroniska?
Dochód niestety nie na owczarki, ale na astkę z Radomia...mamy mniej niż połowę deklaracji i dlatego wystawiamy co mamy
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176820-Niepowtarzalny-schroniskowy-kalendarz-Nigdy-nie-bAE-dzie-w-sprzedaA-y-dla-Sofii-do8-01?p=13810561#post13810561[/URL]