Ghanima Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ciotki i Wujkowie, nie mogę zaproponować transportu, ale mogę zaproponować pieniążki na ten cel. Wyciągnijmy Edzia ze schronu, mróz idzie straszliwy! Pieniążki mogę przelać już, od teraz, poproszę tylko o info na priv, komu, na jakie konto (plus adres). Czekam na info i kciuki trzymam! Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ladyiga napisał(a):w sobote wieczorem bede wracac z grudziadza do warszawy, gdyby ktos podrzucil psiaczka do bydgoszczy (to chyba tylko cos ok. 100 km), to moge wracac przez bydgoszcz. Dajcie znac, gdyby wam to odpowiadalo OOOO..i to jest mysl wspaniala...agata-sonia jest z Poznania- wiozla wczoraj Samsunga...i jest chora ale powiedziala ze jesli by to byla kwestia 100 km to moze pomoc..wiec mysle ze dalaby rade dowieźc do Bydgoszczy..to byhlaby sobota???? Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ghanima napisał(a):Ciotki i Wujkowie, nie mogę zaproponować transportu, ale mogę zaproponować pieniążki na ten cel. Wyciągnijmy Edzia ze schronu, mróz idzie straszliwy! Pieniążki mogę przelać już, od teraz, poproszę tylko o info na priv, komu, na jakie konto (plus adres). Czekam na info i kciuki trzymam!bardzo dziękujemy kochane j cioteczce - kazdy grosik jest dla edusia cennym skarbem:)NApisalam do laidygi z prosba o kontakt, zaraz dzwonie do agatki-soni, czy mogalby jechac w ten sposob- o ile bardziej sie nie rozchorowala, to mysle ze jakos by sieudalo to polaczyc:) Quote
Agnezia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jeszcze tylko kilka dni i już Edi będzie u Reni :) Quote
Selenga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 gonia66 napisał(a):OOOO..i to jest mysl wspaniala...agata-sonia jest z Poznania- wiozla wczoraj Samsunga...i jest chora ale powiedziala ze jesli by to byla kwestia 100 km to moze pomoc..wiec mysle ze dalaby rade dowieźc do Bydgoszczy..to byhlaby sobota???? Z Poznania do Obornik jest 32 km, z Obornik do Bydgoszczy jest 115 km, z Bydgoszczy do Poznania 136 km Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Agacia ma zadzwonic za poltorej godzinki i wszystko mi powie...chora jest biedna naparwde...i taka kochana, ze nie mam sumienia nalegac..ale zobaczymy..no i czekam na kontakt z laidygą:) dziewczyny....dziewczyny.......juz mnie zaczyna rozpierac radosc:D..ale ciiiiiiiiii..jeszcze cccciiiiiiiii Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Selenga napisał(a):Z Poznania do Obornik jest 32 km, z Obornik do Bydgoszczy jest 115 km, z Bydgoszczy do Poznania 136 km No...czyli taka odleglosc bylaby chyba dla Agatki "do przebrnięcia" wszystko jej powiedzialam..ale nie bede naciskac, bo to naparwde Aniol i jesli nie darady ja Ja w pelni zrozumiem- wtedy bedziemy szukac kogos do bydgoszczy- TO ZNACZNIE KROTSZATRASA POSZUKIWAŃ...LAIDYGO!!!!!!MYSLE ZE NA 100% SKORZYSTAMY Z TWOJEJ OFERTY:):) Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Agnezia napisał(a):Jeszcze tylko kilka dni i już Edi będzie u Reni :) DZiewczyny!naprawde- bedzie u reni, teraz juz nie swiatelko, a SWIATLO WIDZE:):)...JESZCZE ZEBY KROP[ECZKE UDALO SIE WYCIAGNĄC Z TEGO SAMEGO SCHRONU...bylyscie tam??widzialyscie ta biede, ktora nigdy DOMU NIE MIALA?? od 3-go miesiaca życia siedzi w schronie..i juz oślepła..a ja widzialam jej oczy i mis ie wydaje ze mozna jeszcze je jakos uratować..ale w schronie nie ma chyba szans..:( Ciesze sie eduniem bardzo..ale polowe radosci zabiera mi świadomośc, ze Kropeczka tam zostanie:(...zajrzyjcie proszę i do niej...zeby choc podrzucic wątek....http://www.dogomania.pl/threads/136821-Kropka-nigdy-nie-miaA-a-domu-od-szczeniaka-w-schronisku-Dramat-straciA-a-wzrok?p=13690768#post13690768 Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Agnezia napisał(a):A już chciałaś się poddawać Taaaaaaa...poddawać...to juz bym zadnej nocy chyba nie przespala.....takie sytuacje w pierwszej chwili rozkladaja mnie na lopatki..ale potem dodaja skrzydeł...zaczyna pracowac adrenalina w takim tempie ze zatrzymac sie nie mogę:)..czyli inaczej- NIE MA TEGO ZLEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZLO:) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=1®ion=2 Quote
obraczus87 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=1®ion=15 Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 NO kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!A kto by sie nie cieszyl..martwi mnie jeszcze tylko brak kasy ....musimy miec zapasik maly- bo na pewno i wet bedzie potrzebny na dzien dobry i przydaloby sie wyposazenie...no i nie wiadomo dokladnie ile bedzie kosztowal transport....a co bedzie jak zalatwimy transport a okaze sie ze kasy nie mamy????chyba bym nie przezyla..wiec nie cieszymy sie jeszcze za bardzo dziewczynki, tylko zakasujemy rekawy i szukamy kasy....prosimy o kazda zlotoweczke dla Edusia Slepaczka malutkiego:)KTO POMOZE??????? Quote
Agnezia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wystawie bazarek z fantów od Syli ale zanim do mnie dojdą to może psie ciacha (własnej roboty) wystawię na bazarek. Co o tym myślicie? Tylko tak mogę pomóc :( A były już jakieś deklaracje?? Quote
obraczus87 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oj tam, a ja się ciesze pomimo wszystko! Miałam ostatnio złe chwile, duzo smutku i płaczu, dlatego ja sie teraz cieszę z każdej szansy na lepsze życie Ediego! A to, że szukamy dalej, to swoja drogą! :) Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Agnezia napisał(a):Wystawie bazarek z fantów od Syli ale zanim do mnie dojdą to może psie ciacha (własnej roboty) wystawię na bazarek. Co o tym myślicie? Tylko tak mogę pomóc :( A były już jakieś deklaracje??Deklaracje nie zdazyly byc.....jest 20 zł od cioteczki Syli i 20 zł doklada sie do transportu-- kochana dziewczyna:) reszta sie wykruszyla, jak sie okazalo, ze nie mozna na platny i swoje deklaracje przekazala dalej....wiec teraz to juz tylko mozemy liczyc na jednorazowych darczyncow i na bazarki dla chlopaka:) A bazarek z ciasteczkami- super sprawa:) kazdy bazarek tak naparwde jest super- nawet gdyby to mialo byc 10 zł:):) Quote
Agnezia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ok to jak wrócę do domu to wystawię ciachowy bazarek :) Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 obraczus87 napisał(a):Oj tam, a ja się ciesze pomimo wszystko! Miałam ostatnio złe chwile, duzo smutku i płaczu, dlatego ja sie teraz cieszę z każdej szansy na lepsze życie Ediego! A to, że szukamy dalej, to swoja drogą! :)Oj..a jak ja sie ciesze!!gdybyscie mnie teraz widzialy- cisnienie 500/1000:D...cala siedze w wypiekach doslownie przed monitorem..w domu lekko mowiac syfek..a ja podjarana na maxa....:) A to polowiczna radosc(cala bylaby gdyby Kropeczce sie udalo)..ale moze to dobrze, bo jakby od razu sie udalo(a dzis jeszcze "nasz" drugi slepaczek- Swiat opuscil schron)to nie wiem czy bym przezyla....chyba z Góry czuwaja nad moim zdrowiem i dozuja mi radosc stopniowo:) Zobaczycie ze kropeczce tez sie uda....:D Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Goniu, spokojnie, bo nam się wykończysz. Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 agata51 napisał(a):Goniu, spokojnie, bo nam się wykończysz. Jest gdzieś na wątku spis deklaracji? TAaaaa..wukoncze...hahah...dobre ..a znasz to przyslowie.."złego.......":):):)wiec spoko:D Deklaracji nie mamy...:( A moze by sie przydaly takie deklaracje zeby Edus mial jakies stale wplywy na leczenie i jakies "wyskoki" dodatkowe???Moze faktycznie byloby dobrze????Zeby choc ze stowke deklaracji miesiecznie bylo dla Dziadka:) Quote
ana666 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 ta dziewczyna co ma ze mną zawiezc w sobote(jak nie bedzie śniegu)Ediego do Renaty moze zawiezc Edusia do Bydgoszczy, tylko za transport też ze 100zł bedzie potrzebne. myślałam ze sa jakieś deklaracje nadal a tylko została deklaracja Syli :( jeszcze potrzebne 30zł na wykupienie Ediego w schronie :( Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ana666 napisał(a):ta dziewczyna co ma ze mną zawiezc w sobote(jak nie bedzie śniegu)Ediego do Renaty moze zawiezc Edusia do Bydgoszczy, tylko za transport też ze 100zł bedzie potrzebne. myślałam ze sa jakieś deklaracje nadal a tylko została deklaracja Syli :( jeszcze potrzebne 30zł na wykupienie Ediego w schronie :( Aniu...juz mam transport do Bydgoszczy- Agata Sonia zawiezie(jesli za 750 km jej wyszla 185 zł, to za 270 pewnie wyjdzie taniej niz 100)..juz jestem z Nia umowiona..ale pojawila sie lepsza opcja tylko na 100% bedzie pewna jutro:) Otoz z Poznania beda jechaly do warszawy dwie dziewczyny pociagiem:)Agnieszka wtedy zawiezie edusia do Poznania, wsadzi Go w pociag, w W-wie odbierze go..no jeszcze nie wiem kto, ale moze nawet Renie poprosze, a jesli nie to kogos znajde na 100%...wtedy transport juz bedzie naparwde groszowa sprawa:):) CO NIE ZNACZY ZE NIE ZBIERAMY PIENIAZKOW NA EDUSIA!!!ZBUIERAMY ZBIERAMY- MUSI MIEC CHLOPAK W SKARBONCE PIENIAZKI NA SWOJE WLASNE WYDATKI- czyli wet, wyposażenie, zabaweczke jakas itp:):)NO II TEN TRANSPORT NIE BEDZIE ZA DARMO, COS BEDZIE JEDNAK KOSZTOWAL:):)PROSIMY O PIENIAZKI DLA SLODZIAKA:):)NA NOWĄ DROGE ZYCIA..PROSIMY!!!!:):) Quote
Bjuta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Temu to się naprawdę należy! Stary, maleńki i ślepy... Quote
Recommended Posts