gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 źle sie cos czuje wiec jesli mnie juz dzis nie bedzie- nie martwice sie - mam r eke na pulsie:) Quote
Randa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 gonia66 napisał(a):źle sie cos czuje wiec jesli mnie juz dzis nie bedzie- nie martwice sie - mam r eke na pulsie:) Gonia nie choruj, bo biznesu trzeba pilnować Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Matko jak dobrze by było,żeby Eduś był zabrany przed sobotą,boję sie tych mrozów:-( Ale to,że Kropeczka znalazła dom,to mnie powaliło na kolana:multi:.Bardzo,bardzo się cieszę:loveu: Kurcze,żeby po Edusia tak przyszedł jakis Anioł z krwi i kości... No ale się rozmarzyłam:roll:.Ważne,żeby chłopaka jak najszybciej wyciągnąc,bo mrozy straszne nadają:shake: Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ołłłłłjeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny!WYZDROWIALAM W SEKUNDZIE!!!!!Nie chialam pisac wczesniej....bo nie bylo na 100% pewne..ale....EDUS JUTRO BĘDZIE ZABRANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przyjeżdzaja po Niego dziewczyny z Poznania(BeaBono)...adoptuja na siebie i zabieraja go do domku i w czwartek wioza do Renatki!!!!!POnieważ jadą z Gufim- do badania lekarsiekgo- koszt sie rozklada i placimy za transport.....UWAGA!!!!....100 zł!!I to w dodatku tak naparwde jakby w "prezecie" dla drugiej bidy, ktora nie ma nic.....WYOPBRAZACIE SOBIE???????JA NIE MOGE Z RADOSCI CHCE MI SIE SKALKAC I WYC PIESNI TRYUMFALNE!!!!!!!:):)I JESZCZE DOWIEDZIALAM SIE ZE KROPKA ZNALAZLA DOM...(a przez moja niedyspozycje nie bylam dzis u BNiej, bo nie znalazlam wątku a nie mialam sil kopac subskrypcji)..NO ALE JUZ!!!!!!!JUZ JESTEM ZDROWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O NIE MOGĘ.... Quote
__Lara Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Bardzo się cieszę, że tak się sprawy fajnie układają :D :D :D Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Renata5 napisał(a):Matko jak dobrze by było,żeby Eduś był zabrany przed sobotą,boję sie tych mrozów:-( Ale to,że Kropeczka znalazła dom,to mnie powaliło na kolana:multi:.Bardzo,bardzo się cieszę:loveu: Kurcze,żeby po Edusia tak przyszedł jakis Anioł z krwi i kości... No ale się rozmarzyłam:roll:.Ważne,żeby chłopaka jak najszybciej wyciągnąc,bo mrozy straszne nadają:shake: PReniu..ty chyba sie nie rozmarzylas(dopiero w tej chwili przeczytalam Twoj post)..Ty chyba wymodlilas, bo AUTENTYCZNIE ANIOŁ Z KRWI I KOSCI POJDZIE PO EDUSIA!!!!!!:):):)....JEZU...ILE TU ANIOŁOW...JA NIE MOGE SIE NADZIWIC!!!!DZIEWCZYNY SAME DO MNIE NAPISALY,, SAME DZWONILY...ja juz tylko oddzwanialam....musze dzwonic do marzenki- zeby jej nie fatygować....tez kochana dziewczyna:):)O nie moge sie otrzasnąć ..Moj TZ mowi, ze ja chyba udawalam albo chora bylam na Edusia i Kropke...hhhmmmmm..kto wie???:) Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 super! kropka miała troche deklaracji może cioteczki zgodzą sie przekazać te pieniązki na Edusia? Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 a wiecie co dziś kierownik powiedział? ze on nie zgadza sie na adopcje na odległość, ze ktoś komuś bieze psa ani hoteliki bo my tymi psami handlujemy!!! nie wiem czy sie śmiać czy płakać.:hmmmm: bo zaskoczył mnie tą teorią Handlować starymi, ślepymi psami :flaming::stupid: Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jak pisałam swój post o Aniele z krwi i kości,żeby zabrał Edusia,to jeszcze nic o tym nie wiedziałam:crazyeye:.Gonia do mnie za jakiś czas zadzwoniła i powiedziała o tej niesamowitej wiadomości.Normalnie CUDA się dzieją,najprawdziwsze CUDA!!! Już jutro Eduś będzie bezpieczny i będzie dupkę grzał w domku,a od czwartku u mnie:multi:.Cholercia,ale sie podziało:loveu: Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ana666 napisał(a):a wiecie co dziś kierownik powiedział? ze on nie zgadza sie na adopcje na odległość, ze ktoś komuś bieze psa ani hoteliki bo my tymi psami handlujemy!!! nie wiem czy sie śmiać czy płakać.:hmmmm: bo zaskoczył mnie tą teorią Handlować starymi, ślepymi psami :flaming::stupid: No tez się zastanawiam:-o. Na smalec się nie nadają,bo co tam one maja tego smalcu,szczególnie jak od soboty i przez niedzielę jeśc nie dostają... Na futro tez nie,bo na co komu futro ze starego psa... Na narządy tez nie,na mięso też nie,no więc pytam sie na co komu stary,ślepy pies? Odpowiedź znają tylko psiarze...do kochania:loveu: Ale ten Wasz kiero to chyba lekko uśmiechnięty jest(czytaj walnięty).Woli patrzeć jak pies umiera w schronie,niż wyadoptować go na odległość...boszsze,co za typ:mad: Quote
BeaBono Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ana666 napisał(a):a wiecie co dziś kierownik powiedział? ze on nie zgadza sie na adopcje na odległość, ze ktoś komuś bieze psa ani hoteliki bo my tymi psami handlujemy!!! nie wiem czy sie śmiać czy płakać.:hmmmm: bo zaskoczył mnie tą teorią Handlować starymi, ślepymi psami :flaming::stupid: Melduję się na wątku. ana666 - ani słowem nie mamy zamiaru wspominać o Dt itp. Jedziemy po psa "dla siebie". Mam zamiar powiedzieć,że widziałam Edusia na obornickiej stronie: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/seniorzy/id/219/lp/41 Jutro zdam szczegółową relację. Trzymajcie kciuki, bo ten kierownik mnie przeraża, co za człowiek:shake: Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 BeaBono napisał(a):Melduję się na wątku. ana666 - ani słowem nie mamy zamiaru wspominać o Dt itp. Jedziemy po psa "dla siebie". Mam zamiar powiedzieć,że widziałam Edusia na obornickiej stronie: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/seniorzy/id/219/lp/41Tym bardziej, ze JESTESCIE Z POZNANIA:):) A WIĘC POO SĄSIEDZKU:d:d JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!UMRE Z RADOSCI:) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja kurde znow tańczyc che....lalllalalallalaaaaaaaaaaaaaaalalalalllllaaa:):):):) Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jaki On kochany:loveu:,taki jamnisiowaty troszkę;) BeaBono i reszta:loveu:,fajnie będzie Was poznać:loveu: Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 BeaBono bardzo dziekuje, a zapytajcie jutro kierownika coś o Ediego, ciekawe co powie, on nie zna psów wiec szybko zacznie szukać na stronie schroniska... chociaż może go wcale nie być bo on ciągle ma tyle spraw do załatwienia.... oprócz kierownika jest jedna pracownica, taka elegancka, wymalowana, raczej zniechęca do adopcji i zawsze dziwi sie po co ludzią taki stary zdechlak :/ Quote
Ajula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nie znałam Ediego, ale teraz dzięki Gufiemu poznałam go i cieszę się, że jedzie do Sochaczewa :) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ana666 napisał(a):BeaBono bardzo dziekuje, a zapytajcie jutro kierownika coś o Ediego, ciekawe co powie, on nie zna psów wiec szybko zacznie szukać na stronie schroniska... chociaż może go wcale nie być bo on ciągle ma tyle spraw do załatwienia.... oprócz kierownika jest jedna pracownica, taka elegancka, wymalowana, raczej zniechęca do adopcji i zawsze dziwi sie po co ludzią taki stary zdechlak :/Nawet nie chce myslec co ja bym zrobila,i jak sie zachowala w stosunku do tego kiero i do tej paniusi, gdyby to mnie przyszlo pojechac po Edusia...cale szzcescie ze nie to nie ja....:/zamienilabym sie chyba jutro w dzikiego pittbulla:D Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ale do obcych są całkiem mili :) naprawde mozna polubić jak sie nie zna... :/ no jestem ciekawa jutrzejszej relacji dziewczyn :) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ana666 napisał(a):ale do obcych są całkiem mili :) naprawde mozna polubić jak sie nie zna... :/ no jestem ciekawa jutrzejszej relacji dziewczyn :) Ja juz etz odliczam godziny i minuty normalnie:D Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 GDYBY KTOS JESZCZE ZECHCIAL SIE DOLOZYC DO SKARPETKI EDUSIA BYLOBY FAJNIE....wplacilam juz 130 zl na konto BeaBono- ma konto tam gdzie ja, wiec juz ma pieniazki i bedzie mogla jutro wybrac:)Ale potrzebny maly depozycik dla Edusia..bo wiadomo, wet na poczatek musowo..a to beda koszta...no i nie wiadomo- moze akurat okaze sie ze oczka mozna "naparwic"???? Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Randa napisał(a):Super akcja i Gonia zdrowaHihihih..jak tu nie wyzdrowiec??najgorzsze ze mąz mnie podejrzewa wlasnie o symulacje:p Quote
Agnezia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Edi ma moc uzdrawiania. Coś czuję że na dodatek Gonia66 chyba dziś spać nie pójdzie :) Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ja z tych emocji to nie zasnę dziś normalnie, tyle sie dziś dzieje że idzie zwariować ze szczęścia! Quote
Recommended Posts