gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='obraczus87']ja bym wiele oddała za taki tymczas jak DT u Renatki... gonia... ja juz mam dość .....[/QUOTE] Ja wlasnie tez chyba na dzis wysiadam...:(..nie mam sil..przerastac mnie to zaczyna....ale sie nie poddam..dzis mam chyba slabszy dzien..:(rozwalila mnie totalnie wiadomosc Ani o niby decyzji schroniska..i ta wiadomosc o martwej suni ..to chyba jest gwóźdź do trumny na dziś..:(:(:(jesli Ania nie napisze mi numeru do schronu- ja go znajde sama i jutro tam zadzwonie..ale wtedy chyba nie bede mila...bo rozwala mnie takie stawianie sprawy totalnie..wokol tyle bid...czlowiek i tak ma czesto wyzruty ze wlasnie temu pomaga a innemu nie..bo juz nie ma mozliwosci....serce sie kroi...robi sie wszystko co mozliwe i nagle przychodzi wiadomosc ze sobie ta nasza prace mozemy w d...e wsadzić..:(..ajk to wytrzymac..??????????????????????Pewnie ze nie ma problemu ani z pieniedzmi ani z domkiem..zaraz sie cos znajdzie..tylko, ze Edi zawladnąl sercem..tylkoe ze Edi skradł dusze..tylko ze los Edusia nie pozwala spac spokojnie.....i co...i nic?????to nie na moje sily...:( Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 mam juz numer do schronu- znalazlam..znalazlam tam tez Edusia i taki opis dla Niego: Edi:)) Jest to około 13 letni piesek, jest już niestety ślepy :(( W schronisku jest już od około 3 lata, jest bardzo słodki i przyjazny do ludzi i dzieci:)) Lecz nie chodzi już tak jak powinien :(( Lubi dużo zjeść i ma wybraną swoją budę :)) Której pilnuje przed innymi psami :)) [B]Miejmy nadzieje że nasz Edi nie skończy reszty swego życia w schronisku i znajdzie się ktoś kto go pokocha [/B]:)) No...............nie popuszcze jutro za chiny ludowe.....JEST JUZ KTOS KTO GO POKOCHA I DA MU MILOŚC....EDI MOZE SPĘDZIC ŚWIĘTA W KOCHAJĄCYM DOMKU- I MY CHCEMY GO FINANSOWAC....co to kogo inetresuje..przeciez od nich pieniedzy nie chcemy!!!!!!!!!!!!!wiecie jaki domek ma Renia??U niej warunki sa lepsze niz w niejednym hotelu!!!!!Psy maja calodobowa opieka, swoje poslanka i swoj kącik w domku.... psy maja nawet domek letniskowy- aby latem czy poxna wiosną mogly sobie grzać doopeczke na podworku..w domku tym maja wstawiona kanape i fotele....specjalnie dla nich....NIE...............NO NIE PRZEPUSZCZE TEJ OKAZJI.....Trzymajcie kciuki rano...RENIU..A ILE TO KM OD TEGO MIEJSCA DO CIEBIE???CZY MOGLABYS POJECHAC PO EDUSIA CZY MUSIMY SZUKAC TRANSPORTU?????NAPISZ PROSZE- TO WAŻNE JAK BĘDĘ JUTRO GADALA ZE SCHRONEM... Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 GONIa trzymam kciuki!!! ja mam po prostu dość.... dość obłudy niektorych ludzi, niekótrych zasad jakie tutaj panują... chyba czas zrobic przerwę.. Quote
Lionees Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asia_Klero']O Renatka nie wiedzialam ze masz platne tymczasy:lol:Powodzenia dla Ediego![/QUOTE] Asiu juz od roku mam domowy hotelik;).Zresztą na wątku Prysia pisałam juz o tym dawno.Już sporo psiaków wyadoptowałam i ludzie są z nich bardzo zadowoleni:-).Te najgorsze,umierające staruszki zostawiłam u siebie na dożycie.Jest ich 5.Ostatnio miałam u siebie pieska-Rodzynka,którego szacowali na 16 lat.Ale mój młody Rambo,nijak nie mógł się z nim zgodzić i nie wiedziałam dlaczego.Przecież on staruszków nie ruszy za chiny.No i sie okazało,że Rodzynuś ma 6 lat...i dlatego trwała ciągła wojna o przywództwo w stadzie;). Czekam zatem do jutra na konkrety w sprawie Edusia Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Renata5']Asiu juz od roku mam domowy hotelik;).Zresztą na wątku Prysia pisałam juz o tym dawno.Już sporo psiaków wyadoptowałam i ludzie są z nich bardzo zadowoleni:-).Te najgorsze,umierające staruszki zostawiłam u siebie na dożycie.Jest ich 5.Ostatnio miałam u siebie pieska-Rodzynka,którego szacowali na 16 lat.Ale mój młody Rambo,nijak nie mógł się z nim zgodzić i nie wiedziałam dlaczego.Przecież on staruszków nie ruszy za chiny.No i sie okazało,że Rodzynuś ma 6 lat...i dlatego trwała ciągła wojna o przywództwo w stadzie;). Czekam zatem do jutra na konkrety w sprawie Edusia[/QUOTE]rENIU...BLAGAM NAPISZ JESZCE TYLKO JAKA TO ODLEGLOSC DO CIEBIE I CO Z TRANSPORTEM..CZY MUSIMY COS ORGANIZOWAC????TO WAZNE JAK BEDE ROZMAWAIAL ZE SCHRONEM Quote
Lionees Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gonia66']mam juz numer do schronu- znalazlam..znalazlam tam tez Edusia i taki opis dla Niego: Edi:)) Jest to około 13 letni piesek, jest już niestety ślepy :(( W schronisku jest już od około 3 lata, jest bardzo słodki i przyjazny do ludzi i dzieci:)) Lecz nie chodzi już tak jak powinien :(( Lubi dużo zjeść i ma wybraną swoją budę :)) Której pilnuje przed innymi psami :)) [B]Miejmy nadzieje że nasz Edi nie skończy reszty swego życia w schronisku i znajdzie się ktoś kto go pokocha [/B]:)) No...............nie popuszcze jutro za chiny ludowe.....JEST JUZ KTOS KTO GO POKOCHA I DA MU MILOŚC....EDI MOZE SPĘDZIC ŚWIĘTA W KOCHAJĄCYM DOMKU- I MY CHCEMY GO FINANSOWAC....co to kogo inetresuje..przeciez od nich pieniedzy nie chcemy!!!!!!!!!!!!!wiecie jaki domek ma Renia??U niej warunki sa lepsze niz w niejednym hotelu!!!!!Psy maja calodobowa opieka, [COLOR=SeaGreen][B]swoje poslanka[/B][/COLOR] i swoj kącik w domku....[COLOR=SeaGreen] [/COLOR][B][COLOR=SeaGreen]psy maja nawet domek letniskowy[/COLOR]- [/B]aby latem czy poxna wiosną mogly sobie grzać doopeczke na podworku..w domku tym maja wstawiona kanape i fotele....specjalnie dla nich....NIE...............NO NIE PRZEPUSZCZE TEJ OKAZJI.....Trzymajcie kciuki rano...RENIU..A ILE TO KM OD TEGO MIEJSCA DO CIEBIE???[COLOR=Teal][B]CZY MOGLABYS POJECHAC PO EDUSIA CZY MUSIMY SZUKAC TRANSPORTU???[/B][/COLOR]??NAPISZ PROSZE- TO WAŻNE JAK BĘDĘ JUTRO GADALA ZE SCHRONEM...[/QUOTE] Goniu moje psiaki nie mają swoich posłanek:shake:.One śpią z nami w łóżku.Ja śpię na mężu:diabloti:,a reszta łóżka jest ich.To znaczy sa dwa posłanka,ale tylko tyle,że są,bo nie korzystaja z nich nawet w dzień.Położyłam koc na kanapie i tam urzędują i na fotelu,a my z mężem na stołkach siedzimy:roll:.No juz tak u nas jest. Domek letniskowy maja jedynie psiaki od teściowej,bo one młode są i latem nie chcą siedzieć w chałupie,a moje dziadki to znowu nie chcą siedzieć na dworzu,więc siedzą w domu. Pisałam już,że nie mam transportu,a nie wiem ile to kilometrów,ja mieszkam w okolicach Warszawy.Patrzyłam na mapie,to prosta trasa,około 300km,samochodem około 3-4 godzin jazdy Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 HAhah...to jak Edi nie pojedzie to ja sie do Ciebie wprowadzam:)Reniu...pojedzie Edi ja wierze....wierze..wierze:):):)SZykuj juz mu miejsce w łóżeczku..tylko tak się teraz zastanawiam..jak Ty na męzy śpisz..to czy nie gorszysz tych naszych dzieci??:D;) Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 CZYLI SZUKAMY TEZ TRANSPORTU....dobra..pomysle o tym juttro, jak sie dogada, ze schronem:) Quote
Lionees Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gonia66'][B]HAhah...to jak Edi nie pojedzie to ja sie do Ciebie wprowadzam[/B]:)Reniu...pojedzie Edi ja wierze....wierze..wierze:):):)SZykuj juz mu miejsce w łóżeczku..tylko tak się teraz zastanawiam..jak Ty na męzy śpisz..to czy nie gorszysz tych naszych dzieci??:D;)[/QUOTE] No to będziemy obie spały na moim mężu:cool3: Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Renata5']No to będziemy obie spały na moim mężu:cool3:[/QUOTE]Dobra...zgadzam sie...ale wczesniej zaadoptujesz mnie prawda??/:D NO dobra- pora na spoczynek....zanim zasne napisze ejszcze , ze wierze gorąco, ze wszystko uda sie..moje emocje na szcescie troche ucichły..i chwała Bogu, bo rzeczywiscie, gdybym to robila na gorąco, mogloby sie okazac, ze zamiast pomoc- szkodzę....poleżakowalam z tą myśla i teraz wiem, ze sie uda na spokojnie- tym bardziej , ze Anioły są na wątku (moze nie wszystkie sie ujawniaja ale są),a skoro tak, to musi być dobrze....Edus to nasze malutkie serduszko...zapadl w nasze serca i juz na pewno stamtąd się nie wydostanie....dlatego damy radę bo jest nas wiele:):) Dobrze, ze noc rzadzi się swoimi prawami:):):) Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Gosiu, kto jak kto, ale ty powinnaś wierzyć w cuda. Śpij spokojnie. I niech cię wyśni ten najcudowniejszy. Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='agata51']Gosiu, kto jak kto, ale ty powinnaś wierzyć w cuda. Śpij spokojnie. I niech cię wyśni ten najcudowniejszy.[/QUOTE]Spalam spokojnie w miare i czekam na cud dalej...tylko nie rozumiem dlaczego nie ma dalej na watku Ani....mam obiecane pewne ruchy i posuniecia dlatego wstrzymalam sie z dzwonieniem, zeby nie zaszkodzic..no ale cos cisza jak widze.. Quote
Tola^^ Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Trochę mnie nie było na wątku Ediego bo niestety nie było mnie ostatnio w domu i wiedzę że sprawy dalej się posuneły z domkiem tymczasowym Ediego :) Mam nadzieje że nasz mały Edi pojedzie najprawdopodobniej do Reni ! :) Wreszcie smutek i żal nie będą mnie prześladować bo Edi będzie grzał sobie dupsko :) I już go nie będę widzieć w tym schronie na zimnym wśród większych psów ! Edi trzymam kciuki!!! Quote
Lionees Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Czy coś wiadomo?Szkoda psiaka,ale jeżeli nie chcą skorzystać z mojego hoteliku,to odstępuję miejsce innemu psiakowi Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Renata5']Czy coś wiadomo?Szkoda psiaka,ale jeżeli nie chcą skorzystać z mojego hoteliku,to odstępuję miejsce innemu psiakowi[/QUOTE] Reniu,...nie odzywala sie do Ciebie dzis moze Agatka51????Ona ma sie z Toba skontaktowac....CHCCEMY SKORZYSTAC Z TWOJEGO HOTELIKU!!!!! Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Gonia przecież w 1 poście jest telefon do Ani. Może trzeba by zadzwonic i podpytać... Quote
ana666 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 nie było mnie bo dogo mi nie działało :/ mam swoje zwierzaki, sprawy i nie zawsze mam też czas wejść na dogo, mysle że nie cięzko to zrozumieć... mozesz zadzwonić do kierownika ale tylko ciebie wyzwie Goniu, i dzwonić można w godzinach 7-14. Quote
__Lara Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Cioteczki, to możecie mi napisać o co chodzi????????? Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To ja czegos nie rozumiem. chyba od początku było wiadomo, że na bezpłatny tymczas nie ma co liczyć. Bo po prostu bezplatnych DT jak na lekarstwo. To po co byl ten watek w ogole zakladany?? Czy nikt nie może ze znajomych Ani pojsc i adoptowac Ediego?? Quote
lilk_a Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='obraczus87']To ja czegos nie rozumiem. chyba od początku było wiadomo, że na bezpłatny tymczas nie ma co liczyć. Bo po prostu bezplatnych DT jak na lekarstwo. To po co byl ten watek w ogole zakladany?? Czy nikt nie może ze znajomych Ani pojsc i adoptowac Ediego??[/QUOTE] podpisuję się pod tym .... Quote
Recommended Posts