Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Syla napisał(a):
Witanko.Dwa tygodnie jeszcze...

Każda z nas odlicza te dwa tygodnie,tylko z tą różnicą,że Ty sie cieszysz,a ja rozpaczam:placz:;)
Ależ Go będzie nam brakować...

Posted

Renatko wyobrażam sobie...to będzie trudne...na pewno.Jest jeszcze taka opcja, że przyjedzie do mnie tylko Majeczka.;) :evil_lol:Gdyby tak było to :-( Naprawdę postaram się, żeby było mu u mnie dobrze.Pozdrawiam mojego pociesznego śleputka:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Każda z nas odlicza te dwa tygodnie,tylko z tą różnicą,że Ty sie cieszysz,a ja rozpaczam:placz:;)

Reniu, masz takie stadko, że po stracie Edzia niejeden psiaczek Cię zechce pocieszyć ;)

Posted

Renata5 napisał(a):

Ależ Reniu ! Przecież obiecałaś Goni i mnie dożywocie u siebie !!! My na pewno dostarczymy Ci dużo pracy- jesteśmy grymaśne jak Opaliś po schronie- radości, a na spacer wyprowadzimy się same tzn wypuścimy się samopas. Stoi umowa ???

Posted

[quote name='__Lara']Reniu, masz takie stadko, że po stracie Edzia niejeden psiaczek Cię zechce pocieszyć ;)
Edzio jest taki pocieszny:),drugiego takiego nie mam u siebie,prawie wszystkie to starowinki,którym nie w głowie głupoty;)

Danuś-umowa stoi:)

Posted

Kurna...to jest nas już 3 na dożywocie u Renatki.Też się już zgłaszałam i to nieraz.Jak jeszcze, jej TZ o nas zadba, to już bosko budiet ;) :evil_lol:Pozdrawiam wszystkie ochotniczki:multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

;)No to w kupie siła, ochotniczki. Gonia chyba zrezygnowała, bo nie widzę jej jakoś. Może znalazła sobie lepsze dożywocie np ze Światusiem !?!
Dużo słoneczka dla wszystkich Morusków- hurtem.;):multi:;)

Posted

[quote name='Renata5']No:) Syla zaszalała i bierze ode mnie dwupak:cool3: Oto ta szczęściara,co jedzie z Edim do Syli:loveu:
http://www.dogomania.pl/threads/146170-RATLEREK-sunia-mega-seniorka-znalaz%C5%82a-z%C5%82oty-dt-u-Renata5Reniu!!!!!!!!!!!!ale masz u mnie przechlapane;)
Nawet nam nie napisałaś, że otwierasz na dniach hotelik:(
Strzelam focha z przytupem normalnie;)Dawaj fotki jakies, nawet z przygotowań. Już wszystkie miejsca zaklepane??:o
I ja nic nie wiedzialam???Nieeeeeeeeeeeeee....no.............................:(

Posted

Reniu!!!!!!!!!!!!ale masz u mnie przechlapane
Nawet nam nie napisałaś, że otwierasz na dniach hotelik
Strzelam focha z przytupem normalnieDawaj fotki jakies, nawet z przygotowań. Już wszystkie miejsca zaklepane??
I ja nic nie wiedzialam???Nieeeeeeeeeeeeee....no............... ..............

Nie śpij kochana. Tyle sie dzieje na dogo... o czym ja wiem, a Ty pewnie też?? A Renia otwiera rzeczywiście hotelik i mam już u niej dożywocie załatwione. Pierwszego maja huczna parapetówa:lol::evil_lol::lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Nie śpij kochana. Tyle sie dzieje na dogo... o czym ja wiem, a Ty pewnie też?? A Renia otwiera rzeczywiście hotelik i mam już u niej dożywocie załatwione. Pierwszego maja huczna parapetówa:lol::evil_lol::lol:

O jaaaaaaaaaaaaaaaaa...ale ja ostatnio zagapiora się zrobiłam:) No ale coż się dziwić, szkoła przetrwania robi swoje;)
Ale już już...wracam do rzeczywistości:):)

Posted

[quote name='gonia66'] ...szkoła przetrwania robi swoje;)...

Tak w ramach szkoły przetrwania...jak takie coś byśmy przeżyły,to znaczy,że nic nie jest w stanie nas dobić...

:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Renata5']Tak w ramach szkoły przetrwania...jak takie coś byśmy przeżyły,to znaczy,że nic nie jest w stanie nas dobić...

:diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong:
Reniu...taki pajączek to "pikuś"...NA mnie czyhały gorsze i wredniejsze- bo ten to jakis sypmatyczny jest;) i wyłaziły nie tylko z miejsca "spokojnego przybytku":p Były wszędzie:D ..ale dałam rade...z takimi ciotkami, "nie dałoby nie dać";)

Posted

NO..."otrzepałam" sie i jestem:):)
KOchane moje edusiowe cioteczki:):)
Czas na rozliczenie ostatnich juz chyba wpłat na Eduarda;)
Po ostatniej wpłacie 31.03 w skarpecie Edusia mialam 365 zł:):)
Za kwiecień wpłynęły pieniązki:
2.04- Bjuta- 10 zł
5.04- Kama- 20 zł
9.04- agata51- 10 zł
10.04- eski- 10 zł
20.04- Ghanima- 50 zł
23.04- margoth- 5 zł
W kwietniu wpłynęło więc do kasy :105 zł:):)
BArdzo bardzo dziekuje wszystkim ukochanym cioteczkom za wsparcie i pomoc dla Edunia- gdyby nie WY...nie chce nawet pisać:):)
Gdy sobie przypomnę całą akcje Eduś...to mam ciarki na plecach- bo wiele psów "wyciągałam" we współpracy z dogomanią oczywiscie..ale takiej akcji, jak z Edusiem, nie miałam nigdy...do konca sie bałam..ale Eduś miał szczęscie i ma je ciągle...spotkało go w nieszczesciu- wielkie szczescie:):)
Dostał w prezencie od Losu takie kochane cioteczki, ze słów brakuje...
Dostał też od cioteczki Syli 150 zł na sterylkę, której niestety nie mógł mieć.
W związku a tym, ponieważ 8 lub 9 maja chłopak jedzie do cioteczki Syli, poprosiłam ją, aby nie płaciła ze swoich pieniązkow za transport Edusia, bo niby dlaczeg miałaby płacic, skoro tu sa pieniązki, a transport to częśc utrzymania Edusia:):)
Łącznie więc stan konta Edusiowego na dziś wynosił 470 zł+ nieodbyta sterylka 150 zł= RAZEM 620 ZŁ:):)
Dziś już przesłałam dla reni 80 zł za maj za pobyt Edusia (nie pamietałam tylko, czy to ma byc 80- czy 90 zł, jesli źle wysłałam, to dosle:):)
Z Sylą jestem umówiona, ze na transport wysyłam na jej konto 100 zł:)
620 ZŁ- 80 ZŁ- 100 ZŁ= 440 ZŁ
CZy macie cioteczki jakies specjalne zyczenia w związku z tą kwotą???
JA ze swojej strony bardzo, bardzo chcialabym prosić Was o chociaz amlutkie wsparcie dla Mietuska (bo dzieki Ghaninie, ktora zgodziła się przepisac deklarację z Edusia na Miętuska, chłopak jest na dziś "bezpieczny", ale bedzie potrzeba na transport:)
Chciałabym tez bardzo, jeszcze bardziej prosić o mozliwość przelania części pieniążkow dla naszego Frania z krzywa główką:( Jest z tego samego schronu, co Eduś..ledwo uszedł z zyciem...w zasadzie wyciągałyśmy go w ostatniej sekundzie..:((pewnie niektore z was znaja watek Frania)...On to jest dopiero w potrzebie...jemu brakuje aż 130 zl deklaracji, ale my nie migłyśmy czekac- wyciągałyśmy go bez deklaracji, a teraz, jak jest bezpieczny, same wiecie jak jest z zebraniem pieniązków..ale z moich wyliczeń, na ten miesiąc mamy a na następny juz nam zabraknie...a co potem..??Franio raczej nie jest adopcyjny, chociaz...
BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE CIOTECZKI O WYRAŻENIE SWOJEJ OPINII...
Oczywiście każda opinia jest cenna:):)

Posted

Dzięki Goniu za rozliczenie końcowe finansów Edunia:)
Jak przyjdzie 80zł(tyle ma być,nie 90zł) to dam znać:)
A teraz jedne z ostatnich fotek Edusia:-(,potem fotami będzie nas raczyła Syla:loveu:

Posted

:multi::multi:Eduś "Na wylocie" rozkosznt, aw ogóle być Tak chciałabym W pozycji hiryzontalnej obłożona futrzakami. Zapora ogniowa masz, Reniu, Teraz Wolne Miejsce Na Na obiecane dożywocie DLA spracowanego ludzkiego emeryta? n Licze apozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Buziaki DLA Wszystkich Twoich Morusko-Edusiów i Opalisiów tez i dla Ciebie Przy okazji, bo nie dotyczy wątek Edulowy ...:multi::multi:

Posted

danka4u1 napisał(a):
:multi::multi:Eduś "Na wylocie" rozkosznt, aw ogóle być Tak chciałabym W pozycji hiryzontalnej obłożona futrzakami. Zapora ogniowa masz, Reniu, Teraz Wolne Miejsce Na Na obiecane dożywocie DLA spracowanego ludzkiego emeryta? n Licze apozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Buziaki DLA Wszystkich Twoich Morusko-Edusiów i Opalisiów tez i dla Ciebie Przy okazji, bo nie dotyczy wątek Edulowy ...:multi::multi:

Hihihihi;);) DAnusiowy zaszyfrowany post;) Uwielbiam je czytac:) Czytam po kilka razy i probuję na wszystkie mozliwe sposoby odgadnąc o cio chodzi w tych szyfrach:)
Kto chetny odgadnac tajemnicę słow???:D
Danus, gdzie takie maszyny do szyfrowania spzredaja???;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Hihihihi;);) DAnusiowy zaszyfrowany post;) Uwielbiam je czytac:) Czytam po kilka razy i probuję na wszystkie mozliwe sposoby odgadnąc o cio chodzi w tych szyfrach:)
Kto chetny odgadnac tajemnicę słow???:D
Danus, gdzie takie maszyny do szyfrowania spzredaja???;)

hahha, potrzebny szyfrant :P

Posted

agata51 napisał(a):
No tak, jak się nie zagląda na wątki, to się o niczym nie wie...

Edulku, gdybyś wiedział, jaki cudny balkonik na ciebie czeka! Cały w bratkach!

Witam.Nie tylko bratki, agata51, aksamitki też :lol: ;).Pozdrawiam Edziulka pierwszomajowo.:loveu: