Lionees Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Syla napisał(a):Witanko.Dwa tygodnie jeszcze... Każda z nas odlicza te dwa tygodnie,tylko z tą różnicą,że Ty sie cieszysz,a ja rozpaczam:placz:;) Ależ Go będzie nam brakować... Quote
Syla Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Renatko wyobrażam sobie...to będzie trudne...na pewno.Jest jeszcze taka opcja, że przyjedzie do mnie tylko Majeczka.;) :evil_lol:Gdyby tak było to :-( Naprawdę postaram się, żeby było mu u mnie dobrze.Pozdrawiam mojego pociesznego śleputka:loveu: Quote
__Lara Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Renata5 napisał(a):Każda z nas odlicza te dwa tygodnie,tylko z tą różnicą,że Ty sie cieszysz,a ja rozpaczam:placz:;) Ależ Go będzie nam brakować... Reniu, masz takie stadko, że po stracie Edzia niejeden psiaczek Cię zechce pocieszyć ;) Quote
danka4u1 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Renata5 napisał(a):Każda z nas odlicza te dwa tygodnie,tylko z tą różnicą,że Ty sie cieszysz,a ja rozpaczam:placz:;) Ależ Go będzie nam brakować... Ależ Reniu ! Przecież obiecałaś Goni i mnie dożywocie u siebie !!! My na pewno dostarczymy Ci dużo pracy- jesteśmy grymaśne jak Opaliś po schronie- radości, a na spacer wyprowadzimy się same tzn wypuścimy się samopas. Stoi umowa ??? Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='__Lara']Reniu, masz takie stadko, że po stracie Edzia niejeden psiaczek Cię zechce pocieszyć ;) Edzio jest taki pocieszny:),drugiego takiego nie mam u siebie,prawie wszystkie to starowinki,którym nie w głowie głupoty;) Danuś-umowa stoi:) Quote
Syla Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Kurna...to jest nas już 3 na dożywocie u Renatki.Też się już zgłaszałam i to nieraz.Jak jeszcze, jej TZ o nas zadba, to już bosko budiet ;) :evil_lol:Pozdrawiam wszystkie ochotniczki:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ;)No to w kupie siła, ochotniczki. Gonia chyba zrezygnowała, bo nie widzę jej jakoś. Może znalazła sobie lepsze dożywocie np ze Światusiem !?! Dużo słoneczka dla wszystkich Morusków- hurtem.;):multi:;) Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Awit']Edzie idzie do Syli i jeszcze jakiś psiak? No:) Syla zaszalała i bierze ode mnie dwupak:cool3: Oto ta szczęściara,co jedzie z Edim do Syli:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/146170-RATLEREK-sunia-mega-seniorka-znalaz%C5%82a-z%C5%82oty-dt-u-Renata5 Quote
gonia66 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Renata5']No:) Syla zaszalała i bierze ode mnie dwupak:cool3: Oto ta szczęściara,co jedzie z Edim do Syli:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/146170-RATLEREK-sunia-mega-seniorka-znalaz%C5%82a-z%C5%82oty-dt-u-Renata5Reniu!!!!!!!!!!!!ale masz u mnie przechlapane;) Nawet nam nie napisałaś, że otwierasz na dniach hotelik:( Strzelam focha z przytupem normalnie;)Dawaj fotki jakies, nawet z przygotowań. Już wszystkie miejsca zaklepane??:o I ja nic nie wiedzialam???Nieeeeeeeeeeeeee....no.............................:( Quote
danka4u1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Reniu!!!!!!!!!!!!ale masz u mnie przechlapane Nawet nam nie napisałaś, że otwierasz na dniach hotelik Strzelam focha z przytupem normalnieDawaj fotki jakies, nawet z przygotowań. Już wszystkie miejsca zaklepane?? I ja nic nie wiedzialam???Nieeeeeeeeeeeeee....no............... .............. Nie śpij kochana. Tyle sie dzieje na dogo... o czym ja wiem, a Ty pewnie też?? A Renia otwiera rzeczywiście hotelik i mam już u niej dożywocie załatwione. Pierwszego maja huczna parapetówa:lol::evil_lol::lol: Quote
gonia66 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 danka4u1 napisał(a):Nie śpij kochana. Tyle sie dzieje na dogo... o czym ja wiem, a Ty pewnie też?? A Renia otwiera rzeczywiście hotelik i mam już u niej dożywocie załatwione. Pierwszego maja huczna parapetówa:lol::evil_lol::lol: O jaaaaaaaaaaaaaaaaa...ale ja ostatnio zagapiora się zrobiłam:) No ale coż się dziwić, szkoła przetrwania robi swoje;) Ale już już...wracam do rzeczywistości:):) Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='gonia66'] ...szkoła przetrwania robi swoje;)... Tak w ramach szkoły przetrwania...jak takie coś byśmy przeżyły,to znaczy,że nic nie jest w stanie nas dobić... :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong: Quote
danka4u1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 :lol::evil_lol:Hihihiiihhhiii:evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Renata5']Tak w ramach szkoły przetrwania...jak takie coś byśmy przeżyły,to znaczy,że nic nie jest w stanie nas dobić... :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong: Reniu...taki pajączek to "pikuś"...NA mnie czyhały gorsze i wredniejsze- bo ten to jakis sypmatyczny jest;) i wyłaziły nie tylko z miejsca "spokojnego przybytku":p Były wszędzie:D ..ale dałam rade...z takimi ciotkami, "nie dałoby nie dać";) Quote
gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 NO..."otrzepałam" sie i jestem:):) KOchane moje edusiowe cioteczki:):) Czas na rozliczenie ostatnich juz chyba wpłat na Eduarda;) Po ostatniej wpłacie 31.03 w skarpecie Edusia mialam 365 zł:):) Za kwiecień wpłynęły pieniązki: 2.04- Bjuta- 10 zł 5.04- Kama- 20 zł 9.04- agata51- 10 zł 10.04- eski- 10 zł 20.04- Ghanima- 50 zł 23.04- margoth- 5 zł W kwietniu wpłynęło więc do kasy :105 zł:):) BArdzo bardzo dziekuje wszystkim ukochanym cioteczkom za wsparcie i pomoc dla Edunia- gdyby nie WY...nie chce nawet pisać:):) Gdy sobie przypomnę całą akcje Eduś...to mam ciarki na plecach- bo wiele psów "wyciągałam" we współpracy z dogomanią oczywiscie..ale takiej akcji, jak z Edusiem, nie miałam nigdy...do konca sie bałam..ale Eduś miał szczęscie i ma je ciągle...spotkało go w nieszczesciu- wielkie szczescie:):) Dostał w prezencie od Losu takie kochane cioteczki, ze słów brakuje... Dostał też od cioteczki Syli 150 zł na sterylkę, której niestety nie mógł mieć. W związku a tym, ponieważ 8 lub 9 maja chłopak jedzie do cioteczki Syli, poprosiłam ją, aby nie płaciła ze swoich pieniązkow za transport Edusia, bo niby dlaczeg miałaby płacic, skoro tu sa pieniązki, a transport to częśc utrzymania Edusia:):) Łącznie więc stan konta Edusiowego na dziś wynosił 470 zł+ nieodbyta sterylka 150 zł= RAZEM 620 ZŁ:):) Dziś już przesłałam dla reni 80 zł za maj za pobyt Edusia (nie pamietałam tylko, czy to ma byc 80- czy 90 zł, jesli źle wysłałam, to dosle:):) Z Sylą jestem umówiona, ze na transport wysyłam na jej konto 100 zł:) 620 ZŁ- 80 ZŁ- 100 ZŁ= 440 ZŁ CZy macie cioteczki jakies specjalne zyczenia w związku z tą kwotą??? JA ze swojej strony bardzo, bardzo chcialabym prosić Was o chociaz amlutkie wsparcie dla Mietuska (bo dzieki Ghaninie, ktora zgodziła się przepisac deklarację z Edusia na Miętuska, chłopak jest na dziś "bezpieczny", ale bedzie potrzeba na transport:) Chciałabym tez bardzo, jeszcze bardziej prosić o mozliwość przelania części pieniążkow dla naszego Frania z krzywa główką:( Jest z tego samego schronu, co Eduś..ledwo uszedł z zyciem...w zasadzie wyciągałyśmy go w ostatniej sekundzie..:((pewnie niektore z was znaja watek Frania)...On to jest dopiero w potrzebie...jemu brakuje aż 130 zl deklaracji, ale my nie migłyśmy czekac- wyciągałyśmy go bez deklaracji, a teraz, jak jest bezpieczny, same wiecie jak jest z zebraniem pieniązków..ale z moich wyliczeń, na ten miesiąc mamy a na następny juz nam zabraknie...a co potem..??Franio raczej nie jest adopcyjny, chociaz... BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE CIOTECZKI O WYRAŻENIE SWOJEJ OPINII... Oczywiście każda opinia jest cenna:):) Quote
Lionees Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dzięki Goniu za rozliczenie końcowe finansów Edunia:) Jak przyjdzie 80zł(tyle ma być,nie 90zł) to dam znać:) A teraz jedne z ostatnich fotek Edusia:-(,potem fotami będzie nas raczyła Syla:loveu: Quote
Lionees Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Oj Edunia,już za chwileczkę będziesz w SWOIM kochającym domku:loveu: Doszło 80zł-dziękuję:) Quote
gonia66 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 O jesssssssooooo...Reniu....słowo daję- fotki Edusia mnie zawsze rozwalają na maxa...no zawsze:):) To okaz szczęścia jest:D Quote
danka4u1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 :multi::multi:Eduś "Na wylocie" rozkosznt, aw ogóle być Tak chciałabym W pozycji hiryzontalnej obłożona futrzakami. Zapora ogniowa masz, Reniu, Teraz Wolne Miejsce Na Na obiecane dożywocie DLA spracowanego ludzkiego emeryta? n Licze apozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Buziaki DLA Wszystkich Twoich Morusko-Edusiów i Opalisiów tez i dla Ciebie Przy okazji, bo nie dotyczy wątek Edulowy ...:multi::multi: Quote
gonia66 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 danka4u1 napisał(a)::multi::multi:Eduś "Na wylocie" rozkosznt, aw ogóle być Tak chciałabym W pozycji hiryzontalnej obłożona futrzakami. Zapora ogniowa masz, Reniu, Teraz Wolne Miejsce Na Na obiecane dożywocie DLA spracowanego ludzkiego emeryta? n Licze apozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Buziaki DLA Wszystkich Twoich Morusko-Edusiów i Opalisiów tez i dla Ciebie Przy okazji, bo nie dotyczy wątek Edulowy ...:multi::multi: Hihihihi;);) DAnusiowy zaszyfrowany post;) Uwielbiam je czytac:) Czytam po kilka razy i probuję na wszystkie mozliwe sposoby odgadnąc o cio chodzi w tych szyfrach:) Kto chetny odgadnac tajemnicę słow???:D Danus, gdzie takie maszyny do szyfrowania spzredaja???;) Quote
__Lara Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 gonia66 napisał(a):Hihihihi;);) DAnusiowy zaszyfrowany post;) Uwielbiam je czytac:) Czytam po kilka razy i probuję na wszystkie mozliwe sposoby odgadnąc o cio chodzi w tych szyfrach:) Kto chetny odgadnac tajemnicę słow???:D Danus, gdzie takie maszyny do szyfrowania spzredaja???;) hahha, potrzebny szyfrant :P Quote
Wala2006 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Renata5 napisał(a):Oj Edunia,już za chwileczkę będziesz w SWOIM kochającym domku:loveu: Doszło 80zł-dziękuję:) Śliczny:):) Quote
agata51 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No tak, jak się nie zagląda na wątki, to się o niczym nie wie... Edulku, gdybyś wiedział, jaki cudny balkonik na ciebie czeka! Cały w bratkach! Quote
Syla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 agata51 napisał(a):No tak, jak się nie zagląda na wątki, to się o niczym nie wie... Edulku, gdybyś wiedział, jaki cudny balkonik na ciebie czeka! Cały w bratkach! Witam.Nie tylko bratki, agata51, aksamitki też :lol: ;).Pozdrawiam Edziulka pierwszomajowo.:loveu: Quote
Recommended Posts