Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Syla napisał(a):
Witam.Dzięki Renatko za linka.Długo to trwało...ale przeczytałam wszystko.Wolę nie pisać co myślę, bardzo mi szkoda Szafirka.Ucałuj ode mnie Edzia i szeptnij mu na uszko pozdrowionka ode mnie.Ma chłopak farta, że jest u Ciebie.

Straszne rzeczy się czyta na tamtym wątku.... :(

Posted

I na wątku i na blogu. Napisałam PW do goni ale nie wiem czy poszło bo mnie wylogowało.
Starsznie jest to skomplikowane i niesamowicie przykre i smutne:-(
Reniu - całuski w te zezowate oczka Ediego od cioci Awit.
Czy któras z Was też ma hopla i całuje swojego psa w łapki, brzuszek, polinie, usteczka, czy między oczkami itp? Czy to ze mna coś nie tak?

Posted

[quote name='Awit']I na wątku i na blogu. Napisałam PW do goni ale nie wiem czy poszło bo mnie wylogowało.
Starsznie jest to skomplikowane i niesamowicie przykre i smutne:-(
Reniu - całuski w te zezowate oczka Ediego od cioci Awit.
Czy któras z Was też ma hopla i całuje swojego psa w łapki, brzuszek, polinie, usteczka, czy między oczkami itp? Czy to ze mna coś nie tak?

Ja też całuję moją rudą księżniczkę wszędzie gdzie popadnie,normalnie jak dzieciaka:)
A pozostałe psiaki zawsze całuję po główkach-no bo za duże są,żeby przelecieć całe od góry do dołu;)

Posted

[quote name='Awit']Edziuniu przepraszam, ale czy cioteczki widziały Miętuska?
Jeśli cioteczki by uzbierały deklaracje np po Edziuniu, maleństwo poszłoby do Reni.
A wiemy dobrze, że żyłby jak w bajce.......
Taka bezbronna starsza ociupinka pieseczka po operacji usunięcia oczka.

http://www.dogomania.pl/threads/180942-MiAE-tus-malutki-niewidomy-staruszek-Jest-szansa-na-DT-potrzebne-deklaracje-pomA-A-cie
Też o tym myslalam juz od razu...Edziu jednak nie ma zbyt wiele konkretnych deklaracji, ponieważ był zabierany ze schroniska "po tajniacku"..powiedzialabym wręcz bardzo "po tajniacku", więc jako- takie zbieranie deklaracji bylo niemozliwe...mialam zebrane poczatkowo sporo jednorazowych kwot:):)ale jeśli są osoby deklarujące (bo takie są), ktore zechcialyby po odejsciu Edzia do DS wplacac swoja deklaracje na Miętuska- byloby cudownie:):)
To taki sliczny maleńki chłopczyk bez oczka:(..jak go zobaczylam to jak zwykle jestem zakochana po uszy w maluszku:):) MA juz troche deklaracj(brakuje 100 zł stałych)i, ale okazuje sie, ze bedzie musial miec specjalistyczna karme i leki na serce, wiec trzeba zbierac mu więcej stałych deklaracji...czy któraś z cioteczek zechcialaby przesunąc swoje deklaracje na maluszka, kiedy Edziu pojedzie do domku stałego??Bardzo prosze- odwiedźcie go- jest w moim podpisie..:)Będziemy bardzo wdzięczni z Miętuskiem:):)

Posted

No koniec świata z tym dogo:mad:
Lecimy z rozliczeniem Edusiowych badań

Za leki na Edunia łapke zapłaciłam 24 zł,czyli razem 100zł.Dostałam na badania 110zł,więc dyszka została.
Goniu
odlicz to 10zł od hoteliku za kwiecień
Wyniki badań wkleję jak mi się naprawi telefon...
Ale oficjalnie informuję,że Eduś ma wyniki jak młody bóg:multi:.Jest zdrowy jak ryba,silny jak koń,mocny jak byk:eviltong::)
Wszystkie leki,które Eduś brał ma wpisane w książeczkę,badania również są wpięte do Edusiowej książeczki zdrowia

Posted

lilk_a napisał(a):
jak Wam się udawało wejśc wczoraj na dogomanię to ja nie wiem :)

A ja wiem:p. 5 godzin doskakiwałam do komputera,czy mój post się zapisał.No i się zapisał...4 razy:cool3:,ale dało się te zbędne 3 usunąć.A pw do jednej dziewczyny wysłało mi 10 razy-ale się naczyta:evil_lol:
Jakoś wczoraj weszłam na dogo,natomiast wysyłanie postów to była masakra:mad:

Posted

Witam Edzia wiosennie.:loveu:Nawet jak nic nie piszę to zaglądam codziennie.Nie wiem, od kiedy wyłączą mi internet, bo wypowiedziałam umowę.Ponownie będę gdzieś po 1szym kwietnia.Jak nie wytrzymam bez Was to do którejś kumpeli skoczę na kompa.Pozdrawiam jak zawsze serdecznie.:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witam.Cosik u Edziulka cicho się zrobiło.Na razie jestem, na święta mnie chyba nie będzie.Najlepiej jak w drugiej połowie kwietnia coś napiszę.Coś optymistycznego i oficjalnego już.Kocham Cię Edziulku !!!Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Awit']Czyli Czas do domku się zbliża......
Oj zbliża się i to dużymi krokami,zleci jak nie wiem co:placz:;):loveu:
A u Edusia jak zwykle wsio w pariadku:)
Wariuje,gania,bawi się-żywe srebro:loveu:
W ten piatek były u mnie dziewczyny,postrzelały foty,ale tylko 2 wyszły:placz:
No ale chociaż te 2 wkleję:loveu:

Eduś i kawałek Opalika:)

Eduś wygląda jak lekko nawalony:diabloti:,ale nic a nic nie pił procentowego:p

Gonia dowiem sie co na kleszcze kupić,bo sa już cholery i czekają na nasze zwierzaczki:mad:.to mi prześlesz razem z wpłatą za kwiecień,bo trzeba chłopaka zabezpieczyć,bo nie daj Boże...:shake:

Posted

[quote name='Renata5']Oj zbliża się i to dużymi krokami,zleci jak nie wiem co:placz:;):loveu:
A u Edusia jak zwykle wsio w pariadku:)
Wariuje,gania,bawi się-żywe srebro:loveu:
W ten piatek były u mnie dziewczyny,postrzelały foty,ale tylko 2 wyszły:placz:
No ale chociaż te 2 wkleję:loveu:

Eduś i kawałek Opalika:)

Eduś wygląda jak lekko nawalony:diabloti:,ale nic a nic nie pił procentowego:p

Gonia dowiem sie co na kleszcze kupić,bo sa już cholery i czekają na nasze zwierzaczki:mad:.to mi prześlesz razem z wpłatą za kwiecień,bo trzeba chłopaka zabezpieczyć,bo nie daj Boże...:shake:Jasne jasne reniu, zabezpieczenie konieczne i bezapelacyjne:) JAkby co- pisz:)
A fotki Edusia nie weszly- chyba wiesz:)

Posted

gonia66 napisał(a):
Jasne jasne reniu, zabezpieczenie konieczne i bezapelacyjne:) JAkby co- pisz:)
A fotki Edusia nie weszly- chyba wiesz:)

No kurna,a ja widzę,nawet w Twoim cytacie je widze...co jest:placz: