polubek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Renata5 napisał(a):U nas nic nie zniszczył,nigdy.Tylko zabawki rozwalał,nic więcej.Sam tez zostawał nie raz,nie dwa i nigdy nie było żadnego problemu.Edzio po prostu tęskni.a że nie widzi,to dodatkowo nie może sie odnaleźć w nowej sytuacji.Ale to minie,przyzwyczai sie do nowych warunków.My tez tęsknimy i to bardzo.Gdyby nie nienawidzili sie tak z Rambem,to Edzio zostałby u nas na zawsze.U Ciebie będzie miał spokój i taka samą miłośc jak u nas.I to nas,a szczególnie mojego Krzyśka pociesza,że będzie miał u Ciebie lepiej bo to wszystko wina ciotki polubek. tak go rozpieściła w drodze że szok, mizianko i buziaki :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Renia ma rację, Edi musi się przyzwyczaić, teraz jest chyba zagubiony. polubek napisał(a):bo to wszystko wina ciotki polubek. tak go rozpieściła w drodze że szok, mizianko i buziaki :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Syla napisał(a):Pojawiły się pierwsze problemy.Edziulek nie może zostawać sam.Tylko piszczy na razie, ale strasznie niszczy.Mam już podartą tapetę, pogryzioną wykładzinę, skacze na drzwi i meble.Ma sporo zabawek a jednak...Rano poszłam do pracy a syn z nim został, więc nawet nie był sam.Nie było mnie 2 godziny i tyle wariował.Nie pomagało głaskanie, chciał iść ze mną.Chodzi za mną krok w krok, pewnie mnie sobie upatrzył.Syna nie słucha wcale, mnie trochę.Będę musiała wprowadzić jasne zasady, uważa, że wszystko mu wolno.Nie niszczy celowo, po prostu chce wyjść z pokoju i to za wszelką cenę, nawet z drzwiami.:cool3:Ma sporo siły, łapki krótkie, ale pazurami mógłby orać :evil_lol:Oby uspokoił się, bo czasami muszę wyjść na trochę.Reszta ok.Dzisiaj poznał yorka i też w porządku.Na razie akceptuje wszystkie spotkane pieski.W domu już siku nie zrobił.:lol: NO takkk..nie dziwota, ze tęskni i oswaja się z nową sytuacją. Gdyby widzial, byloby mu Łatwiej zdecydowanie...SYluś, nie martw sie- jestem pewna, ze to przejdzie..powolutku, jak nie będzie czuł zagrożenia, jak oswoi sie i poczuje bezpiecznie, wszystko odejdzie:) Dobrze, ze to na Ciebie trafiło, bo jesteś cierpliwa i mam nadzieję, ze tej cierpliwosci Ci na dlugo wystarczy;) Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No dokładnie Eduś ma utrudnioną sytuacje z zaaklimatyzowaniem się w nowym domku z powodu swych oczek... Lecz mam nadzieje że jak tylko poczuje się bezpiecznie i przyzywczai się do Sylii tak samo jak do Reni, to wszystko będzie ok :) Tyle czasu spędził u wspaniałej Reni że na pewno bardzo tęskni... Quote
Syla Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Macie tutaj tego kanapowca:evil_lol:Dzisiaj na spacerku jeden pies mu się nie spodobał, zbyt intensywnie obwąchał ślepka i ten pokazał zęby na Moruska. Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 http://images49.fotosik.pl/293/b809bf05e52ca986med.jpg :loveu::loveu::loveu: takie zdjęcia to my lubimy :loveu::loveu::loveu: słodziaczek :loveu::loveu::loveu: http://images42.fotosik.pl/204/b3d2bdf842028068med.jpg A tu nowy kolega ? :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Alez ten nasz Eduś pasuje do nowej kanapy Syli;) JAk komplet:D Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jakie słodkie fotki Ediego :loveu: Tego małego to tylko kochać i miziać! :loveu: Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A ja dalej nie wiem, czy moge rozdysponowac kaskę po Edusiu:):) POczekam jeszcze troszke i jade na Karaiby;) Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='gonia66']A ja dalej nie wiem, czy moge rozdysponowac kaskę po Edusiu:):) POczekam jeszcze troszke i jade na Karaiby;) Ja też, ja też :multi::multi::multi::multi: Eduś jest przekochany, przerozkoszny i rozpuszczony prze kochaną Renię, a Ty Syla na pewno dokończysz tego dzieła rozpieszczenia:lol::lol::lol: Pozdrowionka kochany zwierzyńcu:lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dobra Danuś, jedziemy razem:) ;)We dwie bedzie raźniej:) Eduś..chłopaku...ależ Ty szczęściarz jest..jak pomysle, co mialeś pol roku temu....:(..a co masz od grudnia...:):):) Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Eduś wygląda jak psi prominent. Co ta Renia robi z psiakami ? A co będzie teraz u Syli ? Już Książę wybrał na spanko łóżeczko. Wie, co dobre. Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 danka4u1 napisał(a):Eduś wygląda jak psi prominent. Co ta Renia robi z psiakami ? A co będzie teraz u Syli ? Już Książę wybrał na spanko łóżeczko. Wie, co dobre. Moja krew;) :D Quote
polubek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='gonia66']Moja krew;) :D I MOJA http://www.dogomania.pl/threads/180220-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Gapcio-po%C5%BCegna%C5%82-si%C4%99-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-ju%C5%BC-u-Jamora-szukamy-DS!/page573 Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Moja Dziunia słodka:loveu: Ależ dziwnie sie patrzy na Edzia wiedząc,że jest juz gdzie indziej....miałam tu nie wchodzic na razie,ale nie wytrzymałam:shake: Dziunia,psiaku,bądź grzeczny i nie szalej,bo Syla kocha Cie całym sercem:loveu: Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 elmira napisał(a):Bardzo fajna psina. Witaj Emi:loveu: Edzio jest zarąbisty,szkoda,że nie miałaś okazji go poznać.Oszalałabyś na jego punkcie:cool3: Quote
polubek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Renata5 napisał(a):Witaj Emi:loveu: Edzio jest zarąbisty,szkoda,że nie miałaś okazji go poznać.Oszalałabyś na jego punkcie:cool3: ja już oszalałam. w drodze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kochana myszka:lol::lol: Tak mądrze patrzy, pozuje do zdjęcia. Reniu, jestś wielka.Taka miłość i oddanie ponad własne smutki, tęsknoty i ból rozstania z ukochanym psiakiem. Jestem pełna podziwu dla Ciebie. Quote
elmira Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Renata5 napisał(a):Witaj Emi:loveu: Edzio jest zarąbisty,szkoda,że nie miałaś okazji go poznać.Oszalałabyś na jego punkcie:cool3: polubek napisał(a):ja już oszalałam. w drodze :diabloti: :diabloti: :diabloti: No właśnie zobaczyłam fotki. Świetny jest, tak, że się nie dziwię, że budzi zachwyt:) Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 polubek napisał(a):ja już oszalałam. w drodze :diabloti: :diabloti: :diabloti: No właśnie,wystarczy kilka chwil,a Edzio rozkocha w sobie każdego:loveu: elmira napisał(a):No właśnie zobaczyłam fotki. Świetny jest, tak, że się nie dziwię, że budzi zachwyt:) Elmi cofnij sie kilka,kilkanaście stron wstecz,tam są fotki i filmiki:) Danusiu,takie życie niestety,że trzeba czasami podejmować decyzje,które podyktowane są przez rozum mimo że serce inaczej mówi.Tak było w przypadku Edzia.Do końca mieliśmy dylemat,czy go oddać,ale ostatnia wojna Edzia z Rambem,w której prawie Rambo stracił oko przypieczętowała decyzję o oddaniu Edzia.Chodzenie obydwu do końca życia w kagańcach,na pewno nie byłoby powodem do uszczęśliwienia ich:shake:.Obydwaj męczyliby się,a tak wilk syty i owca cała,a że my tęsknimy....kiedyś to minie,ale będziemy kochać Edzia na zawsze:loveu: Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Wiem, że są takie sytuacje, kiedy serce sobie, a rozum sobie, ale pozwolisz,że nadal będę pełna podziwu i .... nie zazdroszczę takich wyborów. Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='danka4u1']Wiem, że są takie sytuacje, kiedy serce sobie, a rozum sobie, ale pozwolisz,że nadal będę pełna podziwu i .... nie zazdroszczę takich wyborów. Pozwolę;) Nie zazdrość:shake:człowiek czuje się potem okropnie:-( Ostatnia fotka Edzia u nas....ostatni dzień... Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Reniu, piszę tutaj-ale Eduś wybaczy, Królewicz ?-bo nie wiem, gdzie Cię "dopaść". Co u mojego faworyta Moruska? Ucałuj mu pychol od ciotki Danki. Sobie też ucałuj od tej samej osoby.:lol: Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 danka4u1 napisał(a):Reniu, piszę tutaj-ale Eduś wybaczy, Królewicz ?-bo nie wiem, gdzie Cię "dopaść". Co u mojego faworyta Moruska? Ucałuj mu pychol od ciotki Danki. Sobie też ucałuj od tej samej osoby.:lol: Eduś wybaczy,On tylko Rambowi nie wybaczał:diabloti: U Moruska wsio ok,w dzień polecę do niego na wątek:) dziękujemy za całuski:loveu: Quote
Recommended Posts