agata51 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Goniu, 08.04. poszedł przelew dla Ediego. Czyżby nie doszedł? To teraz będzie "dla Miętusa i Świata"? Quote
Ghanima Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jeśli Edziulek nie potrzebuje kaski, to ja mogę pieniążki Edziowe przeznaczyć na Miętuska. Quote
Tola^^ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Przepraszam za Offa, lecz Bingo bardzo prosi o pomoc! Brakuje 100zł deklaracji stałych na pobyt w jego Hoteliku i może wrócić do schroniska (mieszkał w tym samym schronie co Edii) W schronisku był gryziony i przeganiany przez inne psy nie wychodził z budy, zamykał się w sobie! Teraz odżył w Hoteliku i nie możemy pozwolić żeby wrócił do schroniska! Tu Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/141672-Brakuje-100-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji...-Nie-skazujmy-Binga-na-powr%C3%B3t-do-schronu!POMOCY! Quote
Lionees Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Taaa Daaamm :mdrmed: Mam niespodziankę dla Was:cool3: [SIZE=2]Dzisiaj odebrałam nowy telefon i naumiałam się wklejać filmiki :multi: Jeszcze cieplutki filmik z Edusiem,taki "mój pierwszy raz".Trochę ciemny i niewyraźny,ale jest:).Jutro zrobię mam nadzieję ładniejszy:) Aaa...te okrzyki w tle,to mojego męża i telewizora,bo leciał właśnie snooker:p [video=youtube;7dp73Sg8iro]http://www.youtube.com/watch?v=7dp73Sg8iro[/video] Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Renata5']Taaa Daaamm :mdrmed: Mam niespodziankę dla Was:cool3: [SIZE=2]Dzisiaj odebrałam nowy telefon i naumiałam się wklejać filmiki :multi: Jeszcze cieplutki filmik z Edusiem,taki "mój pierwszy raz".Trochę ciemny i niewyraźny,ale jest:).Jutro zrobię mam nadzieję ładniejszy:) Aaa...te okrzyki w tle,to mojego męża i telewizora,bo leciał właśnie snooker:p [video=youtube;7dp73Sg8iro]http://www.youtube.com/watch?v=7dp73Sg8iro[/video]Jeeeeeesssssoooo..Reniu!!!!!!Ja sie prawie rozplakalam ze wzruszenia jak zobaczylam ten filmik!!! Tak mnie rozczulil ten widok szczęsliwego Edunia- zwlaszcza, jak go zawołałaś, a on tymi swoimi ślepymi ślepkami na Ciebie patrzył merdejąc ogonkiem i kręcąc doopeczką...normalnie cud miod... Ja pierwszy raz widzialam Edusia "na żywo"..może tez dodatkowo mnie tak rozwalil:) Wiesz co..???Składam Ci głębokie wyrazy współczyucia z powodu oddania Edunia...;) A naszej kochane Syli to zazdroszcze normalnie tego łobuza:):) U Niej też na pewno bedzie miał jak w raju..tego jestem pewna na 1000000%, ale ta pustka po Edusiu w Twoim domu Reniu szybko się nie zapełni, choc zaraz Cię na nowo zapsimy po uszy..nie!!!nie po uszy- po czubek noska:):):) Quote
Tola^^ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jak fajnie patrzeć jak Edi macha ogonkiem, jak się uśmiecha, bawi się!!! :loveu: Tyle razy go widziałam w schronisku nigdy nie widziałam żeby merdał ogonkiem żeby się uśmiechał! Ten filmik mnie powalił aż łzy w oku się kręcą ze szczęścia!! Czekam na jutrzejszy filmik szczęśliwego Edusia! :):):):) Quote
danka4u1 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Reniu !!!! Jesteś wielka. Prawie na żywo zobaczyłam Edusia i usłyszałam Twoje szczebioty do rozkosznego dziaduleńka. Gdzie on tam dziadek? Coś zmyślałaś, albo u Ciebie zwierzaki mlodnieją. Ponawiam prośbę w związku z tym: zaadoptuj mnie !!!! Teraz czekam na mojego Morusa. Też na ŻYWCA. Biegnę do jego wątku.......... Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 danka4u1 napisał(a):Reniu !!!! Jesteś wielka. Prawie na żywo zobaczyłam Edusia i usłyszałam Twoje szczebioty do rozkosznego dziaduleńka. Gdzie on tam dziadek? Coś zmyślałaś, albo u Ciebie zwierzaki mlodnieją. Ponawiam prośbę w związku z tym: zaadoptuj mnie !!!! Teraz czekam na mojego Morusa. Też na ŻYWCA. Biegnę do jego wątku.......... Nie ma nie ma danus!!!!!!!!Ja jestem pierwsza w kolejce do adopcji:D Quote
danka4u1 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ale się staruszka odezwała !! Z szacunkiem dla mojego siwego włosa !!!!!!! Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 danka4u1 napisał(a):Ale się staruszka odezwała !! Z szacunkiem dla mojego siwego włosa !!!!!!! Tttaaaaaaaa..Twojego siwego włosa....wiesz ile ja kasy wydaję na farby???;) Quote
danka4u1 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gonia66 napisał(a):Tttaaaaaaaa..Twojego siwego włosa....wiesz ile ja kasy wydaję na farby???;) Też....ale co się nie robi dla dobrego samopoczucia otoczenia, by nie razić ich odczuć estetycznych. Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 danka4u1 napisał(a):Też....ale co się nie robi dla dobrego samopoczucia otoczenia, by nie razić ich odczuć estetycznych.Hehee:)Niby tak, ale ja mialam kiedys mega bujny włos a dzis...nie wiem, czy niebawem nawet farba mi juz nie pomoże..wtedy juz tylko adopcja na DS u Reni:) Quote
Ghanima Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Edziulek jak słodko ogonkiem merda i poopeczką kręci :) Reniu, toż to miód na ciotkowe serca :) W pracy się ze mnie śmieją, że się wdzięczę do monitora, a ja nie do monitora tylko do Ediego :) Wyściskaj go od nas - nie, sądzę, żebym musiała Ci o tym przypominać, ale tak dodatkowo, od rozczulonych Ciotek, rozumiesz. Gonia i Danka - staruszki jakie, hehehehehehe, o ilość siwych włosów się licytują ;) Quote
Lionees Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Najnowsza,dzisiejsza produkcja:) Dzisiaj taki trochę deszczowy dzień,nie ma słonka,to i psiakom nic się nie chce.Zjadły sniadanko,myslałam,że sie powygłupiamy troszkę,ale moje towarzystwo było senne i zaraz poszło spać;) No ale coś tam udało sie udziergać:p Sorki za mój skrzeczący głos,ale przeziębienie nie chce odpuścić:mad: [video=youtube;GQWmZe7ghYE]http://www.youtube.com/watch?v=GQWmZe7ghYE[/video] Quote
Lionees Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 A tu fotencje:) Myślę,że się zrehabilitowałam za tę ciszę zdjęciową na wątku;) Quote
Tia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jak Edi kochany się zmienił, cudownie... Całkiem inny psiak:loveu::loveu: Quote
Syla Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witam.Poryczałam się Renatko i jeszcze ryczę.Mój Edziulek...Muszę mu kupić piłeczkę z wypustkami i kurczaka piszczącego...skoro tak lubi.Odzanaczam w kalendarzu dni... Quote
gonia66 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 NIeeeeeeee...no on mnie rozwala na maxa:) Dopóki sie bawi- jest jeszcze ok..ale jak zaczyna merdać tak szybko tym swoim ogonkiem to normalnie geba mi sie śmieje od ucha do ucha:)Jest mega-rozkoszny:) Quote
danka4u1 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dzięki za ucztę dla oka i serca. Edi jest wspaniały. To merdanie ogonkiem ! Gdzie mu do emeryta? Coś się nie zgadza w jego metryce. Renia, kuruj się, bo co będzie z psimi biedami. Co to za cudo psie obok Edulka? To ta Twoja " własność" z avataru? Quote
danka4u1 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Też witanko "poranną " porą, ale słoneczną. Quote
Recommended Posts