Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za Offa, lecz Bingo bardzo prosi o pomoc!
Brakuje 100zł deklaracji stałych na pobyt w jego Hoteliku i może wrócić do schroniska (mieszkał w tym samym schronie co Edii)
W schronisku był gryziony i przeganiany przez inne psy nie wychodził z budy, zamykał się w sobie!
Teraz odżył w Hoteliku i nie możemy pozwolić żeby wrócił do schroniska!

Tu Wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/141672-Brakuje-100-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji...-Nie-skazujmy-Binga-na-powr%C3%B3t-do-schronu!POMOCY!

Posted

Taaa Daaamm :mdrmed:
Mam niespodziankę dla Was:cool3:
[SIZE=2]Dzisiaj odebrałam nowy telefon i naumiałam się wklejać filmiki
:multi:
Jeszcze cieplutki filmik z Edusiem,taki "mój pierwszy raz".Trochę ciemny i niewyraźny,ale jest:).Jutro zrobię mam nadzieję ładniejszy:)
Aaa...te okrzyki w tle,to mojego męża i telewizora,bo leciał właśnie snooker:p

[video=youtube;7dp73Sg8iro]http://www.youtube.com/watch?v=7dp73Sg8iro[/video]

Posted

[quote name='Renata5']Taaa Daaamm :mdrmed:
Mam niespodziankę dla Was:cool3:
[SIZE=2]Dzisiaj odebrałam nowy telefon i naumiałam się wklejać filmiki
:multi:
Jeszcze cieplutki filmik z Edusiem,taki "mój pierwszy raz".Trochę ciemny i niewyraźny,ale jest:).Jutro zrobię mam nadzieję ładniejszy:)
Aaa...te okrzyki w tle,to mojego męża i telewizora,bo leciał właśnie snooker:p

[video=youtube;7dp73Sg8iro]http://www.youtube.com/watch?v=7dp73Sg8iro[/video]Jeeeeeesssssoooo..Reniu!!!!!!Ja sie prawie rozplakalam ze wzruszenia jak zobaczylam ten filmik!!!
Tak mnie rozczulil ten widok szczęsliwego Edunia- zwlaszcza, jak go zawołałaś, a on tymi swoimi ślepymi ślepkami na Ciebie patrzył merdejąc ogonkiem i kręcąc doopeczką...normalnie cud miod...
Ja pierwszy raz widzialam Edusia "na żywo"..może tez dodatkowo mnie tak rozwalil:)
Wiesz co..???Składam Ci głębokie wyrazy współczyucia z powodu oddania Edunia...;)
A naszej kochane Syli to zazdroszcze normalnie tego łobuza:):) U Niej też na pewno bedzie miał jak w raju..tego jestem pewna na 1000000%, ale ta pustka po Edusiu w Twoim domu Reniu szybko się nie zapełni, choc zaraz Cię na nowo zapsimy po uszy..nie!!!nie po uszy- po czubek noska:):):)

Posted

Jak fajnie patrzeć jak Edi macha ogonkiem, jak się uśmiecha, bawi się!!! :loveu:
Tyle razy go widziałam w schronisku nigdy nie widziałam żeby merdał ogonkiem żeby się uśmiechał!
Ten filmik mnie powalił aż łzy w oku się kręcą ze szczęścia!!
Czekam na jutrzejszy filmik szczęśliwego Edusia! :):):):)

Posted

Reniu !!!! Jesteś wielka. Prawie na żywo zobaczyłam Edusia i usłyszałam Twoje szczebioty do rozkosznego dziaduleńka. Gdzie on tam dziadek? Coś zmyślałaś, albo u Ciebie zwierzaki mlodnieją. Ponawiam prośbę w związku z tym: zaadoptuj mnie !!!!
Teraz czekam na mojego Morusa. Też na ŻYWCA. Biegnę do jego wątku..........

Posted

danka4u1 napisał(a):
Reniu !!!! Jesteś wielka. Prawie na żywo zobaczyłam Edusia i usłyszałam Twoje szczebioty do rozkosznego dziaduleńka. Gdzie on tam dziadek? Coś zmyślałaś, albo u Ciebie zwierzaki mlodnieją. Ponawiam prośbę w związku z tym: zaadoptuj mnie !!!!
Teraz czekam na mojego Morusa. Też na ŻYWCA. Biegnę do jego wątku..........

Nie ma nie ma danus!!!!!!!!Ja jestem pierwsza w kolejce do adopcji:D

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ale się staruszka odezwała !! Z szacunkiem dla mojego siwego włosa !!!!!!!

Tttaaaaaaaa..Twojego siwego włosa....wiesz ile ja kasy wydaję na farby???;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Tttaaaaaaaa..Twojego siwego włosa....wiesz ile ja kasy wydaję na farby???;)

Też....ale co się nie robi dla dobrego samopoczucia otoczenia, by nie razić ich odczuć estetycznych.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Też....ale co się nie robi dla dobrego samopoczucia otoczenia, by nie razić ich odczuć estetycznych.
Hehee:)Niby tak, ale ja mialam kiedys mega bujny włos a dzis...nie wiem, czy niebawem nawet farba mi juz nie pomoże..wtedy juz tylko adopcja na DS u Reni:)

Posted

Edziulek jak słodko ogonkiem merda i poopeczką kręci :) Reniu, toż to miód na ciotkowe serca :) W pracy się ze mnie śmieją, że się wdzięczę do monitora, a ja nie do monitora tylko do Ediego :) Wyściskaj go od nas - nie, sądzę, żebym musiała Ci o tym przypominać, ale tak dodatkowo, od rozczulonych Ciotek, rozumiesz.

Gonia i Danka - staruszki jakie, hehehehehehe, o ilość siwych włosów się licytują ;)

Posted

Najnowsza,dzisiejsza produkcja:)
Dzisiaj taki trochę deszczowy dzień,nie ma słonka,to i psiakom nic się nie chce.Zjadły sniadanko,myslałam,że sie powygłupiamy troszkę,ale moje towarzystwo było senne i zaraz poszło spać;)
No ale coś tam udało sie udziergać:p
Sorki za mój skrzeczący głos,ale przeziębienie nie chce odpuścić:mad:

[video=youtube;GQWmZe7ghYE]http://www.youtube.com/watch?v=GQWmZe7ghYE[/video]

Posted

Witam.Poryczałam się Renatko i jeszcze ryczę.Mój Edziulek...Muszę mu kupić piłeczkę z wypustkami i kurczaka piszczącego...skoro tak lubi.Odzanaczam w kalendarzu dni...

Posted

NIeeeeeeee...no on mnie rozwala na maxa:)
Dopóki sie bawi- jest jeszcze ok..ale jak zaczyna merdać tak szybko tym swoim ogonkiem to normalnie geba mi sie śmieje od ucha do ucha:)Jest mega-rozkoszny:)

Posted

Dzięki za ucztę dla oka i serca. Edi jest wspaniały. To merdanie ogonkiem ! Gdzie mu do emeryta? Coś się nie zgadza w jego metryce. Renia, kuruj się, bo co będzie z psimi biedami. Co to za cudo psie obok Edulka? To ta Twoja " własność" z avataru?