gonia66 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Renata5 napisał(a):No....ja siedzę przy kompie,a Dziunia śpi w ramionach mojego męża;)Jejoooo....dziś bedzie radośc przez łzy....za parę godzine Edus sie zdziwi:) Ale za to wspólczuje Tobie Reniu...jak miejsce Edusia w łóżeczku się zwolni, to Twoj TZ nie da Ci spokoju;) Ty sie powaznie zastanow:D Quote
Lionees Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 gonia66 napisał(a):Jejoooo....dziś bedzie radośc przez łzy....za parę godzine Edus sie zdziwi:) Ale za to wspólczuje Tobie Reniu...jak miejsce Edusia w łóżeczku się zwolni, to Twoj TZ nie da Ci spokoju;) Ty sie powaznie zastanow:D Ło,Kochana,jeszcze Niunia i Niuniek śpią między nami:D,a to są psy nasze na zawsze:cool3: Quote
gonia66 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Renata5 napisał(a):Ło,Kochana,jeszcze Niunia i Niuniek śpią między nami:D,a to są psy nasze na zawsze:cool3: Aaaaaaaaaaa...no to jesteś uratowana:p Quote
Lionees Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='gonia66']Aaaaaaaaaaa...no to jesteś uratowana:p No jestem uratowana póki co :grin: Ale co się odwlecze,to nie uciecze:D Quote
gonia66 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Renata5']No jestem uratowana póki co :grin: Ale co się odwlecze,to nie uciecze:D No taaaaaaaaakkkk...w to nie watpię;) Quote
Lionees Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='gonia66']No taaaaaaaaakkkk...w to nie watpię;) Hm.....żeby mi tylko potem mózgu nie zalało:cool3::-D...bleeee :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Renata5']Hm.....żeby mi tylko potem mózgu nie zalało:cool3::-D...bleeeehaHAHAHAHHAhaha.....spoko maroko;) Nie damy Cię nikomu:D Uciekam...chyba padam już:) Uploaded with ImageShack.us Quote
gonia66 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 PObuuuuuuuuudddddddddddddddka!!!!!:):):) Edzio- pakuj sie!!!:) Quote
Lionees Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 gonia66 napisał(a):PObuuuuuuuuudddddddddddddddka!!!!!:):):) Edzio- pakuj sie!!!:) My ju dawno nie śpimy:) Właśnie się pakujemy:placz: Quote
gonia66 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Renata5 napisał(a):My ju dawno nie śpimy:) Właśnie się pakujemy:placz:I co..???JAk tam nastroje i wydarzenia??:) SMiech przez łzy???? Quote
Angel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ahh to już ten WIELKI DZIEŃ EDUSIA :) powodzenia i szczęścia w nowym domkuu :) Quote
danka4u1 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Angel napisał(a):ahh to już ten WIELKI DZIEŃ EDUSIA :) powodzenia i szczęścia w nowym domkuu :) :placz:??:lol:?? i tak i tak.....najważniejszy psiak:lol::lol: Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Renata5 napisał(a):My ju dawno nie śpimy:) Właśnie się pakujemy:placz: Oj, Edziu już chyba w drogę wyruszył. Quote
Syla Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 __Lara napisał(a):Oj, Edziu już chyba w drogę wyruszył. Nikuś już jest w Piotrkowie.Muszę się powstrzymywać, żeby go nie molestować telefonami :evil_lol:.Edzia zabrał na przód samochodu, bo z tyłu był niespokojny.Cały czas go głaszcze.Stres to dla niego na pewno wielki, został zabrany od ukochanego pana, TZ Renatki i jeszcze na dodatek nie widzi i nie wie co się dzieje.:shake: Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No na pewno, teraz będzie najgorszy okres. Ale minie, Eduś wkrótce trafi do swojego stałego domku, przyzwyczai się, zaklimatyzuje :) Quote
Lionees Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='gonia66']I co..???JAk tam nastroje i wydarzenia??:) SMiech przez łzy???? Same łzy:-(:placz: [quote name='Syla']Nikuś już jest w Piotrkowie.Muszę się powstrzymywać, żeby go nie molestować telefonami :evil_lol:.Edzia zabrał na przód samochodu, bo z tyłu był niespokojny.Cały czas go głaszcze.Stres to dla niego na pewno wielki, został zabrany od ukochanego pana, TZ Renatki i jeszcze na dodatek nie widzi i nie wie co się dzieje.:shake: Ja się spłakałam w domu,Krzyśka głowa rozbolała...e,do dupy z tym wszystkim.Myślałam,że będę twardsza.łatwo jest komuś dawać rady jak sie rozstać bezboleśnie z psem,a samemu nijak nie można ich zastosować:shake:.Wiem,że u Syli będzie miał jeszcze lepiej niż u nas,ale mimo wszystko jak patrzyłam,jak Eduś nie wie co się dzieje,jak nie chciał iśc z Nimi do samochodu,jak głowinkę odwracał w naszą stronę,jak patrzył tymi niewidomymi oczkami nie wiedząc co sie dzieje,podkulił ogonek i chciał wracać...boszsze:-( SYLA-kochaj Edzia tak jak my,bo juz bardziej nie można... Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 :( Reniu :calus::calus::calus::glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
Tia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zawsze jest druga strona medalu Renatko, pomożesz kolejnemu pieskowi odnaleźć się w tym wielkim świecie. Bardzo dużo dla niego zrobiłaś, biorąc go na ten tymczasik:):) Quote
lilk_a Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ale my tu czekamy na jakiś raport z przyjazdu Edusia i na pierwsze wrażenia ..... czekamy ..... :):) Quote
Syla Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kochani, na teraz to,wszystko ok.Najbardziej Edzia interesuje mój świnak..Łatek.Chyba to dla niego nowość.Teraz leży na mojej nowej kanapie i wszystko ma gdzieś.Wywala brzucho do mizania.Zeżarł już kilka łapek kurzych.Lejek raz zawarczał, teraz wali w kimono, Edziu, na Lele totalnie nic.Sorki, ale jutro będzie większa relacja. Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185094-Suka-SHAR-PEI-musi-trafi%C4%87-w-dobr%C4%99-r%C4%99ce-NATYCHMIAST!-Potrzeba300z%C5%82-deklaracji!! błagam pomozcie Quote
Tola^^ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Dobrze że już Edi w nowym domku i nic nie robi Lejkowi! :loveu: Już ja zwykle ten nasz pieszczoszek na kanapie był, to najbardziej lubi robić :D Cudownie! Czekamy na jutrzejsze relacje... Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tola^^ napisał(a):Dobrze że już Edi w nowym domku i nic nie robi Lejkowi! :loveu: Już ja zwykle ten nasz pieszczoszek na kanapie był, to najbardziej lubi robić :D Cudownie! Czekamy na jutrzejsze relacje... .... i na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts