Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
No....ja siedzę przy kompie,a Dziunia śpi w ramionach mojego męża;)
Jejoooo....dziś bedzie radośc przez łzy....za parę godzine Edus sie zdziwi:) Ale za to wspólczuje Tobie Reniu...jak miejsce Edusia w łóżeczku się zwolni, to Twoj TZ nie da Ci spokoju;) Ty sie powaznie zastanow:D

Posted

gonia66 napisał(a):
Jejoooo....dziś bedzie radośc przez łzy....za parę godzine Edus sie zdziwi:) Ale za to wspólczuje Tobie Reniu...jak miejsce Edusia w łóżeczku się zwolni, to Twoj TZ nie da Ci spokoju;) Ty sie powaznie zastanow:D

Ło,Kochana,jeszcze Niunia i Niuniek śpią między nami:D,a to są psy nasze na zawsze:cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ło,Kochana,jeszcze Niunia i Niuniek śpią między nami:D,a to są psy nasze na zawsze:cool3:

Aaaaaaaaaaa...no to jesteś uratowana:p

Posted

[quote name='gonia66']No taaaaaaaaakkkk...w to nie watpię;)
Hm.....żeby mi tylko potem mózgu nie zalało:cool3::-D...bleeee

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Angel napisał(a):
ahh to już ten WIELKI DZIEŃ EDUSIA :)
powodzenia i szczęścia w nowym domkuu :)

:placz:??:lol:?? i tak i tak.....najważniejszy psiak:lol::lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Oj, Edziu już chyba w drogę wyruszył.

Nikuś już jest w Piotrkowie.Muszę się powstrzymywać, żeby go nie molestować telefonami :evil_lol:.Edzia zabrał na przód samochodu, bo z tyłu był niespokojny.Cały czas go głaszcze.Stres to dla niego na pewno wielki, został zabrany od ukochanego pana, TZ Renatki i jeszcze na dodatek nie widzi i nie wie co się dzieje.:shake:

Posted

[quote name='gonia66']I co..???JAk tam nastroje i wydarzenia??:)
SMiech przez łzy????
Same łzy:-(:placz:
[quote name='Syla']Nikuś już jest w Piotrkowie.Muszę się powstrzymywać, żeby go nie molestować telefonami :evil_lol:.Edzia zabrał na przód samochodu, bo z tyłu był niespokojny.Cały czas go głaszcze.Stres to dla niego na pewno wielki, został zabrany od ukochanego pana, TZ Renatki i jeszcze na dodatek nie widzi i nie wie co się dzieje.:shake:
Ja się spłakałam w domu,Krzyśka głowa rozbolała...e,do dupy z tym wszystkim.Myślałam,że będę twardsza.łatwo jest komuś dawać rady jak sie rozstać bezboleśnie z psem,a samemu nijak nie można ich zastosować:shake:.Wiem,że u Syli będzie miał jeszcze lepiej niż u nas,ale mimo wszystko jak patrzyłam,jak Eduś nie wie co się dzieje,jak nie chciał iśc z Nimi do samochodu,jak głowinkę odwracał w naszą stronę,jak patrzył tymi niewidomymi oczkami nie wiedząc co sie dzieje,podkulił ogonek i chciał wracać...boszsze:-(
SYLA-kochaj Edzia tak jak my,bo juz bardziej nie można...

Posted

Zawsze jest druga strona medalu Renatko, pomożesz kolejnemu pieskowi odnaleźć się w tym wielkim świecie.
Bardzo dużo dla niego zrobiłaś, biorąc go na ten tymczasik:):)

Posted

Kochani, na teraz to,wszystko ok.Najbardziej Edzia interesuje mój świnak..Łatek.Chyba to dla niego nowość.Teraz leży na mojej nowej kanapie i wszystko ma gdzieś.Wywala brzucho do mizania.Zeżarł już kilka łapek kurzych.Lejek raz zawarczał, teraz wali w kimono, Edziu, na Lele totalnie nic.Sorki, ale jutro będzie większa relacja.

Posted

Dobrze że już Edi w nowym domku i nic nie robi Lejkowi! :loveu:
Już ja zwykle ten nasz pieszczoszek na kanapie był, to najbardziej lubi robić :D
Cudownie!
Czekamy na jutrzejsze relacje...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Dobrze że już Edi w nowym domku i nic nie robi Lejkowi! :loveu:
Już ja zwykle ten nasz pieszczoszek na kanapie był, to najbardziej lubi robić :D
Cudownie!
Czekamy na jutrzejsze relacje...

.... i na zdjęcia ;)