Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Witam mojego Edziulka.Renatko ciesz się jeszcze moim słodziakiem, bo to już.....malutko dni masz.Ja już nie mogę się doczekać, a Tobie pewnie już smutno...Obiecuję, że będę bardzo o niego dbała.Pozdrówki ze Śląska.

Posted

Podobno nie można pisać post za postem, cholewcia, ale jak nikt nic nie pisze, to mam czekać do kiedyś?Głęboko gdzieś to mam,zasady są po to żeby je łamać.Pakuj się malutki.Czekam i nie tylko ja.:loveu:

Posted

Rzewnie się strasznie zrobiło, a może to mój nastrój taki, że mi łzy wyciska....
Przepiękne te zdjęcia Edusia i reszty pięknot na mężu reni, koło męża Reni:-)
Mój mąż też tak wygląda jak leży:-)
A Syla to jak zobaczy Edusia to chyba popłynie, a Renia jak go będzie żegnać to już sobie nie wyobrażam...:-(

Posted

[quote name='Awit']Rzewnie się strasznie zrobiło, a może to mój nastrój taki, że mi łzy wyciska....
Przepiękne te zdjęcia Edusia i reszty pięknot na mężu reni, koło męża Reni:-)
Mój mąż też tak wygląda jak leży:-)
A Syla to jak zobaczy Edusia to chyba popłynie, a Renia jak go będzie żegnać to już sobie nie wyobrażam...:-([/QUOTE]OJ..nic juz nawet nie mów..hihihi..będzie sie dzialo:) Renia to pewnie nie wejdzie ze 2 cale dni na wątek:p

Posted

[quote name='Awit']:-) Renia nie wejdzie na wątek, za to Syla z niego nie wyjdzie:-)[/QUOTE]hehheh:):) NO, ale Syla dostanie dwupak, więc będzie sie musiala "rozdwoić";)

Posted

Witam nocną porą Edusia i całe jego grono wielbicieli, do których też się zaliczam (czyli siebie też witam...)
Oj, będzie się działo. Renia i jej mąż pozbawieni futrzaka, Syla cała w bratkach...i podobno w aksamitkach...oczekuje na przyjazd Księcia. A co na to Lejek- autystyk. Pewnie to zgodnie ze swoim imieniem, olewa ?

Posted

[quote name='danka4u1']Witam nocną porą Edusia i całe jego grono wielbicieli, do których też się zaliczam (czyli siebie też witam...)
Oj, będzie się działo. Renia i jej mąż pozbawieni futrzaka, Syla cała w bratkach...i podobno w aksamitkach...oczekuje na przyjazd Księcia. A co na to Lejek- autystyk. Pewnie to zgodnie ze swoim imieniem, olewa ?[/QUOTE]
OOO...danuś...komp CI wyzdrowiał??;)

Posted

[Quote = gonia66; 14600326] OOO ... danuś ... komp CI wyzdrowiał?;)[/ Quote]

Akurat! U Mnie Dalej wyświetla Się JAKO super szyfr i wiem NIE, pisząc, zapora ogniowa hasła dostarczam Wam mądrości Zadan czytaniu dodatkowych Przy moich.

Posted

[quote name='gonia66']NO..."otrzepałam" sie i jestem:)
KOchane moje edusiowe cioteczki:)
Czas na rozliczenie ostatnich juz chyba wpłat na Eduarda;)
Po ostatniej wpłacie 31.03 w skarpecie Edusia mialam 365 zł:)
Za kwiecień wpłynęły pieniązki:
2.04- Bjuta- 10 zł
5.04- Kama- 20 zł
9.04- agata51- 10 zł
10.04- eski- 10 zł
20.04- Ghanima- 50 zł
23.04- margoth- 5 zł
29.04- Bjuta- 10 zł
W kwietniu wpłynęło więc do kasy :115 zł:)
BArdzo bardzo dziekuje wszystkim ukochanym cioteczkom za wsparcie i pomoc dla Edunia- gdyby nie WY...nie chce nawet pisać:)
Gdy sobie przypomnę całą akcje Eduś...to mam ciarki na plecach- bo wiele psów "wyciągałam" we współpracy z dogomanią oczywiscie..ale takiej akcji, jak z Edusiem, nie miałam nigdy...do konca sie bałam..ale Eduś miał szczęscie i ma je ciągle...spotkało go w nieszczesciu- wielkie szczescie:)
Dostał w prezencie od Losu takie kochane cioteczki, ze słów brakuje...
Dostał też od cioteczki Syli 150 zł na sterylkę, której niestety nie mógł mieć.
W związku a tym, ponieważ 8 lub 9 maja chłopak jedzie do cioteczki Syli, poprosiłam ją, aby nie płaciła ze swoich pieniązkow za transport Edusia, bo niby dlaczeg miałaby płacic, skoro tu sa pieniązki, a transport to częśc utrzymania Edusia:)
Łącznie więc stan konta Edusiowego na dziś wynosił 480 zł+ nieodbyta sterylka 150 zł= RAZEM 630 ZŁ:)
Dziś już przesłałam dla reni 80 zł za maj za pobyt Edusia (nie pamietałam tylko, czy to ma byc 80- czy 90 zł, jesli źle wysłałam, to dosle:)
Z Sylą jestem umówiona, ze na transport wysyłam na jej konto 100 zł:)
630 ZŁ- 80 ZŁ- 100 ZŁ= 450 ZŁ
CZy macie cioteczki jakies specjalne zyczenia w związku z tą kwotą???
JA ze swojej strony bardzo, bardzo chcialabym prosić Was o chociaz amlutkie wsparcie dla Mietuska (bo dzieki Ghaninie, ktora zgodziła się przepisac deklarację z Edusia na Miętuska, chłopak jest na dziś "bezpieczny", ale bedzie potrzeba na transport:)
Chciałabym tez bardzo, jeszcze bardziej prosić o mozliwość przelania części pieniążkow dla naszego Frania z krzywa główką:( Jest z tego samego schronu, co Eduś..ledwo uszedł z zyciem...w zasadzie wyciągałyśmy go w ostatniej sekundzie..:((pewnie niektore z was znaja watek Frania)...On to jest dopiero w potrzebie...jemu brakuje aż 130 zl deklaracji, ale my nie migłyśmy czekac- wyciągałyśmy go bez deklaracji, a teraz, jak jest bezpieczny, same wiecie jak jest z zebraniem pieniązków..ale z moich wyliczeń, na ten miesiąc mamy a na następny juz nam zabraknie...a co potem..??Franio raczej nie jest adopcyjny, chociaz...
BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE CIOTECZKI O WYRAŻENIE SWOJEJ OPINII...
Oczywiście każda opinia jest cenna:)[/QUOTE]
[SIZE=4][COLOR=Red][B]PRZYPOMNE SWÓJ POST, BO WAŻNY BARDZO BARDZO!!
Proszę bardzo o decyzje co do pieniązkow:)
Podalam propozycje, jeśli ktos ma inne- piszcie prosze:p Eduś zaraz opuszcza domek Renatki, więc trzeba zagospodarowac kasiorkę..inne biedulinki czekaja:) Bardzo czekaja[/B][/COLOR][/SIZE]:oops:

Posted

Witam.Jakby na zamówienie hihihihi.Dostałam zwrot z US i kupiłam fajną kanapę, jakby specjalnie dla mojego Edzia, przywiozą mi jutro koło południa.Wygodna kanapa dla super "kanapowca"Okropnistą mam tremę Reniu, a stracha jeszcze większego.Pozdrawiam.

Posted

To juz jutro... i nawet nie chce mi sie nic pisać:-(
Wkleję tylko kilka nowych fotek
Masz rację Awit,ze 2 dni albo więcej wcale tu nie wejdę,będę musiała najpierw przetrawić wyjazd Edusia:-(.Ja,to ja,ale mój mąż najbardziej sie zżył z Edziem,bo Edzio własnie Jego wybrał sobie na przewodnika

Fotki-nówki sztuki,u mojego męża na brzuchu:p

Psy powciskały sie między mojego męza,a oparcie od wypoczynku,jedynie moja Niunia leży wyżej;)

Posted

Wiem Renatko, że będzie Wam, Tobie i Twojemu mężowi trudno.Okropnie się czułam , jak żegnałam Kapsliczka, a był u mnie tylko kilka dni.Pamiętasz? Dzwoniłam do Ciebie po wsparcie.Nawet sobie nie wyobrażam, bo Edziu, był u Was dłużej.Nikuś był przed 18stą.Zabrał pampersy i smyczki.Obiecuję, że będę o Edzia bardzo dbała, będę z nim spała.Od razu do wiadomości Danusi....kochana, ja nie molestuję dzieci, ani zwierząt :evil_lol:;) Gdybyście jednak zatrzymali Edzia to chociaż Majeczkę mi dajcie.:loveu:

Posted

lilk_a napisał(a):
oj Edziu , Edziu :) ale się narobiło :):)

Liluś droga, idź maluj "moje tulipany"Sprezentowałam te kupione, u Ciebie i moje ulubione, a chcę takie same...identyczne i tak samo piękne.

Posted

Syla napisał(a):
Wiem Renatko, że będzie Wam, Tobie i Twojemu mężowi trudno.Okropnie się czułam , jak żegnałam Kapsliczka, a był u mnie tylko kilka dni.Pamiętasz? Dzwoniłam do Ciebie po wsparcie.Nawet sobie nie wyobrażam, bo Edziu, był u Was dłużej.Nikuś był przed 18stą.Zabrał pampersy i smyczki.Obiecuję, że będę o Edzia bardzo dbała, będę z nim spała.Od razu do wiadomości Danusi....kochana, ja nie molestuję dzieci, ani zwierząt :evil_lol:;) Gdybyście jednak zatrzymali Edzia to chociaż Majeczkę mi dajcie.:loveu:

Syla,Kochanie nie możemy zatrzymać Edzia,bo niestety ostatnio wrogość między nim a Rambem nasiliła się do tego stopnia,że Rambo prawie stracił oko w starciu z Edziem i od tej pory obydwaj po domu chodzili w kagańcach,bo inaczej sie nie dało:shake:.Kup proszę Edziowi kaganiec,taki szmaciany,bo jak jakiś pies nie spodoba mu sie na spacerze,to Edzio go zaatakuje.Mówię poważnie.
a to,że będziesz dbała o Edziunia i Majusię,to wiem Kochana,wiem i BARDZO CI DZIĘKUJĘ:loveu:.
A na Edzia mówię Dziunia;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Syla,Kochanie nie możemy zatrzymać Edzia,bo niestety ostatnio wrogość między nim a Rambem nasiliła się do tego stopnia,że Rambo prawie stracił oko w starciu z Edziem i od tej pory obydwaj po domu chodzili w kagańcach,bo inaczej sie nie dało:shake:.Kup proszę Edziowi kaganiec,taki szmaciany,bo jak jakiś pies nie spodoba mu sie na spacerze,to Edzio go zaatakuje.Mówię poważnie.
a to,że będziesz dbała o Edziunia i Majusię,to wiem Kochana,wiem i BARDZO CI DZIĘKUJĘ:loveu:.
A na Edzia mówię Dziunia;)

Reniu taki szmaciany kaganiec, to mam.Kupowałam dla Muchy....powiniem pasować.Na początku Edziulek będzie w nowym miejscu niepewny, jak się ośmieli...zobaczymy.Oby tylko dla Lejka był ok, a z resztą sobie poradzę.Opiekuję się dwuletnią dziewczynką, jak tylko skończyła pół roczku.Myślę, jestem pewna, że to tak jak z dziećmi, stąd - dotąd i już wiadomo.Chciałabym, żeby tylko dla Lejka był w porządku....jemu już dużo życia nie zostało.

Posted

gonia66 napisał(a):
Odliczamy juz godziny:):) Eduś...to ostatnia nocka u Renatki..

No....ja siedzę przy kompie,a Dziunia śpi w ramionach mojego męża;)