Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Tvn24 reporaż Prosto z Polski, dziś o 17 było, powtarzają następnego dnia, więc o 5 rano jutro będzie.
Tam rany suni są zamazane, ale wrażenie wstrząsające.
Dramat to zbyt małe słowo które nie odzwierciedla tragedii i cierpnienia psiny

Posted

Zafunduję Wam odskocznię od tej strasznej rzeczywistości:-(
A odskocznia będzie oczywiście w postaci zdjęć Edusia:)
Eduś z nową zabawką...jeszcze jest cała;)
Boszsze...jaki ten Eduś jest rozkoszny i kochany:loveu:
Dobrze,że pójdzie do wspaniałego,dogomaniackiego domku,bo do innego bym Go nie oddała i już;)

No i Edus zaczyna rozbierać liska-gryzaczka na części pierwsze:p

Posted

Lisek zaczyna tracić nosek:placz::evil_lol:

Za sobą Eduś schował sobie swoje skarby:cool3:,a lisek juz bez noska...ależ ten nasz Eduś szybko rozprawił sie z liskiem:diabloti:

A tyle zostało z tej wielgachnej kości XXL:razz:,w sumie i tak długo ją ma:lol:

A teraz chciałam sprostować temat kastracji.To nie przyszła właścicielka uparła sie na kastrację,jak można było wywnioskować z mojego wcześniejszego postu na ten temat,tylko zostało to na wątku zasugerowane,że skoro Edi ma około 8 lat,to należałoby Go wykastrować,no i właścicielka przychyliła sie do tej opcji,bo jak wiadomo psiaki powinny byc kastrowane/sterylizowane przed wydaniem do ds lub wykonane to powinno byc juz w ds.Jednak Eduś nie będzie kastrowany ze względów takich jak pisałam wcześniej,dlatego też wszyscy bardzo sie cieszymy,że zachowa te swoje klejnoty.Eduś nie ma wzroku,to niech SE chociaż jajka ma;)

Posted

Witaski.Cieszę się bardzo z tego, że Edziulek jajeczka zachowa.Mojemu dziadziowi też nie zafundowałabym czegoś tak nieprzyjemnego i ryzykownego.Kocham Cię Renatko za to i dzięki za wszystko co robisz dla Edzia.Pozdrawiam.

Posted

Syla napisał(a):
Kocham Cię Renatko za to i dzięki za wszystko co robisz dla Edzia.Pozdrawiam.

Tak jest: kochamy Cię Renatko za troskę o Edziowe jajeczka ale nie tylko :) Za całokształt :)

Posted

Dzięki dziewczyny:loveu:
Trzymam się zasady-kochaj psa swego jak siebie samego,a Edzio jakby nie było jeszcze jest nasz;),a potem właścicielka będzie Go kochała i rozpieszczała do granic możliwości:)
A tymczasem u nas Edzio dostaje bezmiar miłości:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Ja tam szzcerze mowiac to nie jestem pewna, kto bedzie bardziej za Edziem plakał...renia czy jej TZcik:)[/QUOTE]
No zgadłaś-TZcik,ale ja też będę rozpaczała,nie myśl,że nie:placz:

Posted

[quote name='Awit']Normalnie jak u Pana Boga za piecem u Ciebie Reniu psiaki mają:-):-)[/QUOTE]
Awit,przecież nie tylko u mnie tak psiaki mają.My wszystkie tu na dogo stajemy na głowie i dogadzamy psiakom,żeby miały jak w niebie.U każdej z nas psiaki mają jak u Pana Boga za piecem:)

Posted

Mam substrykcję na Twojego bloga gonia66.Smutne to wszystko.Szafirka też ogromnie żal.Nie wiedziałam do niedawna, że istnieje tutaj jakieś inne dno.Na dodatek aż takie bagniste.Nie wpisuję się na blogu, bo wątek Filipka tylko przeczytałam, nie wpłacałam, co nie znaczy, że mnie to nie boli.Nie rozumiem też po co ucina się głowę psu....to makabra.Uczniowie będą uczyć się weterynarii?Ale po co ucinać głowę, skoro można mieć ciało całego psa?Jeszcze wiele tu nie rozumiem, ale czasami już mam dość.Tylko tyle.

Posted

Awit napisał(a):
Nie mogę wejść na banerek Filipka. Zmroziło mnie. O co chodzi? A co z głową psa, też nie wiem o co chodzi? Da mi ktoś linka?

Już daję http://www.dogomania.pl/threads/143428-PRZYBORA-WEK-ZABIA-PSA-BEZ-PYTANIA-OPIEKUNA-SZAFIR-ZA-TM-Zabrano-mu-szansAE/page43 od strony 43,post 43 zaczyna się cała sprawa z Szafirkiem:-(
A o Filipku:-(,to Gonia napisze i powie gdzie znaleźć materiały do przejrzenia...

Posted

Witam.Dzięki Renatko za linka.Długo to trwało...ale przeczytałam wszystko.Wolę nie pisać co myślę, bardzo mi szkoda Szafirka.Ucałuj ode mnie Edzia i szeptnij mu na uszko pozdrowionka ode mnie.Ma chłopak farta, że jest u Ciebie.