ollalaa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='gonia66']Zebyście cioteczki tez wygladaly jak ja...:(jestem wstrzasnięta do bolu- trzeba to naglosnić..:( Zobaczcie same... http://www.konin.lm.pl/aktualnosci/i...e-do-przyjecia UWAGA, filmik dołączony do artykułu tylko dla ludzi o mocnych nerwach.... Co za sk.....l jej to zrobił. Straszne! Sunia i tak dzielna była. Quote
Awit Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tvn24 reporaż Prosto z Polski, dziś o 17 było, powtarzają następnego dnia, więc o 5 rano jutro będzie. Tam rany suni są zamazane, ale wrażenie wstrząsające. Dramat to zbyt małe słowo które nie odzwierciedla tragedii i cierpnienia psiny Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zafunduję Wam odskocznię od tej strasznej rzeczywistości:-( A odskocznia będzie oczywiście w postaci zdjęć Edusia:) Eduś z nową zabawką...jeszcze jest cała;) Boszsze...jaki ten Eduś jest rozkoszny i kochany:loveu: Dobrze,że pójdzie do wspaniałego,dogomaniackiego domku,bo do innego bym Go nie oddała i już;) No i Edus zaczyna rozbierać liska-gryzaczka na części pierwsze:p Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Lisek zaczyna tracić nosek:placz::evil_lol: Za sobą Eduś schował sobie swoje skarby:cool3:,a lisek juz bez noska...ależ ten nasz Eduś szybko rozprawił sie z liskiem:diabloti: A tyle zostało z tej wielgachnej kości XXL:razz:,w sumie i tak długo ją ma:lol: A teraz chciałam sprostować temat kastracji.To nie przyszła właścicielka uparła sie na kastrację,jak można było wywnioskować z mojego wcześniejszego postu na ten temat,tylko zostało to na wątku zasugerowane,że skoro Edi ma około 8 lat,to należałoby Go wykastrować,no i właścicielka przychyliła sie do tej opcji,bo jak wiadomo psiaki powinny byc kastrowane/sterylizowane przed wydaniem do ds lub wykonane to powinno byc juz w ds.Jednak Eduś nie będzie kastrowany ze względów takich jak pisałam wcześniej,dlatego też wszyscy bardzo sie cieszymy,że zachowa te swoje klejnoty.Eduś nie ma wzroku,to niech SE chociaż jajka ma;) Quote
Syla Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witaski.Cieszę się bardzo z tego, że Edziulek jajeczka zachowa.Mojemu dziadziowi też nie zafundowałabym czegoś tak nieprzyjemnego i ryzykownego.Kocham Cię Renatko za to i dzięki za wszystko co robisz dla Edzia.Pozdrawiam. Quote
Ghanima Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Syla napisał(a):Kocham Cię Renatko za to i dzięki za wszystko co robisz dla Edzia.Pozdrawiam. Tak jest: kochamy Cię Renatko za troskę o Edziowe jajeczka ale nie tylko :) Za całokształt :) Quote
Lionees Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dzięki dziewczyny:loveu: Trzymam się zasady-kochaj psa swego jak siebie samego,a Edzio jakby nie było jeszcze jest nasz;),a potem właścicielka będzie Go kochała i rozpieszczała do granic możliwości:) A tymczasem u nas Edzio dostaje bezmiar miłości:loveu: Quote
Lionees Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 I śpiący Edzio:loveu::) Wygląda podobnie jak ten kot:evil_lol: [video=youtube;kOdx9G5LrF0]http://www.youtube.com/watch?v=kOdx9G5LrF0[/video] Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jaki kochany, niczym bobas na rączkach :D :D :D Reniu, jestem Waszą idolką :D Quote
danka4u1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name=' Reniu, jestem Waszą idolką :D[/QUOTE'] Ja też!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='danka4u1']Ja też!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] hihi, może założymy fanklub :D Quote
gonia66 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja tam szzcerze mowiac to nie jestem pewna, kto bedzie bardziej za Edziem plakał...renia czy jej TZcik:) Quote
Lionees Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='gonia66']Ja tam szzcerze mowiac to nie jestem pewna, kto bedzie bardziej za Edziem plakał...renia czy jej TZcik:)[/QUOTE] No zgadłaś-TZcik,ale ja też będę rozpaczała,nie myśl,że nie:placz: Quote
Awit Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Normalnie jak u Pana Boga za piecem u Ciebie Reniu psiaki mają:-):-) Quote
Lionees Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Awit']Normalnie jak u Pana Boga za piecem u Ciebie Reniu psiaki mają:-):-)[/QUOTE] Awit,przecież nie tylko u mnie tak psiaki mają.My wszystkie tu na dogo stajemy na głowie i dogadzamy psiakom,żeby miały jak w niebie.U każdej z nas psiaki mają jak u Pana Boga za piecem:) Quote
gonia66 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 CHyba jednak nie wszyscy....:(:( Filipek nie zyje....w moim podpisie:(Uspili go "miłosnicy z dogomanii"... Quote
lilk_a Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 gonia66 napisał(a):CHyba jednak nie wszyscy....:(:( Filipek nie zyje....w moim podpisie:(Uspili go "miłosnicy z dogomanii"... wiem , czytałam ....... Quote
Syla Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Super zakupy tutaj zrobiłam dla moich przyszłych piesków http://www.dogomania.pl/threads/180853-OBRA-A-KI-wykonane-przez-Taks-jedyne-i-niepowtarzalne-do-koA-ca-kwietnia Quote
Syla Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mam substrykcję na Twojego bloga gonia66.Smutne to wszystko.Szafirka też ogromnie żal.Nie wiedziałam do niedawna, że istnieje tutaj jakieś inne dno.Na dodatek aż takie bagniste.Nie wpisuję się na blogu, bo wątek Filipka tylko przeczytałam, nie wpłacałam, co nie znaczy, że mnie to nie boli.Nie rozumiem też po co ucina się głowę psu....to makabra.Uczniowie będą uczyć się weterynarii?Ale po co ucinać głowę, skoro można mieć ciało całego psa?Jeszcze wiele tu nie rozumiem, ale czasami już mam dość.Tylko tyle. Quote
Awit Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nie mogę wejść na banerek Filipka. Zmroziło mnie. O co chodzi? A co z głową psa, też nie wiem o co chodzi? Da mi ktoś linka? Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Awit napisał(a):Nie mogę wejść na banerek Filipka. Zmroziło mnie. O co chodzi? A co z głową psa, też nie wiem o co chodzi? Da mi ktoś linka? Już daję http://www.dogomania.pl/threads/143428-PRZYBORA-WEK-ZABIA-PSA-BEZ-PYTANIA-OPIEKUNA-SZAFIR-ZA-TM-Zabrano-mu-szansAE/page43 od strony 43,post 43 zaczyna się cała sprawa z Szafirkiem:-( A o Filipku:-(,to Gonia napisze i powie gdzie znaleźć materiały do przejrzenia... Quote
Syla Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witam.Dzięki Renatko za linka.Długo to trwało...ale przeczytałam wszystko.Wolę nie pisać co myślę, bardzo mi szkoda Szafirka.Ucałuj ode mnie Edzia i szeptnij mu na uszko pozdrowionka ode mnie.Ma chłopak farta, że jest u Ciebie. Quote
Recommended Posts