Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Gonia66-doszły pieniążki za dt 150zł(150zł zostało na moim koncie z nieprzeprowadzonej kastracji)+20zł na kropelki p/kleszczowe.
Eduś jak to Eduś,cały czas kochany i przytulaśny:),no i cały czas trwa walka z Rambem:shake:.Bez przerwy nosy pocharatane u obydwu.Co za typy,jeden i drugi uparty jak but:mad:

Posted

Witam.Skoro Muchy już nie ma, to u mnie chyba Edi będzie się nudził, bo żadej swady raczej nie będzie.Najwyżej mój osobisty śleputek-klekutek na niego zawarczy i już jestem ciekawa co będzie dalej hihi.Poza tym z Majeczką się znają i nie powinno być scysji.Pozdrawiam moją miłość od pierwszego wejrzenia.

Posted

Dzięki Bjutko.Dawniej pokochałam Puko, ale on znalazł domek szybciej, niż mogłam ja, mu go dać .Edzia miałam upatrzonego, ale nie mogłam go jesze zabrać.Teraz już mogę, jestem panią na swoich 36, z groszami, metrowych włościach hihi.Poza tym dokoptowała też Majeczka i już sę martwię...mój syn uwielbia serialową Majkę chyba z TVN-u.Pewnie ją pokocha a ona jego....Edi i Lejek to już moi faceci

Posted

[quote name='Syla']Witam.Skoro Muchy już nie ma, to u mnie chyba Edi będzie się nudził, bo żadej swady raczej nie będzie.Najwyżej mój osobisty śleputek-klekutek na niego zawarczy i już jestem ciekawa co będzie dalej hihi.Poza tym z Majeczką się znają i nie powinno być scysji.Pozdrawiam moją miłość od pierwszego wejrzenia.[/QUOTE]
jak to Muchy nie ma...??Gdzieś juz o thym pisalas a ja nie zobaczylam Sylwio??

Posted

ZRobię rozliczenie za m-marzec, bo świeta się skończyly i wypadałoby ukazać wpłaty kochanych cioteczek dla Edunia:):)
NA koniec lutego, po wpłacie 570 zł na konto Reni (hotelik, kastracja i leczenie), pozostało na koncie Edusia 430 zł
2.03- Bjuta- 10 zł
2.03- Kama- 20 zł
3.03- Ghanina- 50 zł
3.03- agata51- 10 zł
12.03- eski-10 zł
19.03- margoth 5 zł
31.03 STAN SKARPETY EDUSIA= 535 ZŁ:):):)
WPŁATA ZA dt- 15O ZŁ+ 20 ZŁ LEKI= 170 ZŁ
STAN SKARPETY NA POCZĄTEK KWIETNIA= 365 ZŁ
2.04- Bjuta- 10 zł
6.04- Kama- 20 zł
OBECNIE NA KONCIE CHŁOPAKA MAMY 395 ZŁ:):)
BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM PAMIETAJĄCYM O EDUNIU CIOTECZKOM:):)

Posted

Witam.Skoro tyle ludzi pyta to może lepiej odpowiem ja, zamiast Renatki.Transport zamówiony na 8 maja.Do Renatki pojedzie nasz fajny wujek Nikus i ......już doczekać się nie mogę.....odliczam dni.Sama nie mogę, ze względu na syna i Lejka, bo on nie za dobrze znosi jazdę samochodem(Lejek)Tak naprawdę to nosi mnie już od czasu, jak wiedziałam, że na Edzia i Majeczkę mogę sobie pozwolić ze względów mieszkaniowych.Liluś kochana, Twoje tulipanki wiszą, od kilku dni, u mnie, na ścianie przed kompem.Zajrzałam też do Twojej galerii.Piękne obrazy i "moje" tulipanki też znalazłam.Jak już się ogarnę, to za miesiąc....może półtora...ale na pewno zaglądnę.Zawsze myślałam, że kocham róże, teraz też tulipany....dzięki Liluś.Pozdrawiam mojego Edzia i daj już spokój Rambo, nie dokuczaj mu, przynajmniej będzie Cię milej wspominał.

Posted

Renatko...zapomniałam Cię zapytać.Co z wizytą przedadopcyjną i poadopcyjną?Zapraszam od siebie jeszcze na międzyadopcyjną i pozaadopcyjną hihi.To miał być żart, ale pytanie aktualne.Lejka przywiozła mi do domu iwona213.Teraz mieszkam gdzie indziej i stąd pytanie.Dobranoc.

Posted

[quote name='Syla']Pozdrawiam mojego Edzia i daj już spokój Rambo, nie dokuczaj mu, przynajmniej będzie Cię milej wspominał.
Nie będzie go miło wspominał,oj nie będzie:shake:,za to my TAK:placz::loveu:
[quote name='Syla']Renatko...zapomniałam Cię zapytać.Co z wizytą przedadopcyjną i poadopcyjną?Zapraszam od siebie jeszcze na międzyadopcyjną i pozaadopcyjną hihi.To miał być żart, ale pytanie aktualne.Lejka przywiozła mi do domu iwona213.Teraz mieszkam gdzie indziej i stąd pytanie.Dobranoc.
A wiesz,że nie wiem co z wizytami?:hmmmm:Ja jak brałam swojego pierwszego psiaka-Niuńka,to miałam wizytę przed,a przy kolejnych psiakach,to już nikt mnie nie wizytował:mdrmed:.Myślę,że i do Ciebie każdy ma zaufanie:buzi:.
Napisałaś,że teraz mieszkasz gdzie indziej...no faktycznie,piętro niżej to straaaaszny kawał od poprzedniego miejsca zamieszkania:D
No i sprawa się wyjaśniła...jeszcze tylko równiutki miesiąc i Eduś pakuje manatki i jedzie do swojego domku:bigcry::loveu:

Posted

Angel napisał(a):
fantastycznie :) od dziś dokładnei za miesiąc Edek bd w swoim stałyyym domku !! superr.!!!

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Posted

agata51 napisał(a):
Jak ja lubię takie wiadomości!!!

A kto ich nie lubi! :)
Uwielbiam takie zakończenia ! :):):):)
Jak się ciesze że nasz maluszek będzie miał w końcu swój DS!!!

Posted

Miętusek idzie do Renatki5.Edziulek i Majeczka do mnie.Będą zdjęcia i relacje.Na pewno nie dorównam Renatce, ale jednak się postaram chociaż.Proszę też o zerknięcie przychylne na wątek Miętuska.Przydałyby się deklaracje....

Posted

Od siebie chcę bardzo serdecznie podziękować wszytkim osobom, dzięki którym Edzio mógł poczekać, aż dam mu domek.Bardzo dziękuję...odliczam już dni...

Posted

chcialabycjalnie zapytac i bardzo bardzo poprosic jednocześnie...czy cioteczki deklarujące wpłaty dla edusia zechcialyby moze nie rezygnowac z dalszego wplacania, tyle tylko, ze juz nie na edunia(:):):)), a na kolejnego biednego niesamowicie maluszka, ktorego dni moga byc policzone ze wzgledu na nowotowr oczka i chore nerki:(:(...to własnie mietusek...nie mozemy tam zebrac deklaracji, a renia zlitowala sie nad bieduniem, ktorego wykiwala pani wetka(obiecala ze go zabierze islad po niej zaginął:(:(..)..to taka malutka bieda...strasznie mi go żal...błagam...cioteczki o pomoc, choc rozumiem, ze moze macie inne plany w stosunku do swoich deklaracji...
Prosze więc najpiekniej jak potrafie, o wypowiedzenie się w tym temacie..mietusek czeka...:)