Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

ollalaa napisał(a):
O! Najpierw nie chciało się zapisać, a teraz 2 razy poszło! :angryy:

gonia66, tak teraz mi przyszło do głowy, że może ja twojemu TZcikowi tymczas zaproponuję. Jak mój usłyszy, że cudzym chłopem chcę się zaopiekować, to może na kolejnego pieska się zgodzi :evil_lol:

Taaaa...a masz halę gimnastyczna w zanadrzu????aaaaaaa..i jeszcze n-sport???:p

Posted

Huuu... Jeśli ten n-sport to kanał sportowy, to pewnie się znajdzie.
Hali gimnastycznej nie mam, ale podwórko do pobiegania jest, a dom dość duży, to jak przy sprzątaniu pomoże, to niezła gimnastykę będzie miał :cool3:

Posted

ollalaa napisał(a):
Huuu... Jeśli ten n-sport to kanał sportowy, to pewnie się znajdzie.
Hali gimnastycznej nie mam, ale podwórko do pobiegania jest, a dom dość duży, to jak przy sprzątaniu pomoże, to niezła gimnastykę będzie miał :cool3:

Nie nie.....nie sportowy kanal(bo takich ci u nas dostatek) musi byc N-sport:):) I musi byc hala sportowa bo 3 razy w tyg kosz musi być:D(wlasnie od godziny juz okupuje hale w najlepsze:p)

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Witam mojego słodziaka.Nawet prześliczna Majeczka do Edusia zawitała.Moi drodzy...byle do wiosny...a potem już z górki.Niunia malutka przy Mysi, a Rambo to chyba taki większy i na dodatek pan domu.Morusek kolegę nowego pozna i pewnie się polubią, bo u Renatki tak to już jest.Jak w życiu...coś się kończy, coś zaczyna.Moja Mucha ma nowotwór i już teraz z przerzutami...może miesiąc...może dwa.Wredota jakich mało, ale też będę rozpaczać jak odejdzie...pomimo wszystko.Jest u mnie ponad dwa lata i to jest jedyny pies w moim życiu, przez którego byłam kilka razy już pogryziona.Nawet jak ją głaskam czy daję jeść, to muszę uważać, tylko facetów lubi.Niby czas robi swoje, ale pewnie nie w jej przypadku.Tak też bywa.Jeszcze zaglądam na wątki starszych śleputków i mam dość.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/180547-NIEWIDOMA-stara-BRZYDKA-OPERACJA-SZANSA-NA-A-YCIE?p=14173924#post14173924[/FONT]

Posted

Kolejne nowe fotki Edzia,do którego mój mąż mówi...Edek-ty frędzlu...cokolwiek to znaczy:roll::p

No i stałe miejsce Edzia,podczas gdy mój mąż siedzi przy komputerze:mdrmed:

Posted

gonia66 napisał(a):
Nie...no Edus jest rozwalajacy na maxa:D

ollalaa napisał(a):
:Cool!::iloveyou:Jaki cudny

__Lara napisał(a):
Edziooooooooooooooooo :D niech Cię sklonują :D :D :D

Ghanima napisał(a):
ojojojooj, Edwardzie, po prostu wymiatasz! I to uszko klapnięte i ten nochalek zawadiacki taki! cmok, cmok!

Zachwyty nad Edziem są w pełni zasłużone :):loveu:
Tak napisała o Edziu na jednym z wątków dziewczyna,która była u mnie i Go widziała...
"Dzieczyny nie wiem czy wieta ale u Renaty jest pies Edzio który jest zaje****ty . oczy ma jak falkonetti , ale jest rozrabiak śmieszny , jakby miał oczy bez zacmy i na "miejscu" nikt by nie powiedział że on nie widzi . Jest przecudny , bawi sie zabawkami , gania za piłką,robi to co robia psy widzące ."
No i co tu więcej dodać? Edzio jest jedyny i niepowtarzalny-pies ideał:loveu:

Zresztą same podziwiajcie i zazdrośćcie mi,że to właśnie ja mam Edzia u siebie,a potem zazdrośćcie przyszłej właścicielce;):loveu:
Zdjęcie dosłownie sprzed chwili,jeszcze cieplutkie:)...Eduś śpi rozwalony jak król:mdrmed:

A tu się przeciągał i rozwarły mu sie na śpiąco oczęta i inne zwieracze przy okazji:tard::cool3:,zresztą widać błogi wyraz na pyszczku po tym jak SE ulżył:diabloti:

Leżącego na podłodze to jeszcze Go nie widziałyście...ja też nie,dlatego aż zrobiłam fotkę na pamiątkę:)Eduś tak się wczoraj ugrzał na łózku,że aż zszedł na podłogę się ochłodzić:p

Posted

Raz na wozie,raz pod wozem,raz Edi się uwala na Niuńku,a raz Niuniek na Edim,czyli w przyrodzie równowaga zachowana musi być:diabloti:

A teraz ICH TROJE:cool3::loveu:-leżą równiutko na tych samych boczkach,od najwiekszego do najmniejszego...wiadomo,porządek musi być:eviltong::evil_lol:

No i to by było tyle na dzisiaj :) -miłego oglądania;)

Posted

Nie...no...ubawiłam się "po pachy" z tych foteczek..normanie Hilton się chowa:):)
A juz to ostatnie zdjęcie jest zajefajne....śliczniutkie i takie....no...nie wiem jak ująć...to super i już...
Zazdroszczę Ci Reniu faktycznie...naprawdę szczerze zazdroszczę...:):)
Choc z drugiej strony- nie zazdroszczę momentu, jak bedziesz musiala oddać Edusia do domku...no ale coś- za coś....:)

Posted

Zdjęcia piękne:-) To jest prawdziwe piękno:-)Nie mogę doczekać się kiedy zobaczę te cudeńka żyjące w raju. Trzymajmy kciuki aby ta bida, o której pisze Renatka, wyszła.....

Posted

Oj Goniu,z tym oddawaniem Edusia to będzie ciężko...:placz:
Ale wiem,że trafi do najwspanialszego domku pod słońcem:loveu:

Awit jutro na żywo zobaczy Edusia i moje wszystkie starowinki,bo przywozi mi Opalika:multi::loveu:

A teraz najnowsze,dzisiejsze,popołudniowe foty...nacieszcie oczy,bo być może będę teraz ciut mniej Edusia pstrykała,bo zajmę się ilustrowaniem wątku Opalika.Ale spoko,raz na kilka dni fotorelacje na pewno będą :)

Eduś & mój mąż:mdrmed:

A tu Edi jak schodziłam dzisiaj rano od kompa-spał za mną jak siedziałam,a jak wstałam to dalej spał...widzicie jak lekko sie poruszam,że nawet pies się nie obudził:diabloti:

Posted

Nowe foty są tez na poprzedniej stronie,jakby ktoś jeszcze ich nie widział:cool3:

Wyczuł,że ma więcej miejsca,to od razu się rozwalił jak ta lala:evil_lol::diabloti:

Posted

Jesssssssssssoooooo...on jest niesamowity...no ma cos w sobie takiego cudnego, ze zawsze, ale to zawsze geba mi się śmieje do monitora, jak widze jego foteczki...:):) jest najnormalniej w świecie rozkoszny:)
I taki ufny....taki kochany....widac, że czuje się u Renatki jak w raju...zawsze w pozycji "horyzontalnej" z jajkami na wierzchu:):) przekofffany jest do bólu.....:):):)

Posted

I bardzo ważna wiadomość...poprosiłam Gonię66-Naszą Wielce Szanowną Niezastąpioną Księgową:loveu::loveu::loveu: o przesłanie mi w marcu takiej oto kwoty pieniążków:
-310zł za dt
-110zł na kompleksowe badanie krwi(przyjedzie do mnie Opalik,to od razu zrobię takie badanie obydwu psiakom za jednym zamachem)-kwit i wyniki wkleję na wątku
-150zł na kastrację:nerwy::razz:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ze co?????:-oSuper...super......:razz::razz::razz:Jasne...znowu kasa...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
OGŁASZAM ZBIÓRKE DLA GONI!!!BO RENIA CHCE GONIE POD MOST WYSŁAĆ:mad::mad::mad:GONIA SIĘ NIE DA, NIE MA MOWY:loveu::loveu:
Hihihihiihiih:multi::multi:
No dobra...dośc żartów:):) Dzis przelwam kaske ze skarbonki chloptysia naszego pięknego:):):loveu::loveu::loveu:
Z torbami nie pójdę- mam jeszzce kilka psiaków "w zanadrzu":p:p;);):eviltong: