Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Niech śpią.MY czuwamy!!
Kto czuwa,ten czuwa:cool3:
Goniu,z kastracją jeszcze się chwilę wstrzymam,a co do tego co ja teraz robię i z kim,to się mylisz.Wejdź do Antosia,to zobaczysz co robiliśmy o tej porze co pisałaś swój post;).A facet o imieniu Edward śpi obecnie w ramionach mojego męża:p
No i mam jeszcze jednego zupełnie awaryjnie awaryjnego tymczasowicza,który miał być uśpiony,bo...jest niewidomy:shake:
http://www.dogomania.pl/threads/179154-PILNE-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-po-wypadku-Ma-2-dni-DEKLARACJE-PILNIE-POTRZEBNE?p=14021543

Także mam teraz u siebie na górze 9 psiaków i ręce pełne roboty...ale kocham to co robię i nawet jak padam na pysk,to padam szczęśliwa :)

Posted

Syla napisał(a):
Witam.Ucałuj, ode mnie, swojego nowego tymczasika.Śliczny i taki do kochania.Miłego wieczorku wszystkim.

Ucałuję,ucałuję:loveu:Być może już niedługo nowy tymczasik pójdzie do swojego domku,bo dzisiaj ma się odbyć wizyta przed adopcyjna;)
A oto nasz Eduś....z zabawkami Ramba:p.Jak widać z zabawek zostają tylko szczątki8-)

Eduś zdaje się mówić....no co,Rambo nie pilnował,to nie będzie miał:diabloti:

Kolejna zdobycz,wynaleziona gdzieś w zabawkach Ramba-teletubiś,ale nie ten co z torebką chodził:evil_lol:

Posted

Renatko, ja się boję, że nie znajdziemy drugiego takiego domku dla Ediego, jak Twój... Na wszelki wypadke trzeba będzie od razu zaznaczać, ze Edward musi mieć kanapę na własność :) Inaczej nie oddamy! Serdecznie pozdrawiam całą gromadkę Ludziów, Psów Stałych i Tymczasowych, a dla Edusia buziaczek w czółko, cmok, cmok, cmok

Posted

ata napisał(a):
Na samą myśl chce mi się ryczeć, co ten psiaczek będzie przeżywał jak zostanie przekazany w obce ręce......

Nie obce nie obce:):) Te rece sa na dogo, sa na wątku:):)Placa na Edusia i czekaja:D

Posted

Witaj Kochany.Co tam u Was słychać? Mnie choróbsko znowu zmogło, ale już troszkę lepiej i dlatego zaglądam.Pozdrawiam wszystkich zaglądających do Ciebie.

Posted

__Lara napisał(a):
Reniu, na Twoich wątkach jak zawsze wesoło i kolorowo :D

Nie na wszystkich Kochanie,nie na wszystkich:-(

Przepraszam,że teraz tak mnie mało wszędzie:sad:.Nie mam czasu i humoru:-( i do tego aparat i telefon mi się zepsuł i nie mam jak fot robić.Ale niedługo naprawię i nadrobię zaległości
A Eduś jest rozpuszczony jak dziadowski bicz:p

Posted

Witaj Renata5.Bardzo mi przykro...rozumiem, że chodzi o Antosia.Mój Lejek miał 3 okropne dni i noce.Byłam pewna, że to początek końca, ale już jest troszkę lepiej.Za to ja chodzę, jak błędna i śpię na stojaka.Ważne, że moja malizna jeszcze jest ze mną.Nieraz już to przeżywałam i jestem Renatko z Tobą.

Posted

Syla napisał(a):
Witaj Renata5.Bardzo mi przykro...rozumiem, że chodzi o Antosia.Mój Lejek miał 3 okropne dni i noce.Byłam pewna, że to początek końca, ale już jest troszkę lepiej.Za to ja chodzę, jak błędna i śpię na stojaka.Ważne, że moja malizna jeszcze jest ze mną.Nieraz już to przeżywałam i jestem Renatko z Tobą.

Tak....ale Antoś
  • 3 dni temu już odszedł ode mnie...matko jak mi źle:-(:-(:-(
    http://www.dogomania.pl/threads/128612-Mielecki-ANTOA-przekroczyA-TAE-czowy-Most-w-najwspanialszym-domu-na-A-wiecie-u-Renata5

mam już parę fotek Edusia,to niebawem powrzucam

• Posted

A ja mam chyba nowe wpłaty dla Chlopaka:):)Juz sprawdzam:D
    Nie pamiętam na czym skończyłam, ale zapisze wpłaty od ostatniej opłaty za hotelik:)
    2.02- Bjutka- 10 zł
    9.02- Ghanina- 50 zł
    11.02- Syla- 20 zł
    15.02- Eski- 10 zł
    19.02- Margoth137- 5 zł
    OBECNIE CHŁOPAK MA NA SWOIM KONCIE 1000-ZŁ:):):):O:O...BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY NA WPŁĄTY I PAMIĘĆ O CHŁOPAKU!!!Szczerze powiem, ze sama jestem zdziwiona..jakos się ta kaska na koncie Edusia rozmnaża:):) To między innymi również dzięki bazarkom Asl i Liluś oczywiście:):)MAmy więc póki- co-chłopaka z posagiem:):)

Posted

Sliczne focie..i tak sobie mysle, ze Edus to sie normalny zawadiaka zrobił..strzela takie minki, ze szok...kto by pomyslał??Na zdjęciach ze schronu taki potulny..taki biedny..tak nas chwycil za serce..a tu..normalny cwaniaczek:):)Z tym klapniętym uszkiem to w ogole jest cuuudny:D A ta malizna to Twoja wlasna Reniu???TO dopiero ślicznotka:)

Posted

gonia66 napisał(a):
    Sliczne focie..i tak sobie mysle, ze Edus to sie normalny zawadiaka zrobił..strzela takie minki, ze szok...kto by pomyslał??Na zdjęciach ze schronu taki potulny..taki biedny..tak nas chwycil za serce..a tu..normalny cwaniaczek:):)Z tym klapniętym uszkiem to w ogole jest cuuudny:D A ta malizna to Twoja wlasna Reniu???TO dopiero ślicznotka:)

To moja księżniczka,własna,osobista:loveu: adoptowana z Katowic od Lary:loveu: (Jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/132894-Ratlerkowata-rodzina-Katowice-oba-pieski-majAE-juA-domy ) Tez staruszka:-(,jak wszystkie co mam.A mam 5 adoptowanych i 2 tymczasy-Edusia i Moruska :)

Posted

Renata5 napisał(a):
    To moja księżniczka,własna,osobista:loveu: adoptowana z Katowic od Lary:loveu:Tez staruszka:-(,jak wszystkie co mam.A mam 5 adoptowanych i 2 tymczasy-Edusia i Moruska :)

To gdzie reszta??Ja ciągle widze w pieleszach te 3 sztukaski:p..największe piecuchy czy najslodsze pieszczochy???

Posted

gonia66 napisał(a):
    To gdzie reszta??Ja ciągle widze w pieleszach te 3 sztukaski:p..największe piecuchy czy najslodsze pieszczochy???

I jedno i drugie;)

Tu Mysia-ta większa...ma padaczkę:-(

Tu Rambo,ten który się żre z Edusiem:shake:

Maja,2-kilowa panienka:loveu:....wszystkie to starowinki...

No i jest jeszcze Morusek :)...no i Eduś,Niunia i Niuniek:loveu:-czyli te 3 sztukasy,co zawsze razem na zdjęciach są:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
    Ale masz fajnie z taka gromadką...jak mi się marzy....tylko, ze najpierw musialabym znaleźć jakis DT dla mojego TZcika;)

A teście na niego gwarancji nie dali? Może można do serwisu oddać, żeby trochę dogomani wmontowali :-)

Mój jakoś cierpliwie znosił, ale teraz mamy już 5 szczekusiów i pewnie 6 by nie przetrawił (przynajmniej na razie, bo liczę na to, że któregoś pięknego dnia go "urobię")

Posted

gonia66 napisał(a):
    Ale masz fajnie z taka gromadką...jak mi się marzy....tylko, ze najpierw musialabym znaleźć jakis DT dla mojego TZcika;)

A teście na niego gwarancji nie dali? Może można do serwisu oddać, żeby trochę dogomani wmontowali :razz:

Mój jakoś cierpliwie znosił, ale teraz mamy już 5 szczekusiów i pewnie 6 by nie przetrawił (przynajmniej na razie, bo liczę na to, że któregoś pięknego dnia go "urobię") :evil_lol:

Posted

O! Najpierw nie chciało się zapisać, a teraz 2 razy poszło! :angryy:

gonia66, tak teraz mi przyszło do głowy, że może ja twojemu TZcikowi tymczas zaproponuję. Jak mój usłyszy, że cudzym chłopem chcę się zaopiekować, to może na kolejnego pieska się zgodzi :evil_lol: