Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Czy na tym watku jest ktoś z Tych lub okolic i mogłby sparwdzic dom dla mojego podopiecznego miksa jamnika Amora?
Zgłosił sie pan z ogłoszenia internetowego wiec pewnie z ogłoszenia od Isadora .

Ja mam znajomą z forum zajmującą się adopcjami westików- mieszka w Tychach- mogę zapytać.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Czy na tym watku jest ktoś z Tych lub okolic i mogłby sparwdzic dom dla mojego podopiecznego miksa jamnika Amora?
Zgłosił sie pan z ogłoszenia internetowego wiec pewnie z ogłoszenia od Isadora .
tu masz wątek schroniska w Tychach i tam jest kilka dogomanek:
http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!/page12

Posted

arielka186 napisał(a):
Witam, mam domek dla jamnisia- domek sprawdzony przez masuimi33 (prowadzi na Dogo... "westie w potrzebie"). Rodzina szuka jamniczka, z tego co wiem, nie mają chyba specjalnych wymagań co do płci, wieku, itd... Bardzo proszę o kontakt :)

A masz moze telefon?

wagens napisał(a):
ja mam w tychach brata mogę go zapytać czy by nie sprawdził domku

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Byla bym wdzieczna . Tylko czy brat troche obeznany jest w temacie adopcji?

Zawsze można podpowiedzieć, wypunktowac niech zaczyna :)

arielka186 napisał(a):
Ja mam znajomą z forum zajmującą się adopcjami westików- mieszka w Tychach- mogę zapytać.

o no własnie bo na tychach widze dziewczyny zajęte chyba na maks

Posted

Isadora- tak, ja mam telefon, ale o rodzince wiem niewiele, bo są to znajomi innej dogomaniaczki- Masuimi33. Zaraz Ci podam link do naszego wątku "westie w potrzebie", to będziesz mogła sama napisać do masuimi. :)

Jest tam też Evelynkaa z Tych- to ją miałam na myśli, mówiąc o wizycie przedadpcyjnej :)

Oto link:
www.dogomania.pl/threads/208142-ADOPCJE-WESTÓW-chcesz-adoptować-oddać-lub-zgłosić-przypadek-napisz?

Posted

[quote name='arielka186']Isadora- tak, ja mam telefon, ale o rodzince wiem niewiele, bo są to znajomi innej dogomaniaczki- Masuimi33. Zaraz Ci podam link do naszego wątku "westie w potrzebie", to będziesz mogła sama napisać do masuimi. :)

Jest tam też Evelynkaa z Tych- to ją miałam na myśli, mówiąc o wizycie przedadpcyjnej :)

Oto link:
www.dogomania.pl/threads/208142-ADOPCJE-WESTÓW-chcesz-adoptować-oddać-lub-zgłosić-przypadek-napisz?

Juz napisałam na tym watku ,dziekuje bardzo.

Posted

u nas pod Kielcami wywalono ok. 1-1,5 rocznego rudego jamniczka:( mam zdjęcie tylko na telefonie...czekam na więcej...

i mamy takiego psiaka - ok. 10 lat ze zmianami skórnymi - na 98% nie grzybiczne...hormonalne?

Posted

Imię - Jaszka
Płeć - Suczka
Wiek - około 3 lat
Miejsce - schronisko w Katowicach.
Kontakt - 514 518 167 [email protected]
[SIZE=2]Sterylizacja - kupon na bezpłatną sterylizację.
[SIZE=3]Wątek na dogo - http://www.dogomania.pl/threads/212379-Jamniczka-Jaszka-zamknięta-w-klatce...szukamy-DT-DS./page3

Jest łagodna, delikatna, garnie się do człowieka, grzecznie podróżuje w samochodzie, uwielbia przytulanie, mądra, cudna dziewczyna.
PILNIE DT...na razie jest na kwarantannie, ale mogę ją zabrać w każdej chwili...tylko dokąd? :-(

Posted

Jasza napisał(a):
A Evita to kto?

Bianka0 miała taką sunię do adopcji, miałam przyjemność ją poznać przy robieniu fot. Wierzę, ze Jaszka szybko znajdzie domek :)

Posted

[quote name='anita_happy']Jamnisia z RADOMIA /Schronisko/

Następne

26 lipca przywiziono ją do schroniska w Radomiu.

po 14 dniach gdy nie odszuka się jej wlaściciel w co nie liczymy ponieważ suczka błąkała się na ulicy od dłuższego czasu. Zlitował sie dobry człowiek i podrzucił ją do schroniska. Takie małe psie na ulicy nie ma szans.
JAMNICZKA mix ok 2 lata. czarna/podpalana.
w Schronisku w Radomiu / kwarantanna do 13 sierpnia

odrobaczona/odpchlona

przed adopcją będzie wysterlizowana
KONTAKT ws. jamniczki / Kasia 507237447

http://tablica.pl/oferta/suczka-jamnik-mix-radom-IDdKkf.html

Anita kazała przekazać, że po jamniczkę zgłosili się ludzie :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Zgłaszał ktoś, że Rudi z Rybnika ma dom?

Nie juz przenoszę

kasumi napisał(a):
Anita kazała przekazać, że po jamniczkę zgłosili się ludzie :)

Dzięki wielkie za informacje