Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny potrzebuje pomocy. Będe bardzo wdzięczna za rady,na bazie własnych doświadczeń jak postępować z głuchym psem w domu. Nie wiem czy psiur był głuchy od zawsze czy to głuchota związana z wiekiem ( sunia ma ponad 10 lat i jest ze schroniska). I jeszcze jak przedstawić nowego domownika- psu rezydentowi. Bardzo proszę o informacje na pw :)

Posted

dzisiajz awiozłam do warszawy swoją tymczasowiczkę i wracając, jak to ja gały wybałuszam na lewo i prawo na wszelki wypadek i ehhh w tym samym prawie miejscu co kiedyś znalazłam jamnisię Adę, szedł piesek rudy z żółta obrożą....posturą przypominał jamnika...zawróciliśmy, ale juz go nie było, podejrzewam,że zniknął w dość wysokich krzakach..gwizdałam,cmokałam,ale nie pojawił się..było to ja wiem z kilometr za stacją benzynową statoil między Łomiankami a Płońskiem zaraz za wiaduktem po prawej stronie jadąc na Gdańsk...może komuś zgubił się, na wszelki wypadek pisze tutaj może przyd sie taka informacja...

Posted

Psinka ma domek

[FONT=Times New Roman]Imię - nie wiem, dam mu na imię Maluch [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Płeć - samiec[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wiek - ok 2-3 miesiecy[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Miejsce - Kotkowo pod Łuktą[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt - do mnie 696 679 286[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szczepienie - nie wiem, chyba nie[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Odrobaczenie - tak samo[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Sterylizacja - nie[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wątek na dogo - brak[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zdjęcia:[/FONT]

Posted

ZNALEZIONO PSA
30 sierpnia o godzinie 8:00 w Rybniku, w okolicach Makro na ulicy Brzezińskiej znaleziono psa – jamnika czarnego , podpalanego.
Pies jest łagodny. Wiek około 3 lat. Miał założoną obrożę przeciwpchelną, mimo to został odpchlony, przebadany przez weterynarza, nie ma czipa, dogaduje się z innymi psami i suczkami, choć na niektóre warczy. Reaguje na wiele komend - zostań, podaj łapę, poproś. Został na 3 h sam w domu i nic nie zniszczył.
Pilnie poszukiwany dla psa dom stały lub tymczasowy. Pies ma porozwieszane ogłoszenia w okolicy znalezienia. Kontakt w sprawie adopcji 696-125-988,
[email protected]

Posted

Piesek z wyglądu zadbany pewnie się komuś zawieruszył.Patrzę na zdjęcia i oczom nie wierzę przecież on wygląda jak bliźniak Mai:crazyeye:

Posted

[quote name='soboz4']Bunia niestety wraca z adopcji...
jak zostaje sama szczeka, u mnie nie szczekała, mam nadzieję ze nadal będzie cichutka...[/QUOTE]

Kurcze to ludzie nie dali jej zbyt wiele szansy. W nowym domu zdenerwowana być moze dlatego szczeka. Eeeechhh.

Posted

reksio7 napisał(a):
Mam domek w Łodzi dla jamnika ( płeć obojętna) do 2 lat. Wiecie może o jakimś jamniku w Łodzi lub w okolicy, który potrzebuje domku???????????

takich domków niestety najwięcej...

Posted

numer: 905
numer chip: 967000009285923
imię: Gabryś
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2011-08-29
kwarantanna do 2011-09-12
przebywa w boksie: hotel

opis: Gabryś to zadbany, spokojny, łagodny jamniczek. Psiak jest wystraszony nowym miejscem, bardzo przeżywa pobyt w schronisku.

Gabryś jest ufny i przyjacielsko nastawiony do otoczenia, w jego oczach widać smutek i tęsknotę. Być może zgubił się komuś.

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI TEL 42 656-78-42