Klaudus__ Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi z hoteliku - więc nie wiem czy będą zdjęcia. Ogłoszenia porobiłam ze zdjęciami które już mamy. Ale gdzie już są ogłoszenia to napiszę jak wrócę z pracy,bo teraz czas mnie goni - nie zrobiłam jednak allegro, bo nie umie <dupa ze mnie> Jakby ktoś mógł zrobić allegro to byłabym bardzo zobowiązana... Quote
zerduszko Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Allegro moge mu zrobić. Ale przydałyby się dobre zdjęcia. Quote
Poker Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zerduszko napisał(a):Allegro moge mu zrobić. Ale przydałyby się dobre zdjęcia. i kółko się zamyka. Może zrób mu z takim jakie tu jest.Jedno zdjęcie jest całkiem fajne.Najwyżej potem podmienisz.Szkoda czasu marnować.. Quote
zerduszko Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jaką podać lokalizację? http://www.allegro.pl/item837398493_bilon_pies_na_medal_d.html Na robienie ogłoszeń i podmienianie potem zdjęć, to dopiero szkoda czasu. Ogłoszenia mają najwiekszą ogladalność przez kilka pierwszy dni... na allegro jest trochę inaczej, ale dobre zdjecia i tak przydałyby się jak najszybciej. Quote
Poker Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 czy dobrze zrozumiałam,że na robienie ogłoszeń szkoda czasu ?? Może podaj lokalizację DolnyŚląsk Quote
zerduszko Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Na podmienianie zdjęć - szkoda. Te ogłoszenia i tak juz spadna i b. mało osób nie zauważy nowych zdjęć. Jeśli chodzi o lokalizację, to na allegro potrzeba miasto+kod pocztowy. Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Ja zrobiłam ogłoszenia z tymi zdjęciami co są - później najwyżej usunę i zrobię nowe ;) Żeby ludzie znowu je zauważyli. Z hoteliku narazie odpowiedzi nie mam - zadzwonię tam dzisiaj czy mail wogóle został odczytany... A przy okazji dowiem się czegoś więcej o Bilonku ;) Quote
zerduszko Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Chłopak miał już allegro, nawet wyróżnione :kciuki: Klaudia, jak masz czas... ja kuż z ogłoszeniami nie wyrabiam.... :shake: Quote
dorota k. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bilonik w górę:multi: Jakieś nowe wieści o Chłopaku????:oops: Quote
Poker Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 co u chłopaka? nie zasypujcie gruszek w popiele !!! klaudus poproś o ogłoszenia w tytule wątku , może więcej cioteczek pomoże. Quote
Poker Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 co się dzieje teraz z dogo? cholery można dostać Jest powiedzenie ,że lepsze jest wrogiem dobrego ...... Quote
zerduszko Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/7466/ http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bilon-pies-na-medal-D-W0QQAdIdZ172917312 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bilon,5558 Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pieknie napisane ogloszenia. Trzymam kciuki zeby Billonik znalazl kochajacego ludzia. Quote
Poker Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 rzeczywiście śliczny tekst, chwytający za serce. Quote
zerduszko Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Tak, Klaudia się postarała z tekstem :D Rozmawiałam z Klaudia, zapytań o chłopaka brak. Ogłoszenia ma zrobione, allegro wyróżnione. Mają być nowe zdjęcia - chyba nawet dziś. Pozostaje zaciskać kciuki. Szkoda, ze dogo tak szwankuje, bo przydałoby się w allegro wymienić zdjecia... Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Trzymam kciuki za Bilonka-tyle ogloszen to domek napewno sie znajdzie:loveu: Quote
dorota k. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Chłopak tyle przeszedł. Oby dobry domek:oops: Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Przepraszam,że tak długo się nie oddzywałam,ale niestety w moim rejonie coś nie tak z dogo się dzieje... Teraz weszłam,ale też nie wiem na jak długo,bo chodzi to dogo jak krew z nosa... :| Bilonik ma się świetnie - mieszka w domu [co już pisałam] jeszcze ani razu w domu nie nabrudził. Całą noc trzyma czystość,żeby rano się na polku załatwić. Je suchą karmę i ostatnio zaczął kosztować gotowanego [chociaż wcześniej nie zamierzał :lol: ] W hoteliku był amstaff z którym sobie do gustu nie przypadli, więc byli izolowani od siebie natomiast tak nie ma z Nim żadnych problemów - usłyszałam nawet,że jest 'bArdzo dobrze wychowany' :lol: Łagodny pies do domu - tak Go określił właściciel hoteliku :) Ogłoszenia zrobiłam na: -kupsprzedaj.pl -eoferty.pl -adopcje.org -kupiepsa.pl -ogloszenia.24polska -czworonogi.eu -przygarnij.zwierzaka -pet world -animalcafe -ojej.pl -bono polska -animalia -kokosy -alegratka Wiecej dopiero porobię Quote
monika55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 To dobre wiadomosci. Trzymam za duuuzo telefonow. Quote
Poker Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 super wieści.Oby najlepszy domek znalazł sie jak najszybciej. Quote
UBOCZE Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cały czas trzymam kciuki z Bilonika i mam w pogotowiu drugą wpłatę. Przepraszam za mały offik bazarkowy, ale zbieramy na dwa śmiertelnie przestraszone psiaki z Wrześni. Ze strachu nie wychodzą z jednej (tej samej budy) i siusiają pod siebie. Jeden niedługo może wyjechać i zbieramy na jego transport, a wtedy więcej pieniążków będzie na hotelikowanie drugiego, bo przecież nie może zostać tam sam... Bilecik na składkę do transportu to tylko jednorazowo 5 złotych http://www.dogomania.pl/threads/175076-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00?p=13641438 Quote
Recommended Posts