Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi z hoteliku - więc nie wiem czy będą zdjęcia.
Ogłoszenia porobiłam ze zdjęciami które już mamy.
Ale gdzie już są ogłoszenia to napiszę jak wrócę z pracy,bo teraz czas mnie goni - nie zrobiłam jednak allegro, bo nie umie <dupa ze mnie> Jakby ktoś mógł zrobić allegro to byłabym bardzo zobowiązana...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Allegro moge mu zrobić. Ale przydałyby się dobre zdjęcia.

i kółko się zamyka.
Może zrób mu z takim jakie tu jest.Jedno zdjęcie jest całkiem fajne.Najwyżej potem podmienisz.Szkoda czasu marnować..

Posted

Ja zrobiłam ogłoszenia z tymi zdjęciami co są - później najwyżej usunę i zrobię nowe ;) Żeby ludzie znowu je zauważyli.
Z hoteliku narazie odpowiedzi nie mam - zadzwonię tam dzisiaj czy mail wogóle został odczytany...
A przy okazji dowiem się czegoś więcej o Bilonku ;)

Posted

Tak, Klaudia się postarała z tekstem :D

Rozmawiałam z Klaudia, zapytań o chłopaka brak. Ogłoszenia ma zrobione, allegro wyróżnione. Mają być nowe zdjęcia - chyba nawet dziś. Pozostaje zaciskać kciuki. Szkoda, ze dogo tak szwankuje, bo przydałoby się w allegro wymienić zdjecia...

Posted

Przepraszam,że tak długo się nie oddzywałam,ale niestety w moim rejonie coś nie tak z dogo się dzieje...
Teraz weszłam,ale też nie wiem na jak długo,bo chodzi to dogo jak krew z nosa... :|

Bilonik ma się świetnie - mieszka w domu [co już pisałam] jeszcze ani razu w domu nie nabrudził. Całą noc trzyma czystość,żeby rano się na polku załatwić. Je suchą karmę i ostatnio zaczął kosztować gotowanego [chociaż wcześniej nie zamierzał :lol: ] W hoteliku był amstaff z którym sobie do gustu nie przypadli, więc byli izolowani od siebie natomiast tak nie ma z Nim żadnych problemów - usłyszałam nawet,że jest 'bArdzo dobrze wychowany' :lol:
Łagodny pies do domu - tak Go określił właściciel hoteliku :)

Ogłoszenia zrobiłam na:

-kupsprzedaj.pl
-eoferty.pl
-adopcje.org
-kupiepsa.pl
-ogloszenia.24polska
-czworonogi.eu
-przygarnij.zwierzaka
-pet world
-animalcafe
-ojej.pl
-bono polska
-animalia
-kokosy
-alegratka
Wiecej dopiero porobię

Posted

Cały czas trzymam kciuki z Bilonika i mam w pogotowiu drugą wpłatę.

Przepraszam za mały offik bazarkowy, ale zbieramy na dwa śmiertelnie przestraszone psiaki z Wrześni. Ze strachu nie wychodzą z jednej (tej samej budy) i siusiają pod siebie. Jeden niedługo może wyjechać i zbieramy na jego transport, a wtedy więcej pieniążków będzie na hotelikowanie drugiego, bo przecież nie może zostać tam sam...
Bilecik na składkę do transportu to tylko jednorazowo 5 złotych

http://www.dogomania.pl/threads/175076-KUP-SIMENSOWI-BILET-DO-DOMU-tylko-5-zA-do-12-XII-do-24-00?p=13641438