zerduszko Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zdjecia chłopaka, mogły by być lepsze... Quote
Poker Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 drugie zdjęcie jest całkiem fajne, widać i całą sylwetkę i buziaka, fajny ten nasz chłopaczek.Mógłby domek jakiś zadzwonić. Quote
zerduszko Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mi sie podoba to ostatnie - ładnie się chłopak patrzy. Przydałby się ładny portrecik, z urzekającym spojrzeniem ;) No i mało. Quote
Poker Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 3. też jest fajne, ale na drugim widać całą sylwetkę , co jest ważne w ogłoszeniach.tam gdzie można,wklejcie oba zdjęcia, a gdzie nie , to proponuję to 2. Quote
zerduszko Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Podejrzewam, że allegro mu się już skończyło. Przydałoby sie odnowić. Quote
magda z. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mni etez się widzi 2 i3 , ale on się zmienił, zupełnie inny wyraz pycholca. Ja postaram się w ciagu tygodnia do niego dotrzeć. W poniedziałek mam w-w, a jutro kocia adopcję, więc te dni odpadają, jeszcze tylko transport musze wykombinować...;) Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Bilonik wyglada na szczesliwego,na tych pierwszych zdjeciach byl bardzo smutny.Kazdy piesek potrzebuje ludzia do szczescia a Bilonik takiego ma ,narazie tymczasowo ale lepsze niz siedzenie samotnie pod sklepem. :) Quote
magda z. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dokładnie, a teraz jest tak zimno, że nie wiem co by z nim było... ponieważ wczoraj awaryjnie musiałam wykorzystać swój transport-nasza cc, ta ciemniejsza, jechała na śląsk, ale na razie do w-wia tylko dojechała, bo samochód się zepsuł kilka razy, to przed świętami ciężko mi będzie, postaram się o jutro pomolestować, aby podjechać. Wszyscy się za sprzątanie biorą... Quote
zerduszko Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Piękny chłopak, a tu domku nie widać.... Quote
magda z. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dziewczyny jak mróz odpuści, na razie jest -13 i tak zimno, ze nawet mój Bismarck wychodzi na 10 minut, a on puchaty i schron przeszedł, jak tylko odpuści, bo na razie to nawet Bilona na spacer nie wezmę na dłużej niż 10 minut... Quote
zerduszko Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ale dasz kochana radę nowe zdjecia zrobic? Wiem, ze jestem upierdliwa, ale moim zdaniem to absolutna podstawa.... te nie dośc, ze z góry, to jeszcze rozmazane ;) Trzeba chłopaka wysłać do nowego domku, bo inszcze czekaja ;) Quote
magda z. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 do wtorku jestem wyłączona, bo mam przerzut suni do granicy, ze schronu we w-wiu, w poniedziałek mam jeszcze seminarium we w-wiu, dzisiaj kompletnie nie dam rady, jutro brak transportu. Zobaczę o której we wtorek wrócę z bratem z przejścia, ale wtedy też musze podjechać do schronu i oddac transporter i ze zgorzelca zabrać spaniela chyba-baba chce rocznego przed świętami oddać, dobrze że dom jest. Będę się starać przed świętami to zrobić, od jutra pogoda lepsza ma być. Bo w poniedziałek brat z czestochowy na święta zjeżdża i ewentualnie z nim podjadę. Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Przepraszam,że tak malutko tu bywam,ale mam teraz troszkę problemów - poza tym jakiś 'ktoś' korzysta ukratkiem z mojego neta - w zamian jestem całkowicie odcięta od internetu - momentami tylko na chwilkę udaje mi się wejść - mam nadzieję,że administratorzy szybko rozwiążą tą kłopotliwą dla mnie sytuację,bo brak internetu strasznie mnie ogranicza [4 szczeniaki po pekińczyku muszę zabrać od chłopa co chce je łopatą potraktować, 2 szczeniaki on-kowate, i kilku miesięczna sunia u niepełnosprawnych żuli...] Ale do sedna. Nie martwcie się - kontakt z hotelikiem mam stały, jakie nowe wpłaty doszły - napiszę jak tylko uda mi się wejść na stronę banku... Ale obiecuję, zaraz jak się dowiem - napiszę tu. Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dziewczyny sory za ofa ale brakuje nam 200 zl deklaracji by uratować suni życie. Pomóżcie Hope: http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Pieniążki podesłała: - Juli_a - 10 zł - Poker - 20 zł - Ketunia - 50 zł - Ubocze - 20 zł Pani, która była Bilonkiem zainteresowana zrezygnowała, ponieważ Nasz chłopak niestety nie za bardzo toleruje innych samców, a tam były jeszcze 3 wyżły. Zaproponowałam,że możemy Jej znaleźć innego psiaka - powiedziała,że się odezwie. Biolon jest podobno bardzo łagodny zarówno do dzieci jak i obcych. Podobno strasznie się obszczekiwał z jednym z gości hotelowych - amstaffem ]:-> ale tak to podobno jest bezproblemowy. Jak możecie to zajrzyjcie i do Nich... http://www.dogomania.pl/threads/176281-4-szczeniaki-z-chlewa-Facet-chce-je-zabiAE-Dt-pilny-i-pomoc-w-ogA-oszeniach-Pszczyna?p=13757963#post13757963 Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Szkoda ze domek odpadl. Bilon,co z toba, kolegow nie lubisz ? Quote
Poker Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 co z resztą kasy na Bilona? coś mało wpłat na kolejny miesiąc. Quote
Klaudus__ Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Poker napisał(a):co z resztą kasy na Bilona? coś mało wpłat na kolejny miesiąc. Pewnie jeszcze nie doszły - święta... Dzisiaj dorobię ogłoszeń i wyróżnię alegratkę. Allegro nadal jest? Kurcze... Widzę,że Wy potraficie do podpisiu banerek dodać... Ja nie potrafię tych opcji znaleźć - w ustawieniach [po prawej stronie] nie mam żadnych opcji... Quote
Lucyna Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja wysłałam pieniążki 18.11 - 20 PLN za okres od 17 listopad do 17 grudzień z dopiskiem dla pieska z Trzebienia od Ewa S. (czyli Lucyna) 03.12 - 20 PLN za okres od 17 grudnia do 17 stycznia z dopiskiem grudzień dla Bilona od Lucyna Może dopisek nie był przejrzysty, przepraszam. Proszę Klaudio uzupełnij na pierwszej stronie. Quote
Poker Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 wejdź w operacje u góry po lewej i tam jest edytuj swój podpis a dalej jak zwykle. Ja wpłaciłam 14 grudnia. Quote
Klaudus__ Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Lucyna napisał(a):Ja wysłałam pieniążki 18.11 - 20 PLN za okres od 17 listopad do 17 grudzień z dopiskiem dla pieska z Trzebienia od Ewa S. (czyli Lucyna) 03.12 - 20 PLN za okres od 17 grudnia do 17 stycznia z dopiskiem grudzień dla Bilona od Lucyna Może dopisek nie był przejrzysty, przepraszam. Proszę Klaudio uzupełnij na pierwszej stronie. Tak tak - zgadza się - zaraz poprawiam - PRZEPRASZAM ;) Quote
Lucyna Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dziękuję ślicznie. Sama musiałam sprawdzić, ponieważ też nie byłam pewna. Dla Bilonika szczęścia w poszukiwaniach domku życzę. Może ogłosić go w Wyborczej? Quote
Klaudus__ Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Lucyna napisał(a):Dziękuję ślicznie. Sama musiałam sprawdzić, ponieważ też nie byłam pewna. Dla Bilonika szczęścia w poszukiwaniach domku życzę. Może ogłosić go w Wyborczej? Byłoby wspaniale!Każde ogłoszenie się przyda! Quote
Lucyna Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mogę wysłać prośbę. Potrzebny tekst, może wejdę na jakieś ogłoszenie z kontaktem lub allegro? Quote
Recommended Posts