Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro zadzwonię do hoteliku i zapytam jak tam się Nasz chłopak miewa :) Dzisiaj dopiero sciągłam do domu, to już trochę za późno na zawracanie głowy. Zadzwonię tam zaraz rano ;)
Mam jeszczę taką prośbę. Czy byłaby może możliwość,żeby ktoś z Trzebienia zwracał troszkę uwagę czy faktycznie ten Jego braciszek się tam nie pałęta? Bo podobno dwa były... Potem jeden zniknął i został Bilon... Ale może i tamten gdzieś tam koczuje... Zaraz powysyłam nr konta. Wysyłam tylko skopiowane dane,bo mi to tak do końca to pw jeszcze działać nie zaczęło... [można mi na gg potwierdzić 3964166 lub mail [email protected] bo pw nie widzę] Więc bardzo proszę o potwierdzenie czy dane są kompletne...

Posted

Hmm... Czy tylko do mnie jeszcze nie dotarła w pełni cywilizacja?
Nie widzę dalej wiadomości jakie do mnie zostały przysłane i nie widzę co piszę...
Docieraja wogóle te dane? :|

Posted

dorota k. napisał(a):
Nic nie wiem o braciszku! Postaram się coś dowiedzieć!

Z tego co Tata mówił to kilka zagadniętych osób wspominało,że zawsze chodzili razem... tacy sami... Napewno bracia... Potem jeden zniknął... Tylko nie wiem kiedy jest to 'potem'... Może nadal gdzieś tam jest...

Posted

panowie ze sklepu mówili o jeszce jednym psie, ale nie wspominali, ze to jego brat. Według nich Bilon pojawił się kilka miesięcy temu, a tamten drugi jest czyjś, tylko włóczęga.
Zdjęcia są tylko spod hotelu, na stronie 8 czy 9 chyba, pysiolec ładnie wyszedł, myślę że z tymi możemy startować, a podmiankę się zrobi przy najbliżeszej okazji

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/174064-Terrier-walijski-mix-mA-oda-sunia-szuka-domu?p=13546577#post13546577

weszły moim starym sposobem;)

wrzucam na fotosik, otwieram zdjęcie w dużym oknie, zaznaczam je całe na niebiesko lewym przyciskiem myszy, póxniej prawy i kopiuj-samo kopiuj, w odpowiedzi ctrl+v, czyli wklej i wskakuje, w tej szybkiej odpowiedzi jest mniejsze, ale jak sie post doda to jest duże normalnie:)

Posted

Dzisiaj dzwoniłam do hoteliku. Pan powiedział mi,że Nasz chłopak jest już odrobaczony, zaszepiony i wykąpany. Mieszka w domu - nie w boksie :lol: :D
Jest czystym pieskiem - nie brudzi w domu. Jest spokojnym i grzecznym psiakiem. Nie sprawia,żadnych kłopotów.
Nie szczeka, raczej popiskuje.
Za zabiegi pielęgnacyjne i usługi weterynaryjne wyszło ponad 100 zł...
Ogólnie to Pan mówił,że Bilon jest bardzo przyjemnym pieskiem. Mówił,że polubił naszego Bilona ;)

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Dzisiaj dzwoniłam do hoteliku. Pan powiedział mi,że Nasz chłopak jest już odrobaczony, zaszepiony i wykąpany. Mieszka w domu - nie w boksie :lol: :D
Jest czystym pieskiem - nie brudzi w domu. Jest spokojnym i grzecznym psiakiem. Nie sprawia,żadnych kłopotów.
Nie szczeka, raczej popiskuje.
Za zabiegi pielęgnacyjne i usługi weterynaryjne wyszło ponad 100 zł...
Ogólnie to Pan mówił,że Bilon jest bardzo przyjemnym pieskiem. Mówił,że polubił naszego Bilona ;)

Super wiadomosci. Moze Billonowi spodoba sie zycie z czlowiekiem.:) Prosze o nr konta.

Posted

No to super pan polubił bilona tak jak my. Gdzie to konto dziewczyny. Trzeba sie koncentrować na kwestowaniu do pełnej sumy i ogłoszonkach, może tak szybko znajdzie domek jak pszczyńska sunia??? Zwołujmy cioteczki, bo coś dobra passa dla wielu psików ostatnio, a tu niewiele brakuje..

Posted

Ingrid przepraszam,że nie potrafisz się doprosić o to konto,ale wysyłałam do Ciebie na pw wielokrotnie i wszystko wskazywało,że poszło... Za chwilkę wyślę raz jeszcze, fatalne to dogo teraz jest...