Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Dostałam trochę jego zdjęć i jestem pod wrażeniem. On naprawdę jest piękny!

Powtórzę się po raz któryś: co z tym allegro??

:p
chyba nie ma ,a przydałoby się chłopaka już wyekspediować do DS

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez myślę, że można by było zmienić fotę w banerku, bo juz nie wygląda na zmęczonego życiem chłopaka;) Bilon to naprawdę super psiak, zapomniałam też dodać, że załapaliśmy sie na super placki ziemniaczane u P. Ani:)

Posted

Wklejam tekst do rozważenia i ewentualnego poprawienia:

Bilon to około 2 letni piesek w typie husky. Dwa lata to piękne psisko koczowało pod sklepem. Na szczęście przed mrozami został wypatrzony przez wolontariuszy i umieszczony w płatnym hoteliku.
Tam przeszedł prawdziwą metamorfozę.
Teraz to wspaniały i wesoły pies. Zachowuje czystość w domu, jest niekonfliktowy i energiczny.
W człowieku widzi cały świat ... więc szybko zaakceptuje nowego opiekuna.
Ze względu na chęci do zabaw i witalność najlepszym byłby dla niego dom z wybiegiem lub aktywni opiekunowie.
Bilon czeka na dom, który go przyjmie i pokocha.

Posted

To ewentualnie poprawiam ;) [quote name='Lucyna']Wklejam tekst do rozważenia i ewentualnego poprawienia:

Bilon to około 2 .letni terierowaty pies z cechami husky. Dwa lata to piękne, smutne psisko koczowało pod sklepem. Na szczęście przed mrozami zostało wypatrzone przez wolontariuszy i umieszczone w płatnym hoteliku.
Tu Bilon przeszedł prawdziwą metamorfozę.
Teraz to wspaniały, wesoły i energiczny pies. Zachowuje czystość w domu, jest niekonfliktowy i w człowieku widzi cały świat ... więc szybko zaakceptuje nowego opiekuna.
Ze względu na chęć do zabaw i witalność najlepszy byłby dla niego dom z aktywnymi właścicielami lub chociaż z wybiegiem
Bilon czeka na dom, który go przyjmie i pokocha.

Posted

To barrrdddzzzoo proszę o wykorzystanie i propozycję tekstu :lol:
Już pisałam, allegro mogę wystawić. Nie chciałabym zrobić tekstu, który nie będzie się podobał. Nikt nic nie pisze stąd moja propozycja. Czekam jeszcze na inne. Dzięki Poker za korektę:loveu:

Posted

[quote name='magda z.']ja tez myślę, że można by było zmienić fotę w banerku, bo juz nie wygląda na zmęczonego życiem chłopaka;) Bilon to naprawdę super psiak, zapomniałam też dodać, że załapaliśmy sie na super placki ziemniaczane u P. Ani:)
To ja zamawiałem bannerek na bazarku bannerkowym Mantis i rzeczywiście na tamtej fotce Bilonik jeszcze smutny...
Ale dużą zaletą tego bazarku jest to, ze można zamówić piękny bannerek z własnym wskazówkami i za jedyne 5 złotych (na kudłacze), więc myślę, ze jeśli ktoś wcześniej nie zrobi, to warto:
http://www.dogomania.pl/threads/176906-Bannerkowo-Dla-KudA-aczy-w-potrzebie-Do-31-I

Wysłałem dziś na Bilonika trzecią wpłatę, jutro powinna dojść. Na Mikusia też parę złotych posłałem (przepraszam, Klaudus, że z opóźnieniem), niech Kochany Król krzepnie i regeneruje siły na wiosnę!!!

Posted

[quote name='Lucyna']To barrrdddzzzoo proszę o wykorzystanie i propozycję tekstu :lol:
Już pisałam, allegro mogę wystawić. Nie chciałabym zrobić tekstu, który nie będzie się podobał. Nikt nic nie pisze stąd moja propozycja. Czekam jeszcze na inne. Dzięki Poker za korektę:loveu:
Kobitki, już chyba z 3 razy Klaudia wklejała ten tekst http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bilon-pies-na-medal-D-W0QQAdIdZ178205827 :D Można by je zmiksować i stworzyć nowy, fajny aktualny ;)

Posted

Tekst z tego ogłoszenia nie wszędzie się nadaje.Np. do Wyborczej jest za długi, ale na Allegro po poprawie mógłby iść.
Lucynko, mam propozycję, daj ten tekst , bo szkoda czasu.Lepsze jest wrogiem dobrego.

Posted

Ponowne próby wystawienia allegro zawiodły. Tzn. każe mi aktywować konto kodem. Ono jest aktywne, ponieważ nie jest to moja pierwsza aukcja i opłacone też jest. Napisałam do nich maila i czekam na reakcję. Jestem :angryy::comp26:

Posted

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa, Aśka :) Zainteresował mnie bardzo los Bilona. Zaadoptować nie mogę, mam już jednego psiaka ze schronu i póki co nie mam warunków na więcej. Chętnie się dorzucę na tego Bilona - czy mogę prosić o jakieś dane, żeby przelać pieniążki? I chciałam też spytać Lucynę co tam z allegro? udało się wystawić? pozdrawiam ciepło!

Posted

witamy nową dogomankę i fankę Bilonika.
Na temat finansów musi się wypowiedzieć klaudus, opiekunka wirtualna psa, ale pewnie każdy grosz się przyda.
Dziękujemy.

Posted

Witam Joanno, bardzo nam miło, że zawitałaś na wątek Bilona :loveu:
Sprawdziłam, mam odpowiedź z allegro. Muszę przeanalizować i jeszcze raz spróbuję.
Podam linka jeśli coś się uda ...
Czy chcesz nam pomóc z allegro?

Posted

Mam konto na allegro, już dawno nic nie wystawiałam, pieska nigdy :) A masz w tej chwili wystawione jakieś pieski? Chętnie pomogę np w przygotowaniu np jakiegoś banerka (gdzieś w tym wątku przewinął się taki motyw), bo mam w tym praktykę.