Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę jedynie się zadeklarować do odwiedzin psiaka w przyszłym tygodniu, nie mogę określić dnia, postaram sie, aby w dzień podjechać i go na trawie obfocić, na arzie jestem wyłączona z szerszych akcji

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Ingrid przepraszam,że nie potrafisz się doprosić o to konto,ale wysyłałam do Ciebie na pw wielokrotnie i wszystko wskazywało,że poszło... Za chwilkę wyślę raz jeszcze, fatalne to dogo teraz jest...

Niestety nic nie doszlo.Wyslalam Ci na Pw moj e-mail to sprobuj ta droga. To potworne jak dziala teraz dogo.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Proszę o numer konta na pw poślę zaległą deklaracę na 3 mies z góry, potem proszę mi przypomnieć bo mam ich dużo, może umknąć uwadze.

miejmy nadzieję,że on nie będzie czekał na DS 3 miesiące :eviltong:

Posted

Wysłałem pieniążki na Bilonka w piątek. Mam nadzieję, że już są na jego koncie...

PS. Przepraszam, że piszę bez środków wyrazu, ale nie działają mi emotki...)))

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Mi też opcje zaawansowane nie działają i nadal dochodzą do mnie niekompletne wiadomości na pw...
Paskudne jest to dogo... :x

Dziekuje za e-mail ,nr konta dostalam . U mnie Pw dziala ale inne trzeczy to juz nie.

Posted

Mnie nie działają: normalna odpowiedź (zamiast niej szybka), opcje zaawansowane, emotki, edytowanie...

I teraz nawet nie mogę zastosować emotki, żeby to skomentować...(

Posted

ihabe napisał(a):
na kogo namiary w ogłoszeniach? Może na Pana z Hoteliku? On wie najwięcej o psiaku teraz;-)

czy ktoś może mi powiedzieć na kogo ogłoszenia?proszę, proszę....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

U mnie emotki też nie działają - w ogóle opcje zaawansowane nie działają!!! Co do kontaktu, to dobrze żeby Klaudus się wypowiedziała. Ja co prawda w pobliżu ale o psiaku niewiele mogę powiedzieć i namiarów na hotelik niestety nie mam.

Posted

W pierwszym poście wpisałam od kogo dostałam już pieniążki. Dziękuję bardzo za wpłaty... Jesteście wspaniałe.
Poker i Ihabe wpłaciły dodatkowo po 50 zł. Te pieniązki przeznaczę na teszczepienia i inne zabiegi pielęgnacyjne jakie zostały wykonane.
Co do danych w ogłoszeniach to dom wcześniej trzeba sprawdzić. A ja w sumie nie wiem jak to wygląda od strony hotelu - i czy Oni wogóle zajmują się takimi sprawami.
Dane mogą być do mnie [zależy jak jest lepiej]... A co Wy o ym sądzicie?

Posted

Myślę ,ze kontakt na klaudus, a domki sprawdzą osoby mieszkające w danej miejscowości.
U mnie działają emotki w zaawansowanych :evil_lol:, za to nie działa wiele innych rzeczy,a funkcje które były proste w obsłudze stały się skomplikowane i zabierają mnóstwo czasu :diabloti:

Posted

klaudus, jest wpisane 31 zł ,a potem 54 zł, to są pieniądze z tego samego bazarku tylko uzbierało się więcej,więc obowiązuje tylko 54 zł, przepraszam ,że tak głupio wyszło.

Posted

Dane na kogoś z dogo, aby nie było później niedomówień, że pies poszedł prosto z hotelu i tzreba ganiać po nim po okolicy i namierzać właściciela. A tak jak napisała Poker, domy sprawdzi ktoś z konkretnej okolicy i podpisze umowę. Ja uciekam, później jescze zajrzę