ihabe Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Czy zaczynamy już Bilonika ogłaszać? Jakiś cudny tekst nam by się przydał :-) Quote
magda z. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja mogę jedynie się zadeklarować do odwiedzin psiaka w przyszłym tygodniu, nie mogę określić dnia, postaram sie, aby w dzień podjechać i go na trawie obfocić, na arzie jestem wyłączona z szerszych akcji Quote
Ingrid44 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Klaudus__ napisał(a):Ingrid przepraszam,że nie potrafisz się doprosić o to konto,ale wysyłałam do Ciebie na pw wielokrotnie i wszystko wskazywało,że poszło... Za chwilkę wyślę raz jeszcze, fatalne to dogo teraz jest... Niestety nic nie doszlo.Wyslalam Ci na Pw moj e-mail to sprobuj ta droga. To potworne jak dziala teraz dogo. Quote
dorota k. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kto jest dobry w pisaniu? Jaki wiek Bilona podać? Quote
TERESA BORCZ Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Proszę o numer konta na pw poślę zaległą deklaracę na 3 mies z góry, potem proszę mi przypomnieć bo mam ich dużo, może umknąć uwadze. Quote
Poker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Proszę o numer konta na pw poślę zaległą deklaracę na 3 mies z góry, potem proszę mi przypomnieć bo mam ich dużo, może umknąć uwadze. miejmy nadzieję,że on nie będzie czekał na DS 3 miesiące :eviltong: Quote
ihabe Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 na kogo namiary w ogłoszeniach? Może na Pana z Hoteliku? On wie najwięcej o psiaku teraz;-) Quote
UBOCZE Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wysłałem pieniążki na Bilonka w piątek. Mam nadzieję, że już są na jego koncie... PS. Przepraszam, że piszę bez środków wyrazu, ale nie działają mi emotki...))) Quote
Poker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 działają ,trzeba kliknąć na dole po prawej na zaawansowane :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Poker napisał(a):działają ,trzeba kliknąć na dole po prawej na zaawansowane :evil_lol: U mnie Opcje zaawansowane jeszcze nie dzialaja. Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dzisiaj postaram się kilka ogłoszeń zrobić... Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Mi też opcje zaawansowane nie działają i nadal dochodzą do mnie niekompletne wiadomości na pw... Paskudne jest to dogo... :x Quote
Ingrid44 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Klaudus__ napisał(a):Mi też opcje zaawansowane nie działają i nadal dochodzą do mnie niekompletne wiadomości na pw... Paskudne jest to dogo... :x Dziekuje za e-mail ,nr konta dostalam . U mnie Pw dziala ale inne trzeczy to juz nie. Quote
UBOCZE Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mnie nie działają: normalna odpowiedź (zamiast niej szybka), opcje zaawansowane, emotki, edytowanie... I teraz nawet nie mogę zastosować emotki, żeby to skomentować...( Quote
ihabe Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ihabe napisał(a):na kogo namiary w ogłoszeniach? Może na Pana z Hoteliku? On wie najwięcej o psiaku teraz;-) czy ktoś może mi powiedzieć na kogo ogłoszenia?proszę, proszę....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorota k. Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 U mnie emotki też nie działają - w ogóle opcje zaawansowane nie działają!!! Co do kontaktu, to dobrze żeby Klaudus się wypowiedziała. Ja co prawda w pobliżu ale o psiaku niewiele mogę powiedzieć i namiarów na hotelik niestety nie mam. Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 W pierwszym poście wpisałam od kogo dostałam już pieniążki. Dziękuję bardzo za wpłaty... Jesteście wspaniałe. Poker i Ihabe wpłaciły dodatkowo po 50 zł. Te pieniązki przeznaczę na teszczepienia i inne zabiegi pielęgnacyjne jakie zostały wykonane. Co do danych w ogłoszeniach to dom wcześniej trzeba sprawdzić. A ja w sumie nie wiem jak to wygląda od strony hotelu - i czy Oni wogóle zajmują się takimi sprawami. Dane mogą być do mnie [zależy jak jest lepiej]... A co Wy o ym sądzicie? Quote
Poker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Myślę ,ze kontakt na klaudus, a domki sprawdzą osoby mieszkające w danej miejscowości. U mnie działają emotki w zaawansowanych :evil_lol:, za to nie działa wiele innych rzeczy,a funkcje które były proste w obsłudze stały się skomplikowane i zabierają mnóstwo czasu :diabloti: Quote
Poker Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 klaudus, jest wpisane 31 zł ,a potem 54 zł, to są pieniądze z tego samego bazarku tylko uzbierało się więcej,więc obowiązuje tylko 54 zł, przepraszam ,że tak głupio wyszło. Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Wiem, wiem ;) Zrozumiałam ;) Quote
magda z. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dane na kogoś z dogo, aby nie było później niedomówień, że pies poszedł prosto z hotelu i tzreba ganiać po nim po okolicy i namierzać właściciela. A tak jak napisała Poker, domy sprawdzi ktoś z konkretnej okolicy i podpisze umowę. Ja uciekam, później jescze zajrzę Quote
dorota k. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zgadzam się z Magdą:lol: To jak decyzja? Im szybciej ruszą ogłoszenia tym lepiej dla Bilona:lol: Quote
Recommended Posts