Poker Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Akcja błyskawiczna. magda z. bardzo dziękuję:Rose: klaudus , podaj nr konta na pW to przeleję kasę.Dziś zyskałam sponsora, więc dołożę na odrobaczenie, odpchlenie i szczepienie.Myślę,że te 50 zł od ihabe można też przeznaczyć na ten cel. Konieczny jest banerek, kto umie zrobić? I w tytule wątku wskazana jest prośba o ogłoszenia. klaudus, mam nadzieję,że nie wkurzysz się na mnie za chwilowe przejęcie inicjatywy.:roll: Licho mnie porwie :angryy: z tymi problemami na dogo, tyle czasu trzeba tracić ,żeby znaleźć wątki i to okrężną drogą. Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ogromnie sie ciesze ze piesek juz jest bezpieczy i w cieple. Niesamowita Akcja ! Pieniazki wysle jak tylko dostane info. Ledwo znalazlam watek i to jakimis kanalami. Cos okropnego co sie porobilo z Dogo. Quote
TERESA BORCZ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Nareszcie trochę radości, ale kaskę jeszcze treba zbierać, ile w sumie brak do deklaracji? Może sie nareszcie Dogo ustabilizuje!! Prosze pw z kontem, poślę 30 zl , naraz na 3 miesiące, potem proszę o pw z przypomnieniem, gdyby psik do tego czasu nie znalazł swego ludzia. Wierzę że znajdzie bo ma super cioteczki.KAMIEŃ Z SERCA JESZCZE JEDEN MA SWE MIEJSCE :lol::lol: Quote
Klaudus__ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Bardzo proszę o oddzywanie się na maila [email protected] bo mi niestety pw dalej nie działa. Wiadomości też odczytać nie potrafię. Dochodzą niekompletne... Na necie jestem jeszcze godzinkę, później będę po 17:00. Quote
Klaudus__ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 A to dogo to beznadziejne jest... Quote
Poker Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 klaudus, wybierz imię dla psa, bo są już 3 propozycje ; Bilon, Karo i Polo. Quote
Klaudus__ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Ojj nie wiem... A na imię Bilon reagował? Bo jak tak to może nie warto zmieniać? Jednego Karo mam w Przystani Ocalenie i jest to moja miłość :P A Pola jeszcze żadnego nie znam :P Dzwoniłam do hoteliku. Biedaczek popiskuje sobie w kojcu... Nie wie biedak co się dzieje... Quote
Poker Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 popiskuje, bo wg. jego mniemania utraciła wolność.Ale nie wie ,że zyskał życie. Jeżeli reaguje na Bilon to jasne ,że niech zostanie, a jezeli nie , to może jednak POLO? Chyba głosowanie będziemy robić :evil_lol: Quote
magda z. Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Potrzeba mu kilka dni na przyzwyczajenie się, bo do tej pory był dysponentem swojego życia, a teraz go ograniczyliśmy. Ma chłopak spory teren, naprawdę, szkoda że wieczorem byłam, bo bym Wam foty porobiła, więc się nie martwcie. Nie siedzi w małym kojcu, ale ma kupę terenu do obejścia. On na żadne imię nie reagował. On po pierwsze musi isę przekonać, ze to ograniczenie jest fajne i miłe. Ogłoszenia można juz spokojnie robić. Jak dla mnie to nie wiem czy on się nada do mieszkania, nie wiemy jak tam się zachowa, ale można P. Kazika poprosić za kilka dni, aby sprawdził w swoich pokojach dla piesów-wiecie jaki wypas ma, jeden mi pokazywał-wersalka, fotel, ponton i radio na górze;) Najlepiej jakby trafił do dobrze ogrodzonej posesji, tak aby mógł stopniowo poznawać teren i ludzi. Jest bardzo milutki i fajny, na pewno komuś zapadnie w serducho. Poker, jak pw będzie działać to podeślę. Wiecie, do mnie dopiero dzisiaj dotarło, że to tak szybko poszło. Najpierw bałam się, że psa nie będzie pod sklepem, póxniej, że może być agresywny i czeka mnie pogoń po wsi za nim. Poszło fajnie, oby tylko się przekonał szybko, ze krzywda mu się nie dzieje i się uspokoił. A ii jeszcze jedno, jak jechaliśmy to jak sie zdenerwował to kaszlał, ale to chyba od serca było, mój Bismarck tak czasami ma, jak przesadzi z zabawą lub emocjami. Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 mi się Bilon podoba - mniej oklepane :) , bo Polo na dogo jest już trochę Quote
TERESA BORCZ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cioteczki, niech będzie może ten Bilon. Ma nowe życie które mu sie może w końcu spodoba, to niech mu zostanie imie na pamiatkę po tym sklepie. Ale akcja!!!! super. Quote
magda z. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nasz Beethoven z imieniem na B pojedzie w niedzielę do w-wia po 8 latach schronu, moze Bilon tez będzie szczęśliwym imieniem:) Quote
Poker Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 magda z. napisał(a):Nasz Beethoven z imieniem na B pojedzie w niedzielę do w-wia po 8 latach schronu, moze Bilon tez będzie szczęśliwym imieniem:) NIesamowite , cudownie.Coś ten Wrocław ostatnio przygarnia sporo psiaków. A Bilona trzeba zacząć ogłaszać . Quote
Poker Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 z bajkowego bazarku są 53 złotóweczki:evil_lol: Quote
magda z. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 W ten weekend na pewno nie dam rady, ale może w następny bym tam podjechała i foty w dzień zrobiła. Aktualnie wstęp mój jest najważniejszy... Quote
dorota k. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jestem za Bilonem! Wymyślamy i ustalamy wspólny tekst i ruszamy z ogłoszeniami chłopaka. czy ktoś się podejmie zredagowania tekstu czy mam myśleć??? A ja tylko wieczorami na dogo i jak działa. Quote
Poker Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 wymyślaj tekst i działaj , trzeba chłopakowi DS szukać i następną bidę ratować. Quote
Ingrid44 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bilon brzmi swietnie.Trzeba bedzie uwazac zeby nie uciekl bo byl wloczega prawdopodobne przez dlugi czas a teraz siedzi w zamknieciu. Na smyczy tez pewnie chodzic nie umie. Biedaczek tyle siedzial pod tym sklepem i nkomu nie przyszlo do glowy zeby cos z tym zrobic. Bardzo przykre. Ciesze sie ze cioteczki daly mu szanse na lepsze zycie. Quote
Szarotka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 A ta bida dalej po tym sklepem siedzi ?? Quote
Szarotka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Doczytalam sie :):) Gratuluje szybkiej i udanej akcji :):) Quote
UBOCZE Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jutro wyślę deklarowane na Bilona pieniążki. Quote
magda z. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Na smyczy chodził grzecznie, ale umie wykorzystać okazję aby się wysmyknąć, na szczęście był już na ogrodzonym terenie. Według mnie to on szybko pojmie naukę chodzenia na smyczy, jest mądraliński. Ja jestem za opcją z domem z ogrodem, dobrze ogrodzonym, tak aby pies systematycznie poznawał człowieka, a jednocześnie mógł kiedy chce wyjść na zewnątrz. Oczywiście to nie musi tak zadziałąć, jak sie kiedyś wczytałam w wątek mojego Bismarcka to też takiego domu mu dziewczyny szukały, a zamieszkał u mnie w mieszkaniu i szybko się przyzwyczaił, nie ma reguły chyba, wązne jest podejście człowieka. to musi być ktoś odpowiedzialny, wiem bo sama w kilka dni po adopcji leciałam przez pół miasta za psem, który uciekł mi spod klatki, jak drzwi otwierałam, bo sie przestraszył odbijanej piłki. Tego stresu nigdy nie zapomnę Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 magda z. napisał(a): Oczywiście to nie musi tak zadziałąć, jak sie kiedyś wczytałam w wątek mojego Bismarcka to też takiego domu mu dziewczyny szukały, a zamieszkał u mnie w mieszkaniu i szybko się przyzwyczaił, nie ma reguły chyba, wązne jest podejście człowieka. Dokładnie, ja moja Lizondkę wzięłam do mieszkania, a ona nie znała i bała się klatki schodowej, windy, drzwi, a co najgorsze smyczy i obroży, a zrobiłam z niej totalnego mieszczucha :D Jak już będą miały zdjęcia, to zrobię mu choć kilka ogłoszeń. Quote
Recommended Posts