kaa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 A co u Was tak pusto się zrobiło psiątka ?:roll: Quote
katarzyna005 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Mocno trzymam kciuki za kitkę i czarnego. Przytulcie je mocno ode mnie. Quote
sonikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 kaa napisał(a):A co u Was tak pusto się zrobiło psiątka ?:roll: A co ciotki maja się cały czas zajmować zakochanymi ;-)? Wiesz, oni trochę czasu dla siebie potrzebują ;-) Quote
wojtuś Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dzień dobry Kochani ! Czarny i Kitka - niesamowita miłość naszych ukochanych psiaków, tyle obydwoje przeszli i mogą teraz cieszyć się już każdym dniem, biegać, trawę wąchać, łowić powiewy janowskiego wiatru. Ten mój pierwszy post chciałem właśnie napisać tutaj na Ich wątku. Przekażcie proszę psiakom buziaki ode mnie w mokre i umorusane nosy. Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 "Mizianki" dla psinek. Są teraz razem i są szczęśliwe :) :) :) Quote
UBOCZE Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wojtuś napisał(a):Dzień dobry Kochani ! Czarny i Kitka - niesamowita miłość naszych ukochanych psiaków, tyle obydwoje przeszli i mogą teraz cieszyć się już każdym dniem, biegać, trawę wąchać, łowić powiewy janowskiego wiatru. Ten mój pierwszy post chciałem właśnie napisać tutaj na Ich wątku. Przekażcie proszę psiakom buziaki ode mnie w mokre i umorusane nosy. Witaj Wojtuś! Cieszę się, że klub fanów zakochanej pary nam rośnie! Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :) Klub fanów "romantycznej parki" rośnie z dnia na dzień! :) Quote
kasiek12 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kamień z serca, że wszystko się ułożyło pozytywnie. Choć nie mogę powiedzieć, że się cieszę ... Tej dwójce się udało a co z resztą? Tyle psiaków czeka na naszą "ludzką" pomoc... Jedno co mogę powiedzieć, to że jestem pełna podziwu dla wszystkich osób, które tak bardzo się w sprawę zaangażowały i dzięki nim mamy szczęśliwy finał. Naprawdę dziewczyny chylę czoła do samej ziemi!! Quote
UBOCZE Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No i znów chłopaki poszkodowane. He, he... Chyba będę musiał stworzyć na dogo lobby na rzecz równouprawnienia... Quote
Nikus Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 UBOCZE napisał(a):No i znów chłopaki poszkodowane. He, he... Chyba będę musiał stworzyć na dogo lobby na rzecz równouprawnienia... Wiem o czym mówisz....ale z nimi tu się nie da wygrać..:shake: mają dziewczyny przewagę liczebną oj mają;) Quote
Livka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nie wiem czemu ale wiedziałam , że cię tu zastanę :eviltong: Quote
Nikus Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Livka napisał(a):Nie wiem czemu ale wiedziałam , że cię tu zastanę :eviltong: he he...ale o co chodzi Livka ?:razz: Quote
sonikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 hej, nikusio-livkusie - a wy przy dwóch kompach w domu siedzicie? Quote
Nikus Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 sonikowa napisał(a):hej, nikusio-livkusie - a wy przy dwóch kompach w domu siedzicie? no jak jest dwóch dogomaniaków w domu - to nie da się inaczej rozwiązać tego problemu:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :Dog_run: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :laugh2_2: :laugh2_2: Cześć Psiaki i Ludzie!!!!! Nikt tu o nikim nie zapomniał - wyczekujemy tylko na ..... może nowe, dobre wieści :lol: Quote
Livka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Na dogo cioteczki i wujaszkowie w jednej cenie chodzą :):):) Quote
Monika z Katowic Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Oprócz parki psiaków - mamy też na wątku inną parkę - o ile się nie mylę :) :) :) Quote
kaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Kolejne wpływy. - Justysiek - 10 zł - Ukryty Smok - 100zł --------------------------------- Wpłyneło 110 zł Było - 1030 zł + 110 zł = 1140 zł Serdecznie dziękujemy :) Quote
UBOCZE Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zmysł napisał(a):to ja się dołączę do lobby Witaj, Zmyśle!!! Fantastycznie! Na tym wątku, jak widać, nasze lobby jest bardzo mocne!!! Quote
kasiek12 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 UBOCZE napisał(a):No i znów chłopaki poszkodowane. He, he... Chyba będę musiał stworzyć na dogo lobby na rzecz równouprawnienia... Nikus napisał(a):Wiem o czym mówisz....ale z nimi tu się nie da wygrać..:shake: mają dziewczyny przewagę liczebną oj mają;) Panowie Wam to padam do stóp normalnie:) Jesteście wielcy, bez Was by się nie udało!! BUZIAKI OGROMNIASTE DLA WAS :loveu: Quote
kaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Panowie -wujkowie myślę że faktycznie na tym wątku jesteście siłą , doliczyłam się co najmiej pięciu :evil_lol: . Quote
kasiek12 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 kaa napisał(a):Panowie -wujkowie myślę że faktycznie na tym wątku jesteście siłą , doliczyłam się co najmiej pięciu :evil_lol: . Och nie liczy się ilość, ale jakość. Może faktycznie jest panów niewielu, ale za to jacy!! ;) Quote
kaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Ja broń Boże nie czepiam się jakości , są suuuuper ,:lol: i właśnie jak na jeden wątek jakość z ilością idzie w parze . Hiphip huuuurra. :multi:. Quote
Recommended Posts