Od-Nowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 aaaaaaa jaki piękny filmik!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: wspaniały Tumcioluch!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 super filmik warto wrzuci do ogloszen :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Trochę na nielegalu go wstawiłam , nie wiem czy mogłam ale jest tak cudny że stwierdziłam że w razie draki przyjmę baty za to na siebie ;) Lineczka też ma minkę piękną :) Quote
Gaga_Krk Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 xD A no cos na ten styl tylko nie ajda liści eukaliptusa hihihi ;D Quote
ewelinka_m Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca'] http://w42.wrzuta.pl/film/0LRhVifv81P/tumcio i że niby mamy uwierzyć, że to Tumcio na filmiku jest? :eviltong: no cudnowny filmik! :loveu: Quote
dziki.nomada Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Czekam na instalację lepszego łącza, to wrzucę lepszej jakości, bo teraz jest najgorsza z możliwych. Tak, to Tumcio i to parę dni temu :lol: Martwi mnie jedna rzecz - przy poznawaniu obcych reaguje różnie. Raz od razu się wita i daje głaskać, a innym razem panikuje i robi jazgot. Dziś na spacerze polubił kilka osób i dwa pieski, a na innych szczekał i ich odganiał - w tych samych warunkach, o tej samej porze. Nie wiem z czego to wynika, ponieważ nie mogę obczaić reguły. Nie chodzi o płeć, ani wiek... Jest kochany, ale nie jest mistrzem dobrego pierwszego wrażenia - w każdym razie nie zawsze. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dziki.nomada napisał(a):Czekam na instalację lepszego łącza, to wrzucę lepszej jakości, bo teraz jest najgorsza z możliwych. Tak, to Tumcio i to parę dni temu :lol: Martwi mnie jedna rzecz - przy poznawaniu obcych reaguje różnie. Raz od razu się wita i daje głaskać, a innym razem panikuje i robi jazgot. Dziś na spacerze polubił kilka osób i dwa pieski, a na innych szczekał i ich odganiał - w tych samych warunkach, o tej samej porze. Nie wiem z czego to wynika, ponieważ nie mogę obczaić reguły. Nie chodzi o płeć, ani wiek... Jest kochany, ale nie jest mistrzem dobrego pierwszego wrażenia - w każdym razie nie zawsze. Dziki.nomada młody zrobił i tak olbrzymie postępy u Ciebie, tydzień temu jak nas zobaczył to płakał w niebogłosy na sam nasz widok . Myślę że potrzeba mu czasu żeby to wszystko ogarnąć co się wokół niego dzieje i wyjdzie na normalne psy :) Quote
ewab Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Gaga_Krk napisał(a):xD A no cos na ten styl tylko nie ajda liści eukaliptusa hihihi ;D Bo pewnie brak świeżej dostawy:) Quote
dziki.nomada Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 erka napisał(a):A czy ci ludzie przyjdą go zobaczyc? Nikt z chętnych do mnie nie dzwonił ani nie pisał... :shake: Quote
Gaga_Krk Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Znalazłam na gumtree ogłoszenie odnośnie Tumcia ,ale.. coś mi tam w nim nie pasuję... dziki.nomada Z tego co Pamiętam Weronika ? a nie Marta ?:) I pod opieką Twoją , a nie Twoją i sąsiadek? Quote
dziki.nomada Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gaga_Krk napisał(a):Znalazłam na gumtree ogłoszenie odnośnie Tumcia ,ale.. coś mi tam w nim nie pasuję... dziki.nomada Z tego co Pamiętam Weronika ? a nie Marta ?:) I pod opieką Twoją , a nie Twoją i sąsiadek? No właśnie też ujrzałam to ogłoszenie i zdębiałam. Zamieściła je moja znajoma, która Tumcia widziała raz i prosiłam by powrzucała gdzieś w jego sprawie ogłoszenia. No ale to ogłoszenie to nieco jej radosna twórczość... :-o Chyba chciała napisać coś emocjonalnego - ja tego nie autoryzowałam. Skontaktuję się z nią i prześlę jej gotową treść ogłoszeń. Tumek mieszka z dwoma osobami jak wiadomo - Weroniką i Kingą (widoczną na filmie) i z dwoma pieskami - Yzmą i Amzy, a także ze stadkiem szczurków. Proszę się nie obawiać, nikomu go od tak nie oddam. W razie wątpliwości zapraszam na kawkę i ciastko do naszej radosnej gromadki :lol: Quote
erka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gaga_Krk, nie mogę sie do Ciebie dzodzwonic, ani nie odpisujesz na pw. Prosze o szybki kontakt w sprawie Linki. Jeżeli chodzi o Tumcia, to ktoś po prostu pomógł go ogłaszać, troche niefortunnie formułując treść. Tumcio jest u Weroniki i miewa się świetnie. Quote
dziki.nomada Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No a ja przepraszam za zamieszanie... Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 zrobiłam Tumciowi wyróżnione allegro na 14 dni. Na Wrocław. Jakby się domek znalazł to byłby transport pod koniec tygodnia. Quote
andzia69 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 zaczynam się martwić o Linkę.....:( Quote
erka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Śmierdząca , przerażona, ale ważne ,że jest! Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dobrze,że ten dzień dobiega końca a Linka jest bezpieczna... Quote
dziki.nomada Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Boi się i płacze, ale leży w ciepełku. Mam nadzieję, że zaśnie. Jeśli nie, to reszta też nie - i będzie radosna noc dla sąsiadów;) Quote
erka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mam tylko nadzieję, że pobyt w dt u Gagi_Krk nie zniszczył do końca jej psychiki i szybko dojdzie w normalnych warunkach do siebie. Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 erka napisał(a):Mam tylko nadzieję, że pobyt w dt u Gagi_Krk nie zniszczył do końca jej psychiki i szybko dojdzie w normalnych warunkach do siebie. a co sié dziewczyny dzialo, bo tajemniczo piszecie? bo jeszcze paré postów nizej sá zdjécia od Gagi, co sie wydarzylo? Quote
Recommended Posts