Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla tego psa lepszy kojec niż więzienie (Czyt. schronisko) z którego już prawdopodobnie nie wyjdzie. Ja już tymczasu zapewnić nie mogę - przynajmniej narazie ==> LINKA <== A niestety kobieta nie ma już wiele czasu na trzymanie psa ze wzgledu na dziecko z alergią . Tymczasów brak ... a pies się męczy nie wspominajac o dziecku , raz jedno raz drugie zamykane w pokoju ... Pozatym ... moja znajoma ma 2 psy w kojcach ,a uwierz ,że maja wyśmienite warunki, ciągły kontakt z człowiekiem oraz dzieckiem , dobrą karmę , weterynarza non stop .. Nie wiem czemu koejc odrazu wszystkim kojarzy się z zamknięciem psa bez możliwości kontaktu ze światem czy też wiecznym łańcuchem... Widocznie ja po znajomych kojce widze inaczej..

Posted

Gaga, a o jakim psie piszesz?

U nas zwykle szumnie nazywają kojcem klatkę metr/metr, skąd pies jest wypuszczany ewentualnie w nocy.
A odkąd pies , to zwierzę nocne?

Posted

[quote name='andzia69']jakiś taki smutasek tutaj:lol: myślałby kto:evil_lol:

http://img268.imageshack.us/img268/3536/tumcio1.jpg

To nie smutasek, tylko "znudzonek robieniem zdjęć" ;)

Tumcio może zostać u mnie dopóki nie znajdzie naprawdę dobrego domu, on potrzebuje dużo troski. Kojce są dla mnie dziwnym rozwiązaniem. Być może są psy, które się do kojca nadają, ale Tumcio to wg mnie raczej domator. Kiedy pracuję, to on albo gramoli się na kolana, albo gdzieś przy stopach leży.

Posted

Nie mówię o Tumciu ,ani o Lince bo tych psów w kojcu nie widze ... Mówie o suce której już od dłuzszego czasu szukamy domu. A hmm przykro mi stwierdzic ,ale ja aż takich przykrych spotkań z kojcami nie mam , psy na noc w domu bądź w ich prywatnym "garażu",ze tak powiem, w ciagu dnia na polu z ludźmi , zamykane tylko na czas gdy są osoby obce.

Posted

Gaga_Krk napisał(a):
Nie mówię o Tumciu ,ani o Lince bo tych psów w kojcu nie widze ... Mówie o suce której już od dłuzszego czasu szukamy domu. A hmm przykro mi stwierdzic ,ale ja aż takich przykrych spotkań z kojcami nie mam , psy na noc w domu bądź w ich prywatnym "garażu",ze tak powiem, w ciagu dnia na polu z ludźmi , zamykane tylko na czas gdy są osoby obce.

A no to dobrze, że nie o Tumciu, bo ten pieszczoszek z pewnością by tego nie chciał :) Żałuję, że nie mam warunków na kolejnego psiaka, bo szaleję za małym Tumtumkiem. Gdybym miała trzecią rękę, większe mieszkanie i była choć odrobinkę bogatsza... :roll:

Posted

Gdybym miała trzecią rękę, większe mieszkanie i była choć odrobinkę bogatsza...
też tak sobie powtarzam :diabloti::diabloti::diabloti:

będzie można Tumcia odwiedzić za tydzień?? :cool3::lol:

Posted

u mnie Tumliniaki mają 3 allegra, Tumcio i Linka osobno oraz zbiorcze z Mamą.

Gaga, pytałaś kogo namiary podać a i tak wpisałaś je małymi literami z boku za to wyeksponowane namiary na siebie.
możesz poprawić ?

Posted

Najwidoczniej coś nie tak sie pokazuje na Twoim komputerze , u mnie wygląda to tak samo tylko,że w moich kontaktach są przerwy a w p.Ewy ich nie ma ponieważ takowe zostały skopiowane z Waszych aukcji, a nie ma nic na boku ,ani nic bardziej wyróżnionego , wiec nie rozumiem o co CI chodzi.

Posted

Tak jak mówiłam ... na Twojej przeglądarce jest inaczej i niestety ja na to wpływu nie mam.

Wysłałam znajomej linki do allegro z Tumciem ponieważ jej znajomi z gliwic szukają jakiegoś małego chłopczyka.