andzia69 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 jakiś taki smutasek tutaj:lol: myślałby kto:evil_lol: http://img268.imageshack.us/img268/3536/tumcio1.jpg Quote
GoskaGoska Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 zaden pies do kojca - duzy tez chce na kanapie leżeć Quote
Gaga_Krk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dla tego psa lepszy kojec niż więzienie (Czyt. schronisko) z którego już prawdopodobnie nie wyjdzie. Ja już tymczasu zapewnić nie mogę - przynajmniej narazie ==> LINKA <== A niestety kobieta nie ma już wiele czasu na trzymanie psa ze wzgledu na dziecko z alergią . Tymczasów brak ... a pies się męczy nie wspominajac o dziecku , raz jedno raz drugie zamykane w pokoju ... Pozatym ... moja znajoma ma 2 psy w kojcach ,a uwierz ,że maja wyśmienite warunki, ciągły kontakt z człowiekiem oraz dzieckiem , dobrą karmę , weterynarza non stop .. Nie wiem czemu koejc odrazu wszystkim kojarzy się z zamknięciem psa bez możliwości kontaktu ze światem czy też wiecznym łańcuchem... Widocznie ja po znajomych kojce widze inaczej.. Quote
erka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Gaga, a o jakim psie piszesz? U nas zwykle szumnie nazywają kojcem klatkę metr/metr, skąd pies jest wypuszczany ewentualnie w nocy. A odkąd pies , to zwierzę nocne? Quote
dziki.nomada Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='andzia69']jakiś taki smutasek tutaj:lol: myślałby kto:evil_lol: http://img268.imageshack.us/img268/3536/tumcio1.jpg To nie smutasek, tylko "znudzonek robieniem zdjęć" ;) Tumcio może zostać u mnie dopóki nie znajdzie naprawdę dobrego domu, on potrzebuje dużo troski. Kojce są dla mnie dziwnym rozwiązaniem. Być może są psy, które się do kojca nadają, ale Tumcio to wg mnie raczej domator. Kiedy pracuję, to on albo gramoli się na kolana, albo gdzieś przy stopach leży. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Żeby łatwiej można było nasze cudeńko zobaczyć :) No przecież on do kojca się nie nadaje :( Quote
Gaga_Krk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Nie mówię o Tumciu ,ani o Lince bo tych psów w kojcu nie widze ... Mówie o suce której już od dłuzszego czasu szukamy domu. A hmm przykro mi stwierdzic ,ale ja aż takich przykrych spotkań z kojcami nie mam , psy na noc w domu bądź w ich prywatnym "garażu",ze tak powiem, w ciagu dnia na polu z ludźmi , zamykane tylko na czas gdy są osoby obce. Quote
dziki.nomada Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Gaga_Krk napisał(a):Nie mówię o Tumciu ,ani o Lince bo tych psów w kojcu nie widze ... Mówie o suce której już od dłuzszego czasu szukamy domu. A hmm przykro mi stwierdzic ,ale ja aż takich przykrych spotkań z kojcami nie mam , psy na noc w domu bądź w ich prywatnym "garażu",ze tak powiem, w ciagu dnia na polu z ludźmi , zamykane tylko na czas gdy są osoby obce. A no to dobrze, że nie o Tumciu, bo ten pieszczoszek z pewnością by tego nie chciał :) Żałuję, że nie mam warunków na kolejnego psiaka, bo szaleję za małym Tumtumkiem. Gdybym miała trzecią rękę, większe mieszkanie i była choć odrobinkę bogatsza... :roll: Quote
Od-Nowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Gdybym miała trzecią rękę, większe mieszkanie i była choć odrobinkę bogatsza... też tak sobie powtarzam :diabloti::diabloti::diabloti: będzie można Tumcia odwiedzić za tydzień?? :cool3::lol: Quote
ewelinka_m Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 dostałam meila o Tumcia...dziki.nomada podeśle do Ciebie, Ty wiesz najwięcej o naszym maluszku:) Quote
erka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dziki.nomada, a mogłabyś zrobić fotki Tumcia do ogłoszeń, tak zeby chłopaka bylo widac w całości:p. Quote
dziki.nomada Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 erka napisał(a):Dziki.nomada, a mogłabyś zrobić fotki Tumcia do ogłoszeń, tak zeby chłopaka bylo widac w całości:p. Nie ma problemu :) Quote
erka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Fotki Tumcia potrzebne mi sa na cito, bo chciałam wysłać zainteresowanym. Quote
andzia69 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 chyba na razie cisza......jakby było zapytanie to dziewczyny na pewno by napisały:( Quote
dziki.nomada Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zaraz spróbuję przesłać. Pan, do którego napisałam w sprawie Tumcia nie odpisał... Quote
Od-Nowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 u mnie Tumliniaki mają 3 allegra, Tumcio i Linka osobno oraz zbiorcze z Mamą. Gaga, pytałaś kogo namiary podać a i tak wpisałaś je małymi literami z boku za to wyeksponowane namiary na siebie. możesz poprawić ? Quote
Gaga_Krk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Najwidoczniej coś nie tak sie pokazuje na Twoim komputerze , u mnie wygląda to tak samo tylko,że w moich kontaktach są przerwy a w p.Ewy ich nie ma ponieważ takowe zostały skopiowane z Waszych aukcji, a nie ma nic na boku ,ani nic bardziej wyróżnionego , wiec nie rozumiem o co CI chodzi. Quote
erka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wysłałam zdjęcia Linki i Tumcia państwu z Wieliczki, ale na razie nie mam żadnej odpowiedzi. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Taniu u mnie na allegro Gagi wszystko jest ok. Wszystkie nr sa takiej samej wielkości ;) Quote
Od-Nowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ewelinka odkryła,że dobrze jest tylko w przeglądarce IE. ja mam mozille i wszystko poza namiarami na erke jest ok Quote
Gaga_Krk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tak jak mówiłam ... na Twojej przeglądarce jest inaczej i niestety ja na to wpływu nie mam. Wysłałam znajomej linki do allegro z Tumciem ponieważ jej znajomi z gliwic szukają jakiegoś małego chłopczyka. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zapraszam na bazarek dla Kielc http://www.dogomania.pl/threads/174694-Ostatnie-kartki-A-wiAE-teczne-do-5-12-na-kieleckie-bezdomniaki-ZAPRASZAM?p=13602464#post13602464 Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Lineczka i mam nadzieję że mogłam :) Tumcio http://w42.wrzuta.pl/film/0LRhVifv81P/tumcio Quote
Recommended Posts