Glorien Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Śliczna suńka. Jest młodziutka więc szansa że szybciutko znajdzie domek. Jest już jakiś tekst do ogłoszeń? Ja mogę powstawiać na różne portale, tylko tyle niestety teraz mogę. Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam. Jestem na prośbe ala123. :loveu: a gdzie dokąłdnie sunia przebywa?? Może by ja juz teraz odpchlić?? Quote
ala123 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sunia przebywa w małej wsi blisko Krasnegostawu (ok.30km od Zamościa). Człowiek ,u którego mała mieszka obiecał ją odpchlić ale pewnie w tym sianie jakieś pchły zostaną, więc znowu wszystko od początku... Na gwałt potrzebne miejsce, gdzie ją zechcą i zajmą się z sercem! Quote
matrioszka2 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='ala123']trzymajmy zatem kciuki, aby miejsce się znalazło. Rozumiem,że Śuńka musiałaby pojechać tam już wysterylizowana? Myślę, że sterylizacja bardzo pożądana, bo tam stale przebywa kilka psów różnej płci.Poza tym wysterylizowana szybciej znajdzie dom.Tak myślę. Konkretnie pytałam tu: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-agnieszki-146779/ Przeczytajcie 75 post - NOWE KOJCE ! Może byłaby szansa. Quote
Basia1968 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 matko moja ile tych maleństw :-(:-( nie mam żadnego pomysłu:-( może faktycznie ten hotelik w Tarnowskich Górach wypali. Quote
madcat1981 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale piękna :) Zapisuję żeby jutro nie zapomnieć :) Quote
DORA1020 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sunia potrzebuje ogloszen,sterylizacja na razie chyba niemozliwa,bo gdzie?i kto?Musi byc bezpieczna zeby zrobic sterl.a na razie tak nie jest.W pierwszej kolejnosci hotelik i ogloszenia.Bardzo prosimy o ogloszenia. Quote
lucySxy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ala, moze jednak u Bartona? On wzialby moze 8-10 zl/dobe+ jakas karma , no i jest b.bobra lecznica w poblizu,a suczka mieszkala by w domu. Tylko musza byc stale deklaracje. Z lecznica jestem w stalym kontakcie).ostatnio przyslali mi rachunek),ale kontakt jest.. A psa i tak trzeba przewiezc, Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zajrzałam i załamałam się. :-( Prześlę wątek dalej, do cioteczki od corgi Quote
Laura1108 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jestem , zapisuję ... Co na już potrzebne ? Sorki nie miałam czasu przeczytać casłości :oops: Quote
Ra_dunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jestem :) Do corgi mała troszeczkę podobna, tylko uszka powinna mieć sterczące i nóżki krótsze ;) ale ogólnie - to śliczny fluffiak :D Według mnie bez problemu powinna znaleźć domek - młoda, śliczna, zdrowa :) Trzeba ją jak najszybciej zabrać z miejsca w którym jest teraz. Co prawda ledwo co ciągnę finansowo, ale sądzę, że tutaj domek szybko się znajdzie, więc możecie mnie wpisać do stałych deklaracji - 30 zł/miesięcznie (w razie możliwości coś jeszcze dorzucę na sterylkę). I proszę - zmieńmy jej imię... Sunia to takie bezosobowe. Dalej Ciotki i Wujkowie - kto się dorzuci??? Quote
matrioszka2 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lucySxy']Ala, moze jednak u Bartona? On wzialby moze 8-10 zl/dobe+ jakas karma , no i jest b.bobra lecznica w poblizu,a suczka mieszkala by w domu. Tylko musza byc stale deklaracje. Z lecznica jestem w stalym kontakcie).ostatnio przyslali mi rachunek),ale kontakt jest.. A psa i tak trzeba przewiezc,[/QUOTE] A gdzie to jest ? Quote
matrioszka2 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Laura1108']Jestem , zapisuję ... Co na już potrzebne ? Sorki nie miałam czasu przeczytać casłości :oops:[/QUOTE] Na już potrzebny DT, gdzie będzie mogła odleżeć po sterylce, ewentualnie DT na dłużej.A jeśli już nie DT, to potrzebne deklaracje stałe na hotelik. Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 To jest pod Warszawa. Tam byly 2 suczki bassetki i byly sterylizowane , wszystko OK! Quote
ala123 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='matrioszka2']A gdzie to jest ?[/QUOTE] To są okolice Piaseczna koło Warszawy, właściwie można powiedzieć,że Piaseczno. Lucysxy zna człowieka, bo tam przebywały na tymczasie dwie suńki, które opłacała . Znalazły już domki i są wolne miejsca. Pomysł dobry. Ja dokładam 50 zł (stała deklaracjia). Prosimy o pomoc. Quote
Negri_2008 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja nic nie mogę deklarować jeżeli chodzi o sprawy finansowe :shake: Jeżeli jakoś stanę na nogi dorzucę troszeczkę na sterylkę a jak już przyjdzie czas pomogę ogłaszać malutką :loveu: Quote
ala123 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 O,o w tym samym czasie odpowiedziałyśmy! Jeżeli chodzi o imię to koniecznie trzeba jej jakieś wymyśleć. Quote
RIVER Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ala123']O,o w tym samym czasie odpowiedziałyśmy! Jeżeli chodzi o imię to koniecznie trzeba jej jakieś wymyśleć.[/QUOTE] ALUTKA może? Quote
Osa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dostałam PW. Dziewczyny wybaczcie na razie nie mogę niczego deklarować.:-( Mamy sześć nowych psów - część wymaga leczenia a wszystkie sterylek/kastarcji na Cito. + jedna sunia z ropomaciczem... Że o chorych kotach nie wspomnę... Quote
Ra_dunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czyli jest deklaracji stałych: 80 zł Kto dołoży??? Alutka - fajnie :) Malutka Alutka prosi o grosik :modla: Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja doloze tez 50 zl. Moze na sterylke wyciagnac rekę do sterylkowej skarbonki , chociaz czesc? A moze z "basseciego mieszka " cos dorzucimy? Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Juz nappisałam do Frogg- moze cos dorzucimy na sterylke. http://www.dogomania.pl/forum/f662/basseci-mieszek-daj-funcika-dla-bassecika-147591/index2.html Quote
matrioszka2 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak dobrze widzę , to są stałe deklaracje na 130 zł.Plus moja 30 zł. Czyli razem 160 zł. Z tego, co się tu doczytałam potrzeba 300 zł na miesiąc. Brakuje więc 140 zł. Kto jeszcze stałą deklaracją wesprze Alutkę ? Quote
Recommended Posts