funia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 O jej to wybredna nasza kobitka albo nigdy w życiu nie miała kluska w mordce;) Quote
lucySxy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 funia napisał(a):O jej to wybredna nasza kobitka albo nigdy w życiu nie miała kluska w mordce;) prawdopodobnie nigdy nie miala kluska w mordzie!, przypadkiem rozsypalo mi sie troche suchej karmy i rzucila sie na nia jak szalona:roll: Juz kupilam tylko dla niej RC junior,od jutra zaczne jej podawac. Quote
Ra_dunia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dobrze, że wszystko ok po zabiegu. Ale co z niej za rozrabiara :crazyeye: kłapać ząbkami?? ech... Mam nadzieję, że uda się ją doprowadzić do porządku ;) Quote
MagdaNS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O cioteczko, to faktycznie trafiła Ci się mała rozrabiara :loveu: Super, że tak troskliwie się zajmujesz tym małym kochanym psim dzikuskiem :loveu: Quote
ala123 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Lucy i ustaliłyśmy ,że na razie damy jej ogłoszenia lokalne. Może uda nam się znaleźć jej dom gdzieś w naszym województwie. Suńka młoda,ładna, żywiołowa - jak będzie miała trochę szczęścia, to może się uda. Quote
Ra_dunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Oby! Co prawda mały z niej dzikusek, więc domek powinien być cierpliwy, ale jest śliczna, młoda i zdrowa a to bardzo zwiększa szanse ;) Quote
ala123 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 dałam dzisiaj ogłoszenia małej w lokalnej prasie i anonsach. Jestem w kontakcie z Lucy - Alutka w towarzystwie innych psów (wielu psów Lucy!!!!) i czlowieka socjalizuje się i nie wykazuje juz agresji. Jest za to wylewna w okazywaniu przywiązania do swojej tymczasowej pańci skacząc przy każdej sposobności najwyżej jak potrafi po niej i w najmniej oczekiwanych momentach. Quote
matrioszka2 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Proponuję zmienić tytuł,a przynajmniej dopisać "Deklaracje potrzebne" lub "Grosz na hotel"."Wesprzyj Alutkę grosikiem". Coś w tym rodzaju. Czy mała ma allegro ? Quote
ala123 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 allegro ma jej zrobić Lucy ale jakoś wczoraj nie mogła się tutaj dostać na dogo aby o tym napisać a dzisiaj nie wiem czy uda jej się. Quote
Ra_dunia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 z dogo po prostu tragedia... wszystko działa jak chce, albo raczej nic nie działa... a co słychać u Alutki? Jak jej temperamencik? Quote
lucySxy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dostalam sie ale , strony mi sie nie otwieraja,kolory sa takie blade,ze domyslam sie tylko gdzie kliknac..... Mam tylko nadzieje ze to wersja robocza.. Wkleje link z tematem tej suczki ze strony "Bassety-Adopcje' gdzie jest jej temat i wkleilam zdjecia. http://bassety-adopcje.pl/viewtopic.php?p=129&sid=6b3949a706323a76bc256fbcef06edc6#129 Jak Boga ...nie wiem teraz gdzie jest "wyslij" Quote
lucySxy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Alegro Alutki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=825778515 Quote
funia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 W koncu sie dostalam .Alutka piekna ,jak sie sprawuje? Quote
lucySxy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mala zachowuje sie swietnie, skacze z moja Beza,taka sama kudelka jak ona . Zachowuje sie jakby nie byla po operacji.Wogole ta operacja splynela po niej jak cos nieistotnego, jestem naparwde zachwycona takim przebiegiem. Alutka jak kazdy kundelek dosyc duzo poszczekuje i jest bardzo czujna, natomiast z zachowywaniem czystosci nie za bardzo...... Pozniej wkleje troche nowych zdjec,bo widze ze to z drzewkiem sluzy do uruchomienia image, Quote
funia Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 wpłynęła wpłata od Ra duni -30zł Dziękujemy:loveu: Quote
Ra_dunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mam nadzieję, że mała szybko załapie o co chodzi z tą czystością... ;) Quote
ala123 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja może jutro postaram się policzyć i napisać, ile pieniędzy udało się zebrać z bazarków, które Ra_dunia zrobiła dla Alutki. Będzie tego trochę,cieszę się. Właśnie - nie wiem czy podziękowałam juz tutaj Ra_duni za te bazarki więc dziękuję bardzo Ra_dunia!!! Telefon na razie milczy nikt z ogłoszeń nie dzwonił jeszcze do mnie w sprawie adopcji małej... Quote
ala123 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dzwonił telefon ! Dwa razy ! Jedna pani z Lublina ale ona chciała stróżującego raczej pieska. No i ten drugi telefon to może być duża szansa dla małej. Pan z okolic Chełma - w pobliżu można powiedzieć Lucy. Są umówieni na sobotę, trzymajmy kciuki. Quote
Ra_dunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 oj to kciuki zaciskam mooooocnoooooo Dziekować nie masz za co. I tak jednego bazarku jeszcze nie zrobiłam bo dogo zaczęło wariować :( Teraz wyjeżdżam i nie będzie mnie do poniedziałku, ale jak tylko wrócę to jeśli Alutka nie będzie jeszcze miała domku - zrobię ostatni bazarek :) Choć liczę na to, że na Alutkę bazarek już nie będzie potrzebny ;) Quote
lucySxy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tak jak napisala Ala , jestem umowina na sobote! Pojade od razu z Alutka, bo jak wszystko bedzie OK,to od razu ja zostawie i podpiszemy unowe adopcyjna. Trzymanie kciukow jak najbardziej wskazane... Quote
ala123 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Oj miejmy nadzieję,że na Alutkę już nie bedzie potrzebny ten bazarek, miejmy nadzieję... Quote
MagdaNS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Super wiadomości, trzymamy kciuki za nowy domek suni :) Quote
matrioszka2 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Chwilę mnie nie ma , a tu takie nowiny !:multi: Coś mi się zdaje, że od grudnia będę miała jakieś oszczędności ...:cool3: Quote
Recommended Posts