Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po tym wszystkim, co przeszedł, w jakim był stanie, zrobił ogromne postępy; a że nie jest to jeszcze pomost zaufania czy jak to nazywasz to nic. I tak jest świetnie, będzie jeszcze lepiej. Jestem szczerze pełna uznania dla Twojej pracy z nim.

Posted

A u nas była wczoraj Ciocia Tora&Faro.
I chwaliła Marlejka, i głaskała - po głowie, po łapkach, po brzuszku.
Ba! Nawet poszedł przy Niej zjeść do kuchni - a to już nie lada wyczyn.

I dał Cioci powąchać łapkę - nieustająco śmierdzącą skarpetami ;)

I byliśmy na spacerze bez smyczy i nachwalić się go nie mogłam bo się słuchał IDEALNIE.
I do zabawy zaczepiał. I w ogóle.

I dostał prezenty od Cioci.

I w ogóle :)

Posted

[quote name='gusia0106']A u nas była wczoraj Ciocia Tora&Faro.

I byliśmy na spacerze bez smyczy i nachwalić się go nie mogłam bo się słuchał IDEALNIE.

I w ogóle :)[/QUOTE]

To balsam na serce cichych wielbicielek Marleja - zuch chłpak!!!

Widzę, że robi się z niego powoli ... odpowiedzialny facet - pan domu !!! ;)

Posted

[quote name='gusia0106']A u nas była wczoraj Ciocia Tora&Faro.

I w ogóle :)[/QUOTE]

No i co to jest, przepraszam, jeśli nie pomost?!?!?!... No, chyba, że to, co dla nas jest czteropasmowym mostem na potężnych filarach, dla specjalisty od psiej psychiki jest jedynie kładeczką... Ale w obu przypadkach owa "konstrukcja" niewątpliwie łączy Marleja i Gusię! :)

Posted

Cenię pracę behawiorystów, naprawdę... Ale czasami załamuje mnie ich suche podejście i nazywanie rzeczy w sposób, z któym się nie zgadzam. Niech to się nzawyka jak chce, ale najważniejsze jest, że Marlej bywa szczęśliwy i to bywa coraz częściej. Zaczyna zaczepiać do zabawy, nie w głowie mu ucieczka i każdego dnia będzie coraz lepiej z tym jego poczuciem szczęścia:-)
Może i on nie jest w tej chwili w fazie optymalnej, ale jak dla mnie w całkowicie wystarczającej do tego, żeby powiedzieć TO OGROMNY SUKCES!!!

Posted

a ja tam się po cichu cieszę ze Marlej niejako musi jeszcze zostać u gusi

dzięki Aga za to co dla niego robisz :)
normalnei marcepan ci sie za to należy ;)

Posted

[quote name='3 x']a ja tam się po cichu cieszę ze Marlej niejako musi jeszcze zostać u gusi

dzięki Aga za to co dla niego robisz :)
normalnei marcepan ci sie za to należy ;)[/QUOTE]

Gdzie byłaś Ciotka??
Tęskniliśmy!! :)

Posted

Powiem Wam jedno....Marlej jest cudowny!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Fotki, a nawet filmiki nie oddają tego jaki to jest piękny pies...:loveu:
Bez problemu daje się głaskać i przytulać, tak tak....nawet łapki wąchałyśmy:evil_lol: a Gusia to już w ogóle może robić z nim wszystko bo zapatrzony jest w nią jak w obrazek:)

I naprawdę był bardzo grzeczny na spacerku, pięknie się pilnował bez smyczy...no cudny jest:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Gdzie byłaś Ciotka??
Tęskniliśmy!! :)[/QUOTE]

na wygnaniu ;(
gdzie nie dośc ze netu jak na lekarstwo to jeszcze pracowac musiałam, no masakra :evil_lol:

ale czasami was podgladywalam ;)

[COLOR="#c0c0c0"](btw posłałam tez grosik dla Majki)[/COLOR]

Posted

[quote name='Ewa Marta']Cenię pracę behawiorystów, naprawdę... Ale czasami załamuje mnie ich suche podejście i nazywanie rzeczy w sposób, z któym się nie zgadzam. Niech to się nzawyka jak chce, ale najważniejsze jest, że Marlej bywa szczęśliwy i to bywa coraz częściej. Zaczyna zaczepiać do zabawy, nie w głowie mu ucieczka i każdego dnia będzie coraz lepiej z tym jego poczuciem szczęścia:-)
Może i on nie jest w tej chwili w fazie optymalnej, ale jak dla mnie w całkowicie wystarczającej do tego, żeby powiedzieć TO OGROMNY SUKCES!!![/QUOTE]

Ewa Marta, moja miłość do Ciebie, a co za tym idzie do Gusi i Marleja, rośnie z postu na post! :)

Posted

[quote name='Tattoi']Nie polecam, nie znam i nie karmię karmą White Wolf.

Gusia- napisałam Ci pw. Odpisz...[/QUOTE]

Nie dostałam niestety żadnego PW od Ciebie.

Posted

[quote name='gusia0106']Marlejówa niebawem będzie zażywał kąpieli. Nie jest już naćpany więc nie wiem jak to będzie tym razem ;)[/QUOTE]
Hm, no nie wiem; chociaż po schronisku dałaś radę to teraz może być tylko lepiej. W razie czego mogę pomóc :)

Posted

Dziewczyny, a czytałyście na jedynym ostałym wątku krzyczkowskim???? JEST WRESZCIE WYROK.....

Wprawdzie nie dostali czapy - ale po 3 lata w zawiasach to też coś!

Posted

[quote name='Neigh']Dziewczyny, a czytałyście na jedynym ostałym wątku krzyczkowskim???? JEST WRESZCIE WYROK.....

Wprawdzie nie dostali czapy - ale po 3 lata w zawiasach to też coś![/QUOTE]
nie mam linka, nie czytałam...