rufusowa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='mala_czarna']Dziękuję Ci, Ciotko M. Właśnie oplułam monitor :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] do usług ...... :cooldevi: Quote
mysza 1 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Po tym wszystkim, co przeszedł, w jakim był stanie, zrobił ogromne postępy; a że nie jest to jeszcze pomost zaufania czy jak to nazywasz to nic. I tak jest świetnie, będzie jeszcze lepiej. Jestem szczerze pełna uznania dla Twojej pracy z nim. Quote
Aska25 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Gusia Ty jestes WIELKA !!!!! Moglas zapytac kiedy przyjdzie ten etap, ze Marlejek zacznie na lozeczko sie pakowac do Ciebie :D:D:D Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Nutusia']Ewa Marta - kocham Cię miłościom wielkom za ostatni post, a Gusię trzymię za słowo :)[/QUOTE] Z wzajemnościom Nutusiu:-) Quote
gusia0106 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 A u nas była wczoraj Ciocia Tora&Faro. I chwaliła Marlejka, i głaskała - po głowie, po łapkach, po brzuszku. Ba! Nawet poszedł przy Niej zjeść do kuchni - a to już nie lada wyczyn. I dał Cioci powąchać łapkę - nieustająco śmierdzącą skarpetami ;) I byliśmy na spacerze bez smyczy i nachwalić się go nie mogłam bo się słuchał IDEALNIE. I do zabawy zaczepiał. I w ogóle. I dostał prezenty od Cioci. I w ogóle :) Quote
mala_czarna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Yhy, Yhy, Gusia fijoł :stupid::evil_lol: Edytowałam, bo zapomniałam dopisać: I w ogóle :eviltong: Quote
gusia0106 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='mala_czarna']Yhy, Yhy, Gusia fijoł :stupid::evil_lol:[/QUOTE] W związku z pomówieniami spotkamy się w sądzie! :evil_lol: Quote
Ewanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='gusia0106']A u nas była wczoraj Ciocia Tora&Faro. I chwaliła Marlejka, i głaskała - po głowie, po łapkach, po brzuszku. Ba! Nawet poszedł przy Niej zjeść do kuchni - a to już nie lada wyczyn. I dał Cioci powąchać łapkę - nieustająco śmierdzącą skarpetami ;) I byliśmy na spacerze bez smyczy i nachwalić się go nie mogłam bo się słuchał IDEALNIE. I do zabawy zaczepiał. I w ogóle. I dostał prezenty od Cioci. I w ogóle :)[/QUOTE] To balsam na serce cichych wielbicielek Marleja - zuch chłpak!!! Widzę, że robi się z niego powoli ... odpowiedzialny facet - pan domu !!! ;) Quote
Nutusia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='gusia0106']A u nas była wczoraj Ciocia Tora&Faro. I chwaliła Marlejka, i głaskała - po głowie, po łapkach, po brzuszku. Ba! Nawet poszedł przy Niej zjeść do kuchni - a to już nie lada wyczyn. I dał Cioci powąchać łapkę - nieustająco śmierdzącą skarpetami ;) I byliśmy na spacerze bez smyczy i nachwalić się go nie mogłam bo się słuchał IDEALNIE. I do zabawy zaczepiał. I w ogóle. I dostał prezenty od Cioci. I w ogóle :)[/QUOTE] No i co to jest, przepraszam, jeśli nie pomost?!?!?!... No, chyba, że to, co dla nas jest czteropasmowym mostem na potężnych filarach, dla specjalisty od psiej psychiki jest jedynie kładeczką... Ale w obu przypadkach owa "konstrukcja" niewątpliwie łączy Marleja i Gusię! :) Quote
Ewa Marta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cenię pracę behawiorystów, naprawdę... Ale czasami załamuje mnie ich suche podejście i nazywanie rzeczy w sposób, z któym się nie zgadzam. Niech to się nzawyka jak chce, ale najważniejsze jest, że Marlej bywa szczęśliwy i to bywa coraz częściej. Zaczyna zaczepiać do zabawy, nie w głowie mu ucieczka i każdego dnia będzie coraz lepiej z tym jego poczuciem szczęścia:-) Może i on nie jest w tej chwili w fazie optymalnej, ale jak dla mnie w całkowicie wystarczającej do tego, żeby powiedzieć TO OGROMNY SUKCES!!! Quote
3 x Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a ja tam się po cichu cieszę ze Marlej niejako musi jeszcze zostać u gusi dzięki Aga za to co dla niego robisz :) normalnei marcepan ci sie za to należy ;) Quote
gusia0106 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='3 x']a ja tam się po cichu cieszę ze Marlej niejako musi jeszcze zostać u gusi dzięki Aga za to co dla niego robisz :) normalnei marcepan ci sie za to należy ;)[/QUOTE] Gdzie byłaś Ciotka?? Tęskniliśmy!! :) Quote
Tora&Faro Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Powiem Wam jedno....Marlej jest cudowny!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Fotki, a nawet filmiki nie oddają tego jaki to jest piękny pies...:loveu: Bez problemu daje się głaskać i przytulać, tak tak....nawet łapki wąchałyśmy:evil_lol: a Gusia to już w ogóle może robić z nim wszystko bo zapatrzony jest w nią jak w obrazek:) I naprawdę był bardzo grzeczny na spacerku, pięknie się pilnował bez smyczy...no cudny jest:loveu::loveu::loveu: Quote
3 x Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='gusia0106']Gdzie byłaś Ciotka?? Tęskniliśmy!! :)[/QUOTE] na wygnaniu ;( gdzie nie dośc ze netu jak na lekarstwo to jeszcze pracowac musiałam, no masakra :evil_lol: ale czasami was podgladywalam ;) [COLOR="#c0c0c0"](btw posłałam tez grosik dla Majki)[/COLOR] Quote
Aska25 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wiecie co tylko Ciotki ciesza sie z wachania psich lap :D:D:D:D My jednak serio nienormalne jestesmy :D:D:D:D Quote
Nutusia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Ewa Marta']Cenię pracę behawiorystów, naprawdę... Ale czasami załamuje mnie ich suche podejście i nazywanie rzeczy w sposób, z któym się nie zgadzam. Niech to się nzawyka jak chce, ale najważniejsze jest, że Marlej bywa szczęśliwy i to bywa coraz częściej. Zaczyna zaczepiać do zabawy, nie w głowie mu ucieczka i każdego dnia będzie coraz lepiej z tym jego poczuciem szczęścia:-) Może i on nie jest w tej chwili w fazie optymalnej, ale jak dla mnie w całkowicie wystarczającej do tego, żeby powiedzieć TO OGROMNY SUKCES!!![/QUOTE] Ewa Marta, moja miłość do Ciebie, a co za tym idzie do Gusi i Marleja, rośnie z postu na post! :) Quote
Tattoi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie polecam, nie znam i nie karmię karmą White Wolf. Gusia- napisałam Ci pw. Odpisz... Quote
gusia0106 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Tattoi']Nie polecam, nie znam i nie karmię karmą White Wolf. Gusia- napisałam Ci pw. Odpisz...[/QUOTE] Nie dostałam niestety żadnego PW od Ciebie. Quote
gusia0106 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Tattoi']A teraz dostałaś?[/QUOTE] Tak jest ;) Poszło ;) Quote
gusia0106 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Marlejówa niebawem będzie zażywał kąpieli. Nie jest już naćpany więc nie wiem jak to będzie tym razem ;) Quote
mysza 1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='gusia0106']Marlejówa niebawem będzie zażywał kąpieli. Nie jest już naćpany więc nie wiem jak to będzie tym razem ;)[/QUOTE] Hm, no nie wiem; chociaż po schronisku dałaś radę to teraz może być tylko lepiej. W razie czego mogę pomóc :) Quote
Neigh Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dziewczyny, a czytałyście na jedynym ostałym wątku krzyczkowskim???? JEST WRESZCIE WYROK..... Wprawdzie nie dostali czapy - ale po 3 lata w zawiasach to też coś! Quote
mysza 1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Neigh']Dziewczyny, a czytałyście na jedynym ostałym wątku krzyczkowskim???? JEST WRESZCIE WYROK..... Wprawdzie nie dostali czapy - ale po 3 lata w zawiasach to też coś![/QUOTE] nie mam linka, nie czytałam... Quote
Neigh Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/27222-KRZYCZKI-OBA-Z-A-MIERCI-DLA-PSA-W-JEST-DUA-O-GORZEJ-NIA-BYA-O-nowe-info-od-str-14[/URL] Voila:-) Quote
Recommended Posts