malawaszka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='rufusowa']...dobra siad jeszcze nie umiemy :lol: Marlej przeuroczo-kłapciakowato przybiega do Ciebie :loveu:[/QUOTE] haha też się uśmiałam z tego :evil_lol: Quote
3 x Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gusia i jak twoj akonsultacja w cyberprzestrzeni odnośnie rybek i tranu dla Marleja? ni eto ze chce juz dzisiaj leciec z tym olejem ale myślę o odpowiednim zwiększeniu zamowienia ;) Quote
Ellig Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :p[quote name='3 x']Gusia i jak twoj akonsultacja w cyberprzestrzeni odnośnie rybek i tranu dla Marleja? [/QUOTE] Dobre pytanie na poczatek dnia....:razz::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='3 x']Gusia i jak twoj akonsultacja w cyberprzestrzeni odnośnie rybek i tranu dla Marleja? ni eto ze chce juz dzisiaj leciec z tym olejem ale myślę o odpowiednim zwiększeniu zamowienia ;)[/QUOTE] Ada nam jeszcze nie odpisała. Jak znam styl jej funkcjonowania pewnie odpisze w poniedziałek Quote
Nutusia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='gusia0106']I w koooońcu odpoczynek :)[/QUOTE] Może to zbieg okoliczności, ale najbardziej zadowoloną minkę to chłopaczek ma właśnie w tej części fotorelacji :evil_lol: Quote
Nutusia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A na filmiku, mój wzrok najbardziej przyciągnęły marlejowe... portki! Ech, gdyby Toscanka się kiedyś takich dorobiła... Quote
mysza 1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Zmroził mnie ten horror bez smyczy, nie ukrywam ;) Fajny ten Marlej już, nie wiem jak on będzie potem się przestawiał na innych ludzi, inny dom, będzie kłopot. Quote
Aska25 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 I ja jeszcze dodam, ze Gusia ma super glosik :D:D:D Slychac, ze te cwiczenie sprawiaja jej chyba wieksza frajde niz Marlejowi .... Tez bym chciala zeby do mnie ktos tak slodziutko mowil :P Quote
iwlajn Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Marlej zadowolony, morda roześmiana od ucha do ucha, no szczęśliwy pies po prostu. Patrząc teraz na niego trudno uwierzyć jakie perypetie przechodziłaś z nim Gusiu na początku. Cuda, cuda normalnie. Masz Gusiu dobrą rękę [COLOR=Yellow]i dobry głos[/COLOR] [COLOR=Black]do zaklinania psów....[/COLOR] Quote
gusia0106 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Dżizas...jestem od rana na szkoleniu w pracy (teraz godzinna przerwa na obiad) i mam takie poczucie straty czasu, że aż musiałam Wam o tym napisać :) Myślę, że powoli możemy zacząć rozglądać się za domem dla niego. Najlepszym z najlepszych. Do innego go nie oddam. Do takiego, w którym będzie świadomość, że on nigdy nie będzie "normalnym" psem, i że dużo trzeba nad nim pracować. On zaczyna mnie lubić............zbliżamy się do niebezpiecznego etapu............ Quote
Soema Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 I to jest najgorsze.. że w takim momencie jak psie zaczyna lubić jest "bum" i nowy dom.. Nie wiem, jak można psa wyrzucić jak mnie serce pęka i ściska mnie jak oddaje tymczasowicza do nowego domu.. to spojrzenie.:shake: ale tak trzeba domku szukać.. Quote
gonia72 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 bardzo fajny filmik bardzo się cieszę ze piesek już tak dobrze się czuje i wygląda mam nadzieję że znajdzie dobry kochający dom gratulacje i wszystkiego najlepszego dla niego Quote
andzia69 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='gusia0106'] On zaczyna mnie lubić............zbliżamy się do niebezpiecznego etapu............[/QUOTE] uuuułaaaa...faktycznie niebezpieczny etap:evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie strach się bac!:diabloti::loveu: Quote
mysza 1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='gusia0106']Dżizas...jestem od rana na szkoleniu w pracy (teraz godzinna przerwa na obiad) i mam takie poczucie straty czasu, że aż musiałam Wam o tym napisać :)[/QUOTE] W niedzielę? To okropne, co za praca paskudna ;) Quote
mysza 1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Gusiu, czy ja dobrze pamiętam, że znasz dra Jagielskiego? Zależy nam na pilnej konsultacji u niego, sunia umiera i czas jest dla niej bardzo ważny [url]http://www.dogomania.pl/threads/148882-Dianka-umiera-na-nowotwA-r-koA-ci-jest-w-DT-u-morisowej/page19[/url] Quote
Ewanka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zdjęcia i filmik wspaniałe :) ... choć, muszę przyznać, że na moment wstrzymałam oddech, gdy zobaczyłam Marleja bez smyczy - robi chłopak niewiarygodne postępy. Moje gratulacje dla duetu G&M !!! :loveu: Quote
gusia0106 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='mysza 1']Gusiu, czy ja dobrze pamiętam, że znasz dra Jagielskiego? Zależy nam na pilnej konsultacji u niego, sunia umiera i czas jest dla niej bardzo ważny [url]http://www.dogomania.pl/threads/148882-Dianka-umiera-na-nowotwA-r-koA-ci-jest-w-DT-u-morisowej/page19[/url][/QUOTE] No znam niestety..., jutro od rana będę załatwiać w trybie pilnym wizytę. Czy opiekunowie będą jutro jakby co w stanie podjechać z nią na Białobrzeską? Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Oj, dawno mnie tu nie było. Co za rażące zaniedbanie :oops: Gusia, mam nadzieję, że się nie obrazisz jak napiszę, że Marlej na fotkach wychodzi jak taka ostatnia ofiara losu:evil_lol: Taka pierdoła z cielęcym spojrzeniem. Na filmiku to już zupełnie co innego - onek pełną gębą, do tego posłuszny! No i proszę, jak to psa można wyprowadzić na ludzi. No dobra, na psy, ale jakoś dziwnie brzmi ;) Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Jasne, że się nie obrażę - zwłaszcza, że on właśnie tak wygląda :evil_lol: Naprawdę ciężko będzie mu zrobić dobre zdjęcia do ogłoszeń :evil_lol: Z tym posłusznym to bym nie przesadzała - bardzo często udaje, że wcale, ale to wcale mnie nie słyszy;) Dzisiaj przychodzi do nas Piotr - zobaczymy, co powie;) Quote
Tora&Faro Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Melduję że tu byłam...wszystko obejrzałam, przeczytałam i wyrażam stosowny zachwyt:loveu: Aguś kopnij mnie proszę w cztery litery żebym się wreszcie zebrała i Was odwiedziła...;) Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Tora&Faro']Melduję że tu byłam...wszystko obejrzałam, przeczytałam i wyrażam stosowny zachwyt:loveu: Aguś kopnij mnie proszę w cztery litery żebym się wreszcie zebrała i Was odwiedziła...;)[/QUOTE] KOPIĘ!!! :stop: Quote
Tora&Faro Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='gusia0106']KOPIĘ!!! :stop:[/QUOTE] ...to kiedy mam wpaść?:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Tora&Faro']...to kiedy mam wpaść?:evil_lol:[/QUOTE] A kiedy sobie życzysz:) Quote
Tora&Faro Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='gusia0106']A kiedy sobie życzysz:)[/QUOTE] W takim razie wpadam niezwłocznie...[SIZE=1][COLOR=silver]muszę się tylko trochę ogarnąć sama wiesz z czym[/COLOR];)[/SIZE] Quote
mysza 1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='gusia0106']No znam niestety..., jutro od rana będę załatwiać w trybie pilnym wizytę. Czy opiekunowie będą jutro jakby co w stanie podjechać z nią na Białobrzeską?[/QUOTE] Sunia jest u Morisowej, zapytam ją, wiem, że ona nie ma samochodu więc nie wiem na ile takie nagłe wizyty są mozliwe logistycznie. Quote
Recommended Posts