Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Annica napisał(a):
Jutro od rana do popołudnia pracuje :( . Ale sobotę mamy całą wolną!

Pani Danusiu czy dałaby pani rade dostarczyc szczebiaki do weta samodzielnie??

Wazne, ze na sobote bylaby pomoc :) przy doroslych psach!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia110 napisał(a):
ale jezeli chodzi o dorosłe psiaki,to nie będę w stanie pokryć kosztów za szczepienia:((

Ile brakuje? Są jeszcze jakieś pieniążki ze wspólnej składki? U mnie też nie za dobrze z pieniążkami, jakieś skromne 20 zł mogę dołożyć :( .

Posted

:modla::thumbs:tyle sie dzieje ze serce rosnie dziewczyny kochane ! :multi::multi:mialam wplacic jakas sume , przepraszam postokroc:oops:ale narazie ani grosika , takie zycie , sercem z wami i za to wszystko pieknie dziekuje , jak dzialacie czarodziejsko:loveu:oby sie wszystko udalo

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kochani brakuje pieniazkow na wszystko :(

proszę podajcie mi konkretny nr.konta,bo mam już trzy i nie wiem na który ewentualnie przesłać pieniążki???,niewiele mogę ale 50zł,:(((

Posted

Danusia110 napisał(a):
proszę podajcie mi konkretny nr.konta,bo mam już trzy i nie wiem na który ewentualnie przesłać pieniążki???,niewiele mogę ale 50zł,:(((

Ja na swoje konto zbieram pieniazki typowo dla malej rudej suni szczeniaczka. (trzeba oplacic szczepienia, hotelik okolo 10dni czyli okolo 60zł, plus zakup karmy do DT, dalsze szczepienia)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja na swoje konto zbieram pieniazki typowo dla malej rudej suni szczeniaczka. (trzeba oplacic szczepienia, hotelik okolo 10dni czyli okolo 60zł, plus zakup karmy do DT, dalsze szczepienia)

To ja poproszę o nr.konta....

Posted

andegawenka napisał(a):
Ja już pogubiłam się w tych wpłatach, obiecałam a chyba nic nie przekazałam na konto bo czekałam i czekałam na numer...:flaming:

Napisz prosze do Ladymonia na PW prosbe o konto. WTedy JEj nie umknie na pewno :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ladymonia jak wpada na chwile to czyta PW zawsze. Nie zawsze ma czas wejść na wątek i przeczytać ostatnie wpisy.

Napisałam, najwyżej będę powtarzała aż do skutku. Pracuję zawodowo to rozumiem że ta nasza doba jakaś krótka czy co?:roll::lol: