Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968']ja za tydzien pobytu maluszków na DT zapłacę - po 10 tym j. 12 listopada - bo mam inne zobowiązania w przyszłym tygodniu z innych wątków - prosze o przypomnienie w razie czego, bo ja jestem na kilku wątkach.[/QUOTE]

dla przypomnienia ale Basia zaplaci chyab 49zł, czyli za tydzien 1 szczeniora.
Basiu dobrze zrozumiałam??

Posted

ala123 obecnie mamy :
emilak 136 zł
Basia1968 49 zł chyba
ala123 100 zł

Na sterylkę nie ma . tutaj potrzeba dużo kasy chyba za dużo by na dogo udźwignąć :(

Koszt utrzymania 3 szczeniaków bez karmy to 504 zł do tego karma myślę , że około 100 zł miesięcznie . Do tego sterylka pewnie około 200 zł . Czyli na dzień dobry 800 zł na razie to chyba zastrzyk suce trzeba dać.

Posted

[quote name='Negri_2008']Transport dla szczeniaków zaooferowała Aga-33-76 :loveu: Nawet dziś

Potrzeby:

musimy wiedzieć, gdzie przebywają psiaki
klatka
osoba do asysty

Obraczus, kiedy Twoja koleżanka mogłaby przyjąć psiaki? Rozumiem, że od razu.[/QUOTE]

To co? Dziś z przewiezienia piesiaków nici?

Posted

to przepraszam, najwyraźniej nie doczytałam, że to za jednego malucha:) ale tak sobie pomyślałam jeszcze, że tu akcja rozpoczęta, a jakiś "dobroduszny" sąsiad zobaczy, że mroźno robi się i któregoś dnia wsadzi całą rodzinke w auto, albo zawoła schronisko i je zabiorą... Może można uprzedzić tam jakiegoś sąsiada, że jest rozpoczęta akcja szukania domów dla psiaków?

Posted

co do sterylki, to w jednym ze schronisk miałam obiecaną sterylkę mojej suni za 100 zł, a ja i tak będę robić zabieg u swojego weterynarza, więc można z czasem pomyśleć...

Posted

Dziewczyny, gdy będziecie wpłacały pieniądze dla małych piszcie w przelewie, że to kasa dla szczeniaków.
Inaczej się pogubię :razz:

Szukamy dt dla mamy i już tylko trzech malców

Posted

[quote name='enchantress']Czy chodzi o to, że miałabym tą klatkę przewieźć do Warszawy?[/QUOTE]Tak, potrzeba przewieźć klatke z Zalesia do Warszawy

Kinia :loveu::loveu:

Teraz nie myśl o tym, który :shake: To straszny wybór, wręcz selekcja :shake::shake::shake::shake:

Jakoś poradzimy temu wszystkiemu.

Wiem, że koleżance Obraczuś zależało, żeby tego cud białaska mieć w domu.

Posted

[quote name='tripti']co do sterylki, to w jednym ze schronisk miałam obiecaną sterylkę mojej suni za 100 zł, a ja i tak będę robić zabieg u swojego weterynarza, więc można z czasem pomyśleć...[/QUOTE]

podnoszę, bo to ważne.

Cena 100 zł warta uwagi ;)

Posted

No to kennel się połata . Cioteczki pisaczyśnkie dogadjacie się jakoś by choć do wawki podrzucić kennel a stąd to juz pikuś Pan Pikuś ;)

OK więc na dzień dzisiejszy mamy :

Emilak 126 zł
Basia 50 zł
Ala123 100 zł

Razem 276 zł

Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy :loveu: