Isadora7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Allegro wyróżnione, podświetlone i pogrubione dzięki Założycielce wątku :) na woj. mazowieckie: Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804904736) - Aukcje internetowe Allegro i ode mnie kilka tygodniowych, bo pomyśłałam że ktoś sie w Polsce zechce zakochać :): na woj. lubelskie: Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804905064) - Aukcje internetowe Allegro na woj. łódzkie: Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804905396) - Aukcje internetowe Allegro na woj. małopolskie: Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804905880) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
Laura1108 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Isadroka DZIĘKUJĘ za Allegro w imieniu swoim i tych biednych istotek . Śliczne Allegro . Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Piekne allegro... aż sie wzruszyłam... Quote
emilak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Laura1108']emialak ja bym mogła podjechać o zabrać tę karmę tylko teraz to już pewnie za późno i nie weżmiesz ze sobą do pracy :( Jak coś to daj znak czy mam pojechac do Ciebie telefon masz na PM . Co do Fiprex to nie wiem zapytam dziś ile kosztuje .[/QUOTE] za chwilę podjadę i kupię,mogłybyśmy się umówić na 11:30 pod joko? Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='emilak']za chwilę podjadę i kupię,mogłybyśmy się umówić na 11:30 pod joko?[/QUOTE] emila, zadzwon do Laury, bo Ona ma kiepski dostęp do netu.. Quote
emilak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='obraczus87']emila, zadzwon do Laury, bo Ona ma kiepski dostęp do netu..[/QUOTE] ona mi podała swój nr, ale co to jest PM....?:oops::oops::oops: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='emilak']ona mi podała swój nr, ale co to jest PM....?:oops::oops::oops:[/QUOTE] Prywatne wiadomości :) na górze po prawej stronie są. A tak zmieniając temat to znacie (Emilak, Kinia1984) może Izę O. ?? Quote
emilak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 myślałam, że pw to prywatne wiadomości:) ale nie mam żadnej nowej...czy mógłby mi ktoś podać nr Laury?Iza o. jest taka dziewczyna w joko,rozmawiałam z nią i to nie ona:) Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='emilak']myślałam, że pw to prywatne wiadomości:) ale nie mam żadnej nowej...czy mógłby mi ktoś podać nr Laury?Iza o. jest taka dziewczyna w joko,rozmawiałam z nią i to nie ona:)[/QUOTE] ale jak to nie Ona?? Przecież to moja koleżanka hihi :) pracuje tam od niedawna ... PM to skrót od Private Message... juz Ci wysyłam nr do Laury.. Quote
emilak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='obraczus87']ale jak to nie Ona?? Przecież to moja koleżanka hihi :) pracuje tam od niedawna ... PM to skrót od Private Message... juz Ci wysyłam nr do Laury..[/QUOTE] aaa to znamy Izę, zapytałam ją o dogo, a ona zrobiła dziwną minę i powiedziała, że nawet nie wie co to jest i stwierdziłam, że nie chodzi o nią:)dzięki za nr Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Isadoro - dziękujemy bardzo :lol: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='emilak']aaa to znamy Izę, zapytałam ją o dogo, a ona zrobiła dziwną minę i powiedziała, że nawet nie wie co to jest i stwierdziłam, że nie chodzi o nią:)dzięki za nr[/QUOTE] jaki ten świat mały hihi Quote
karolina_g_k Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziewczyny napiszcie mi kogo i skad mam zabrać :) Mysle ze wyrusze ok 18 z Jelonek. Widzialam, ze jakis problem z karma byl ale juz nie doczytalam czy rozwiazny, jakby co moge ta krme z Woli zabrac ze soba :) Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='karolina_g_k']Dziewczyny napiszcie mi kogo i skad mam zabrać :) Mysle ze wyrusze ok 18 z Jelonek. Widzialam, ze jakis problem z karma byl ale juz nie doczytalam czy rozwiazny, jakby co moge ta krme z Woli zabrac ze soba :)[/QUOTE] Ja pracuje na Żwirki i Wigury. Pracuje do 17. Więc do tej 18 moge dojechac gdzie bedzie Ci najwygodniej mnie zgarnąć. Kołdry dla psiaków nie wzięłam, bo Laura uswiadomiła mi, że one zadnego schronienia nad głowami nie mają. W razie deszczu czy śniegu mokra kołdra nie dałaby im ciepła. Poza tym może dziś pojada wszystkie.... Mam latarkę i wielką nadzieję, że nie będziemy musiały uganiać się za biedakami. :evil_lol: Może kupimy parówki na przynetę? Quote
karolina_g_k Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No mysle, ze parówki to podstawa :) Rozumiem, ze zabieram Ciebie i jedziemy po Laure? Czy jeszcze coś mam odebrac z jakiegos innego miejsca. Piszcie zebym mogla trase obmyslic:cool3: Quote
Kinia1984 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 hej hej...widze ze nie warto dlugo spac bo tu akcja zorganizowana...bylam wczoraj wieczorem z TZ w duczkach i psiakow nie bylo...bylismy o 19... Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Kinia1984']hej hej...widze ze nie warto dlugo spac bo tu akcja zorganizowana...bylam wczoraj wieczorem z TZ w duczkach i psiakow nie bylo...bylismy o 19...[/QUOTE] tego się obawiałam (po cichu) :shake: Może dziś wrócą..... Quote
Kinia1984 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Negri_2008']tego się obawiałam (po cichu) :shake: Może dziś wrócą.....[/QUOTE] własnie.... Quote
Aga-33-76 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Negri_2008']tego się obawiałam (po cichu) :shake: Może dziś wrócą.....[/QUOTE] Czy to możliwe że szczeniaki z mamą trafiły do któregoś ze schronisk? Może Klembów je zgarnął? O matko, i co teraz? Może urwę się z pracy i podjadę z jakimś żarełkiem? :-( Quote
Kinia1984 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 mi sie wydaje ze one po prostu na noc sie gdzies chowają... Quote
Aga-33-76 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Oby. W Klembowie ich nie ma. Jeśli chowają się na noc, to nie wiem jak dziewczyny je znajdą dzisiaj. Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Kurcze :wallbash: Chyba trzeba jechać w dzień. Aga :loveu: Daleko jest od Ciebie do Duczek? Quote
Kinia1984 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 wiecie my nie wychodzilismy z samochodu i nie wolalismy ich , moze jak sie bedzie wolac to przyleca skoro lubia ludzi...jeden tam jakis biegal, ale to zaden ze zdjecia...taki jamnikowaty starszy szorsciak... Quote
Aga-33-76 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Negri_2008']Kurcze :wallbash: Chyba trzeba jechać w dzień. Aga :loveu: Daleko jest od Ciebie do Duczek?[/QUOTE] Nie jest daleko, pytanie tylko co mam z nimi zrobić jak już je znajdę? Na żarełku do wieczora nie przetrzymam ich. W ciągu godziny mogę się zorganizować i być w Duczkach z miskami i mam nadzieję że dzieciątka z mamą są na miejscu ... Quote
Gryzelda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Też się obawiam że takie dzikuski mogą na noc gdzieś się chować. Czy one są bardzo strachliwe?? Pojedzcie najwcześniej jak się da. Ja od 18;30 jestem w domu i czekam na was. Quote
Recommended Posts