Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro wyróżnione, podświetlone i pogrubione dzięki Założycielce wątku :)
na woj. mazowieckie:

Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804904736) - Aukcje internetowe Allegro

i ode mnie kilka tygodniowych, bo pomyśłałam że ktoś sie w Polsce zechce zakochać :):

na woj. lubelskie:
Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804905064) - Aukcje internetowe Allegro

na woj. łódzkie:
Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804905396) - Aukcje internetowe Allegro

na woj. małopolskie:
Nie miały nigdy NIC. Mama i 6 szczeniaczków (804905880) - Aukcje internetowe Allegro

:p

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Laura1108']emialak ja bym mogła podjechać o zabrać tę karmę tylko teraz to już pewnie za późno i nie weżmiesz ze sobą do pracy :(

Jak coś to daj znak czy mam pojechac do Ciebie telefon masz na PM .

Co do Fiprex to nie wiem zapytam dziś ile kosztuje .[/QUOTE]

za chwilę podjadę i kupię,mogłybyśmy się umówić na 11:30 pod joko?

Posted

[quote name='obraczus87']emila, zadzwon do Laury, bo Ona ma kiepski dostęp do netu..[/QUOTE]

ona mi podała swój nr, ale co to jest PM....?:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='emilak']ona mi podała swój nr, ale co to jest PM....?:oops::oops::oops:[/QUOTE]

Prywatne wiadomości :) na górze po prawej stronie są.

A tak zmieniając temat to znacie (Emilak, Kinia1984) może Izę O. ??

Posted

myślałam, że pw to prywatne wiadomości:) ale nie mam żadnej nowej...czy mógłby mi ktoś podać nr Laury?Iza o. jest taka dziewczyna w joko,rozmawiałam z nią i to nie ona:)

Posted

[quote name='emilak']myślałam, że pw to prywatne wiadomości:) ale nie mam żadnej nowej...czy mógłby mi ktoś podać nr Laury?Iza o. jest taka dziewczyna w joko,rozmawiałam z nią i to nie ona:)[/QUOTE]

ale jak to nie Ona?? Przecież to moja koleżanka hihi :) pracuje tam od niedawna ...

PM to skrót od Private Message...

juz Ci wysyłam nr do Laury..

Posted

[quote name='obraczus87']ale jak to nie Ona?? Przecież to moja koleżanka hihi :) pracuje tam od niedawna ...

PM to skrót od Private Message...

juz Ci wysyłam nr do Laury..[/QUOTE]

aaa to znamy Izę, zapytałam ją o dogo, a ona zrobiła dziwną minę i powiedziała, że nawet nie wie co to jest i stwierdziłam, że nie chodzi o nią:)dzięki za nr

Posted

[quote name='emilak']aaa to znamy Izę, zapytałam ją o dogo, a ona zrobiła dziwną minę i powiedziała, że nawet nie wie co to jest i stwierdziłam, że nie chodzi o nią:)dzięki za nr[/QUOTE]

jaki ten świat mały hihi

Posted

Dziewczyny napiszcie mi kogo i skad mam zabrać :)
Mysle ze wyrusze ok 18 z Jelonek. Widzialam, ze jakis problem z karma byl ale juz nie doczytalam czy rozwiazny, jakby co moge ta krme z Woli zabrac ze soba :)

Posted

[quote name='karolina_g_k']Dziewczyny napiszcie mi kogo i skad mam zabrać :)
Mysle ze wyrusze ok 18 z Jelonek. Widzialam, ze jakis problem z karma byl ale juz nie doczytalam czy rozwiazny, jakby co moge ta krme z Woli zabrac ze soba :)[/QUOTE]
Ja pracuje na Żwirki i Wigury. Pracuje do 17. Więc do tej 18 moge dojechac gdzie bedzie Ci najwygodniej mnie zgarnąć.

Kołdry dla psiaków nie wzięłam, bo Laura uswiadomiła mi, że one zadnego schronienia nad głowami nie mają.
W razie deszczu czy śniegu mokra kołdra nie dałaby im ciepła. Poza tym może dziś pojada wszystkie....

Mam latarkę i wielką nadzieję, że nie będziemy musiały uganiać się za biedakami. :evil_lol:
Może kupimy parówki na przynetę?

Posted

[quote name='Kinia1984']hej hej...widze ze nie warto dlugo spac bo tu akcja zorganizowana...bylam wczoraj wieczorem z TZ w duczkach i psiakow nie bylo...bylismy o 19...[/QUOTE]

tego się obawiałam (po cichu) :shake:

Może dziś wrócą.....

Posted

[quote name='Negri_2008']tego się obawiałam (po cichu) :shake:

Może dziś wrócą.....[/QUOTE]

Czy to możliwe że szczeniaki z mamą trafiły do któregoś ze schronisk? Może Klembów je zgarnął? O matko, i co teraz? Może urwę się z pracy i podjadę z jakimś żarełkiem? :-(

Posted

wiecie my nie wychodzilismy z samochodu i nie wolalismy ich , moze jak sie bedzie wolac to przyleca skoro lubia ludzi...jeden tam jakis biegal, ale to zaden ze zdjecia...taki jamnikowaty starszy szorsciak...

Posted

[quote name='Negri_2008']Kurcze :wallbash:

Chyba trzeba jechać w dzień.
Aga :loveu:

Daleko jest od Ciebie do Duczek?[/QUOTE]

Nie jest daleko, pytanie tylko co mam z nimi zrobić jak już je znajdę? Na żarełku do wieczora nie przetrzymam ich. W ciągu godziny mogę się zorganizować i być w Duczkach z miskami i mam nadzieję że dzieciątka z mamą są na miejscu ...

Posted

Też się obawiam że takie dzikuski mogą na noc gdzieś się chować.
Czy one są bardzo strachliwe??
Pojedzcie najwcześniej jak się da. Ja od 18;30 jestem w domu i czekam na was.