Malwi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 rzeczywiście bardzo podobna ... trzymam kciuki... Quote
Paulina87 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Państwo są zainteresowani Operą! Malwi mogłabyś wejść na ten wątek i napisać coś więcej o niej. Quote
Malwi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 jak tylko uporam sie ze zdjęciami i wrzucę na wątek schroniska .... Quote
kkanarekk Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Drogie Cioteczki, powiedzcie mi jak ona reaguje na duże psiaki bo gdzieś tu na wątku znalazłam, że nie przepada za dużymi gabarytami a Ci chętni Państwo mają dużą bernenkę.? Quote
Malwi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 eee.... o stosunku do dużych psów nic nie wiem .... ja słyszałam tylko że jak się wezmą z MOTO to robi się mafia obszczekująca boksery :D Quote
Paulina87 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Może Malwi przedzwoń do Leny i wypytaj jak to jest z dużymi psami i w ogóle, powiedz, że jest domek zainteresowany. Albo niech zainteresowani zadzwonią bezpośrednio do hoteliku, bo tam można uzyskać najbardziej rzetelne i świeże informacje o Operze. Quote
kkanarekk Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Juz wczoraj przesłałam Państwu informacje o Operze i więcej zdjęć, jak się zastanowią to będę dzwonić a wtedy podam namiary na opiekunkę Opery, tylko podajcie mi nr kontaktowy. Jest jeszcze jedna sunia z Krakowa od Soemy, którą są zainteresowani. Musimy poczekać na wybór ale myślę, że jedna z nich na pewno będzie miała domek :) Quote
zeberka4 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja moge jedynie podrzucać,biedna :( Zaporsze przy okazji na wątek Bolka,musi znaleźc dom natychmiast http://www.dogomania.pl/threads/184158-Bolu%C5%9B-kundelek-Pilny-DT-lub-DS-Zbieramy-pieniadze-na-og%C5%82oszenia-w-MP-grosz-sie-liczy Bardzo pilne!,potrzebny ds lub dt, Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 kkanarekk - w takim razie wysyłam Ci nr tel do Leny na PW ;) Quote
kkanarekk Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Sprawa wygląda następująco: Państwo się zdecydowali na Operę, są pewni, że chcą ją adoptować tylko, że dopiero po sterylce bo boją się socjalizacji z ich sunią jakby Opera miała mieć zaraz zabieg. A teraz mała niespodzianka: Państwo nie są z Krakowa(ja sobie coś ubzdurałam, że są. przepraszam za pomyłkę) tylko są albo z Sosnowca albo spod Częstochowy. W Sosnowcu mieszkają na co dzień a pod Częstochowę jeżdżą na pół roku na wakacje. Wizytę można przeprowadzić albo tu albo tu z tym, że teraz przez 2 tyg Pani będzie pod Częstochową a później w Sosnowcu. Państwo pokryją koszty transportu. Ja już rozmawiałam z Leną i ustaliłyśmy, że będzie już z Państwem rozmawiała sama bez mojego pośrednictwa. Lena prosiła przekazać, że Opera będzie w przyszłym tyg. szczepiona i odrobaczana i umówiona na sterylkę. Trzymam kciuki żeby się udało. Poszukacie kogoś na wizytę w jednym z tych miejsc? Quote
Paulina87 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 WOW co za wieści! Chyba Operze z nieba spadli. A co to za miejscowość pod częstochową? Żeby znaleźć kogoś na wizytę. Chociaż z Sosnowca prędzej się kogoś znajdzie. EDIT: Napisałam PW do Asiuni, Dody_, i iwonamaj one są z Sosnowca Quote
Pyrdka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bardzo się cieszę z takich wieści.:lol: Operko kochana szykuje się domek. Naczekałaś się dość długo. Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 super ;) w takim razie dzisiaj lub jutro prześlę Lenie kasę na sterylkę.... i czekamy na nazwę miejscowości ;) Quote
ata Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Faktycznie, świetna wiadomość :) tylko, że ci państwo będą musieli na nią jeszcze sporo poczekać. Przed Operą odrobaczenie, po kilku dniach szczepienie i dopiero po jakimś czasie można będzie ją sterylizować. Prawda? Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 no tak ... po szczepieniach samych chyba 2 tygodnie trzeba odczekać ... Quote
missy87 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Oby byli cierpliwi i nie zrezygnowali z niej :) Quote
Kisiaraf Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jestem na zaproszenie Akrum. Co do wizyty w Sosnowcu nie ma problemu tylko mam pytanko z tego co czytam to teraz Państwo będą pod Częstochową przez najbliższe dwa tygodnie tak?! Czyli wizyta dopiero po 28 maja? Dobrze rozumie? Jeżeli tak to ja wakacjuje się od 23 maja do 6 czerwca ale po powrocie baredzo chętnie. Chyba, że źle zrozumiałam i jest możliwość przeprowadzenia wizyty w ten weekend lub przyszłym tygodniu to do soboty jestem do dyspozycji. Namiarki tylko na PW i działamy :) Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dzięki Kisiaraf, teraz tylko czekamy na info od Malwi co i jak :) Quote
kkanarekk Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Kisiaraf napisał(a):Jestem na zaproszenie Akrum. Co do wizyty w Sosnowcu nie ma problemu tylko mam pytanko z tego co czytam to teraz Państwo będą pod Częstochową przez najbliższe dwa tygodnie tak?! Czyli wizyta dopiero po 28 maja? Dobrze rozumie? Jeżeli tak to ja wakacjuje się od 23 maja do 6 czerwca ale po powrocie baredzo chętnie. Chyba, że źle zrozumiałam i jest możliwość przeprowadzenia wizyty w ten weekend lub przyszłym tygodniu to do soboty jestem do dyspozycji. Namiarki tylko na PW i działamy :) Tak Państwo będą w Sosnowcu za 2 tygodnie. teraz są 20 km od Częstochowy w gminie Poraj miejscowość Masłońskie. :) Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 czyli szukamy kogoś z Poraju? chociaż w sumie to i tak minimum 2 tygodnie będzie czekania za sterylką .... Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 właśnie, skoro i tak minimum 2 tyg. musi czekać, bo szczepienia, potem dopiero sterylka i po sterylce kilka dni pewnie wróci do hoteliku, to moim zdaniem można poczekać z tą wizytą aż wrócą do Sosnowca, a skoro Kisiaraf się zgodziła, to trzeba to wykorzystać :) Quote
Recommended Posts