Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ata napisał(a):
Obraczus87, ja poproszę o wątki do tych psiaków. Z góry dziękuję.

Proszę :)

GRINA: http://www.dogomania.pl/threads/174468-Kochała-bezgranicznie-do-końca-jego-dni..-Ma-DT-potrzeba18zł-deklaracji!

MOTO: http://www.dogomania.pl/threads/181336-MOTO-w-hotelu-u-Leny13..bardzo-prosimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach-i-szukaniu-DS!

Na tych watkach na bieżąco sa informacje o stanie psiaków. Ale informacje sa podawane głównie przez załozycielkę wątku. ;)

Z opisów na watku MOTO można wyczytać, że Moto jest po uszy zakochany w Operze :) hihi.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozumiem ludzi ktorzy wplacaja pieniadze,ze chca wiedziec co u psa i maja do tego prawo.kwestia kto ma te info przekazywać,jesli lena nie moze to powinien ktos inny sie tego podjac a z lena kontaktowac sie tel.to jest sprawa do do dogadania sie.
miałam od leny psa Arona postanowialam go oddac na drugi dzien bo nie dawalam sobie rady (z jednym psem a lena ma ich 14 -nascie),osoby z watku chcialy mnie zzlinczować, lena mimo ,ze załamana zachowała sie z klasa,przyjela Arona do siebie spowrotem ,nie powiedziała mi złego słowa.potem cały czas utrzymywalysmy kontakt i stad wiem ,ze lena jest osoba bardzo rozwazna i rozsądna ale tez emocjonalna i wrazliwa.pewnie moja 'przygoda z dogo'po nieudanej adopcji Arona i reakcji ludzi na watku by sie zakonczyla ale lena nie pozwolila mi zwątpć swoje mozliwosci i zachęcała do dzialania: adoptowałam innego psa, mialam tez dwa inne na dt i planuje kolejnego tymczasowicza.lena zorganizowala pomoc dla bokserki moich sasiadow,ktorzy trzymali ja min.w piwnicy,wziela ja do siebie na dt znalazla idealny ds.dla leny hotel to nie tylko komercyjna dzialalnosc ,zrodło zarobku ona kocha te psy i zalezy jej na nich.trzezwo ocenia sytuacje ale tez bardzo przezywa wszystko co dzieje sie z psem.Ja mam do leny wielkie zaufanie ale jak napisalam nie dziwi mnie ,ze kazda osoba ktorej bliska jest Opera chce wiedziec co sie u niej dzieje wiec dziewczyny porozumcie sie co do przeplywu informacji.pozdrawiam

Posted

Malwi napisał(a):
PODOBNO? ... tak PODOBNO bo nie ma mnie na miejscu niestety nie mogę na własne ocz potwierdzić jak ma się Opera ... zadzwonię, zadzwonię , jak tylko będę miała chwile czasu na pogadanie do południa żeby po nocach nie dzwonić.... Obiecuję że zadzwonię jak najszybciej tylko będę mogła.

Ja tylko przypomnę......

Malwi czekamy na wieści ;)

A z innego wątku psiaka, który jest u Lenki wiem, że ukochany psiak Leny Kochanej odszedł.... psiak Jej jedyny, którego miała od szczeniaka.....

LENKO ja trzymam za Ciebie kciuki Kochana! Bądź silna!!! Tak jak zawsze!!!!!

Posted

no niestety nie udało mi sie jeszcze zadzwonić :( ... masa zleceń, do tego inżynierka się zbliża .. jak siadam do roboty o 7 tak się od niej odrywam tak jak teraz koło północy... na przerwę nie mam czasu... może po weekendzie coś dam radę...

Posted

Malwi napisał(a):
no niestety nie udało mi sie jeszcze zadzwonić :( ... masa zleceń, do tego inżynierka się zbliża .. jak siadam do roboty o 7 tak się od niej odrywam tak jak teraz koło północy... na przerwę nie mam czasu... może po weekendzie coś dam radę...
łądnie się usprawiedliwiłaś :):):) ale może to lepiej , Lenka chyba teraz nie do rozmów .....

Posted

obraczus87 napisał(a):

A z innego wątku psiaka, który jest u Lenki wiem, że ukochany psiak Leny Kochanej odszedł.... psiak Jej jedyny, którego miała od szczeniaka.....

LENKO ja trzymam za Ciebie kciuki Kochana! Bądź silna!!! Tak jak zawsze!!!!!

MALWI to się stało. LENA straciła swojego ukochanego psiulka...............

A nastepnym razem bardzo Cie prosze, zanim kogolwiek w jakikolwiek sposób osądzisz na wątku (tutaj LENA i Jej brak [Twoim zdaniem] zainteresowania watkiem Opery) - wstrzymaj się chwilkę. Bo jak widać na Twoim przykładzie, Ty również nie masz czasu na wykonanie jednego telefonu. I akurat ja to rozumiem doskonale.
I nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobe, tylko moje, wyłacznie moje zdanie odnosnie ostatniej sytuacji.

Trzymam kciuki za prace inżynierską. Na pewno świetnie sobie poradzisz!!! i daj znać kiedy masz obronę!!!

Posted

obraczus , ja Cie przepraszam bardzo , ale czy ja gdzieś w jakimś poście osądziłam Lenę ? Przypomnij mi proszę... bo jeśli chodzi o ten post ze słowem PODOBNO to już wcześniej to wyjaśniałam...

dam znać dam, jak tylko będę miała ustalony termin ... ja już się trzęsę na samą myśl o obronie ....

P.S. mam teraz chwilkę to zadzwonię do Leny .. jak tylko odszukam jej nr...

Posted

Każdy się trzęsiei, ale dasz na pewno sobie świetnie radę! Trzeba myśleć pozytywnie....

PS. Przepraszam, nie było to osądzanie, a powątpiewanie w kogoś i chęć przeniesienia do innego Hotelu, a to faktycznie coś innego.

Posted

no to tak.. wieczorem będę miała fotki Opery to wkleję ;)

Opera sterylkę będzie miała za około miesiąc - koszt ok 200 zł. szczepienia będą na dniach - koszt ok. 50 zł bo będzie na wszystko.

doszło 20 zł od Kamy :loveu: i 30 zł od Ma6dy :loveu:

w sumie na koncie jest 596 zł

- 350,00 zł (za DT od 12 marca do 12 kwietnia) ( poleci dzisiaj + 50 zł za szczepienia)

zostaje 196 zł ... - czyli mamy na sterylkę i Opera jest na ZERO .... a nie ma na kolejny miesiac w DT :( :placz:

i z takich troszkę bardziej niemiłych rzeczy ....

nadal nie mam deklaracji stałej za marzec od Szerkanki.... Szerkanko - prosimy bardzo....

Posted

czuje się dobrze, jest tydzień po cieczce dlatego czekamy ze sterylką do przyszłego miesiąca. najchętniej do domu by ją wydać razem z Moto - podobno tworzą "mafijną" parę ;) obcych nawet nie zauważa - traktuje od razu jak swoich, do nauczenia jest jeszcze chodzenie na smyczy, ale z tym myślę większego problemu już nie będzie.

finansów aktualnie BRAK :(

Posted

Malwi , poproś moderatora o przeniesienie wątku na ogólny , bo jest w małopolskim , tam jest chyba zdecydowanie więcej odwiedzających .... można by jej zrobić może już allegro ..... nie wiem , co jeszcze można wymyślić .... szkoda że tak krucho z finansami :(

Posted

lilko - jak będzie na ogólnym to zginie w czeluściach ... za dużo tam już tego jest .... trzeba pospamić ... zaraz się za to zabiorę ....

Posted

i jeszcze info od Leny:

zrobiłam też nowe z dzisiaj, Operka miała dziś lekkiego focha bo jej kumpel dziś po raz pierwszy szalał z Griną nie z nią. Psiaki są bardzo zżyte a ich ulubionym zajęciem jest zabawa atakujemy boksery. Czas spędzają głównie na zabawie oraz na tym, że przez ogrodzenia drażnią psy większe od siebie, ewidentnie nie lubią psiaków gabarytowo większych aczkolwiek Opera głupieje tylko przy Moto indywidualnie kocha wszystkie psiaki, gdy są razem kocha tylko swoją ekipę.