obraczus87 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Malwi napisał(a):podaj maila bo nie mam twojego :D [email protected] Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Malwi napisał(a):zaraz wyślę ;) tylko sklece :D Oki, info takie jak wiek, zachowanie, wielkosc i stan zdrowia :) Moze sie uda przekonac faceta :) Quote
grzybkowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 a Operka wogole jest oglaszana ? (sorki ze pytam ale nie ma o tym info na pierwszej stronie) ... Quote
Malwi Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 jeszcze nie ... wlasnie powoli się szukujemy do ogłoszeń :D Quote
Malwi Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 zamówiłam Operce tekst do ogłoszeń od LadySwallow ... koszty pokryję :) Quote
magenka1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ja już dzisiaj wysłałam deklarację dla Operetki :) Quote
E-S Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Opera w takich tarapatach ??? Nie powiem, że ja nie, ale jak coś w końcu zarobię to pomogę ... Quote
Malwi Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 przyszły wpłaty od Pyrdki i agaty - razem 30 zł - dziękuję :loveu: Quote
gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Malwi napisał(a):przyszły wpłaty od Pyrdki i agary - razem 30 zł - dziękuję :loveu: JA już otrzymałam deklaracje dla Opery od cioteczki kamy- 20 zł:) Wysyłam zaraz na konto dziewczynki:) Quote
agata51 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 agata51 napisał(a):Kaska wysłana 24.04. Doszła? Wciąz nie widzę w rozliczeniu. Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Malwi napisał(a):zamówiłam Operce tekst do ogłoszeń od LadySwallow ... koszty pokryję :) o, to bedzie miała taki profesjonalny :) Quote
obraczus87 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Malwi, do południa zbieram info o psiakach, które są w typie tamtego Pana. Quote
Malwi Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Agato : Malwi napisał(a):przyszły wpłaty od Pyrdki i agaty - razem 30 zł - dziękuję :loveu: była literówka którą dopiero teraz zauważyłam... zaraz wrzucę do pierwszego postu Quote
Malwi Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Malwi, do południa zbieram info o psiakach, które są w typie tamtego Pana. nie doszedł mail ? no slak mnie trafi z tą skrzynką ;/ zaraz wyślę raz jeszcze z innego maila .. ;/ Quote
obraczus87 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Malwi napisał(a):nie doszedł mail ? no slak mnie trafi z tą skrzynką ;/ zaraz wyślę raz jeszcze z innego maila .. ;/ Nic nie dostałam ;) [email protected] Quote
grzybkowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 przyznam szczerze ze jestem w malym szoku (z powodu braku ogloszen) ... nawet przeczytalam na pierwszej stronie to co Lena na temat Operki pisala - bo myslalam ze psiaca jest jakas nie teges i dlatego nie szukacie domku ... a tu sie okazalo ze tylko troche wylekniona, ale juz w lutym dawala sie brac nawet na rece... dzisiaj juz maj(prawie) a ona bez ogloszen?? i prosicie o deklaracje zamiast sciagnąc kogos kto ją pooglasza?? :crazyeye: nawet patrząc pod wzgledem ekonomicznym - znalezienie domku zakonczy klopoty fnansowe ;) troche mnie to podlamuje... dokladam sie do pobytu Samsunga u Leny i tez od miesiaca prosze zeby go zaczac oglaszac( mimo ze psiak ma duzo wieksze problemy - agresja, niszczenie) i oczywiscie nic z tego nie wychodzi :( ... grzeczna Operka siedzi w hotelu bez ogloszen juz 5 miesiecy, to Sam bedzie z kilka lat chyba tam siedzial... :-( Quote
Malwi Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 grzybkowa - nie chciałam wydawać opery przed sterylką - dlatego ta zwłoka... Opera jeszcze też nie za bardzo chodzi na smyczy... ona brała się na ręce już w lutym - prawda , ale nie nadawała się jeszcze wtedy do adopcji - bała się ludzi i gryzła Lenę po rękach. Quote
Malwi Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Nic nie dostałam ;) [email protected] wyslalam raz jeszcze , powinno dojść.. Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mało jest osób, które chcą się podjąć robienia ogłoszeń - czego nie rozumiem, bo każdy prosi o ogłoszenia dla swoich psów, a przecież robienie ogłoszeń to nie filozofia - nie mówię tu o tym wątku, tylko tak ogólnie o całym dogo... Jak ja się zarejestrowałam na dogo, to od razu wskoczyłam na portale, na których robi się ogłoszenia, poczytałam co i jak i już... początkowo owszem, szło ślamazarnie, ale teraz... to żadna filozofia... każdy się wymiguje, że nie umie, że się nie zna... to na prawdę nic trudnego. Ja dostaje mnóstwo zamówień o ogłoszenia, sama chodzę po wątkach i gdzie widzę że dany psiak nie miał, to zbieram info i robię, tutaj też przyszłam zobaczyłam co i jak, popytałam i zaraz będzie ogłaszana... Ale takich ludzi powinno być więcej, które będą ogłaszać psiaki... Quote
obraczus87 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Malwi mam juz info ;) dzieki. Ile Opera ma lat i ile wazy?? :) Quote
obraczus87 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 AKRUM to ja Ciebie zapraszam na ten watek, ktorym bede sie zajmowac: http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Południe-9sztuk-!!-pilna-sprawa-proszę-o-pomoc Quote
Recommended Posts