Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
przyszły wpłaty od Pyrdki i agary - razem 30 zł - dziękuję :loveu:

JA już otrzymałam deklaracje dla Opery od cioteczki kamy- 20 zł:) Wysyłam zaraz na konto dziewczynki:)

Posted

Agato :

Malwi napisał(a):
przyszły wpłaty od Pyrdki i agaty - razem 30 zł - dziękuję :loveu:

była literówka którą dopiero teraz zauważyłam... zaraz wrzucę do pierwszego postu

Posted

obraczus87 napisał(a):
Malwi, do południa zbieram info o psiakach, które są w typie tamtego Pana.

nie doszedł mail ? no slak mnie trafi z tą skrzynką ;/ zaraz wyślę raz jeszcze z innego maila .. ;/

Posted

przyznam szczerze ze jestem w malym szoku (z powodu braku ogloszen) ...

nawet przeczytalam na pierwszej stronie to co Lena na temat Operki pisala - bo myslalam ze psiaca jest jakas nie teges i dlatego nie szukacie domku ... a tu sie okazalo ze tylko troche wylekniona, ale juz w lutym dawala sie brac nawet na rece... dzisiaj juz maj(prawie) a ona bez ogloszen?? i prosicie o deklaracje zamiast sciagnąc kogos kto ją pooglasza?? :crazyeye:
nawet patrząc pod wzgledem ekonomicznym - znalezienie domku zakonczy klopoty fnansowe ;)

troche mnie to podlamuje... dokladam sie do pobytu Samsunga u Leny i tez od miesiaca prosze zeby go zaczac oglaszac( mimo ze psiak ma duzo wieksze problemy - agresja, niszczenie) i oczywiscie nic z tego nie wychodzi :( ... grzeczna Operka siedzi w hotelu bez ogloszen juz 5 miesiecy, to Sam bedzie z kilka lat chyba tam siedzial... :-(

Posted

grzybkowa - nie chciałam wydawać opery przed sterylką - dlatego ta zwłoka... Opera jeszcze też nie za bardzo chodzi na smyczy... ona brała się na ręce już w lutym - prawda , ale nie nadawała się jeszcze wtedy do adopcji - bała się ludzi i gryzła Lenę po rękach.

Posted

mało jest osób, które chcą się podjąć robienia ogłoszeń - czego nie rozumiem, bo każdy prosi o ogłoszenia dla swoich psów, a przecież robienie ogłoszeń to nie filozofia - nie mówię tu o tym wątku, tylko tak ogólnie o całym dogo...

Jak ja się zarejestrowałam na dogo, to od razu wskoczyłam na portale, na których robi się ogłoszenia, poczytałam co i jak i już... początkowo owszem, szło ślamazarnie, ale teraz... to żadna filozofia... każdy się wymiguje, że nie umie, że się nie zna... to na prawdę nic trudnego.
Ja dostaje mnóstwo zamówień o ogłoszenia, sama chodzę po wątkach i gdzie widzę że dany psiak nie miał, to zbieram info i robię, tutaj też przyszłam zobaczyłam co i jak, popytałam i zaraz będzie ogłaszana...
Ale takich ludzi powinno być więcej, które będą ogłaszać psiaki...