Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka śliczna ta nasza Operka :) a w tym kołnierzu - bidulka, no ale jeszcze troszkę i będzie mogła hasać z resztą psiaków.
A co do Pani, jeśli za kilka dni się nie odezwie, może by trzeba do niej przedzwonić? bo czas najwyższy chyba umówić się na termin przekazania Operki do nowego domku :multi:

Posted

ufff ... w końcu dotarłam do domu i mogę rozliczenie zrobić ...

wpłaty ( moga być niepokolei datami ( są tak jak powinny przyjść ) ) :

stałe za kwiecień:
25-05-2010 - 15,00 zł - ulka1108
25-05-2010 - 10,00 zł - transylvania
brakuje nadal jednej wpłaty ...

stałe za maj:
21-05-2010 - 40,00 zł - CajusJB
28-05-2010 - 10,00 zł - Agata51
31-05-2010 - 10,00 zł - magenka1
brakuje nadal 4 wpłat ....

stałe za czerwiec:
01-06-2010 - 20,00 zł - Kama

jednorazowe:
25-05-2010 - 50,00 zł - Asia_Rawicz
31-05-2010 - 25,00 zł - Akrum
01-06-2010 - 80,00 zł - Kama

na koncie w tej chwili 331 zł, pełne rozliczenie zaraz będzie w pierwszym poście :D

Posted

Szwy ściągnięte , Pani dzwoniła nadal kocha i chce Operę. Opere trzeba zawieść do nowego domu, teraz pytanie kto to zrobi. Moja rada i prośba do Opery darczyńców, nie wpadajmy w euforię, dopiero jak Opcia spędzi tydzień w nowym domu, rezygnujcie z wirtualnej opieki nad nią z doświadczenia wiem, że bywa różnie oby Koka zaakceptowała Operę.

Posted

lena13 napisał(a):
Szwy ściągnięte , Pani dzwoniła nadal kocha i chce Operę. Opere trzeba zawieść do nowego domu, teraz pytanie kto to zrobi. Moja rada i prośba do Opery darczyńców, nie wpadajmy w euforię, dopiero jak Opcia spędzi tydzień w nowym domu, rezygnujcie z wirtualnej opieki nad nią z doświadczenia wiem, że bywa różnie oby Koka zaakceptowała Operę.

Leno - napisz mi jeszcze proszę dokładnie skąd dokąd ma być transport i zaraz biorę się za szukanie ;)

Posted

lena13 napisał(a):
Prudnik do Masłońskie koło Poraja ok 180 km

hmmm tak patrzę na mapie dokładnie 149 km.

Szukamy transportu z Prudnika w okolice Myszkowa ;)

lecę na transportowy.

Posted

NO i koniecznie trzeba "szukać" kaski dla Operuni na transport. jesli to 150 km, w dwie strony 300 to mysle, ze jesli nawet nie uda się połączyć, to kosztowałby w obie strony 120-150 zł (moj Scenik pali podobno duzo- 8 litrow, wiec moim bylby to koszt 100zł)TO nie jest majątek, a jesli by sie udalo połączyc z jakims bajtlem, byloby tanej:)
Oby jak najszybciej, skoro domek czeka i kocha Operunie:):)

Posted

Malwi napisał(a):
hmmm tak patrzę na mapie dokładnie 149 km.

Szukamy transportu z Prudnika w okolice Myszkowa ;)

lecę na transportowy.

Twoja trasa: 190.27 km Drukuj

› Pokaż na mapie
Notatka
Ta funkcjonalność jest dostępna jedynie na mapie interaktywnej.

Przełącz na mapę interaktywną.
48-200 Prudnik

42-360 Poraj (Maslonskie)

190.27 km
02:59 h
Fakt, może faktycznie patrzyłam mało dokładnie

Posted

hmmm sprawdziłam raz jeszcze ... 150 km :| gdzie to 40 km się podziewa ?

Edit: z resztą same zobaczcie:

to trasa "dłuższa" nie wiem czemu nie poprowadziło przez myszków...

Posted

daj mi nr konta , będą niedługo pieniądze , (może jeszcze dzisiaj ) z bazarku to wpłacę , niedużo tego jest bo 35 zł ale jest :).... albo nie dawaj , bo chyba mam w historii to znajdę :)

Posted

jeszcze lepsza wiadomość - transport za free :loveu: dziękuję Małgorzato :loveu:

EDIT: Ciotki - potrzebny mi dokładny adres nowego domu Opery. Podeślijcie na PW proszę, i najlepiej z nr kontaktowym do nowych właścicieli. :loveu:

Posted

Malwi napisał(a):
łiiiiii !!!! prawdopodobnie w niedzielę będzie transport Operetki do nowego domu :D
Wchodze po cięzkim dniu i co widze???:):):) JUpi!!!!!!!NAsza Operunia bedzie juz lada dzień w domeczku:D Super wiadomosc przed snem:):):)