magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Malwi pisz kochana pv z przypomnieniem bo niektórzy nie pamiętają a to co trzeba przypominać! Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 to postrasz, że jak nie wpłacą, to je na ck umieścimy, albo podobnym jakimś takim wątku ;) Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Akrum']to postrasz, że jak nie wpłacą, to je na ck umieścimy, albo podobnym jakimś takim wątku ;)[/QUOTE] hihi na czarne kwiatki ich wyślemy :) Quote
missy87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Malwi! O co chodzi z tą Leną? Jakich informacji od niej potrzebujesz, zanim zapytasz stowarzyszenie czy zapłacą za sterylkę? Bo nie rozumiem tej sytuacji... Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 potrzebuję info czy jej wet może wystawić fakturę z przedłużonym terminem płatności czy coś takiego... ona wie lepiej o co chodzi, ja na fakturach nie znam się kompletnie. Czekam na info od leny ... wysłałam jej już kilka maili ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. no fakt są czarne kwiatki deklarowiczów.... wieczorem jeszcze sprawdzę konto , jeśli nic nie będzie rozsyłam PW a jeśli nadal zostanie bez odpowiedzi to posyłam na czarne kwiatki... Quote
Paulina87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To zadzwoń do niej! Przecież nie wiadomo co ile ona sprawdza maila, a może nie ma neta, może ją zalało. Telefon to jest pewniejszy kontakt. A fakturę wydaje mi się, że każdy wet może wystawić, bo wiem jak miałam poprzednią tymczasowiczkę to była leczona na fakturę. Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 tak , ale Lena mówiła o jakimś innym rodzaju faktury nie wiem dokładnie... Quote
missy87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Tak czy siak trzeba do niej zadzwonic i sie dowiedziec. Na co jeszcze czekac? Jest dla niej dom. Pojedzie do niego po sterylce wiec trzeba sterylke jak najszybciej zalatwic. Teraz niewiadomo, czy przedluzac sprawe i szukac pieniedzy, aby za nia zaplacic czy po prostu zapytac stowarzyszenie ktore z pewnoscia chetnie pomoze i wtedy Opera szybko trafi do nowego domu. Malwi, kiedy przedzwonisz do Leny i sie dowiesz? Bez tego nie mozna wykonac kolejnego ruchu Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 dzwoniłam do Leny - Opera jest już zaszczepiona za godzinę Lena będzie u weta to umówi Operę na sterylkę - ma nadzieję że będzie ona w przyszłym tygodniu. Co do Faktury to Lena da mi znać czy wet wystawi "fakturę terminową" żeby mogło ją bezpośrednio zapłacić stowarzyszenie. ja zaraz będę dzwonić do stowarzyszenia, tylko podładuję tel bo wlasnie padł, czy w ogóle zgodzą się na pokrycie kosztów sterylki a jaki ty chcesz kolejny ruch wykonywac ? teraz ruch należy do Leny i Weta - czyli sterylka Opery. finanse można załatwić w międzyczasie. Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 koszty sterylki pokryje Stowarzyszenie (uff) jedna sprawa mniej Czekam na info od Leny odnośnie terminu sterylki Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 super wiadomości naprawdę super Operka do góry Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 i wszystko choć tutaj zaczyna się pomyślnie układac :) Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 to mam kolejną dobrą wiadomość - STERYLKA JESZCZE W TYM TYGODNIU!! :bigcool: Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 extra wiecie w całej tej tragedii co się dzieje takie wiadomości bardzo mocno cieszą Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 i tak nie mamy na oplacenie miesiąca który jeszcze leci ... Cajus - doszło , dziękuję :loveu: Quote
Asia_Rawicz Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ja mogę przelać 30zł (jednorazowo) na Operę. Proszę o numer konta. Kiedy będzie ona w DS, bo przeczytałam że już taki ma?? Dużo jeszcze potrzeba do tego, aby po sterylce jej rachunek wynosił 0zł?? Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Asiu - sytuacja wygląda tak : w tym tygodniu Opera ma sterylkę - od sterylki 10 dni do zdjęcia szwów i mała jedzie do domku który już na nią czeka. na koncie w tej chwili jest 81 zł , a hotelik jest opacony do 12 maja . Licząc 12 zł za dzień u Leny i pobyt Opery do 6 czerwca u Niej potrzeba jeszcze 220 zł ( o ile wszystko dobrze podliczyłam ) już wysyłam nr konta na PW :loveu: dziękuję :loveu: Quote
Asia_Rawicz Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 na Operę wysyłałam jednak 50zł. Oby była szczęśliwa w nowym domku Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 faktycznie, troszkę jeszcze brakuje, ale może uda się opłacił te jej ostatnie dni w hoteliku, może jeszcze ktoś jakimiś jednorazówkami wspomoże? Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wyślę w takim razie jeszcze na czerwiec pod koniec tygodnia. Quote
Recommended Posts