Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi! O co chodzi z tą Leną? Jakich informacji od niej potrzebujesz, zanim zapytasz stowarzyszenie czy zapłacą za sterylkę? Bo nie rozumiem tej sytuacji...

Posted

potrzebuję info czy jej wet może wystawić fakturę z przedłużonym terminem płatności czy coś takiego... ona wie lepiej o co chodzi, ja na fakturach nie znam się kompletnie. Czekam na info od leny ... wysłałam jej już kilka maili ale nie dostałam żadnej odpowiedzi.

no fakt są czarne kwiatki deklarowiczów.... wieczorem jeszcze sprawdzę konto , jeśli nic nie będzie rozsyłam PW a jeśli nadal zostanie bez odpowiedzi to posyłam na czarne kwiatki...

Posted

To zadzwoń do niej! Przecież nie wiadomo co ile ona sprawdza maila, a może nie ma neta, może ją zalało. Telefon to jest pewniejszy kontakt. A fakturę wydaje mi się, że każdy wet może wystawić, bo wiem jak miałam poprzednią tymczasowiczkę to była leczona na fakturę.

Posted

Tak czy siak trzeba do niej zadzwonic i sie dowiedziec. Na co jeszcze czekac? Jest dla niej dom. Pojedzie do niego po sterylce wiec trzeba sterylke jak najszybciej zalatwic. Teraz niewiadomo, czy przedluzac sprawe i szukac pieniedzy, aby za nia zaplacic czy po prostu zapytac stowarzyszenie ktore z pewnoscia chetnie pomoze i wtedy Opera szybko trafi do nowego domu.

Malwi, kiedy przedzwonisz do Leny i sie dowiesz? Bez tego nie mozna wykonac kolejnego ruchu

Posted

dzwoniłam do Leny - Opera jest już zaszczepiona za godzinę Lena będzie u weta to umówi Operę na sterylkę - ma nadzieję że będzie ona w przyszłym tygodniu.
Co do Faktury to Lena da mi znać czy wet wystawi "fakturę terminową" żeby mogło ją bezpośrednio zapłacić stowarzyszenie.

ja zaraz będę dzwonić do stowarzyszenia, tylko podładuję tel bo wlasnie padł, czy w ogóle zgodzą się na pokrycie kosztów sterylki

a jaki ty chcesz kolejny ruch wykonywac ? teraz ruch należy do Leny i Weta - czyli sterylka Opery. finanse można załatwić w międzyczasie.

Posted

Ja mogę przelać 30zł (jednorazowo) na Operę.
Proszę o numer konta.
Kiedy będzie ona w DS, bo przeczytałam że już taki ma??
Dużo jeszcze potrzeba do tego, aby po sterylce jej rachunek wynosił 0zł??

Posted

Asiu - sytuacja wygląda tak :

w tym tygodniu Opera ma sterylkę - od sterylki 10 dni do zdjęcia szwów i mała jedzie do domku który już na nią czeka.

na koncie w tej chwili jest 81 zł , a hotelik jest opacony do 12 maja . Licząc 12 zł za dzień u Leny i pobyt Opery do 6 czerwca u Niej potrzeba jeszcze 220 zł ( o ile wszystko dobrze podliczyłam )

już wysyłam nr konta na PW :loveu: dziękuję :loveu:

Posted

faktycznie, troszkę jeszcze brakuje, ale może uda się opłacił te jej ostatnie dni w hoteliku, może jeszcze ktoś jakimiś jednorazówkami wspomoże?