Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłoszeń nie miała jeszcze ... czekamy na sterylkę .. chociaż w sumie można ogłoszenia już zacząć robić , oczywiście z uwzględnieniem że do odebrania po sterylce i z uwagi na problemy finansowe mile będzie widziane pokrycie kosztów sterylki :D

Posted

Przecież można zrobić allegro cegiełkowe i przy okazji zareklamować Operę. Można też poprosić o pomoc Stowarzyszenie, myślę, że 50 zł to spokojnie dorzucą. Tym bardziej, że widać efekty pobytu Opery w hoteliku. Wystarczy zadzwonić i poprosić!

Posted

Paulina87 napisał(a):
Przecież można zrobić allegro cegiełkowe i przy okazji zareklamować Operę. Można też poprosić o pomoc Stowarzyszenie, myślę, że 50 zł to spokojnie dorzucą. Tym bardziej, że widać efekty pobytu Opery w hoteliku. Wystarczy zadzwonić i poprosić!

Paulino - niestety Stowarzyszenie potrzebuje na wszystko fakturę ... więc to nie tak prosto ... czekam jeszcze na info od Leny czy wet dałby radę wystawić fakturę za sterylkę , jeśli tak , będę prosić stowarzyszenie.

Posted

Malw, każdy wet ma obowiązek wystawiania faktury jeżeli klient sobie życzy. Chyba, że sterylka będzie potraktowana ulgowo, wtedy to co innego.

Posted

ata - ja wiem że wet ma taki obowiązek .. ale chodzi o jakąś fakturę terminową czy coś w tym stylu - ja się na fakturach nie znam , Lena mi to przez tel tłumaczyła. w każdym bądź razie czekamy az Lena odwiedzi z Operą weta w celu szczepień i dogadania szczegółów sterylki ;)

Posted

Akrum - tak jak pisalam , z ogłoszeniami można ruszać , ale najlepiej by było żeby w ogłoszeniach był tekst w stylu " do adopcji po sterylizacji , mile widziane pokrycie kosztów"

Posted

aj, przegapiłam, albo zapomniałam ;)
za dużo wątków mi po głowie chodzi :)

OK. to się zabieram za szukanie zdjęć i zbieraniu info na temat małej kruszynki :)

Posted

Akrum napisał(a):
aj, przegapiłam, albo zapomniałam ;)
za dużo wątków mi po głowie chodzi :)

OK. to się zabieram za szukanie zdjęć i zbieraniu info na temat małej kruszynki :)

dzięk wielkie :loveu: na pierwszej stronie masz wszystkie posty Leny w których pisała o Operze :D zdjęcia są na str 61 i pierwszej :D

Posted

Malwi napisał(a):
dzięk wielkie :loveu: na pierwszej stronie masz wszystkie posty Leny w których pisała o Operze :D zdjęcia są na str 61 i pierwszej :D

super :) nie muszę przerzucać całego wątku :)

Posted

nic nie szkodzi :loveu: dziękuję raz jeszcze .... a pozostałam przypominam że koniec kwietnia a na koncie tylko 3 stałe jak do tej pory :( :diabloti:

Posted

Malwi napisał(a):
wlasnie wyslalam rano maila do Leny zeby niunię zważyła jak się da ;) obstawiam jakieś 10 kg do połowy łydki

MALWI jakbys wysłała mi na Maila info o Operze, miejsce pobytu oraz fajne foteczki to wtedy bym wysłała temu Panu, który był zainteresowany Staszkiem. Dom oczywiście do sprawdzenia (na Śląsku), ale warto wysłać propozycję.